Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתעניין לאחרונה ברכישת פולו דיזל 2001 מיד ראשונה [חבר פורום פה]

בעיקרון הרכב מיושר קו לחלוטין, מה שלא ידרוש השקעה ראשונית גבוהה.

השאלה היא האם העלות החודשית של הרכב תהיה גבוה / זולה / זהה לרכב מקביל מונע בנזין?

ברור שבסעיף הבנזין / סולר הפולו לוקחת בהליכה, השאלה היא שאר הפרמטרים:

ביטוח

טיפולים שוטפים

תיקון תקלות

טסט

עריכה: שכחתי לציין ששופצה משאבת סולר, מה שנותן שקט נפשי מהסעיף הזה.

אשמח לחוות דעתכם

בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מצבר יקר יותר, החלפת פלאגים יקרה יותר, הק"מ גבוה יותר בד"כ, הבלאי גבוה יותר.

ברמת העיקרון, מה שייחסך בתחנת הדלק יעוף דרך החלון במוסכים - כמעט כלל ברזל אלא אם יש לך מזל טוב ואתה מצליח לנסוע על רכב בן 12 שעבר חיים ארוכים (גם אם לא קשים וגם אם טופל) בלי הוצאות אחזקה גבוהות.

פורסם

רק תסביר לנו דוקטור איזה פלאגים מחליפים בטיפולים שיגרתיים ברכבי דיזל? כי יש ברשותנו גולף דיזל עם 480000 ק"מ מונית ומעולם לא החליפו (גם לא במורשה) פלאגים. רק לנו היכן הפלאגים האלו

מה שכן יש זה מסנן סולר אבל אותו מחליפים כל 60000 ק"מ. ועלותו כ 100 שקל +-

לפעמים עדיף אם לא יודעים אז לא להגיב, פולו קלאסיק רכב מאוד מוצלח והיה מאוד אמין גם כמונית.

200000 ק"מ זה כלום לאוטו ולמנוע הזה אם טופל כיאות,

אם לא היה לי את הגולף שיש לי עכשיו אני ההיתי קונה את הפולו הזו.

פורסם
החלפת פלאגים יקרה יותר

:shock:

פלאגים בפולו דיזל?

כל השאר נכון. וזה רק בגלל שלא תצליח למצוא פולו SDI עם נתונים דומים לרכבי בנזין מקבילים. הקילומטראז' האסטרונומי הוא הגורם לבלאי בכל הרכיבים.

מצבר זה לא משמעותי ( הפרש של 100-150 ש"ח פעם ב 3 שנים).

mozman11'

איפה ראית פולו SDI למכירה עם 200 אלף ק"מ (אמיתים)?

פותח השרשור, אם תראה אחת כזאת, אבל באמת שמורה, עם תיעוד הטיפולים, תקנה בלי להתלבט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצתי להט זה לא פלאגים, לא מחליפים אותם בטיפולים כמו פלאגים ברכב בנזין, ובפולו SDI הם לא בעייתיים.

היה לי פולו SDI, מצתי להט לא הוחלפו ב 7 שנים ו 240 אלף ק"מ שהרכב היה על הכביש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הנתונים אמיתיים והרכב שמור ומטופל- אזי זו מציאה אמיתית- תעשה לו בדיקה אצל רון או מוסך טוב אחר וסע לשלום.

חוטי להט- בגרסה זו אין צורך בהם בארץ. לפחות. לפי מה שהבנתי מהמוסך- הם נכנסים לפעולה רק בטמפ' הנמוכה מ-5 מעלות (זה גם כתוב כך בספר הרכב). במעל זה אין צורך בהם.

מצבר עולה 750 ש"ח (בוש). חלקים מיוחדים נוספים? כמעט כמו בבנזין בעלויות. משאבת סולר כבר שופצה? ראש שקט לעוד תקופה יפה.

הפולו קלאסיק אמינה להפליא, מנסיון במשפחה עם יותר מ350 אלף ק"מ. אל תתלבט יותר מדי (ובמיוחד כשמשווים לפולו קלאסיק בנזין 1600 שבפירוש ומנסיון דווקא יקרה יותר לאחזקה ובעלת יותר תקלות).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תודה על תגובותיכם.

אבצע את הבדיקות הנדרשות [כנראה ביום ששי], ואעדכן בפורום.

בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מקפיץ לטובת עדכון:

ביום ששי בדקתי את הרכב במוסך רון.

רון המליץ לי לרכוש את הרכב, אך הבעיה המרכזית היתה הגיר. רון פסק שהוא מת לגמרי.

בעל הרכב, חבר פורום פה, נסע איתי מייד למוסך מורשה פולקסווגן שבו הרכב טופל, ושם החליפו לו את הגיר לפני כמה חודשים.

שם, אחרי דין ודברים, סגרו על 2 אופציות:

או שהמוסך יתקין גיר אחר [מפירוק במצב סביר], בעלות של 2,000 ש"ח בלבד.

או שהמוסך יזכה כל מוסך שאבחר לתקן בו, בסך 1500 ש"ח, ובכפוף להחזרת הגיר הבלוי.

המחיר המקורי של הרכב היה 19, ומראש סיכמנו [ללא שהיתה ידועה הבעיה בגיר] על 17.

כיוון שמאוד רציתי לטפל אצל רון, ושם גיר עולה כ4000, אם הייתי משלם 17000 + 4000 - 1500 היה יוצא לי סה"כ 19,500, וזה כבר מעל ומעבר למה שלדעתי שווה לשלם על הרכב, למרות כל הפלוסים שלו [יד ראשונה 205,000 ק"מ שמור ויפה].

סיכמנו בסוף על 15,500 כך שיצא לי כולל גיר אצל רון 18,000.

לדעתי עסקה טובה, לשני הצדדים.

מה דעתכם?

נ.ב. חשוב לי לציין שבחרתי לקנות רכב מבית vw רק כי כבר רציתי להצטרף ללקוחות של רון :roll:

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...