Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות מבית פז'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפז'ו 207, מקדימה:

p1_450.63255.jpg

ומאחורה:

p2_450.63257.jpg

ה207CC העתידית:

p22_450.jpg

מרכב הCoupe של ה407 החדשה:

407_450.63620.jpg

ולסיום.. ה308 העתידית שתחליף את ה307:

p3_450.63261.jpg

ועל התמונות, תודה ל auto-motor-sport.de

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מחליפת ה 307 נראה בהחלט יותר טוב מה 307 הנוכחית .

ה 407 קופה נראת מצויין (יש לימשהו פרטים טכניים ?) .

ה 207 נראת רע , ה cc בכלל נראת מצחיק עם פנסי החזית החדשים :lol:

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

ה407 קופה נראית כ"כ טוב. גם לקודמת לא חסר אבל זאת בכלל מדהימה.

והCC, זה קצת נראה מצחיק הפנסים הקדמיים, אבל אחרי שהרמתי את העמוד חזרה לתמונה שלה בערך 3 פעמים היא נראית ממש יפה.

פורסם

דייי מספיק חאלס :mad: העיצוב הזה כבר יוצא מכל החורים

כמה דגמים כבר אפשר לעצב בעיצוב בעל אותו עיקרון רק עם שינויים קטנים (כגון פנסים)

לפז'ו יש מעצבים מעולים למה לכל הרוחות הם עושים דגמים חדשים שכל כך דומים לישנים

פז'ו יגרמו לכך שיהיו להם איזה 10 דגמים שכל כך דומים שרק המהנדסים של פז'ו יבחינו בהבדל

פורסם
דייי מספיק חאלס :mad: העיצוב הזה כבר יוצא מכל החורים

כמה דגמים כבר אפשר לעצב בעיצוב בעל אותו עיקרון רק עם שינויים קטנים (כגון פנסים)

לפז'ו יש מעצבים מעולים למה לכל הרוחות הם עושים דגמים חדשים שכל כך דומים לישנים

פז'ו יגרמו לכך שיהיו להם איזה 10 דגמים שכל כך דומים שרק המהנדסים של פז'ו יבחינו בהבדל

לכל חברה יש את הקו העיצובי שלה , למשל אודי עכשיו עם החזית החדשה שלהם ... מרצדס עם

עם הגריל והפנסים העגולים (לאט לאט משתנה לטובה) , מיצובישי עם עיצוב הפרונט החדש שלהם

שמופיע על רוב הדגמים שלהם וכו' ...

אם לפי דעתך העיצוב לא יפה , זה לא אומר שכל צי הרכב שלהם נראה אותו דבר .

Mitsubishi Colt 2003

פורסם

אם לפי דעתך העיצוב לא יפה , זה לא אומר שכל צי הרכב שלהם נראה אותו דבר .

דווקא אני חושב שזה עיצוב מצויין ואחד היפים בזמן האחרון

אני ממש התלהבתי מהעיצוב כשראיתי אותו לראשונה (ב- 206)

וכשיצאה 307 עם אותו עיצוב אמרתי שזה עוד בסדר כי הם עלו על עיצוב ממש יפה ורוצים להשתמש בו ביותר ממכונית אחת

אבל זה כבר הופך להיות מוגזם כשנותנים את אותו עיצוב לכזאת כמות של דגמים לכל דבר טוב יש גבול

והעיצוב הזה כבר ממש נמאס (אלי לפחות) ואני לא נמשך יותר למכוניות של פזו' בגלל זה.

שאר המכוניות משתמשות ברעיון עיצובי דומה אבל לא מעתיקות אותו ומשנות קצת אלא מכניסות את הרעיון העיצובי הזה לתוך עיצובים שונים. או שהן פשוט עושות את זה בעדינות שלא קופצת לעיין כמו מה שפז'ו עושים (שוב דעה אישית)

פורסם

פיג'ו, אני לא יודע מה קרה לכם, אבל זה נראה שמאז תחילת המילניום החדש אתם ירדתם מהפסים !

מה זה הח*א הזה ? תסתכלו על עצמכם, זה פתטי !!

חרשתם את העיצוב על ימין ועל שמאל, תלמדו מרנו !

אני לא יודע מה עם האחרים (אולי הם אוהבים את העיצובים החדשים של פיג'ו), אבל לי זה נראה כאילו בחברה הייתה ישיבת מנהלים (לפני כמה שנים טובות) והוחלט פה אחד: "אנחנו מפסיקים לעשות מכוניות מהנות לנהיגה ! אהה כן, ומעכשיו הן גם יהיו מכוערות תחת !"

לא ברור לי העניין...כנראה שמישהו אוהב את העיצובים האלה, אני לא !

חג שמח !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
דווקא אני חושב שזה עיצוב מצויין ואחד היפים בזמן האחרון

אני ממש התלהבתי מהעיצוב כשראיתי אותו לראשונה (ב- 206)

וכשיצאה 307 עם אותו עיצוב אמרתי שזה עוד בסדר כי הם עלו על עיצוב ממש יפה ורוצים להשתמש בו ביותר ממכונית אחת

אבל זה כבר הופך להיות מוגזם כשנותנים את אותו עיצוב לכזאת כמות של דגמים לכל דבר טוב יש גבול

והעיצוב הזה כבר ממש נמאס (אלי לפחות) ואני לא נמשך יותר למכוניות של פזו' בגלל זה.

שאר המכוניות משתמשות ברעיון עיצובי דומה אבל לא מעתיקות אותו ומשנות קצת אלא מכניסות את הרעיון העיצובי הזה לתוך עיצובים שונים. או שהן פשוט עושות את זה בעדינות שלא קופצת לעיין כמו מה שפז'ו עושים (שוב דעה אישית)

אז צריך להמאס לך גם ממאזדה וב.מ.וו ומאודי ועוד יצרנים רבים ...

תקח נגיד את אודי , לכל הדגמים (בייצור) שלהם יש את אותו פרונט קרבי שהציגו עם ה A8 לפי שנה - שנתיים (?) בערך ... אחרי ה A8 הגיעה ה A3 ואז ה A6 ולפי כמה ימים גם ה A4 .

אם תראה למישהו שלא מבין יותר מידי הוא יחשוב שזה אותו אוטו מקדימה , אבל כל

רכב הוא ייחודי עם מימדים משלו .

כך גם עשו פיג'ו ... ל 207 , ל 308 , ל 1007 ול 407 יש (כמעט) אותו פרונט אבל כל רכב שונה משאר הדגמים במימדים שלו ולקבוצה לה הוא שייך ובמכלול שלו .

Mitsubishi Colt 2003

פורסם
פיג'ו, אני לא יודע מה קרה לכם, אבל זה נראה שמאז תחילת המילניום החדש אתם ירדתם מהפסים !

מה זה הח*א הזה ? תסתכלו על עצמכם, זה פתטי !!

חרשתם את העיצוב על ימין ועל שמאל, תלמדו מרנו !

אני לא יודע מה עם האחרים (אולי הם אוהבים את העיצובים החדשים של פיג'ו), אבל לי זה נראה כאילו בחברה הייתה ישיבת מנהלים (לפני כמה שנים טובות) והוחלט פה אחד: "אנחנו מפסיקים לעשות מכוניות מהנות לנהיגה ! אהה כן, ומעכשיו הן גם יהיו מכוערות תחת !"

לא ברור לי העניין...כנראה שמישהו אוהב את העיצובים האלה, אני לא !

חג שמח !

מאז ה607 פיג'ו החלו לעצב בעצמם את רכביהם והפסיקו לשהשתמש בשירותי העיצוב של פינינפארינה (וחבל שכך :mm_sad:).

פורסם

מזעזע .

פיג'ו ביצעו חריש עמוק בכל הקשור לעיצוב הפרונט בעל הפנסים המתארכים , וגריל בחלקו התחתון של הפרונט .

כמו כן , הפרונט רייקני , ועושה רושם שפג'ו מנפחים את הסמל ואת הפנסים בכדי למלא חלקים רקים.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

אני עד עכשיו לא מבין מה הם מוצאים בפנסים בגודל חצי רכב?!?! שלא לדבר על הסמל במכסה מנוע של ה 207! שהוא בערך חצי מכסה תופס.

ממש אבל ממש מגעיל. כמו זבוב

• תוכן חדש...