Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

יש לי בעיה, פירקתי את בלוח שעונים כדי להרכיב מן לוח שעונים זוהר כזה עם נורות לד

זה הלך בסדר גמור אבל בזמן ההרכבה יצאו לי המחוגים מהמקום וכמה שניסיתי להחזיר אותם כמו שצריך לא הצלחתי,

ז״א הם יושבים במקום אבל הם מראים נתונים לא אמיתיים (מד דלק, מד חום מנוע, ספידומטר, טורים) אפשר לעשות לזה איפוס איכשהו? תודה רבה לעוזרים!

נ.ב יש לי פורד פוקוס 2004

פורסם

מאוד חבל שלא ביררת על התהליך לפני הביצוע.

בשביל מחוג הסל"ד והמהירות, תן חצי סוויץ', תחזיק את הספידומטר ישר (יש למחוג משקל עצמי) ותשים את המחוגים באפס.

בשביל מחוג הדלק, תדלק פול, תן חצי סוויץ' ותקע אותו במקסימום.

בשביל מחוג החום, תניע את הרכב, תן למאוורר לעבוד פעמיים, שים את המחוג באותו המקום בו הוא תמיד היה כשהרכב בטמפרטורת עבודה.

זה הכי מדוייק שתוכל להגיע לבד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני מאמין שאתה עשית פרוייקט דומה למשהו שאני עשיתי בקורולה הישנה שלי (מתגעגע לרכב

:? )

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=227016&highlight=%D7%9C%D7%95%D7%97+%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D

אצלי הצלחתי לסדר את המחוגים בצורה הבאה -

לחלק מהמחוגים היה מעצור ב"אפס" שלהם ולכן היה קל מאוד להבין איך למקם את המחוג - חום מנוע אצלי היה עם מעצור שכזה למשל וגם הספידומטר

לגבי מחוג הדלק - באמת נסעתי ותדלקתי פול ומיקמתי את המחוג קצת מעל הקו של הFULL כי ככה זה בד"כ היה - הבעיה היא שנורית הדלק היתה נדלקת לי ברבע מיכל :shock: אז חזרתי על התהליך ומיקמתי שוב נמוך יותר והבעיה נפתרה.

לגבי הטורים - לא היתה בעיה כלל וגם לא לחום מנוע כפי שהסברתי.

הספידומטר אצלי היה בעייתי משתי סיבות -

1. התצוגה שקניתי היתה עם מיקום לא מתאים של הקילומטרז' :-D

2. לקח לי זמן לאפס נכון את מחוג הספידומטר שאצלי היה קפיצי - הייתי צריך למתוח אותו ולתת לו ליפול עד שהוא נפל בדיוק לנקודת האפס (הוא הראה לי 10 קמ"ש ולפעמים גם 20 כאשר הרכב עומד בניוטרל) ולבסוף הצלחתי למקם אותו נכון ומדוייק.

- גם בהתחלה מתברר שההדבקה של הלוחית של הספידומטר (הלוחית החדשה) היתה לא ממש ישרה וזה הפריע למחוג לזוז - תשים לב שאתה מדביק אותו ישר פלס!

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה שלא תלך לסדנאות שמתמחות במכוונים כמו ספידומטר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Lanosforce

זה בדיוק הפרויקט שעשיתי, אצלי אין מעצור על האפס, הלוואי שהיה אז זה היה הרבה יותר קל

אבל שמתי את החוגים במקום אבל כל נסיעה הם מאבדים עוד קצת מהכיוון, אם אני אלך למוסך מורשה פורד הם יוכלו לעזור לי? ואם כן האם זה יקר?

פורסם

משהו התבלבל כאן בסדר של התשובות (אולי זה רק אצלי) אבל כמו שציינתי - תנסה קודם מכון ספידומטר, יכול להיות שהם יותר טובים בזה מאשר מוסך מורשה.

Pioneer TS-X150

פורסם

משהו התבלבל כאן בסדר של התשובות (אולי זה רק אצלי) אבל כמו שציינתי - תנסה קודם מכון ספידומטר, יכול להיות שהם יותר טובים בזה מאשר מוסך מורשה.

תודה רבה על העזרה!

• תוכן חדש...