Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בחודש אפריל אני מתכנן נסיעה לנרברגרינג בגרמניה ומעוניין לעשות שם 3 הקפות.

זאת תהיה הפעם הראשונה שלי ורציתי לברר קצת פרטים על הפרוצדורה.

ניסיתי לברר דרך האתר שלהם קצת מידע על איך להיערך אבל לא כל-כך מצאתי משהו שימושי.

קודם כל, האם אני צריך להזמין מראש מקום על המסלול או שפשוט מגיעים ומשלמים במקום?

מעבר לכך, האם כל רכב יכול להיכנס למסלול, כולל רכב שכור רגיל או שצריך איזושהי פוליסת ביטוח? אולי אפילו רק רכב שכור מהמקום עצמו?

מה עוד חשוב לדעת?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אין צורך להזמין מקום, מגיעים ומשלמים כרטיס כניסה ( בספטמבר 2009) שילמתי אם אינני טועה 8 יורו להקפה אבל יכול להיות שזכרוני בוגד בי.

ישנם ימים מסוימים בהם המסלול פתוח לקהל הרחב וצריך לקחת את זה בחשבון ולבדוק מתי המסלול פתוח.

שים לב שיש לקחת רכב שכור מחברות ייעודיות לכך כיוון שחברות ההשכרה הרגילות לא מבטחות רכבים שנוסעים ברינג.

פורסם

יש לך במקרה אתר של אחת החברות הללו?

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לגבי ימים פתוחים, עלויות, וכו', אתה יכול לבדוק באתר של rent4ring, שהם גם משכירים רכבים לרינג ומספקים מידע על כל מה שקורה שם באתר שלהם (ימים פתוחים, שעות וכו'). אני כן ממליץ לך לשריין רכב כבר מעכשיו. אין כ"כ הרבה חברות שמשכירות שם, יש אותם (שאני כבר המלצתי עליהם בעבר ושוב מאוד שמח להמליץ עליהם גם הפעם), את rsr וזהו פחות או יותר, והם לא מחזיקים צי עצום של מכוניות. בעיקרון הימים הפתוחים ברינג מתחלקים לשני סוגים - ימי מסלול וימי תיירים. בימי תיירים אתה יכול לקנות פשוט כרטיסיה להקפות במסלול עצמו. זה סתם כרטיס אלקטורני כזה, שאתה מעביר אותו בכל הקפה (אחרי כל הקפה אתה יוצא מהסמלול בחזרה לחניה). בימי מסלול זה משתנה בהתאם למארגנים. ביום כזה, אם אתה רוצה להשתתף, אתה אמור להרשם דרך אחד מהגופים המשתתפים, כך שגם שווה לבדוק אם החברות המשכירות לוקחות חלק ביום מסלול כלשהו בזמן שאתה מגיע. ביום מסלול שלי יצא להיות בו, לא היינו צריכים לצאת החוצה בין הקפה להקפה, מה שמאפשר לבצע כמה הקפות בו זמנית, שזה יותר נחמד (אפשר יותר לנצל את הישורת ולהגיע פחות או יותר למהירות המקסימלית של הרכב, אלא אם מדובר באיזה super car אולי).

כשאתה בוחר רכב, קח בחשבון שתאונה זה משהו שבהחלט יכול לקרות, בטח אם אתה שם לבד, ללא הדרכה, כך שכדאי לך לקחת רכב שגובה השתתפות העצמית בו לא יהיה מטורף. חוץ מזה, אתה גם לא תפיק הרבה מרכב מהיר מדי בהקפות הראשונות שלך, כי פשוט לא תכיר מספיק טוב את המסלול. כמובן שכמו שהמליצו פה המון פעמים בעבר, כדאי גם ללמוד את המסלול קצת בסימולטור כזה או אחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ממליץ בחום על rent4ring. אנשים מקסימים, מחיר לא זול: השכרת סוויפט ספורט סטייג' 2+, 4 הקפות, דלק והכל= 329 אירו. אבל שווה כל אגורה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אוקיי, אחרי בדיקה בכמה וכמה אתרים הגעתי למסקנה שהכי ריאלי יהיה לקחת את הסוויפט.

השאלה האם הברקסים שלה יחזיקו מעמד 3 הקפות ברצף?

פורסם

אל דאגה, המכוניות שלהם רחוקות מלהיות סטנדרטיות, ומתוחזקות ברמה גבוהה מאוד, אין סיבה לדאגה.

הסוויפט S2+ שלהם היא אחלה בחירה לדעתי, ממליץ בחום.

!AWDSOME

פורסם

יחזיקו גם יחיזקו. אני ביליתי איתה ימים של ~8 הקפות בערך. מה שאולי לא יספיק זה הדלק, ואתה תצטרך ללכת לתדלק לפני שתחזיר את הרכב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חשוב מאוד ללמוד את המסלול, יש ברינג עלויות ולאחר מכן סיבוב ושדה הראיה מוגבל, לפעמים אתה גם מרוכז בלתת לנהג הפורשה או הפרארי מאחורך לעקוף אותך וזה עלול להיות מסוכן, תלמד את הקטעים הקשים!

פורסם

יש איפשהו מפה תלת-מימדית של המסלול שניתן לראות בה את הקטעים הללו?

פורסם

עצה פרקטית, אל תכנס לפניה המפורסמת בסרטון המצורף ביותר מ50 קמ"ש, אולי הפניה הכי מסוכנת ברינג:

הרבה נהגים (בינהם גם ישראלים) חשבו שהם שומאכרים ומבינים גדולים בנהיגה, וגמרו את העסק על הגדר עם תשלומים של אלפי יורו לביטוח.

h2b2wv-wNTA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לטעמי, 4 סיבובים זה מעט מדי. (מניסיון)

בנוסף, מחיר של Playstation 3 משומש + G25 משומש או G27, עלול לחסוך לך כל כך הרבה כסף אם תעשה תאונה.

(אתה יכול גם למכור אותם אחר כך, והפסיד נגיד 400 שקל, אבל לחסוך אלפי יורואים של השתתפות עצמית)

אישית, יצאתי עם עוד מספר נהגים מחברת ההשכרה שם, כולנו עם השירוקו, שניים מהם עפו לדשא (ובדרך מדרגה שיכולה גם לשבור ציריה) בסיבוב שאני ידעתי שצריך לבלום בו חזק מאוד, הכל תודות ל Gt5.

ללמוד את המסלול בעל פה. ואני לא יכול להדגיש את זה מספיק.

אני לקחתי שם Scirocco 2.0T, מ RentRaceCar, הרכב אדיר, כיף, לנהיגה, ועם DSG שמותיר אותך מרוכז בסיבובים המשוגעים.

לא הייתי לוקח ידני לביקור ראשון ברינג, אפילו אם אתה מכיר את המסלול.

אם אתה רוצה להרשות לעצמך לנהוג בקו מרוצים, ולקחת סיבובים יחסית מהר, אתה חייב להכיר את המסלול בעל פה, ולא להיות עסוק בהילוכים. העברת משקל אחת לא נכונה או בלימה מאוחרת בגלל עיסוק בהילוכים יכולים להפוך למפגש עם המעקה.

אני הייתי ממליץ על 4 סיבובים עם השירוקו, ועוד 2 עם רכב ידני כלשהו. הסוויפט לטעמי חלשה, אבל לא נהגתי.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...