Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסתדרתי בלי שום בעיות, ולא רק זאת אלא שאשתי אף רואה ב-3 דלתות יתרון (!) למול 5 דלתות בשל הדלתות הענקיות והאפשרות לחגור את הילד כשאתה מולו ולא לצידו, על כן כאמור העדפנו את המגאן RS265 משולשת הדלתות על פני הפוקוס ST250 בעלת 5 הדלתות בתור הרכב הבא.

הדלתות יתרון וחסרון,אני חונה בין קיר לרכב ומאד מוגבל בפתיחת הדלתות.

האמת שהתא מטען במגאן גדול יותר,אצלי העגלה הייתה נכנסת והאמבטיה במושב הקידמי ונשענת על הדש :( .

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער שאני מגיע מאוחר, הפנו אותי רק עכשיו לשרשור הזה 8)

המחירון של הרכב הזוי לדעתי.

אין לו שום בסיס הגיוני וזה אני אומר כבוגר של קליאו ספורט ומגאן ספורט לאורך הרבה שנים.

[למי שלא מכיר אותי, הייתה לי קליאו ספורט 172 דור שני 4 שנים ועד לאחרונה 4 שנים מגאן 225 שעברה לחבר פורום כשהזמנתי את המגאן ספורט החדשה]

אני לא יכול לחשוב על שום דבר שאמור להרתיע מישהו מלקנות את הרכב מול נניח קליאו ספורט. להיפך אפילו (ברמה הדינמית הקליאו טובה יותר אבל בכל אספקט אחר המגאן לוקחת לדעתי (גם בנושא האמינות)).

אין שום בעיה לתדלק 95, גם לא מבחינת היצרן/יבואן (על המדבקה כתוב 95/98 ).

אני אישית תדלקתי תמיד 98 אבל יש לי חבר שמתדלק קבוע 95 במגאן שלו ואין שום בעיות.

הבלוק מנוע אותו בלוק מנוע ידוע ואמין ביותר של הקליאו.

ממה שאני ראיתי מהקליאו ומגאן הרבים שיצא לי להכיר עושה רושם שהמגאן אמינה יותר מהקליאו עם בלאי דומה. עלויות טיפולים מן הסתם רוב הזמן היו סתם טיפולים זולים באחריות אבל על טיימינג ושאר הדברים שמתחילים להגיע אחרי האחריות המחירים כידוע לא ממש זולים. מצד שני אני לא בטוח אם זה יוצא דופן ביחס למתחרות.

בתור אחד שמכר ממש לא מזמן קליאו ספורט MK3,איך הסתדרת עם הכסאות בטיחות ועגלה+אמבטיה?? זאת סיבת המכירה אצלי ומעבר לרכב גדול יותר.

הגיע הזמן, מזל-טוב !! (על המכירה. אתה יודע מה, גם על התינוק/ת/ות :wink: )

אם כבר מדברים על שוק חלש, מה נסגר עם השוק של הקליאו ?

מצב לא פחות גרוע וגם לא ממש ברור למה (אולי כי השוק מאוד התרחב ויש הרבה חלופות פחות ספורטיביות אבל שמספיקות לרוב האנשים שפחות מחפשים את ההארדקור).

לגבי ילדים, זה אמנם לא הרכב העיקרי בבית אבל עדיין הייתי נוסע עם שני כסאות תינוק מאחורה וכסא בטיחות מקדימה וזה בגדול גם מה שהולך להיות במגאן הבאה. מסתדרים (גם אצלי יש קיר בחניה. לא אידיאלי בכלל).

אני מסכים מאוד עם קספר, בעיקר הנקודה הראשונה:

למה המגאן RS הקודמת לא סחירה?

1. כישלון במכירות ולא בגלל שהרכב לא טוב= מודעות נמוכה בשוק

2. עיצוב שנוי במחלוקת= מרתיע אנשים אפילו אם הם אוהבים את העיצוב (אני אישית מאוד אוהב)

3. מותג צרפתי

אפשר לתווכח עד מחר אם התדמית מוצדקת או לא, אבל זו המציאות.

הרכב כשלעצמו כמשומש הוא העסקה הספורטיבית הכי טובה שיש היום בשוק הישראלי.

אגב, מחירון לוי יצחק מתמחר את המגאן ואת הקליאו במחירים כמעט זהים למרות פער גדול בין שתיהן כחדשות

אני חושב שהסיבה העיקרית זה שלא מכרו הרבה רכבים (כשלון של קרסו בלבד, לא מעיד כלום על הרכב) ולכן יש מודעות נמוכה בשוק. ההייפ שהיה קיים למשל עם הקליאו שאמנם לא נמכרה כמו לחמניות אבל עדיין היו עשרות רבות של רכבים והייתה תנועה של מכירה/קניה בשוק אז היא לא יצאה מהתודעה. במגאן למרות שזה רכב מצויין שגם קיבל ביקורות טובות בזמנו, היא קצת נשכחה בגלל שאין תנועה בשוק (עד השנה האחרונה, שלוש שנים ראשונות לא ממש היו רכבים למכירה אז גם המחפשים כבר לא ממש נכנסים לחפש מגאן ספורט ביד2 ובכלל הרכב נשכח).

הרכב לטעמי מצויין ובחרתי בו אחרי נסיעה על כל המתחרות מהתקופה שהרכב יצא.

מאוד נהניתי ממנו ואני יכול בשקט להמליץ על הרכב.

במחיר המצחיק שהרכבים האלה נמכרים אני מכרתי את הקליאו ספורט שלי כשהייתה בת 7 (!!) כשכאן אנחנו מדברים על רכב בן 4 מקטגוריה גבוהה יותר שנמכר במחיר הרבה הרבה יותר גבוה כחדש.

אני לא מבין את זה וכבר אמרתי לכמה מתעניינים שלדעתי המגאן במחירים האלה זאת עסקה מצויינת, אפילו יותר מזה.

ניר

פורסם

הגיע הזמן, מזל-טוב !! (על המכירה. אתה יודע מה, גם על התינוק/ת/ות :wink: )

אם כבר מדברים על שוק חלש, מה נסגר עם השוק של הקליאו ?

מצב לא פחות גרוע וגם לא ממש ברור למה (אולי כי השוק מאוד התרחב ויש הרבה חלופות פחות ספורטיביות אבל שמספיקות לרוב האנשים שפחות מחפשים את ההארדקור).

לגבי ילדים, זה אמנם לא הרכב העיקרי בבית אבל עדיין הייתי נוסע עם שני כסאות תינוק מאחורה וכסא בטיחות מקדימה וזה בגדול גם מה שהולך להיות במגאן הבאה. מסתדרים (גם אצלי יש קיר בחניה. לא אידיאלי בכלל).

ניר

תודה על המכירה ותינוקות פשושה :)

אכן השוק לא מזהיר אבל עובדה שבסופו של דבר הגיע קונה שידע להאריך את הרכב כמו שצריך.אומנם לא נמכרה במחירון אך לא רחוק משם.

אצלנו הקליאו הייתה הרכב העיקרי ואני מתנייד על אופנוע.

הרכב הבא שלנו יהיה פורסטר טורבו עם שינויים עתידיים קלים ;)

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תוכן חדש...