Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי לחפש את הרכב הנ"ל והנני שם לב שהרכב נמכר בלפחות 10% מתחת למחירון,

וכחובב רכבי הספורט הדבר מעט מרתיע אותי.

במקרה הזה זה צריך לעודד אותך. נמכרו כל כך מעט מהן שאין מצב שיתפתח כאן שוק נורמלי. בדוק איך הן מחזיקות מעמד בחו"ל, ותחליט.

אז נכון שמבחינת התנהגות היא מזכירה יותר וואגית מצרפתיה, אבל זה פשוט שונה - לא רע.

תודה לז'אן פייר שאתה טועה. וואגית הייתה מתה להתנהג ככה (בעצם לא, זה לא מעניין לה ת'תחת)

גם אני חשבתי על זה - אולי בגלל שהוא שותה 98 ורוב האנשים נרתעים מזה, גורר עלויות גבוהות יותר.

כן, ברור, כי שימוש בדלק 98 ידוע בתור מוריד מחירון של מכוניות שיש מספר חד ספרתי מהן בארץ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני שמתי לב לתופעה שה225 נמכרות במחירים הגיוניים,אף על פי שרכב שכזה שנמכר במספרים זעומים אמור להמכר מעל המחירון כל עוד מצבו סביר.

בכל מקרה,אני באופן אישי הייתי בהחלט הולך על זה גם אם יש לעשות טיימינג ברקע.

Porsche 944 turbo

פורסם
משהו שמפתיע אותי כל פעם מחדש -

מחירון יד 2:

מגאן ספורט 09 - 86,700

קליאו ספורט 09 - 89,300

גם ביד 2 מעדיפים אטמוספרי! :lol:

מגאן 265

פורסם

גם גולף עולה יותר מבורה/ג'טה. ואיביזה יותר מקורדובה.

סה לה וי אין ישראל.

לגבי ה-225, כולה יש 2 כאלה למכירה כרגע. + אחת נמכרה מתחת לרדאר דרך הטרייד. השוק חלש בכללי, ואולי האנשים האלה הגיוניים :roll:

משכנתא זה קל

פורסם
גם גולף עולה יותר מבורה/ג'טה. ואיביזה יותר מקורדובה.

סה לה וי אין ישראל.

לגבי ה-225, כולה יש 2 כאלה למכירה כרגע. + אחת נמכרה מתחת לרדאר דרך הטרייד. השוק חלש בכללי, ואולי האנשים האלה הגיוניים :roll:

אחת מהן היא שלי, האפורה.

אני, בתור בוגר של 2 קליאו ספורט בעבר ( mk1 ו mk2) בחרתי לתדלק ב-98, למרות שהיצרן מאפשר גם 95.

מבחינת עלויות תחזוקה, ב- 3.5 שנים שהרכב אצלי לא היו שום בעיות מיוחדות, וגם מחירי הטיפולים השגרתיים וחלקי החילוף סבירים ביותר ואף נמוכים ממה שזכור לי בקליאו ספורט. ביחס עלות תועלת הרכב לא פחות ממעולה, שימש אותי (יותר נכון אשתי) כרכב משפחתי ( 2 כיסאות בטיחות מאחור..)

פורסם
אני רק שאלה: אחרי 2 קליאוז ספורט, ו1 מגאן RS - לאן מתקדמים מכאן? :roll:

אני יודע לאן אני מתקדם, RS265 CUP, אחריה כבר נראה...

פורסם

בתור אחד שמכר ממש לא מזמן קליאו ספורט MK3,איך הסתדרת עם הכסאות בטיחות ועגלה+אמבטיה?? זאת סיבת המכירה אצלי ומעבר לרכב גדול יותר.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם
בתור אחד שמכר ממש לא מזמן קליאו ספורט MK3,איך הסתדרת עם הכסאות בטיחות ועגלה+אמבטיה?? זאת סיבת המכירה אצלי ומעבר לרכב גדול יותר.

הסתדרתי בלי שום בעיות, ולא רק זאת אלא שאשתי אף רואה ב-3 דלתות יתרון (!) למול 5 דלתות בשל הדלתות הענקיות והאפשרות לחגור את הילד כשאתה מולו ולא לצידו, על כן כאמור העדפנו את המגאן RS265 משולשת הדלתות על פני הפוקוס ST250 בעלת 5 הדלתות בתור הרכב הבא.

פורסם

רכב חביב ותו לא, לדעתי לא מתבלט מול המתחרות בתקופתו.

מס' מצומצם ביותר של יחידות שעלו לכביש ויבואן שהמקצועיות ממנו והלאה מקשים על החלטה לרכוש אחת.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

דווקא מבחינה דינאמית,ניהוג,התנהגות וכד' היא התבלטה מעל השאר והובילה את הקטגוריה ,זכור לי אפילו כמה שיבחו את גרסאת הקאפ וה R26.

אני חושב שהוא לא זכה לעדנה עקב עיצוב שונה,מותג(נתפס בארץ כבעייתי)ואינטריור משעמם בעיקר שהמתחרות הציעו עיצוב,איכות הרכבה ואבזור מעניינים יותר,גם אם במחיר לא מפתה במיוחד.

טוב, אני מאוד אוהב צרפתיות חמות ואולי אני לא ממש אובייקטיבי.

בכל אופן בהצלחה!

פורסם

למה המגאן RS הקודמת לא סחירה?

1. כישלון במכירות ולא בגלל שהרכב לא טוב= מודעות נמוכה בשוק

2. עיצוב שנוי במחלוקת= מרתיע אנשים אפילו אם הם אוהבים את העיצוב (אני אישית מאוד אוהב)

3. מותג צרפתי

אפשר לתווכח עד מחר אם התדמית מוצדקת או לא, אבל זו המציאות.

הרכב כשלעצמו כמשומש הוא העסקה הספורטיבית הכי טובה שיש היום בשוק הישראלי.

אגב, מחירון לוי יצחק מתמחר את המגאן ואת הקליאו במחירים כמעט זהים למרות פער גדול בין שתיהן כחדשות

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לאחרונה ראיתי רכב שעניין אותי מאוד - רנו מגאן ספורט RS225.

כחובב המותג הצרפתי וכבעלים של רנו קליאו ספורט בעבר, קורץ לי רכב הספורט המוגדש.

לאחרונה התחלתי לחפש את הרכב הנ"ל והנני שם לב שהרכב נמכר בלפחות 10% מתחת למחירון,

וכחובב רכבי הספורט הדבר מעט מרתיע אותי.

ישנו איזשהו מידע שלילי לגבי הרכב?

ניסיון לא טוב איתו?

מחלות ידועות?

עלויות יקרות?

אשמח לעזרה ותשובות בנושא.

תודה מראש,

טל

הסיבה שהוא נמכר ככה, כי הם לפני טיימינג (אני מנחש) ואו אולי קצת רצון למכור ולהשתדרג שוק היד 2 מאוד חלש כיום, נמכרו מעט מדי מכוניות מהסוג הנל וכמעט שאין מוכר בעיני הרב (יש לכך גם יתרונות רבים, לדוג' שוטר שממלז בכביש ואני מלוא כובד הרגל על הדוושה הימנית והוא אפילו לא מתייחס אלי כי זה רנו :lol::roll:)

מקריאה מרובה בפורום הבריטי לא ראיתי מחלות ספיציפיות פרט לכרטיס החכם שאמורים להניע איתו את הרכב שהוא מאוד רגיש ועדין.

מקריאה במספר מקומות הבנתי שהמנוע אינו המנוע של הקליאו בתוספת טורבו אלא מנוע אחר עם יחס דחיסה נמוך יותר כך שאין חובת 98, זה נכון?

דור שאלת אותי על זה, המנוע הוא אותו המנוע (קוד מנוע זהה כמעט לחלוטין), ההבדל היחידי הוא הורדת יחס דחיסה על מנת לקבל אמינות, ועל כן מכאן נובע שאפשר לתדלק 95 גם אם תשאל את קרסו, על הפתח תדלוק מופיע האפשרות לתדלוק 98 ו95 כאשר ההמלצה היא 98. ניסיתי 95 הצריכת דלק עלתה מעט, ובסרק עם 98 המנוע שקט יותר.

sronis :mm_yeah:

ניר זאת שהיתה בטרייד בראשלצ - נעים להכיר ! (לשעבר של ניר NMP)

לגבי שוק חלש את צודק, כמה קשקשים התקשרו אלייך בשביל למכור את הקליאו ?

עברתי שבעה מדורי גהנום עד שהקליאו שלי נמכרה

רכב חביב ותו לא, לדעתי לא מתבלט מול המתחרות בתקופתו.

מס' מצומצם ביותר של יחידות שעלו לכביש ויבואן שהמקצועיות ממנו והלאה מקשים על החלטה לרכוש אחת.

והמתחרות הן למעשה לאון קופרה, וגולף GTI MK5 ? מממ הבחירה מאוד קשה אלא אם אני אוהב לנסוע בכביש החוף על 5500 קמש עד שיגיע העיקול הראשון :lol:

לענין הפראקטיות ? אולי הלאון מנצחת על כך שקיבלה 2 דלתות נוספות (אני רואה בזה יתרון שאין 2 דלתות מאחור כשיש ילדים קטנים)

תא המטען של המגאן ענק לעומת מה שהיה בקליאו ואני לא חושב שצריך יותר מזה ( לא מצאתי נתונים על המתחרות)

במרכזי בריבל בת"א לא נתקלתי באיזשהן בעיות עם המוסך, ושוב כל ענין הידע צף כאן בדיוק כמו בקליאו, מדוע בשביל לטפל ברנו צריך תואר מאוניברסיטת נאס"א ?

Casper :mm_yeah:

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...