Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צמיגים למאזדה 323f

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ברשותי מאזדה 323f ba שנת 96 ובקרוב מעוד יש לי טסט אני צריך להחליף צמיגים אני לא כזה מבין גדול צריך את העזרה שלכם מחפש רביעייה בסיביבות ה 1300 שקל מידה 185/65/14 צמיגים שקטים אם אחיזה טובה יש לי מגנזיום הייתי רוצה לדעת אם יש אופצייה לרכב שלי אולי להרחיב טיפה את גודל הצמיג תודה מראש ;)

פורסם
שלום חברים ברשותי מאזדה 323f ba שנת 96 ובקרוב מעוד יש לי טסט אני צריך להחליף צמיגים אני לא כזה מבין גדול צריך את העזרה שלכם מחפש רביעייה בסיביבות ה 1300 שקל מידה 185/65/14 צמיגים שקטים אם אחיזה טובה יש לי מגנזיום הייתי רוצה לדעת אם יש אופצייה לרכב שלי אולי להרחיב טיפה את גודל הצמיג תודה מראש ;)

שלום וברכה

נשלחה הודעה בפרטי

פורסם

לפני כמה חודשיים רכשתי 2 צמיגים של קונטיננטל במידה הזאת ללאנטיס,

צמיגים מעולים: שקטים וסופגים זעזועים מצויין.

שי.

פורסם

שלום,

בתקציב שלך יש מספר דגמים של חברות מוכרות.

KLEBER HP3

GOODYEAR DURAGRIP

YOKOHAMA A.DRIVE\C.DRIVE

PIRELLI P6\P4

DUNLOP SP01

BRIDGESTONE B250

CONTINENTAL ECOCONTACT

לא לגעת ב DUNLOP SP490 , ולא משנה כמה ינסו לדחוף לך את הדגם הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא לגעת ב DUNLOP SP490 , ולא משנה כמה ינסו לדחוף לך את הדגם הזה.

אני ילך כנראה אל הדנלופ הציאו לי 330 שח לצמיג

איזה דגם של דנלופ הציעו לך ב 330 ש"ח?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...