Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה המשפחה התרחבה(אני,אישתי,הקטנצ'יק,והכלבה) ,ואני מחפש רכב שיענה לצרכים הבאים:

תא מטען שיאפשר הכנסה נוחה של עגלת תינוק סטנדרטית.

רכב חכסוני בתצרוכת הדלק שלו.

נוחות נסיעה טובה ומרחב פנים סביר.

תקציב שנע בטווח של 40-50K.

להלן שלושת הפיינליסטיות שלי,אשמח לחוות דעת ובמידה ויש רכבים נוספים אשמח לשמוע את עצתכם.

1.הבחירה הבטוחה-מיצובישי לנסר קלאסיק 2008-יפני,אמין,זול לאחזקה,אך יחד עם זאת משמעמם ושותה דלק.

2.הבחירה המוזרה - קורולה רובוטית-עבדתי 4 שנים בטויטה ככה שאני לא נבהל מנושא הגיר,אוטו גדול,מנוע חזק,חסכוני,אך יש לי חשש לאור שמועות על בלאי גיר גדול.

3.הבחירה הסקסית - פיאט בראבו-מדהימה,מאובזרת,חזקה,חסכונית..אבל,לא יודע אם תא המטען מספק לצרכים שלי,לא יודע מה רמת האמינות שלה,לא יודע מה עלויות האחזקה שלה.

אז...קדימה,תעזרו לחבר רגע לפני שהוא רושם את הצ'ק....

תודה.

ניר.

פורסם

היי ניר,

להזכירך ילדים נוטים להשתעמם דיי מהר והפתרון הכי פשוט לבעיה זו היא לשים בחברתם עוד ילדים :lol:. לדעתי השיקול שלך צריך להיות לרכב עם 2 ילדים (בהנחה שמשפחה מחליפה רכב כל 4-5 שנים ). אין לי מושג לגבי הבראבו כך שתצטרך להמתין לתגובות נוספות.

יש אפשרות ללאנסר עם אבזור מלא (חישוקי מגנזיום, הגה מומו וכו') שקצת יפיג את השעמום, שרתה אותי נאמנה ונהניתי ממנה, רכב כבד אך עושה עבודה. גם קורולה רובוטית הייתה ברשותי ודווקא היא הייתה הבחירה הראשונה שלי בגלל תא מטען יותר גדול, רכב יותר מרווח , יותר חסכוני ואחד החזקים בסגמנט. הבעיה היא האם אשתך תסתדר עם התיבה הרובוטית? אם כן אז לדעתי הקורולה נותנת יותר אוטו לשקל. כמובן שרצוי וראוי לחפש את ה GLI ולא את ה SUN הערומה בצורה מבישה. כל זאת ללא קשר לבראבו שממידע כללי כאן בפורום וקריאה פוסטים אמורה לעלות על שתיהן (1.4 טורבו רובוטית באבזור מלא).

מזל טוב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כאיש משפחה בעל בראבו.

מעמיס בו שני ילדים שאחד מהם פחות משנה.

לתא המטען נכנס יחסית בלחץ עגלה של פג פרגו + אמבטיה.

כיום יש עגלת Britax שנכנסת ללא בעיה כלל.

הילדה, בת שלוש, מעדיפה את הבראבו על פני הפוקוס טורר!

קח בחשבון מבחינת ערך הרכב צולל כמו קפיצת באנג'י.

יפעע..

פורסם

אם מדובר בבראבו משומשת, אז הצלילה העיקרית בערכה כבר שייכת להיסטוריה. אין לי מושג בדבר עדיפותה על האלטרנטיבות שאיני מכיר די, אבל אני מנחש לאור הכתוב אצלך שדעתך נוחה מבחינת טעמך. את התאמת תא המטען לצרכים תוכל לבדוק עצמאית בקלות כמו גם את הספסל האחורי. קח בחשבון את החלונות הקטנים מאחור ושפת תא המטען הגבוהה יחסית, אם כי נפחו סביר ולמעלה מכך. אשר לאמינות, הרי הבראבו שאני מכיר מגלה אמינות מופתית, כבר קרוב לשלוש שנים, עוברת טיפול זול יחסית אחת ל 30K ק"מ ונהנית גם מעלות ביטוח מקיף נמוכה להפליא ( מי האידיוט שיגנוב אוטו שייתקע לו אחרי דקה ).

פורסם

חבר היה באותה הדילמה

הוא רכש לה בסוף סיד האצ'בק מיד ראשונה נקיה בבדיקה 47,000 ק"מ עם טיפול וטסט לשנה ב64,000 ש"ח

פותח השרשור

קודם כל אתה צריך לחפש רכב בטיחותי ועדיף מאוד עם עיגוני איזופיקס.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני חושב שהבראבו הכי טובה ברשימה הזאת, מאובזרת, חזקה וגם מהנה. הגיר הרובוטי שלה עדיף בהרבה על זה של טויוטה וכבונוס היא גם נאה.

הקיה סיד שהוצעה בהחלט שווה בדיקה וגם אחותה היונדאי I30 למרות שנכנסת בתקציב בלחץ.

אפשרות קצת אחרת היא סקודה פביה ספייס, קצת יותר קומפקטית אבל בהחלט מתאימה לזוג עם ילד אחד או שניים, תא המטען מרווח ויספק אתכם בהחלט.

• תוכן חדש...