Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך להרפתקה שלי עם האזעקה - הצלחתי למצוא את ה"מח" של האזעקה. מדובר באזעקה של קליפורד מדגם G4

עכשיו אשמח מאד אם משהו צכם יודע לומר לי היכן ניתן למצוא את הוראות החיבורים של האזעקה. אני לא רוצה לחבר אותה

אלא להיפך, לנתק אותה ואני רוצה לדעת איזה חוטים אני צריך לחבר לאיזה חוטים כדי לבטל את האזעקה. והסיפור, הרי הוא לפניכם:

חשבתי שהכי פשוט יהיה להכנס לאתר של קליפורד. אז ככה, יש אתר אבל אדם פרטי לא יכול להכנס ולשלוח להם הודעה. רק דילרים. למה? ככה! המשכתי לחפש ומצאתי את הנציג שלהם באנגליה. שוב, אי אפשר לשלוח מייל, אבל לפחות יש מספר טלפון.

התקשרתי למספר הטלפון, ענו לי והעבירו אותי לשלוחה המתאימה. הסברתי שאני מבקש לקבל את הוראות ההתקנה. נעניתי שאין אפשרות ושאני אפנה לנציג שלהם (של קליפורד) בארץ. שאלתי אותו אם הוא יכול לומר לי מי הנציג של קליפורד בארץ ונעניתי שאין להם נציג בארץ. שאלתי אותו איך אני יכול לפנות לנציג בארץ אם אין נציג בארץ? לאלוהי קליפורד פתרונים.

בקיצור, משם לא תבוא הישועה. כאמור אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא את הוראות ההתקנה המ______ת (מלא את מה שנראה לך נכון), אודה לו מאד מאד.

פורסם

הפיתרון הכי קל הוא לנתק את הפיוז של האזעקה וככה אם תרצה בעתיד להפעיל אותה,פשט תחבר את הפיוז חזרה. אם אני לא טועה זה פיוז אדום (10)

פורסם

בחיפוש בגוגל, יש מספר תוצאות (אך אינני יודע עד כמה הן רלוונטיות עבורך).

תנסה בפורום הבא (יש צורך להרשם (חינם) כדי לקבל גישה) :

http://www.the12volt.com/installbay/downloads.asp?srch=all&term=Clifford+G4

בנוסף, אולי בקישור הבא יש את המידע שאתה מחפש :

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080414023959AAl9TvI

פורסם

לא זוכר את שרשור ההרפתקה שלך - אולי תוכל להעלות קישור כדי שנזכר מה הבעיה. (ויותר חשוב באיזה רכב מדובר, זה חשוב לניתוקים, פרטים בהמשך)

כדי לנתק את האזעקה- (אם זכרוני הדהוי אינו מטעה אותי :oops: )

יש חוט לבן פס אדום מאד עבה בצמת האזעקה. הוא מחובר לחוט ברכב. זה הניתוק היחיד שהיא מבצעת.

מה שאתה צריך זה לנתק את החוט של הרכב מהחוט הזה, ולמצוא לאן מחובר הצד השני שלו (החוט ברכב חייב להיות באותו צבע, החוט השני בצמת האזעקה הוא כנראה אדום). אתה מנתק מצמת האזעקה, ומחבר את חוטי הרכב חזרה אחד לשני. הלחמה ושרינק חובה! זה עלול למנוע ממך להתניע את הרכב.

יש עוד שניים או שלושה קונקטורים קטנים (לפי דרישות הביטוח אי שם לפני עשר שנים) שמובילים לגלאים שדרש הביטוח,נפח,שטח,זעזועים- זה הכל קופסאות קטנות שנמצאות בקצה השני של החוט. את אלה פשוט תשלוף מהמוח. (אני לא הייתי מצליח להרדם בלילה הבא אם לא הייתי מוצא ומסלק את הגלאים עצמם, אבל זה רק בגלל שאני מטורף שלא יכול לסבול חיווט מיותר בתוך האוטו).

בשלב הבא, לפי סוג הרכב, צריך לנטרל את פתיחת הדלתות באמצעות שלט האזעקה. בחלק גדול מהרכבים זה פשוט לנתק ולבודד, אך יש מקרים בהם יוצרים מעקף דרך המוח, וכשתנתק, הנעילה המרכזית המקורית של הרכב לא תעבוד עד שלא תחזיר את המצב למקורי (זה מלפני שהתקינו את האזעקה).

אח"כ, צריך לבדוק האם הוסיפו מרים חלונות. אם כן, צריך לנטרל אותו בנפרד ע"י החזרת המעקפים על הפסנתר הראשי (בצד הנהג) למצב מקורי. אחרת, עלול להיות מצב שהחלונות לא יתפקדו מצד הנהג אחרי שהמרים לא יקבל יותר מתח.

שני השלבים האלה תלויים בסוג הרכב.

את כל שאר החוטים (איתותים=חום דק,צופר=שחור דק,טריגר מפסקי דלתות=נדמה לי ירוק ואספקת מתח למוח=אדום ושחור עבים) אתה יכול פשוט לחתוך (הכי קרוב שאפשר לצמת הרכב) ולבודד היטב.

הכי טוב שתעלה תמונה ברורה של הצמה בצד הקונקטור למוח ואסמן לך מה זה מה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

נתקו (וגם למגיבים האחרים) תודה עבור התשובה המפורטת.

אנסה מחר להעלות תמונה כפי שהצעת.

שאלה נוספת שצצה לי - ממה שהצלחתי לברר עד עתה - בנוסף לקונקטור של ה-20 פין ישנו זוג חוטים עבים בצבע שחור.

אם הבנתי נכון אלה החוטים שבעצם מנתקים את ההתנעה וההצתה של הרכב כלומר החוטים שאמורים להיות מחוברים אליהם -

אותם צריך לחבר אחד לשני. בהנחה שאכן זה כך, המוזר הוא שחוטים אלה מנותקים -הם חתוכים כסנטימטר אחד מחוץ לגוף ה"מח". האם יתכן שמכיוון שיש גם אימובילייזר, הניטרול עבר לאימובילייזר?

הרכב בו מדובר - סיטרואן קסנטיה בנזין מנוע 2000 16 שסתומים ש.י. 2000

שוב תודה.

• תוכן חדש...