Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב CRF 450 לאור היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרסם פה בשביל חבר, בבקשה מי שיכול לפקוח עין יעזור מאוד.

לקוח מתוך הפייסבוק שלו -

Status Update

By Noam Levy

ביום שבת האחרון בחור הגיע כדי לראות את האופנוע שלי בסופו של דבר (אחרי סיפור לא נעים שלא מתאים לפייסבוק) הוא גנב אותו

האופנוע הוא HONDA CRF 450 2012 מספר שלדה JH2PE0537CK101264

הוא שחור ומיוחד מאוד לכן כנראה שיחליפו לו את הפלסטיקה מיד אם שמעתם על חלקים או אופנוע 450 2012 או כל דבר בבקשה תצרו איתי קשר דחוף כל פרט יעזור

0528568032 נעם

ובבקשה תפיצו כדי שזה יגיע לכולם ונוכל לתפוס את העבריין המסוכן הזה ובתקוה גם למצוא את הבובה שלי תודה רבה מראש.

תודה מראש לכולם,

יקיר.

644397_10151490991006763_1470644836_n.jpg

485281_10151490990581763_1075649139_n.jpg

MX-5 NC

פורסם

שיתפתי בפול גז, שם זה יותר רלוונטי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

"(אחרי סיפור לא נעים שלא מתאים לפייסבוק) הוא גנב אותו ".

מה היה שם?

למה הוא לא כותב על שהתרחש?

הוא מכיר את האדם?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הבחור הגיע על אופנוע גנוב (חבר שלי כבר דיבר עם הבעלים החוקי) ועם פלאפון טוקמן ככה שלא ניתן להתחקות אחריו מאמצעים אלה.

נהגת שודים, הסיפור שלא סופר אינו בדיוק רלוונטי לעניין הגניבה ולכן לא סופר. כמו כן, הוא אינו מכיר את הגנב.

תודה מראש על ההיענות,

יקיר.

MX-5 NC

• תוכן חדש...