Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפו תמונות A45 AMG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן. AMG עם הנעה כפולה, זה בדיוק מה שאנחנו רוצים. מרצדס האידיוטים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אילוצי הפלטפורמה שמיועדת להיות בסיס לרכב משפחתי קטן ולא למפלצת ביצועים. בדיוק כמו פלטפורמת הגולף.

בגלל הפלטפורמה גם המנוע צנום המידות.

כמו במקרה של פלטפורמת הגולף, יעשו בגרסת הספורט שינויים משמעותיים בעיצוב וכיול המתלים.

מרצדס לא יעשו שינויים רדיקליים בפלטפורמה רק בשביל מספר הלקוחות המצומצם של ה-A45.

כל חטיבת AMG מייצרים היום 20 אלף מכוניות בשנה, לעומת כרבע מיליון ויותר A שמיוצרות כל שנה.

פורסם
65C31C70FF8B65922950FAC95E8FB_h498_w598_m2.jpg

article-1362167-0D4FCFB6000005DC-541_468x286.jpg

:shock:

בדיוק מה שרציתי לעשות. דומה דמיון מחריד, ממש לא אהבתי את הצורה החיצונית. בפנים היא נראת טוב יותר.

ובקשר לנראה או לא נראה. יש מספר של sls בארץ, אני חושב שניתן לצפות למספר מצומצם שלה.

פורסם
דומה דמיון מחריד,

על מה אתם מדברים?

אולי במבט ראשוני חטוף הן דומות, אך חוץ מהעובדה ששתיהן האצ' לבנות, ושבין הפנסים האחוריים יש איזשהו דימיון מסויים, אני לא רואה יותר מידי בסיס להשוואה.

המבנה של ה-DS3 הוא בכלל 3 דלתות, כאשר חלק מעיצוב הדלת נוגע בקורה B, בעוד ה-A45 הינה 5 דלתות, והקורות "נקיות". קימור הגג שונה, קו החלונות שונה, עיצוב הפרופיל שונה, הגובה והרוחב שונים, חיבור החלונות האחוריים וקורה C שונה לחלוטין, עיצוב ספוילרים שונה לחלוטין (להמשיך, או שחפרתי מספיק ? :lol: ) וכן הלאה.

בכל מקרה, שתיהן מכונות מרשימות ביחס לסגמנט בו הן נתונות.

איך נראה כיצד יתמחרו את ה-A45 בארץ (בהשוואה ל-M135, אולי ?).

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
על מה אתם מדברים?

אולי במבט ראשוני חטוף הן דומות, אך חוץ מהעובדה ששתיהן האצ' לבנות, ושבין הפנסים האחוריים יש איזשהו דימיון מסויים, אני לא רואה יותר מידי בסיס להשוואה.

המבנה של ה-DS3 הוא בכלל 3 דלתות, כאשר חלק מעיצוב הדלת נוגע בקורה B, בעוד ה-A45 הינה 5 דלתות, והקורות "נקיות". קימור הגג שונה, קו החלונות שונה, עיצוב הפרופיל שונה, הגובה והרוחב שונים, חיבור החלונות האחוריים וקורה C שונה לחלוטין, עיצוב ספוילרים שונה לחלוטין (להמשיך, או שחפרתי מספיק ? :lol: ) וכן הלאה.

אכן, הדמיון היחיד הוא בחלק האחורי. כל השאר, מן הסתם, שונה לחלוטין.

לא התכוונתי כלל שהרכב הוא COPY של הסיטרואן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני חושב שקהל היעד של הרכבים הללו הוא מאוד מצומצם, או לפחות אמור להיות.

בעקרון מדובר על אאודי RS3, A45 וב.מ.וו 135. מחירן דומה עד מאוד למחירה של (לדוגמא, ויש כמה) בוקסטר או קאיימן.

למה להעדיף משפחתית על סטרואידים כאשר אפשר לקנות את הדבר האמיתי, בעל מנוע מרכזי, הנעה אחורית ומנוע אטמוספרי?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כי יש כמה (כולל כותב שורות אלו) שמעדיפים זאב בעור של כבש.

פעם העדפתי את ה"דבר האמיתי" היום יש לי העדפה חד משמעית למכונית שתיתן פייט לדבר האמיתי ושבבסיסה היא המשפחתית של השכן.

זה נותן סיכוי טוב יותר לטוס מתחת לרדאר.

פורסם
ממש מאכזבת ההנעה הכפולה אבל העיצוב יפה מאוד

מה זה מאכזבת. 360 כ"ס דרך הגלגלים הקדמיים בלבד עדיפים, לא? :roll:

(בהתחשב בסמלון שלך, אל תחשוב על זה במונחי גולף GTI מול R. זו מכונית הרבה יותר חזקה).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מתחת לאיזה רדאר?

של האנשים ה"טובים" שמסתובבים סביב הרכב שלך כשהוא חונה ברחוב, של מתנדבי משטרת התנועה, של הנשמות הטובות שבעבודה שלך, של השכנים המפרגנים...

לא חסר.

פורסם
של האנשים ה"טובים" שמסתובבים סביב הרכב שלך כשהוא חונה ברחוב, של מתנדבי משטרת התנועה, של הנשמות הטובות שבעבודה שלך, של השכנים המפרגנים...

לא חסר.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

מלבד העין הצרה של רב "החברים" הנתונים לא משקרים שנתיים + עם צרפתיות ספורטיביות ולא נעצרתי פעם אחת לבדיקה שיגרתית אפילו לא עם הקליאו ובטח שלא עם המגאן שנראת כמו רכב פליט ליסינג :lol:

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
על מה אתם מדברים?

אני מאמין שהרכב יעלה בין 350-400 אלף ש״ח, אם a250 ברמת גימור amg עולה 265 אלף ש״ח , אני מאמין שהדבר האמיתי יעלה הרבה יותר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...