Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפו תמונות A45 AMG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock:

FUGLY...

פשוט FUGLY. לא פחות ולא יותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא חושב על מיצובה אל מול ה-135M אחרת היא תאבד מהערך שלה ולא יהיו לה קונים בשוק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסתכלו רגע על הסרטון בקישור הבא. האם המכונית צולמה ליד ים המלח או שרק נדמה לי?

וללא קשר, המכונית הזו מטריפה ולוחצת על כל הכפתורי החשק הנכונים.

אגב, עדות פוטנציאלית ליכולת השלדה שלה ניתן למצוא במידת הצמיגים הצנועה: 235/40X18.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לדעתי יש לה רועה במינון הנכון מבחוץ והיא לא מצועצעת מדי, אולם לא יודע אם הייתי קונה אחת.

הסרטון שמעלי באמת נראה דומה לים המלך אבל סימני עיקול לא מהארץ.

פורסם
של האנשים ה"טובים" שמסתובבים סביב הרכב שלך כשהוא חונה ברחוב, של מתנדבי משטרת התנועה, של הנשמות הטובות שבעבודה שלך, של השכנים המפרגנים...

לא חסר.

כן אבל אז הם רואים סמל של מרצדס והלכה כל ההסוואה...

חוץ מזה, ייתכן מאוד שאדם שקונה רכב בסכום כזה יש לו חניה פרטית ומקורה.

נ.ב. בארה"ב או אירופה, פתיחת עיניים עקב פורשה בוקסטר הינה פחותה יותר בצורה משמעותית לעומת ישראל. בהתחשב בזה שישראל היא לא בדיוק שוק מרכזי עבור יצרן רכב כלשהו, אני אישית לא בטוח שיש הרבה טעם ברכב שכזה (במחיר כזה).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נ.ב. בארה"ב או אירופה, פתיחת עיניים עקב פורשה בוקסטר הינה פחותה יותר בצורה משמעותית לעומת ישראל. בהתחשב בזה שישראל היא לא בדיוק שוק מרכזי עבור יצרן רכב כלשהו, אני אישית לא בטוח שיש הרבה טעם ברכב שכזה (במחיר כזה).

מדוע לא? בהנחה שהרכב יעלה בטווח של 300-350 אלף ש"ח, אתה מקבל ביצועים של 911 בכמעט שליש מהמחיר, בתוספת פרקטיות וגודל סביר.

ניקור עיניים? לא יותר מ-A200 עם חבילת AMG ספורט במאתיים ומשהו אלף ש"ח.

לכל רכב יש מקום בארץ, כל עוד יהיה לו ביקוש.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא אוהב את העיצוב הזה. זה לא נראה יוקרתי כיאה למרצדס, סתם נפוח ומוזר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מדוע לא? בהנחה שהרכב יעלה בטווח של 300-350 אלף ש"ח, אתה מקבל ביצועים של 911 בכמעט שליש מהמחיר, בתוספת פרקטיות וגודל סביר.

ניקור עיניים? לא יותר מ-A200 עם חבילת AMG ספורט במאתיים ומשהו אלף ש"ח.

לכל רכב יש מקום בארץ, כל עוד יהיה לו ביקוש.

עם כל הכבוד, זה לא מגיע לרמה של 911 מבחינת יכולת אובייקטיבית ובטח שלא מבחינה סובייקטיבית.

לגבי הניקור עיניים, כוונתי הייתה שבמדינות אירופה וארה"ב, רכב ספורט אמיתי במחיר דומה (כמו הבוקסטר) אינו נחשב למנקר עיניים.

במילים אחרות, בראייה גלובלית (ולא ממש ישראלית) אני לא רואה סיבה לקנות את זה ולא נגיד בוקסטר או אפילו אלפא 4C.

לגבי הפרקטיות, נכון, אך אני נוטה להאמין כי מי שיכול להרשות לעצמו רכב כזה, יכול להרשות לעצמו ספורט ופרקטיות בשני רכבים נפרדים.

פורסם
כן אבל אז הם רואים סמל של מרצדס והלכה כל ההסוואה...

חוץ מזה, ייתכן מאוד שאדם שקונה רכב בסכום כזה יש לו חניה פרטית ומקורה.

כן, אבל זו מרצדס לעניים אז זה יכול לעבור.

יש ברשותי חניה פרטית מקורה, אז מה? הרכב נשאר כל היום בבית?

פורסם

^

לא, אך רמת הסיכון יורדת ולא במעט.

בכל אופן, פשוט נראה לי שבעקבות המחיר של המרצדס הזו ויריבותיה בהשוואה לרכבי ספורט אמיתיים, כל העניין הזה מאוד גבולי.

פורסם

אני הייתי מעדיף מאליבו, מה הקשר?!

אחת מנהלים והשניה האצ' קומפקטית ספורטיבית עצבנית מבית AMG.

מקווה שלא, אבל כנראה ההנעה הכפולה הזו לא תהיה שוס, נחכה ונראה.

מבחינת אינטריור, ביחס לבימר המרצדס פשוט עולם אחר. ממש סקרן לראות סיקור נהיגה עליה.

עד ש-DARK VIPER מזמין אוטו, לא קורה כל יום 8)

2014-Mercedes-Benz-A45-AMG-Interior-Front.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...