Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

תהיתי היום על השאלה, איך אפשר לדעת לחץ אוויר מומלץ לצמיג מסוים כאשר הצמיג הזה אינו סטנדרטי לרכב והורכב ע"י בעלי הרכב ולא ע"י החברה. לדוגמא...

רכב עם 185/65R15... נגיד שלחץ האוויר המומלץ הוא 30 כשהרכב ריק ו-40 כשהרכב מלא...

הרכב עבר שידרוגים, שיפורים וכל אותם דברים שמטורפי נהיגה עושים בימינו.. כמובן שחלק משיפורים ושדרוגים אלו נקנו גם חישוקי סגסוגת OZ במידה של 18"... והצמיג הפך להיות 225/40R18....

מהו לחץ האוויר המומלץ לצמיג זה על הרכב הנ"ל כעת? איך אפשר לדעת לבטח האם הלחץ הנ"ל מותאם בצורה אופטימלית לרכב או לא?

סתם תהיה...

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לשאלה...

אני החלפתי 135/70R13 ל155/70R13.. כאשר במקורי צריך 28PSI .. אבל בפנצ'ריה: "אחי אני שם לך 30"

ברור שאני לא מקשיב לו אבל אולי באמת שינוי המידה מביא לשינוי לחץ האוויר?

תודה.

פורסם

אין לזה מחשבון , פשוט ממלאים ובודקים שזה לא יותר מידי מנופח או פחות מידי,

צריך ליבדקו שכל סוליית הצמיד נוגעת בכביש

בכל אופן זה אמור להיות בטווח נורמאלי בין 28 ל 36 PSI

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

במידה והרכב לא עבר שנויים אשר גורמים לו להיות כבד בצורה משמעותית , לחץ האויר לא ישתנה אפילו אם יהיו לך צמיגי 325X90R 22

• תוכן חדש...