Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עצר אותי שוטר עם בוחן תנועה.

הבוחן תנועה בדק את הרכב ומצא שיש להחליף שני צמיגי קדמיים. למרות שהרכב עבר טסט לפני 4 חודשים.

והוא השבית לי את הרכב עד מחר.

לפי מה שהבנתי ממנו לאחר החלפת הצמיגים אני צריך ללכת למכון רישוי שוב.. שיבדקו את הרכב.

השאלה היא האם אני צריך לשלם למכון רישוי..?

מבחינת הצמיגים יש לי דוד שעובד במוסך ויביא לי צמיגים יד שנייה כמו חדשים של ב70שח כל אחת. עברו 40 אלף ק"מ.

הוא כמובן יחליף אותם בחינם.

האם במכון הרישוי הם דורשים קבלה על הצמיגים או שרק מספיק להם שהצמיגים הם טובים וראויים לנהיגה?

תודה

פורסם

הרשיון רכב אצלך?

על הרשיון רכב הוטבע עם חותמת בצבע אדום "מבוטל"?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את\ה קונה צמיגים יד שנייה ?? זה משול ללקנות חבל טיפוס פרום ....

עשה לעצמך טובה , תחסוך את הכאב ראש שיכול להיווצר לך ותחליף לצמיגים חדשים .

חבל על החיים , קנה צמיגים חדשים!

נהגת שודים , עלייך אני מתפלא במקצת , את לא פה מאתמול ומה שהפריע לך הוא למשתמש היקר שלנו הוטבעה חותמת פסילת רישיון רכב ? הוא פאקינג הולך לקנות צמיגים ב 70 שקל שעברו 40 אלף !!!

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

נהגת שודים , עלייך אני מתפלא במקצת , את לא פה מאתמול ומה שהפריע לך הוא למשתמש היקר שלנו הוטבעה חותמת פסילת רישיון רכב ? הוא פאקינג הולך לקנות צמיגים ב 70 שקל שעברו 40 אלף !!!

אני לא פה על תקן של הטפת מוסר, יש מספיק אנשים שעושים זאת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

1. אתה מוכן להסתכן בזוג צמיגים שאינך יודע מה עבר עליהם? אני מתכוון ביכוללבריאותך ולחייך, לא לארנקך.

2. לפני מספר שנים שמעתי טענה שצמיג עולה לצמיגיה בסביבות 70 ש"ח, השאר זה רווח. כמובן שזה מסביר את כל ה"מבצעים" שגם לאחריהם הפמצ'ריות משארות רווחיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מבחינת הצמיגים יש לי דוד שעובד במוסך ויביא לי צמיגים יד שנייה כמו חדשים של ב70שח כל אחת. עברו 40 אלף ק"מ.

יש מצב שהדוד שלך נותן לך בחינם גם קונדומים משומשים שלו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

צמיגים של מישלן שיוצרו בשנת 2011 זה לא בסדר? זה צמיגים שהיו על רכב חדש שעשו לו גלגלי מגנזיום עם צמיגים אחרים.

זה שאני קונה ב70 שח כי זה דוד שלי.. אחרת היו דופקים לי מחיר .. בעקרון בדקתי צמיגים יד שנייה במצב טוב של מישלן. רוצים על זה 200 שח

על יד ראשונה 400

אני לא מבין פה את הביקורת. לא הבנתם שהמחיר המיוחד הוא בגלל שהמוסכניק הוא דוד שלי?

אני לא הייתי מעז לקנות צמיג טוב במחיר הזה. גם אם זה צמיגיה מוכרת.

עדיף מצמיגים יד ראשונה של טייפון מאופיס דיפו שנוסעים כמו זבל.. ויש הרבה שקונים צמיגים יד שנייה

השאלה שלי שאני הולך למכון הרישוי היא האם צריך לשלם להם תשלום כלשהו על הבדיקה.. כי עשיתי טסט לפני 4 חודשים.?

פורסם
אתמול עצר אותי שוטר עם בוחן תנועה.

הבוחן תנועה בדק את הרכב ומצא שיש להחליף שני צמיגי קדמיים. למרות שהרכב עבר טסט לפני 4 חודשים.

והוא השבית לי את הרכב עד מחר.

לפי מה שהבנתי ממנו לאחר החלפת הצמיגים אני צריך ללכת למכון רישוי שוב.. שיבדקו את הרכב.

השאלה היא האם אני צריך לשלם למכון רישוי..?

האם במכון הרישוי הם דורשים קבלה על הצמיגים או שרק מספיק להם שהצמיגים הם טובים וראויים לנהיגה?

תודה

להערכתי תצטרך לשלם .

תקרא מה כתבת למעלה ואז תעבור על הת'רד מחדש .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

בוחן שוטר/ בוחן של משרד הרישוי יבדקו את הרכב בטרם יעלו אותו לכביש.

בטופס ההורדה כתוב על מה הרכב הורד, וזה מה שהם יבדקו ברגע שהרכב יגיע אליהם.

במידה והליקויים לא תוקנו הרכב לא יעלה חזרה לכביש.

ל'

פורסם

יש לי לרכב עוד תיקון שעליי לעשות להגה מבחינת החלפת היגוי וציריה.

השאלה היא האם אפשר לעשות במוסך פרטי ורגיל שהמחיר הוא זול..וכמובן להביא קבלה על התיקונים שבוצעו. או שצריך רק מוסך מורשה..

זה אוטו שנת 97 אז אני מטפל בו רק במוסך רגיל ולא מורשה שעולה פי 3 ממוסך רגיל.

השאלה היא אם אני יבוא לעשות את הבדיקה במוסך רישוי ואני יביא להם קבלת תיקון של מוסך רגיל ולא מורשה.. האם יעשו לי בעיות?

ממי שמכיר צריך עוד משהו חוץ מקבלה על התיקונים שבוצעו לפי מה שרשם הבוחן רכב של המשטרה..

אני בא למוסך רישוי עם טופס הורדת רכב מהכביש ועם הקבלות על התיקונים.. זה מספיק ?

או שצריך גם אישור תיקונים?

תודה מראש.

פורסם

המוסך צריך להיות מורשה משרד התחבורה. לא חייב להיות מרשת היבואן - אבל לא יכולל היות "מוסך מדרכה" חסר רישוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה זאת אומרת מורשה משרד התחבורה?

מוסך שאפשר לעשות בו תיקונים .. ומקבלים קבלה מהמוסך..זה בסדר"?

לפי מה שהבנתי .. אני צריך להביא את הטופס של הורדה מהכביש +קבלות ושכתוב בקבלה מה תוקן. האם זה מספיק?

דבר שני... איך זה שבן אדם בא לעשות טסט רגיל ומוציאים ליקויים לא אומרים לו להביא קבלות על התיקונים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוסך מורשה זה כל מוסך שיש לו רישיון לעבוד כמוסך. לא צריך מוסך מורשה של מותג הרכב שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...