Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבעתי לצאת עם מישהי בשבת, חשבתי על דייט קטן בערבה.

חברים המליצו על "דרך נוף הגלבוע" (בגלל הקרבה לחיפה, שמשם אני אוסף אותה)

פרטים כאן: http://www.inature.info/wiki/%D7%93%D7%A8%D7%9A_%D7%A0%D7%95%D7%A3_%D7%94%D7%92%D7%9C%D7%91%D7%95%D7%A2

יש משהו שאני מפספס? מקומות יותר טובים?

(המקום נבחר בין היתר בגלל שאפשר לעשות אותו ברכב, שזה חשוב, הבנתי שהיא לא טיפוס של צעידה\אופניים)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא מכיר את דרך גלבוע הזאת, אם תחליט לשם תעדכן עד כמה היה מומלץ.

אני יכול להמליץ לך על מערת הקשת, גם מקום מהמם, משלב הליכה קלילה ביותר של בקושי קילומטר מעגלי, ונוף מעולה גם כן בימים טובים (תבדוק תחזית). מה גם לדעתי יחסוך לך קילומטרז', ובאיזור הזה יש יותר מה לעשות אחר כך.

איחלתי לחייל בהצלחה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

האנטר, תודה.

בכל זאת - האתר הזה דירג את המקום כ'בינוני' ובעיקר לאופניים.

כרגע, בגלל מחסור בידע עליה - אני מעדיף את מה שבטוח. (רכב)

ועושה רושם שהטיול של נוף גלבוע יותר מתאים. לפחות לפי האתרים.

אלעד, תודה. :)

אשמח לקצת פרטים על ציוד הכרחי למשימה.

בכל זאת פעם ראשונה שאני יוזם דבר כזה.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דרך נוף הגלבוע יפה מאוד ואפשר לשלב אותה עם עוד כמה אתרים בעמק יזרעאל ועמק בית שאן.

החסרון: המקום קצת מרוחק - לא יהיה לך לאן לחמוק אם יתברר שהדייט כושל.

תהנו!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עושה רושם שיש הסכמה גורפת, זה מקום מושלם. נייס.

מה לגבי ציוד? מה לוקחים למקומות כאלה? (בכל זאת, מדובר על כ100קמ מהבית)

אני חושב על קצת אוכל, שתייה, איזו שמיכת פיקניק.. זה בסדר? יש משהו קריטי שאני מפספס?

ובאיזה שעה מומלץ להגיע לשם?

תודה על העזרה :)

פורסם

ציוד - כנראה שהמחשבות שלך מסודרות. גם אין בעיה למצוא מקום לשבת ולאכול משהו.

קח מצלמה - הנופים מרהיבים.

אפשר לבוא בכל שעות היום, מזג האויר בימים אלה נוח כך שאין בעיה של חום מוגזם בצהריים.

ממילא אני מניח שלא תרצה לצאת מהבית מוקדם מאוד, ויש גם מגבלה של הגברת. מה היא אומרת על המקום והזמן?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בדיוק דייט ראשון, זה מסובך, אבל המקום לדעתי מושלם. (עברנו את השלב של הסרט\מסעדה\שטויות)

sperial,

מבחינתה אין בעיה של זמן, על המקום לא סיפרתי לה כל כך.. הפתעה וזה.

פורסם

אז תחליט כבר - זה למתחילים או למתקדמים?

פורסם

אל תסבך את הקוף, הוא יודע מה הוא עושה :-P

כמו שאמרת - אוכל, שתיה, שמיכת פיקניק, עדיף גם שמיכת פליז ברכב שתיהיה (אתמול למדתי כמה שזה פאקינג מועיל, תודה לאקסית שהשאירה לי את זה באוטו), מוזיקה טובה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כעת הם כבר מטיילים שם, אז למען הדייטים הבאים:

בנסיעות בגלבוע תרגיל נחמד הוא לאמץ את המנוע בהילוך שני בעליות שיש שם ואז להגיד: אווופס, המנוע התחמם, חייבים לעצור באיזו פינה כדי שיתקרר, ורצוי נסתרת שלא יראו את הפאדיחה. ואז, "במקרה" יש לי שמיכה בתא המטען ו...

אל תסבך את הקוף, הוא יודע מה הוא עושה :-P

בדימיון מודרך להקשר קצת אחר לקוף (זה גם החור שיש במחט) משהו שאמרה ממזרה שהבינה למה היא מוזמנת להפלגה במפרשית:

ניסית פעם להשחיל חוט בקוף של המחט על ים גלי?...

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...