Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

אני ממליץ לכם פשוט להשלים עם המצב, גם אם נעצור את ההפיכה הזו בעוד כמה שנים תהיה אחת אחרת. הגורל של המדינה הזו כבר נחרץ.
איך אמר השסניק אתמול? 40% מהילדים בכיתה א' הם חרדים.

אאל"ט הילדים החרדים בכיתה א' מהווים 21%~. סה"כ הילדים מתחת לגיל 6 (או גיל מסויים) מהווים 50% (לפי טבלה שאור צירף לפני אי אלו עמודים).

לפני 54 דקות, DareDevil כתב:

כתבתי את זה כבר בשרשור הזה, ניסיתי לדבר בארוחת שישי על עזיבה ורק פתחתי קן צרעות מכל השיחה הזו. תלמדו מהניסיון שלי.

אנחנו פתחנו את הנושא מספר פעמים וברוב הפעמים היה בעיקר שקט ועצב על המצב.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 18 דקות, Gosser1860 כתב:

אנחנו פתחנו את הנושא מספר פעמים וברוב הפעמים היה בעיקר שקט ועצב על המצב.

כשהם באותו ראש איתך אז הכל סבבה אבל שונה כאשר הסביבה לא ממש תומכת בך ואפילו תנסה להשים לך מקלות בגלגלים.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה הזמן לסגור דיל עם הפלסטינאים ולשים רמקולים עם שירת נשים מהצד השני של הקיר.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

אאל"ט הילדים החרדים בכיתה א' מהווים 21%~. סה"כ הילדים מתחת לגיל 6 (או גיל מסויים) מהווים 50% (לפי טבלה שאור צירף לפני אי אלו עמודים).

אז זה דוחה את הקץ בכמה זמן?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 15 דקות, farkash7 כתב:

אז זה דוחה את הקץ בכמה זמן?

בשליפה מהמותן, כנראה כמה שנים. עד הקץ בערך דור +-.
קיצוץ הקצבאות של ביבס דחה את הקץ בעשור או שניים. יציאת הגברים החרדים לעבודה (הורדת גיל הפטור, שילוב בלימודים, ליב"ה) יכולים לדחות את הקץ עוד.

-----

אבל השאלה הזו לא מעניינת. השאלה היא האם חילוניים משכילים ירצו לגור במדינה יותר יהודית (בפן הדתי) על כל המשתמע, בפרט האם האליטה של במבי תמשיך ותישאר גם כן.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, זה לא שעד עכשיו היינו מדינה חילונית עם הפרדה בין דת למדינה.

מי שיכול לעזוב ועדיין פה, כנראה יש לו סיבות למה הוא פה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ציטוט

צעיר נעצר בחשד שזרק אבנים על מפגינים במחאת המילואימניקים בקריית יערים:
המשטרה עצרה בן 18 מבית שמש בחשד שזרק אבנים על אנשי מחאת המילואימניקים, שהפגינו נגד המהפכה המשפטית סמוך ליישוב קריית יערים. לא היו נפגעים בתקרית. החשוד אותר על ידי השוטרים כשהוא מסתתר סמוך למקום שממנו הושלכו האבנים, והוא הועבר לחקירה. (חיים גולדיטש)

נו, אז אנחנו זורמים על לירות בכול מי שזורק אבנים או לא?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 שעות, David32 כתב:

Daredevil

תשמע, לא יודע. לא שוכנעתי, וזה לא שאני מחובבי נתניהו. מריץ בוטים, בסדר, ועוד מבפנים (יעני מישראל לישראל). איך זה שוחד אני לא יודע. אם זה שוחד, אז כול התיקים של ביבי זה מגה מגה שוחד בריבוע בשלישית.

כמה בוטים זה לא רציני.

חוסר תיכנון לעתיד? חוסר השקעה בפיתוח של מקורות הכנסה אחרים?

לא שזה משנה במיוחד בדיון הזה.

ותכלס אני אגיד לך? החכמים מעבירים בלי לעשות באז תקשורתי. הרי אתה לא מחוייב להודיע לתקשורת שהעברת, ובטח לא לצאת בבהצהרות.

אם הוצאתי ויצאתי בהצהרה ולא קרה כלום - יצאתי לא טוב.

אם לא הוצאתי בכלל, והמדינה התהפכה - אני בבעיה.

אם הוצאתי כסף בשקט, הכנתי תוכנית מגירה, ולא הודעתי לאף אחד ואף אחד לא הדליף - אני גם מוכן לכולם מקרה, וגם לא יצאתי חמור.

נכון. אבל איך אמר מנהל תיקים שנשאל מה לעשות: אם כבר שאלת, הכסף שלי כבר בחוץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

נו, אז אנחנו זורמים על לירות בכול מי שזורק אבנים או לא?

אשריך.

אני גם בעד לירות באלה שזורקים אבנים בשבת/כיפור/ראש השנה הסיני/יום מפלצת הספגטי המעופפת/בלי סיבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, יבגניפ כתב:

ייב לעשות פאוזה קטנה, להתרכז בטאוב ולהגיד שהוא הפך בשנים האחרונות לאחת מהבדיחות היותר עצובות שיש על הבמה כאן.

לפי כמות התוכן שהוא משחרר... הוא ירד מהפסים. הוא לקח קשה מדי את הביקורת עליו בעקבות האבחון, הדי מדוייק שלו, על המרד השפוף והניידים והנייחים, והפך את כל העניין לאידיאולוגיה. הוא כבר מזמן דמגוג שיורה מנטרות בריפיט. אני עוקב אחריו, כי הוא מרתק כתופעה פסיכולוגית, אם לא פסיכיאטרית.

כל זה לא מעלה או מוריד מהפרשנות המדוייקת שלו על מהות הניידים והנייחים.

לפני 4 שעות, פינדר כתב:

זה תופס גם לילדים מעל גיל 18?

אני בתהליך הוצאת דרכון פורטוגלי, אבל אקבל אותו, אם בכלל, אחרי שהגדולים יהיו בני 18.

קטע, שבדיוק הבוקר קיבלתי ווטסאפ מדוד שלי, על זה שבן דוד שלי מדרום אפריקה, שהוא לא ישראלי, מוציא דרכון ליטאי (הצד השני של המשפחה) והוא מוכן לשלוח את כל המסמכים שהוא אסף לבני דודים שרוצים.

זה מה שאני שומע בשבועות האחרונים וגם פועל בעצמי:

image.thumb.png.9af9d02fb551f2b512e6ce1c8a4fe75b.png

תזכור מי אמר את זה פה קודם...

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, falou כתב:

כל זה לא מעלה או מוריד מהפרשנות המדוייקת שלו על מהות הניידים והנייחים.

ניידים נייחים?

3236C744-D1FC-48EE-AF48-E437662679EE.thumb.jpeg.8dfbb4c594c5ec42aaceff7a2c35549a.jpeg

מה פיספסתי?

• מצחיק 1
פורסם
לפני 4 שעות, SurfHigh כתב:

או שכן או שלא - https://www.ynet.co.il/economy/article/byncm8zto

תראה, מונופולים גם פורקו בארה״ב, בכוונת מכוון ובחקיקה מטורגטת. מדינות מתקנות את כללי השוק כאשר נוצר כשל. 

אבל אני לא רואה איך אפשר להכניס את שסטוביץ ודיופלומט תחת ההגדרה ״מונופול״.

פורסם
לפני 41 דקות, Gosser1860 כתב:

אבל השאלה הזו לא מעניינת. השאלה היא האם חילוניים משכילים ירצו לגור במדינה יותר יהודית (בפן הדתי) על כל המשתמע, בפרט האם האליטה של במבי תמשיך ותישאר גם כן.

אני מאוד הייתי רוצה שהמדינה תהיה עם אופי הכי יהודי שאפשר, ולא אופי אשכנזי מרקסיסטי עם פנקס אדום כמו בימי מפא"י העליזים שעוד יש מי שמנסה לשמר את השלטון של האליטה הסרוחה הזו.

לפני 26 דקות, falou כתב:

נכון. אבל איך אמר מנהל תיקים שנשאל מה לעשות: אם כבר שאלת, הכסף שלי כבר בחוץ.

אם הוא בעל דירה בישראל ועם קרן פנסיה הכסף שלו דווקא חזק בישראל ותיק המניות הזרות שלו בסך 100 אלף דולר לא עושה עליי רושם.

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 9 דקות, edward כתב:

אם הוא בעל דירה בישראל ועם קרן פנסיה הכסף שלו דווקא חזק בישראל ותיק המניות הזרות שלו בסך 100 אלף דולר לא עושה עליי רושם.

אין לך מושג על מי, מה וכמה כסף אתה מדבר.

• תוכן חדש...