Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, yd b-4 כתב:

וואלה איפה אני יכול לקבוע תור בשביל לקבל רשות ממכם?

מה זה השלב שבו אתה מתגאה באופן גלוי שאתה שם אתה יודע מה על שאר האזרחים פה? מתוק, אנחנו יודעים את זה. אין בזה שום דבר חדש. רק אתמול סיפרת פה שמבחינתך זה בסדר שנבחרי הציבור שלך הם עבריינים. 

מה שמפליא אותי זה הצורך לחרטט על דמוקרטיה, ועומק אסטרטגי ואיומים וערבים עם סכינים. בוא נדבר תכלס. האיום העיקרי עליכם - וגם די היחיד שמכתיב את הפוליטיקה שאתה מתגאה בה - זה שיגמר הכסף בקופה הציבורית, או לא יגמר אבל סתם יפסיקו לממן אותכם. זה הכל.

מציע לך להזכיר לנציגי הציבור התותחים שלך שאפילו רק בשביל זה עדיין כאן לשמור על כמה לא חרדים ימנים על מלא שתורמים לבטחון מדינת ישראל בתפילות ארוכות ולימודי תורה, כי כל אחד מהם הוא גאון ברמה של המהרל לפחות, ובונה את הגולם החדש במרפסת הלא חוקית בבית שלו בבני ברק. ונשמע לי שאתה אדם מספיק חכם כדי להבין את הקשר בין ״מיסים״ שכדי לשלם אותם צריך קודם לעשות ולהרוויח משהו לבין ״תלושי מזון״, ״חינוך חובה לכל ילד מגיל 3״, ״ביטול מוחלט של תלשומי ארנונה לצדיקים שמביאים 8 ילדים לעולם״ ואפילו ״המטרו שהחרדים מאוד צריכים, אבל בתנאי שאיכשהו יעשו קסם ולא יבנו אותו בשבתות״.

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 37 דקות, yd b-4 כתב:

מצחיק לראות את רמת הניתוק. מתוקים שלי אם לא התעוררתם מהחלום עדיין אז תקיצו ומהר. בנתיים הנציגים שלי בשלטון בפועל.

וזה הסיבה היחידה שאני מוצא בקולות הימין שאומרים לממשלה שימו פס אדום בוהק ותדרסו את השמאל היכן שרק אפשר. הם עשו את זה ויעשו את זה אז כדאי להחליש אותם ככל היותר שזה אפשרי.

אבהתי היום לשמוע את החוצפן לפיד מודיע שהוא פנה לנשיא להקים ועדה נשיאותית לדיון ברפורמות במערכת המשפטית. הוא לא הפנים שכרגע יש לו סמכות על החופשות שלו בחו"ל ותו לא.

אם זה היהכל כך חשוב למה הוא לא טיפל בזה בשבתו כרה"מ?

מציע לך לאמץ מעט צניעות בתגובות שלך, ואני איש ימין - מרכז.

גם לי חורה שהאוכלוסיה החרדית אימצה מנהגי טפילות על תקציב המדינה , מה שלא קורה בכל מקום אחר בעולם.

הורי יוצאי מרוקו לא הכירו את המנהג של לימודי תורה מבוקר עד ערב, בבוקר יצאו לעבודה, בערב הלכו לבית הכנסת \ כולל ללימודי תורה.

מה שגרוע יותר הוא הצורך הכפייתי לכפות את מנהגי החרדים על הציבור החילוני \ מסורתי , כתוב חיה ותן לחיות , מציע שתאמצו כיוון שאחרת זה יתהפך עליכם.

לפיד אומנם לץ לא קטן , אבל איפה היה ביבי במשך 12 שנות כהונתו כראש ממשלה , מדוע לא פעל לשינוים במערכת המשפט למרות לחץ גדול מהציבור + שרי המשפטים השונים אשר כהנו תחתיו ?

בקיצור ביבי הוא ליצן בדיוק כמו לפיד בנושא .

• אהבתי 3

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

מצחיק לראות את רמת הניתוק. מתוקים שלי אם לא התעוררתם מהחלום עדיין אז תקיצו ומהר. בנתיים הנציגים שלי בשלטון בפועל

שכנעת אותי.

בשבת הקרובה מסיבת טראנס באמצע בני ברק.

אתה שוכח שאנחנו הרוב ואנחנו החזקים (אנחנו זה הציבור התורם שמחזיק אתכם כטפילים שלו ללא הבדל בין שמאל לימין). כשאנחנו נחליט להשתין עליכם ולהפסיק להתחשב בכם אתם פשוט לא תשרדו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

מתוקים שלי אם לא התעוררתם מהחלום עדיין אז תקיצו ומהר. בנתיים הנציגים שלי בשלטון בפועל.

אחרי ש״גילית״ לנו שהמגזר חי על כסף שחור וגניבת כספי המיסים.

ואחרי שהסברת לנו ששר עבריין זה סבבה, כל עוד הוא מטיב עם המגזר שלו.

אז עכשיו אתה גם משתין עלינו מהמקפצה. מקפצה שנבנתה בכספי החילונים כמובן. 

לפחות אתה כבר לא מתגאה באיזו עליונות מוסרית, בשם התורה והמצוות שאתה ממלא באדיקות. גם זה משהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 56 דקות, יבגניפ כתב:

גאון ברמה של המהרל לפחות, ובונה את הגולם החדש במרפסת הלא חוקית בבית שלו בבני ברק

זה הוא שבנה את קרעי?

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

זה הוא שבנה את קרעי?

נקרעתי

העניין הוא שקצב האש של הגאונים מדהים. לפני כמה ימים קרעי עם כאן, עכשיו מכלוף עם "שבת ישראלית"

והגדילו לעשות מירי רגב וסמוטריץ' שרוצים מטרו בירושלים שיגיע עד בית שמש. שכחו לשאול את גולדקנופף מה יקרה כשיתחילו לקדוח וימצאו עצמות.

הממשלה הזו זקוקה לא רק לגננת אלא גם לפסיכולוגית. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אם כבר עצמות, הרי ירושלים קברה את מתיה במשך מאות שנים מחוץ לחומות. איך כל השכונות סביב נבנו ללא הפרעה?

לפני 18 דקות, stx כתב:

הלו, קצת כבוד, זה ד״ר קרעי בשבילך 

הוא באמת עילוי אם הצליח לבנות גולם דוקטור.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם

תורידו את הדיבור על מי יגן על המדינה. 

אני בטוח שאם יהיה צורך קריטי, הרבנים יגידו לאברכים לקחת M16 ולהסתער, בקטע הזה יהיה בסדר. באמת שאין מה לדאוג. גם רואים עכשיו באוקראינה שלא צריך הרבה בשביל לירות קצת מחפירות. נסתדר.

הבעיה שאם יהיה צורך קריטי בכלכלה, אין להם כלים. אי אפשר לבוא ולהגיד "יאללה תביא כסף מכלום".

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, sperial כתב:

הממשלה הזו זקוקה לא רק לגננת אלא גם לפסיכולוגית

כבר יש להם

IMG_20230123_183303.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

כמובן, זו עם BAMA, ומן הסתם מעורבת בטיפול. הרי היא  פסיכולוגית שעוזרת לילדי ירושלים כך היא אמרה בבית המשפט. רק לא ציינה את גיל הילדים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, David32 כתב:

אני בטוח שאם יהיה צורך קריטי, הרבנים יגידו לאברכים לקחת M16 ולהסתער, בקטע הזה יהיה בסדר. באמת שאין מה לדאוג. גם רואים עכשיו באוקראינה שלא צריך הרבה בשביל לירות קצת מחפירות. נסתדר.

אתה לא באמת משווה את כישורי הלוחמה של יהודים חרדים לאוקראינים…

למקרה שפספסתי פה את הציניות, תרשה לי להפנות אותך לכתביו של נתן האנובר.

לא נראה לי שכדאי לבנות עליהם ככח מילואים.

פורסם (נערך)

חס וחלילה, האוייב צריך רק להביא רמקולים שמנגנים שירים עם קול אישה ושלטים גדולים של בחורות טופלס וזהו יכבשו אותנו 🤪

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 37 דקות, David32 כתב:

בטוח שאם יהיה צורך קריטי, הרבנים יגידו לאברכים לקחת M16 ולהסתער

אני רק מקווה שהרבנים לא ירגישו צורך קריטי לומר להם להסתער עלינו.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...