Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, David32 כתב:

כול כך צפוי, אפשר לראות את הטענות שלך 10 צעדים קדימה. תכלס לא 10 כי אתה הולך להיתקע על איזה טיעון אחד או שניים אם נמשיך בזה.

מכיוון שהיום חמישי, אין לך הרבה זמן להתאבסס על זה.

אני מוותר מראש. צודק, אין איזה 4 ומשהו מיליון פלסטינאים בעזה ובגדה.

אז זהו, שאף אחד לא באמת יודע.

אפילו לא הרש"פ.

אז איך "צודק"? מי "צודק"? אני? נתתי הערכות, הן יכולות להיות נכונות עד מופרכות.

לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

אם הם לא עם מבחינתך, אתה עדיין יכול להסכים אם הדרישה שלהם למדינה בשביל שקט בתמורה. מצד שני, אם מבחינתך הם כן עם אתה עדיין יכול לא להסכים עם הדרישה שלהם למדינה ולהעדיף להמשיך לשלוט בהם, כי אתה מניח שגם את תהיה להם מדינה זה לא יעזור לנו. 

אבל אם הם עם, אז אתה לא יכול מצד אחד לטעון שאתה עם ולכן יש לך זכות להגדרה עצמית, והם עם ואין להם זכות להגדרה עצמית, כי אתה החלטת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

זה לא באמת סטטוס קוו, זה סטטוס קוו ל-5 ק"מ הקרובים לחוף, ותמורת זה אתה מאפשר למדינת אויב הכנסות כספיות גבוהות מאוד.

כלומר תמורת שמירה על הסטטוס קוו אתה באופן מילולי מאפשר למדינת אויב להתעשר, באופן חלקי על חשבונך.

ב30 שנה האחרונות ניהלנו יחסים קרים עם מדינות אויב עד לחתימת הסכמי אברהם. לא רואה שוני, מקווה שנוכל ליהנות בעתיד ולבזבז כמה שמאקלים בביירות

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אבל אם הם עם, אז אתה לא יכול מצד אחד לטעון שאתה עם ולכן יש לך זכות להגדרה עצמית, והם עם ואין להם זכות להגדרה עצמית, כי אתה החלטת.

אבל זה די מה שקורה בפועל. הם טוענים שהם עם ודורשים מדינה ואנחנו לא נותנים להם, ובמקביל בעולם די מקבלים את הטענה שהם עם.

בתכלס אין לזה שום משמעות כי הם עובדה בשטח והם לא יעלמו יום אחד בדיוק כמו שאנחנו לא ניעלם.

אז מה הבעיה לתת להם להקים מדינה גם אם הם לא עם? זה כמו עם J-roc שחושב שהוא שחור, אבל הוא לבן, וכולם יודעים שהוא לבן אבל זורמים איתו שהוא שחור.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תיאורטית יש מצב שהם יעלמו. יותר נכון להגיד שיש מצב שהרצונות שלהם השתנו.

מחר בבוקר יכולה להיות הפיכה בירדן והם פשוט יחליטו שזו המדינה שלהם יחד עם שכם וכו.

תסריט ״אופטימי״ כביכול.

תסריט שהוא בוודאות פחות טוב זה שהם ידרשו אזרחות ממך. פשוט ירצו להיות אזרחי ישראל. 

הבעיה של הפלסטינאים זה קודם כל הפלסטינאים. עם טיפה שכל ו״וויתורים״ הם היו כבר עם מדינה משגשגת יחסית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסדר, תיאורתית יכול להיות גם שאנחנו ניעלם כי בעתיד הציבור שעובד ומשלם מיסים יהפוך למיעוט ויחליט לעשות רילוקיישן, ומעוטי יכולת שישארו פה יהיו מיעוט במדינה מוסלמית. ההיתכנות של זה נמוכה כמו ההיתכנות שהם יום אחד יפסיקו עם המאבק בנו,  יש אינטרס חזק לשמר את המאבק הזה כמו שיש אינטרס שהיהודים יחיו פה במדינה משלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, farkash7 כתב:

תסריט שהוא בוודאות פחות טוב זה שהם ידרשו אזרחות ממך. פשוט ירצו להיות אזרחי ישראל. 

זאת תהיה הבעיה הגדולה ביותר של מדינת ישראל.

ביום שהם יזנחו את הרעיון למדינה משלהם, אפשר לומר שהגולם קם על יוצרו ואז נצטרך לשכנע אותם שכדאי שתהיה להם מדינה אחרי שנלחמנו שנים שלא תהיה להם מדינה.

אני מבין טוב מאוד מדוע מי שמצביע לימין לא רוצה שתהיה להם מדינה. ובמידה רבה הטיעונים טובים. 

מנגד אף אחד ממצביעי הימין וממפלגות הימין לא נותן פתרון אחר. לא נוכל להמשיך לנהל את הסכסוך כפי שהוא היום ברגע שהם ירצו להיות אזרחים שווי זכויות במדינת ישראל ויוותרו על מדינה פלסטינית.

במידה וזה יקרה, להערכתי - עם ערביי ישראל הם יהיו כמעט 50 אחוז מאזרחי מדינת ישראל.

פורסם

אני בטוח שנורא יעניין את הפלסטינאים שידרשו להיות אזרחי ישראל אם שיטת הספירה של האוכלוסיה שלהם נכונה או לא לטענת ליאור.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

הם גם יוותרו על הרעיון של עם פלסטיני. בישראל הרי חיים ישראלים והם ישראלים.
אולי הוא יהיה מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

ואז בן גביר לא יעבור את אחוז החסימה, והמשותפת תקבל איזה 30-40 מנדטים.

אבל אז המשותפת תצטרך באמת לדאוג למגזר הערבי, כי אין פלסטינים יותר.

אה, וכל מנגנוני הרשות ימצאו את עצמם מובטלים. והפלסטינים יצטרכו לשלם את אותם מיסים כמונו. בעצם אנחנו נשלם להם אותם.

עדיף כבר לתת להם מדינה וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מבין אחרי שנה של כל כך הרבה שקרים של לפיד,הסקרים נותנים 25 מנדטים ליש עתיד. הזוי לגמרי.

מה שאני שומע \ רואה \ מבין באיזור שלי, הרבה לא יצביעו לביבי השנה. אלה לבן גביר. מאסו בתגובות הרופסות של המשטרה והחיילים.

יאללה עוד שבועיים!!!

image.thumb.png.e12ca46897f2baff3e05ef0747b54f30.png

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 39 דקות, eladns כתב:

מה שאני שומע \ רואה \ מבין באיזור שלי, הרבה לא יצביעו לביבי השנה. אלה לבן גביר. מאסו בתגובות הרופסות של המשטרה והחיילים.

האמונה שלבן גביר תהיה השפעה כלשהי בממשלת נתניהו נאיבית אפילו יותר מהאמונה שנתניהו ירכיב הפעם ממשלה.

פורסם

חבל. קיוויתי שהוא יהיה שר הביטחון רק כדי לראות את הבלון מתפוצץ ואת M3 מתחיל לחפש משיח חדש לכל הצעירים שמסרבים להתבגר.
סטייל ליברמן כזה.

• מצחיק 2

פורסם

גם אם בן גביר יהיה שר הביטחון, לדעתי שום דבר מהותי לא ישתנה ב"תגובה של הצבא/משטרה". 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...