Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

עריכה:

ניקו אתה יכול להמשיך עם ההתנשאות, אבל זה לא ישנה את האמת.

אופוזיציה לא אמורה לתמוך בממשלה.

אתה יכול לשפוך פה כמה פעמים שתרצה את הרעיון השגוי שלך לגבי מה זה אופוזיציה ומה היא עושה, זה לא יהפוך את זה לנכון.

מוזמן לקרוא פה:

https://www.idi.org.il/parliaments/7920/7922

ואם המכון הישראלי לדמוקרטיה זה יותר מדי של סמולנים בשבילך, אז הנה, מפיו של מנחם בגין עצמו:

https://db.begincenter.org.il/article/תפקיד-האופוזיציה/

(אחסוך לך קריאה כפולה- הם אומרים בדיוק אותו דבר.)

אני באמת תוהה אם זה שאתה לא מבין או פשוט לא מעוניין להבין. נוטה לכיוון אופציה ב'.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

זה ממשלת מעבר לפי הגדרה

הממשלה הנוכחית לא עונה לאף אחת מההגדרות בחוק לממשלת מעבר. 

זה אפילו מופיע במפורש בטבלה בויקיפדיה, שורה שלישית מהסוף.

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
פורסם

ניסיון אחרון.

כל מפלגה נמצאת בכנסת כדי לקדם את מה שדלחו אותה לקדם. מפלגת ימין ציונית שמצביעה נגד תקנות יוש ונגד חייל צהל מועלת בתפקידה.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

כל מפלגה נמצאת בכנסת כדי לקדם את מה שדלחו אותה לקדם. מפלגת ימין ציונית שמצביעה נגד תקנות יוש ונגד חייל צהל מועלת בתפקידה.

אחת הטענות הייתה ש"מי אמר ש" הציבור שאותו היא מייצגת לא שם את פירוק הממשלה מעל למה שהצביעו עליו (תקנות יוש/משכורות) 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

עוד לא הבנת יובל שכל מה שהליכוד יעשה יהיה אנטי-ממלכתי,חותר תחת הדמוקרטיה ולטובתו האישית של הביבי וכל מה שלפיד יעשה יהיה ממלכתי, דמוקרטי ולטובת המדינה ועל כך מייתר את הצורך באופוזיציה.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

עריכה:

ניקו אתה יכול להמשיך עם ההתנשאות, אבל זה לא ישנה את האמת.

אופוזיציה לא אמורה לתמוך בממשלה.

יובל אתה יכול להמשיך עם ההתעקשות, אבל זה לא ישנה את האמת.

2 ועוד 2 שווה 5. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 58 דקות, Coro כתב:

עוד לא הבנת יובל שכל מה שהליכוד יעשה יהיה אנטי-ממלכתי,חותר תחת הדמוקרטיה ולטובתו האישית של הביבי וכל מה שלפיד יעשה יהיה ממלכתי, דמוקרטי ולטובת המדינה ועל כך מייתר את הצורך באופוזיציה.

תשמע, לפעמים כדאי לקרוא כמה פעמים ולנסות להבין במקום לכתוב את מה שכתבת פה.

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

2 ועוד 2 שווה 5.

תראה מה עשית..הוכחה ריגורוזית עם כמתים וקשרים מסדר ראשון בדרך אלייך :lol:

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

@ניקו פ., @Pika007, @Night Driver, @farkash7, @David32,
תגידו רגע, האופוזיציה אמורה  להצביע רק לפי צו מצפונה נכון?
לא אמורה לעשות משהו שיכול לפגוע במדינת ישראל?image.thumb.jpeg.0fed60c9f00d2a701651bade9b2b9ee7.jpeg

מישהו ממכם יכול להסביר לי למה יאיר לפיד, מיקי לוי, יואב סגלוביץ ובועז טופורובסקי הצביעו בעד ההצעה שמדינת ישראל היא מדינת אפרטהייד?
מחברי מרצ רע"מ והמשותפת אני לא מצפה ליותר מדי כן.. אלה גם ככה תומכי טרור.

אני אחסוך לכם את התשובה הבאה - "לא היה סיכוי להעביר זה רק הצהרתייייייייי111"!!!!@#!"
זה לא משנה, זה מוכיח טוב מאוד שיאיר לפיד וחבריו הם שקרנים, שעושים הכל מפוזיציה. גם מי שיגיד פה שזה היה בסדר הוא שקרן וצבוע.

אם כבר דיברתם על ממשלת צללים - ההצעה של ממדים ללימודים הייתה 50 אחוז מימון, ביבי הצליח לגרום להם להעלות את זה ל75 תוך כדי סיכון פירוק השותפות שלו עם החרדים.

אז יאללה חברים, תתקדמו, תפסיקו לנסות לחנך. זכותכם להצביע למי שאתם רוצים (גם אם הם יסתמכו על מחבלים), זכותנו להצביע למי שאנחנו רוצים (גם אם יסתמכו על חרדים שלא רוצים ללמוד ליבה). זה הרעיון של בחירות, אתם לא צריכים לנסות להפחיד כאילו אנשי הימין יכניסו מתנגדים לכלא סתם ככה (כי בנינו, לפיד יותר קרוב לזה מאשר ביביי).

יאללה, עכשיו באמת, שיהיה לכם הרבה בהצלחה, תשארו פה עם עצמכם ותמשיכו להתנשא על ה"ימנים הבורים", נתראה ב2.11

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

תגידו רגע, האופוזיציה אמורה  להצביע רק לפי צו מצפונה נכון?
לא אמורה לעשות משהו שיכול לפגוע במדינת ישראל

נכון.

אני אחסוך לכם את התשובה הבאה - "לא היה סיכוי להעביר זה רק הצהרתייייייייי111"!!!!@#!"
זה לא משנה, זה מוכיח טוב מאוד שיאיר לפיד וחבריו הם שקרנים, שעושים הכל מפוזיציה. גם מי שיגיד פה שזה היה בסדר הוא שקרן וצבוע.

מה שיפה בהודעה הזאת שלגמרי הראת את הלך המחשבה שלך. אתה מצדיק את מה שהקבוצת כדורגל שלך עושה - לא משנה מה. ולכן אתה משליך את זה ''עלינו'' (גם כן 'עלינו', איך איגדת את כולם תחת אותה המטריה...).

אבל האמת היא שאני יכול להיות ביקורתי כלפי ''נבחר'' (בחיים לא בחרתי באף אחד מהרשימה שנתת) הציבור שלי. הוא לא אוטומטית צודק כי בחרתי בו או במפלגתו ואני לא צריך להסכים או להצדיק את המהלכים שהוא עושה.

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם

היופי הוא שלא נראה לי שתמצא פה מישהו שאומר שזה בסדר. זו הצבעה אומללה ומיותרת לחלוטין.

לגבי ממדים ללימודים, שום דבר לא עצר את ממשלות נתניהו להעביר את זה כחוק עם 200% מימון במשך עשור+. הייתי אפילו אומר שהוא במו ידיו פגע בחיילי צה"ל בכך שנמנע מלהעביר את החקיקה החשובה הזאת במשך זמן כל כך ארוך.

אבל פתאום כשיש ראש ממשלה אחר זה ייהרג ובל יעבור. מוזר, לא?

פורסם

מי שיגיד פה שזה היה בסדר הוא שקרן וצבוע.

אני אגיד לך מה לא מקובל פה, התבטאות כזו לחברי הפורום. אם אתה לא מסוגל לנהל דיון ענייני,אתה יכול לפרוש

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא משנה, זה מוכיח טוב מאוד שיאיר לפיד וחבריו הם שקרנים, שעושים הכל מפוזיציה. גם מי שיגיד פה שזה היה בסדר הוא שקרן וצבוע

קודם כל אני חושב שזו היתה הצבעה אומללה ולא נכונה.

לגבי ממדים ללימודים, מזכיר לך שזו תכנית שעד לממשלה הזו התקיימה רק על כספי תרומות וזו הפעם הראשונה שמיסדו ותקצבו אותה בבסיס התקציב אז אל תביא את ביבי פתאום כמושיע.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 44 דקות, David32 כתב:

נכון.

מה שיפה בהודעה הזאת שלגמרי הראת את הלך המחשבה שלך. אתה מצדיק את מה שהקבוצת כדורגל שלך עושה - לא משנה מה. ולכן אתה משליך את זה ''עלינו'' (גם כן 'עלינו', איך איגדת את כולם תחת אותה המטריה...).

אבל האמת היא שאני יכול להיות ביקורתי כלפי ''נבחר'' (בחיים לא בחרתי באף אחד מהרשימה שנתת) הציבור שלי. הוא לא אוטומטית צודק כי בחרתי בו או במפלגתו ואני לא צריך להסכים או להצדיק את המהלכים שהוא עושה.

יודע שאמרתי הודעה אחרונה אבל זה חזק ממני 

אני לא מצדיק כי כולם שם מניאקים, אבל אני מבין שככה עובד המשחק הפוליטי (המסריח).

זה קל להגיד האופוזיציה מופקרת כשאתה בשלטון, קצת יותר קשה להיות אופוזיציה לא מופקרת כשאתה באופוזיציה, וזה מה שאתם לא מבינים.

גם אם לא בחרת באף אחד מהם ישירות - הבחירות עכשיו מחולקות לגוש ביבי או גוש לא ביבי, אין יותר משחקים והסתתרות. קול לגדעון סער שווה לקול למשותפת מרצ ורעמ, בדיוק כמו שקול לביבי שווה לקול למפלגות החרדיות. מכאן שכל אחד יעשה את הבחירות שלו.

לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

קודם כל אני חושב שזו היתה הצבעה אומללה ולא נכונה.

לגבי ממדים ללימודים, מזכיר לך שזו תכנית שעד לממשלה הזו התקיימה רק על כספי תרומות וזו הפעם הראשונה שמיסדו ותקצבו אותה בבסיס התקציב אז אל תביא את ביבי פתאום כמושיע.

אז אתה מסכים שיאיר לפיד הוא אופוזיציה מופקרת?

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

אז אתה מסכים שיאיר לפיד הוא אופוזיציה מופקרת?

בהצבעה הזו (ולמרות שמדובר בדבר הצהרתי ולא אופרטיבי) בהחלט כן.

רק שאתה לא חושב ככה.

• תוכן חדש...