Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

תזכור - בן גביר המלך.

לא היה לי ספק אפילו לרגע.

לפני 32 דקות, פריג'י כתב:

הערבים הם חמישית מהאזרחים במדינה. תתרגל.

ואם הם יהיו מה שיחסר לביבי כדי להקים ממשלה הוא ייתן למפלגה ערבית גם את משרדי הבטחון והעניינים האסטרטגיים. הוא גם יסביר שצריך ערבית טובה לקשר בריא עם קטאר.

הוא כבר רדף אחרי עבאס עם הלשון בחוץ, אבל לא הצליח להכניס לו אותו בתחת. שר האוצר שלו היה העד המרכזי.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

תזכור - בן גביר המלך.

אני מבקש,  מלך יש רק אחד.

בנג'י יכול להיות מושל.   משילות היא שם המשחק החדש.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, יובל .מ. כתב:

אבל כמו שרשם 3n - כל עוד לא תוציאו את הראש מה*** ותבינו מה קורה פה ואיך *אתם* צריכים להתנהל ביבי ייבחר שוב. אז אתם תהיו צודקים בעיני עצמכם ותמחאו אחד לשני כפיים על כמה אתם ליברלים והם ימשיכו לחלק כסף.

את רק מוכיח את חוסר המוסר הבסיסי של הביביזם. לא טובתם, לא טובת המדינה, אלא אצבע בעיין כמו חמאס, בדיוק כמו חלק מהתרבות הערבית שאתה כל כך שונא. 

לפני 11 שעות, 3n כתב:

דיברת באותה הצורה כאשר הקיבוצים קיבלו כספים בלי סוף מהמדינה ונמחקו להן כ 32 מליארד מהחובות שלהם עקב משחקי הבורסה אי שם בשנות ה 80 ?

בחרדים משקיעים את הסכום הזה כל שנה עם אפס תרומה לכלכלה, לצבא ולחברה. אבל נו, במשפט אחד הסגרת כמה שאתה שונא ומצביע לפי השנאה שלך ולא לפי טובת המדינה. חסר מוסר בסיסי אמרתי כבר!!! 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ממליץ לכולם לראות את הפרק האחרון של כאן "זמן אמת" על מכונת התעמולה שחילצה את ביבי החל כבר מה7.10.

חייב להגיד שיש שם כמה אמירות מעניינות של שרי וחברי הכנסת של הליכוד. לתחושתי זה הוקלט מזמן.

גלית דיסטל אומרת שם לכתב "תמשיך לצאת נגד ביבי ותפסיד גם את הבחירות הבאות".

אני רק תוהה מה היה אצל אהוד ברק, אהוד אולמרט, זה לא היה עד כדי כל מגעיל בתוך הכוורת??

וזה אפילו בלי הפירסומים האחרונים של צחי ברוורמן...

הרי ביבי של 2006 שלא לדבר על מה ביבי מודל 95, ואווי מה היה עושה לביבי של 2023 עד 2026.

ממליץ גם להקשיב לאלבום החדש של גימבו גיי, שימו ברכב כשאתם לבד. 

אם היה ערבי שהיה נותן לביבי מה שהוא רוצה בוודאי שהיה יושב איתו. 

אני מנסה להבין בימים האחרונים - איך נירמלנו את האנטי ציוניות של הרוב המכריע של החרדים? מה הקונספציה שעמדה מאחורי זה? האם זה איזשהוא תהליך הדרגתי של הינדוס תודעה שעבר עלינו?

כי הם הפסיקו ללכת ברחוב בצפירה כמו פעם?

כי הם הפכו לשרים?

איך שכחנו שמאחורי כל זקא, יד שרה ועוד כמה ארגונים חביבים - מסתתרים אנשים קיצוניים שעושים לציבור שלהם וגם לביתם?

ובכלל - אם פעם המדינה ידעה להפוך ארגונים כאלה לחלק מהמבנה המדיני למשל קופות החולים - מדוע זה לא קרה פה?

איך ימין כלכלי הפך לחגיגת כספים לאנטי ציוניים??

כמו שאני רןאה את זה - האיום הפנימי, של הקיצונים המשיחיים ושל החרדים , לא קטן מהאיום החיצוני.

ואגב, איך הביטוי "מלך משיח" ועוד למישהו שהיה פעם בשר ודם, שפעם מי שהיה אומר משהו כזה היו אומרים שהוא מבצע חילול השם / צועקים עליו/מקללים אותו/זורקים עליו אבנים/מוציאים אותו להורג/ מאסלמים אותו - תלוי זמן ומקום בעולם - הפך ללגיטימי?

קחו 5 דקות ותחשבו על קונספציות בנושא דת היהדות בישראל.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם
לפני 10 שעות, mikyl כתב:

לא היה לי ספק אפילו לרגע.

תאמין לי אם מתישהו החיים שלך או של עוד כמה פה יהיו תלויים בהבנת ציניות אתם תהיו בבעיה קשה.

לפני 4 שעות, madmaxx כתב:

את רק מוכיח את חוסר המוסר הבסיסי של הביביזם. לא טובתם, לא טובת המדינה, אלא אצבע בעיין כמו חמאס, בדיוק כמו חלק מהתרבות הערבית שאתה כל כך שונא. 

יא טרחן מה אכפת לי מהביביסטים שילכו לעזאזל עם שרה. 

אני רוצה שתפסיקו להיות לוזרים שמרחיקים את אלה שהם לא ביביסטים.

בגלל זה אתם תמיד מפסידים, וגם כשניצחתם הראש ממשלה היה מישהו ששנתיים לפני זה הגדרתם אותו כפאשיסט.

פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

אני רוצה שתפסיקו להיות לוזרים שמרחיקים את אלה שהם לא ביביסטים.

את מי להביא? חרדים? מצביעי בן גביר אולי? חלק מהציונות הדתית? בציבור היהודי יש בערך 10 מנדטים מתנדנדים בכל בחירות בשנים האחרונות, רובם, בשלב זה, עם האופוזיציה לפי הסקרים ולכן יש הבדל של 8-10 מנדטים לאופוזיציה לעומת הקואליציה. מי שרוצה לנצח, חייב להכניס את הערבים ולי אין כל בעיה עם זה אם זה מה שנדרש להעיף את ביבי וחבורת הזבל שנקראת הליכוד. 

לא מתכוון להתחנף לאף אחד שרוצה להפוך את ישראל לשילוב של טורקיה ואיראן.

• אהבתי 2
פורסם

צפיתי שלשום בכתבה ב-11 על תראבין - 60% הצבעה לליכוד בבחירות הקודמות.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

תאמין לי אם מתישהו החיים שלך או של עוד כמה פה יהיו תלויים בהבנת ציניות אתם תהיו בבעיה קשה.

אם הבנתי נכון, גם אתה תהיה באותה סירה.

• מעניין 1
פורסם
לפני שעתיים, madmaxx כתב:

את מי להביא? חרדים? מצביעי בן גביר אולי? חלק מהציונות הדתית? בציבור היהודי יש בערך 10 מנדטים מתנדנדים בכל בחירות בשנים האחרונות, רובם, בשלב זה, עם האופוזיציה לפי הסקרים ולכן יש הבדל של 8-10 מנדטים לאופוזיציה לעומת הקואליציה. מי שרוצה לנצח, חייב להכניס את הערבים ולי אין כל בעיה עם זה אם זה מה שנדרש להעיף את ביבי וחבורת הזבל שנקראת הליכוד. 

לא מתכוון להתחנף לאף אחד שרוצה להפוך את ישראל לשילוב של טורקיה ואיראן.

חשבתי על להסביר לך למה אתה טועה, אבל באמת שאין סיבה.

קח, תקרא, אולי תבין:

https://www.facebook.com/share/p/1DMNAht6kq/

פורסם

לא הבנתי מה קשור הטיפשות של דרור רפאל למה שנאמר פה.

אבל אני בטוח שהתחברת במיוחד לטיעון הכושל הזה על הנושא האהוב עליך, הצביעות כביכול של המחנה הליברלי:

image.thumb.png.63eea39664b4c8fb84d71b527a781230.png

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

קח, תקרא, אולי תבין:

קראתי.

עכשיו הדעה הלא פופולארית אבל הנכונה שתעצבן פה את כול הצדדים:

אלה שיורדים/בורחים/עושים רילוקיישן, שהפוסט (ובכלליות) נגדם, הם קיימים בעוד כמה תרבויות.

אבל כשאלה תרבויות אחרות אתם מתגאים ומעודדים אותם.

אפשר להחליף את ישראל באיראן בפוסט, והתוצאה זהה. וגם ה"ליברלים הרוסים". 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 44 דקות, David32 כתב:

שתעצבן פה את כול הצדדים:

לא הבנתי מה אמור לעצבן אותי במה שכתבת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, mikyl כתב:

אם הבנתי נכון, גם אתה תהיה באותה סירה.

שיהיה איתך בסירה. לר רוצה ימניים בסירה שלי חוץ מאלה שחותרים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

קח, תקרא, אולי תבין:

גם אני ניסיתי לקרוא, אבל נשברתי מהר מאוד. ברגע שהגעתי לטענה:

ציטוט

בבחירות האחרונות נקבע חד-משמעית שקואליציית הימין בשילוב החרדים והציונות הדתית הם הרוב במדינה. זה אפילו לא רוב דחוק או על חודו של קול. זה רוב ברור ומובהק. 

הבנתי שמדובר בשקרן במצח נחושה בונה על בורות ומזלזל באינטליגנציה של הקורא. ואחרי המשפט:

ציטוט

ניהול המלחמה והיכולות הפוליטיות הנדירות של ראש הממשלה

כבר היה ברור שזה פשוט דף מסרים. חבל על הזמן, לא סיימתי לקרוא.

לפני 48 דקות, David32 כתב:

אלה שיורדים/בורחים/עושים רילוקיישן, שהפוסט (ובכלליות) נגדם, הם קיימים בעוד כמה תרבויות.

אבל כשאלה תרבויות אחרות אתם מתגאים ומעודדים אותם.

זו תמונה המוכרת לי היטב עוד מימי ברית המועצות, והיא חוזרת על עצמה היום ברוסיה של פוטין. נרטיב ישן, כל מי שמעז לעזוב, מתויג מיד כבוגד במולדת.

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

שיהיה איתך בסירה. לר רוצה ימניים בסירה שלי חוץ מאלה שחותרים.

נראה לי שלא הבנת אותי, וגם לא את יובל. אבל אני אכן מגדיר את עצמי ימני, הכוונה היא לימין ליברלי. לא פשיסטי ולא משיחי.

• אהבתי 2
פורסם

הבנתי טוב והכוונה שלי לכאלה שרואים במי שחושב אחרת אויב.

אין לי שום בעיה עם ימין אפילו קיצוני ואנחנו יכולים לא להסכים ולהישאר חברים.הקו עובר כשאתה לא מקבל את זכותי לחשוב שונה ממך.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

קח, תקרא, אולי תבין:

פייר, לא הבנתי למה שיתפת את הפוסט ומה אמורים להבין ממנו.

בני אדם עוזבים את המדינות בהן נולדו או גדלו או חיו ממגוון סיבות, ושינויים פוליטיים - כל עוד מרשים לעזוב - זו סיבה נפוצה למדי.

דרור מספר שהרוב בישראל הולך לכיוון דתי חרדי ימני - שזה כנראה נכון, מינוס העובדה שחרדים הם לא ימניים. הם אפילו לא ציוניים וחלקם מעדיפים לראות את הילדים שלהם נדרסים על ידי אוטובוס, מלראות אותם במדי צהל. דרור מספר שמדינות משתנות, שזה גם נכון - אם כי רק צריך להזכיר שהשינוי בישראל נובע, בין היתר, מכלכלה: אנחנו מימננו במשך עשרות שנים את הילודה החרדית, ברמה כזו שעככשיו בליכוד רוצים כבר להוריד את גיל ההצבעה, כדי להבטיח לעצמם נצחון.

זו לא הולכת להיות מדינה ליברלית. זו לא הולכת להיות מדינה מערבית. אלא אם יקרה נס - זו לא תהייה אפילו מדינה שתוכל לספק שירותים כולל בטחון לאזרח שלה. כי לא יהיה מי שיממן את זה. זה הכיוון. זו הדינמיקה.

דרור ודומיו חוזרים כל פעם מחדש על "אבל זה המשחק הדמוקרטי!11". אוקיי. איך זה אמור לעזור למישהו שלא יכול לעמוד בהוצאות על הגן של הילדים שלו, או סובל מהתפקי חרדה וסטרס בגלל מציאות מופרעת לחלוטין בה מרגילים אותנו שהנורמה זה לבלות שבועות בשנה בממד? איך זה אמור לעזור למי שנמאס לו לממן פרזיטים חרדים? שנמאס לו שאין תחבורה ציבורית בשבת, מפולחן האישיות סביב ביבי או הרבנים הדמנטיים שמאחורי המפלגות החרידות? איך זה אמור לעזור מול קיצוניים דתיים ממאחזים לא חוקיים ביהודה ושומרון, שמטיפים לי או לדומיי מה זה דמוקרטיה וליברליזם או משילות, בזמן שחלקם חיים בבתים שנבנו בניגוד לחוקי התכנון והמנהל הישראלים?

הרי זה חוזר בדיוק להתחלה: זו המגמה. אין איך לשנות אותה. זה לא ארה"ב או בריטניה שפעם צד פוליטי אחד מנצח, פעם צעד אחר ומדי פעם צצה מפלגה נוספת. זה כיוון מאוד ברור. היכולת לשנות אותו באמצעים דמוקרטיים היא כמעט אפסית. אז בעצם מה התפקיד שלנו? להיות npcs כדי שיהיה אפשר לספר איזו דמוקרטיה תוססת יש פה, בזמן שמפלגות השלטון קורעות את המדינה לגזרים לסחוט ממנה עוד כסף ועוד ג'ובים?

• אהבתי 7
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...