Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, falou כתב:

אתה הגדרת 'תנועה' שטוענת. אני לא מכיר תנועה. לגבי יהודים, זה אתה הוספת. 

מחכה לאסמכתאות

אני אתן לך עצה. תבדוק מה המקורות שהאייאיי שאתה משתמש בו מצטט. אתה תגלה שהוא מבלבל בין טענות ובין מי אמר אותן. 

לא משתמש ב AI. 

תקרא את המאמרים שלהם, את הבסיס שלה (בולשביזם חברתי) ותרקשיב לדוברים שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5967

• Night Driver

5079

פורסם
לפני 11 דקות, ברווז כתב:

אין לי רצון להמשיך ולהתעמק בתיאוריות קונספירציה מסוג זה. 

הקצת שקראתי הספיק לי. 

מה שכתוב שם לא ממש קשור לטענות על מרקסיזם תרבותי ובטח לא קשור למה שקירק אמר או האמין בו.

נראה לי ששי פשוט הלך לשאול את האייאיי וקיבל גיבוב טקסטים.

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

לא משתמש ב AI. 

תקרא את המאמרים שלהם, את הבסיס שלה (בולשביזם חברתי) ותרקשיב לדוברים שלהם.

המאמרים של מי ואיך "הם" (או "הדוברים שלהם") קשורים לקירק?

תגיד לי מאיפה אתה מוציא את הדברים, אז אולי תהיה נקודת התייחסות.

אם אתה לא משתמש באייאיי אז כנראה מי שאתה קורא כן, כי גם אני קבלתי את השטויות הללו, רק שבדקתי את המקורות, להד"מ.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני 33 דקות, mikyl כתב:

אני לא יודע מה ההקשר, אבל מה בדיוק הבעיה עם זה?

משהו פה לא נכון, עובדתית?

נ.ב.

אמירה בצד: זה שהעיתונאות הפכה למקצוע בדיחה, נורא, אבל ניחא.

אני בכל זאת מבקש ממי שרוצה להתדיין לגופו של עניין, להפסיק להביא ציטוטים תלושים שאין לו מושג (או לעיתונאי שהביא אותם) מה הוא הקשרם ועל מה הם מדברים, ובטח לא לפני שיש לו דעה מה הוא חושב עליהם (ואני לא מתייחס רק לנכתב למעלה)

למשל, לפני שמביאים משהו על אסכולת פרנקפורט, לקחת חמש דקות ולנסות להבין מה היא הייתה לזמנה, עקרונותיה, מטרותיה וכו'.

לפני שקוראים לקירק אנטישמי, להבין מה הביקורות שלו על הלך מחשבה נפוץ בקרב חוגים מסויימים אצל יהודים, וממה נובעת הביקורת, ומה הקשר של יהודים לאסכולת פרנקפורט. אולי גם כדאי לקרוא קצת על מרקסיזם חברתי.

אני יודע שיש לי פור מסויים, כי אני קצת מכיר וקראתי על הנושא קודם, אבל דחילק... במקום להיות עסוקים בלהיות לעומתיים, להשקיע קצת בלימוד לפני שמריצים פוסטים די מביכים...

לטעון שקירק היה אנטישמי זו בדיחה ומעיד על חוסר רצינות.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 4

פורסם (נערך)

בוא, אעזור לך:

קירק הי"ד הוא בדיוק, אבל בדיוק הטיפוס שהכי מרתיח שמאלנים קיצוניים, יותר מכל חמאסניק / שמרנים אחרים / isis / אנס / פדופיל -

שמרן אוונגליסט תומך ישראל קלאסי.

הפרופיל הזה מוציא אותם מדעתם. יתמכו בקינבליזם לפני שיתמכו בשמרן אוונגליסטי.

ומכאן הטענות המופרכות על החבר היקר שאבד, אפילו בלי חמש דקות של בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

המאמרים של מי ואיך "הם" (או "הדוברים שלהם") קשורים לקירק?

תגיד לי מאיפה אתה מוציא את הדברים, אז אולי תהיה נקודת התייחסות.

אם אתה לא משתמש באייאיי אז כנראה מי שאתה קורא כן, כי גם אני קבלתי את השטויות הללו, רק שבדקתי את המקורות, להד"מ.

אני מסתמך הרבה על זיכרון של דברים שקראתי בזמן אמת (ויש לי זיכרון מעולה. עד היום אני זוכר בע"פ חלק משירת ימי הביניים וזה רק מלהיות נוכח בשיעור).

ומאיש ציבור שמוביל קו ומקדם אג'נדה אני מצפה שלפחות יתנער מאמירות כאלה שנאמרות בשם מה שהוא מקדם.

לפני 8 דקות, hans כתב:

הפרופיל הזה מוציא אותם מדעתם. יתמכו בקינבליזם לפני שיתמכו בשמרן אוונגליסטי.

אני מבקש שתפסיק לקבוע בשבילו מה אני חושב ובמה אני תומך.

אני יודע שהקונספט של לתמוךל ברעיון או דברים של אדם במנותק לדברים אחרים שאמר זר לך אבל יש דברים שאני תומך בו ויש דברים שאני מתנגד לו. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שאפשר לומר שאם תומכי פלסטין חינם וכל מיני קיצוניים שמייחלים לנפילת המערב שמחים על זה שהוא נרצח, מדובר באדם חיובי שעשה את העולם מקום קצת יותר טוב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ומאיש ציבור שמוביל קו ומקדם אג'נדה אני מצפה שלפחות יתנער מאמירות כאלה שנאמרות בשם מה שהוא מקדם.

לפני 14 דקות, hans כתב:

יתנער מאילו אמירות?!

מונפצות שהוא לא אמר?

אל תמשיך עם הקו הזה, אפשר להגיד "לא בדקתי, טעיתי".

פורסם
לפני 3 דקות, falou כתב:

יתנער מאילו אמירות?!

מונפצות שהוא לא אמר?

אל תמשיך עם הקו הזה, אפשר להגיד "לא בדקתי, טעיתי".

אם איציק זרקא קורה לשמאלני נאצי לצורך הדיון אז אני כן מצפה מאנשי הציבור של הליכוד לצאת נגד זה. אם את זה אתה לא מקבל אז נסכים לא להסכים.

פורסם (נערך)

לפני 54 דקות, falou כתב:

לטעון שקירק היה אנטישמי זו בדיחה ומעיד על חוסר רצינות.

ובעיניי זו בדיחה וחוסר רצינות לשאול "מה הבעיה" או "מה הקשר" כאשר מישהו מאשים באופן גורף את ה"יהודים" או קהילה יהודית שלמה בקידום שנאה כלפי "הגזע הלבן". אין בכך שום הבדל מהאנטישמים ברוסיה של 1917 ועד היום, שהטיחו ביהודים האשמות על מהפכת אוקטובר (גם אם אכן היו שם יהודים רבים בין המנהיגים).

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אני חושב שאפשר לומר שאם תומכי פלסטין חינם וכל מיני קיצוניים שמייחלים לנפילת המערב שמחים על זה שהוא נרצח, מדובר באדם חיובי שעשה את העולם מקום קצת יותר טוב.

גם אירן שמחו שדע"ש נפלו אז הם חברים שלנו?

הוא עשה הרבבה דברים לטובת מדינת ישראל אבל עשה גם הרבה דברים שליליים. כל מה שאני יוצא נגדו זה הגלוריפיקציה שאתם עושים לו רק כי היא אנטי פלסטינאי.

פורסם
Just now, mikyl כתב:

ובעיניי זו בדיחה וחוסר רצינות לשאול "מה הבעיה" או "מה הקשר" כאשר מישהו מאשים באופן גורף את ה"יהודים" או קהילה יהודית שלמה בקידום שנאה כלפי "הגזע הלבן". אין בכך שום הבדל מהאנטישמים ברוסיה של 1917 ועד היום, שהטיחו ביהודים האשמות על מהפכת אוקטובר (גם אם אכן היו שם יהודים רבים בין המנהיגים).

הוא לא האשים את "היהודים" באופן גורף, ואין קשר לאנטישמיות הממוסדת ברוסיה, שהייתה מדיניות רשמית של הצאר.

אסכולת פרנקפורט אכן הייתה מרקסיזם חברתי, היא אכן הייתה יהודית ברובה, היא אכן תפסה אחיזה בארה"ב בשנות ה-60, היא אכן אחד מהבסיסים הפילוסופיים של תיאוריית הגזע הקריטית (ושות'), היא אכן חלק מהבסיס של ה-Woke, היא אכן מקודמת בקרב חוגים יהודיים מסויימים, הם אכן תומכי התנועות שהגיעו מהחשיבה הזו, כמו תנועת ה-BLM, שהיא Anti White במובהק.

הכל נכון.

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

גם אירן שמחו שדע"ש נפלו אז הם חברים שלנו?

הוא עשה הרבבה דברים לטובת מדינת ישראל אבל עשה גם הרבה דברים שליליים. כל מה שאני יוצא נגדו זה הגלוריפיקציה שאתם עושים לו רק כי היא אנטי פלסטינאי.

אתה עושה לו דמוניזציה, לא אנחנו עושים לו גלוריפיקציה, עם כל מיני טענות מונפצות על זה שהיה אנטישמי, על כך שהוא תמך בשימוש בכלור נגד קורונה וכו'.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 2 דקות, falou כתב:

הוא לא האשים את "היהודים" באופן גורף

כן מאשים ברגע שכותב: "Jewish communities". פגשתי בעבר אנשים כמוהו, שמבדילים בין דעות אנטישמיות לבין תמיכה בישראל, וגם מבחינים באופן שונה בין יחס ליהודים לבין יחס לישראלים.

לפני 7 דקות, falou כתב:

ואין קשר לאנטישמיות הממוסדת ברוסיה, שהייתה מדיניות רשמית של הצאר.

איש אינו מדבר על אנטישמיות ממוסדת, אלא על אנטישמים כמו קירק, שגם כיום ממשיכים לטעון שהיהודים אשמים במהפכה.

פורסם
לפני 11 דקות, mikyl כתב:

איש אינו מדבר על אנטישמיות ממוסדת, אלא על אנטישמים כמו קירק, שגם כיום ממשיכים לטעון שהיהודים אשמים במהפכה.

לא הייתי אומר שהוא אנטישמי. הוא אנטי כל מי שלא חושב כמוהו.

פורסם
לפני 13 דקות, mikyl כתב:

כן מאשים ברגע שכותב: "Jewish communities".

זה נכון. 

למשל, אני מכיר את הקהילה הרפורמית/חילונית באן ארבור, שהם תומכי BLM וכו'. להגיד את זה זה לא להיות אנטישמי, כמו שלהגיד שרצח על כבוד המשפחה נהוג בקהילות ערביות מסויימות זה לא גזעני.

בפראפרזה, זה עצוב, כי זה נכון.

לפני 13 דקות, mikyl כתב:

אשמים באיזו מהפכה?

לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

לא הייתי אומר שהוא אנטישמי. הוא אנטי כל מי שלא חושב כמוהו.

מה זה בכלל אומר?

הוא פעיל פוליטי, מה שהוא עושה זה להתמודד עם דעות שהוא לא מסכים איתן, ולנסות לשכנע ההפך.

מה הבעיה עם זה?

• תוכן חדש...