Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, ch28566 כתב:

עזה היא מדינה

לא. היא לא. ההגדרה שלה שונה בתכלית. 

אם יש לך כח לקרוא, בבקשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, ברווז כתב:

לא. היא לא. ההגדרה שלה שונה בתכלית. 

אם יש לך כח לקרוא, בבקשה.

זה פלפול משפטי שאני מסכים איתו כי אנחנו הם אלו שקשרנו את עזה לישראל בחבל הטבור מתוך רצון לאיזו שליטה בטחונית שהוכח שהיא כלום ושום דבר, אבל בסופו של דבר יש גבול ברור בין ישראל לעזה והיא לא שונה מכל מדינה זרה אחרת. העניין הוא שהתרעה למלחמה זה בכלל התפקיד של אגף המודיעין, לשב"כ במקסימום יש את האחריות והיכולת להכריז על סכנה לפיגוע, וזה דרך אגב בדיוק מה שהוא עשה באותו היום, כולל הודעה ששלחת למזכיר הצבאי של ראש הממשלה. פלישה לישראל עם כוח צבאי לכל דבר ועניין? זה התפקיד של צה"ל. 

פורסם
לפני 13 דקות, ch28566 כתב:

זה פלפול משפטי שאני מסכים איתו

גם מה שכתבת בהמשך- בדיוק אותו דבר: פלפול משפטי.

יש גבול ברור בין ישראל לעזה והיא לא שונה מכל מדינה זרה אחרת.

באמת???

6 of the Most Interesting International Borders on Earth | HuffPost Life

לא יודע, הגבול הזה נראה קצת שונה מזה שלנו.

העניין הוא שהתרעה למלחמה זה בכלל התפקיד של אגף המודיעין, לשב"כ במקסימום יש את האחריות והיכולת להכריז על סכנה לפיגוע, וזה דרך אגב בדיוק מה שהוא עשה באותו היום, כולל הודעה ששלחת למזכיר הצבאי של ראש הממשלה. פלישה לישראל עם כוח צבאי לכל דבר ועניין? זה התפקיד של צה"ל. 

בין תחומי אחריות השב"כ:

נלקח מכאן.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, ברווז כתב:

גם מה שכתבת בהמשך- בדיוק אותו דבר: פלפול משפטי.

לא, אלו העבודות. 

מתי זה נכתב, לפני ההתנתקות או אחרי? ומעבר לכך, פיגועים זו לא מלחמה. מה שהיה זו מלחמה, לפיגוע, דרך אגב, הם שלחו כוחות, לא למלחמה. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם

חברי הממשלה: השב"כ אוסף חומרים על גורמים במשטרה כרצון להפיכה שלטונית. עכשיו מה יש למישהו שהוא לא עושה פעולה החותרת תחת המדינה לדאוג? 

פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

ומעבר לכך, פיגועים זו לא מלחמה. מה שהיה זו מלחמה,

מגה-פיגוע, שהוביל למלחמה. 

חמאס לא הכריז מלחמה עלינו. אנחנו אלו שהכרזנו שנפתחה עלינו מלחמה. בעקבות המגה פיגוע. 

לפני כשעה, ch28566 כתב:

לפיגוע, דרך אגב, הם שלחו כוחות, לא למלחמה. 

סתרת את עצמך:

לפני שעה, ch28566 כתב:

לשב"כ במקסימום יש את האחריות והיכולת להכריז על סכנה לפיגוע, 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עזבו רגע את חמאס, הם לא באמת הולכים לשום מקום עם הממשלה הזאת.

ראיתם שהעלו היום את שכר המינימום ל6200?

הגיע הזמן לעשות עוד חור בחגורה ולהתכונן לתקופה לא קלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בטמקא רשמו שקיצצו תקציב לשיקום הדרום והצפון והעלו למלא משרדים של כלום ושום דבר (לדעתי) ואם זה נכון, זה הרגע לצאת ולכבות את האור.

אם לא רק שלא מתרכזים בחטופים, אלא מורידים משיקום הנפגעים, אז איזה עתיד יש. באמת. כאילו ישובים בדרום ובצפון אשמים בזה שהרסו אותם, כאילו הם לא משלמים מיסים. איך הם בתחתית סדר העדיפויות (אני יודע איך...).

• מבאס 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 29 דקות, ברווז כתב:

מגה-פיגוע, שהוביל למלחמה.

הנה, הצלחת לנרמל את הקשקושים של הממשלה ואנשים כמו סגל. אלפי רקטות על כל המדינה מה זה? פיגוע? מלחמה? סתם גשם? 

פורסם
לפני 49 דקות, David32 כתב:

בטמקא רשמו שקיצצו תקציב לשיקום הדרום והצפון והעלו למלא משרדים של כלום ושום דבר (לדעתי) ואם זה נכון, זה הרגע לצאת ולכבות את האור.

אם לא רק שלא מתרכזים בחטופים, אלא מורידים משיקום הנפגעים, אז איזה עתיד יש. באמת. כאילו ישובים בדרום ובצפון אשמים בזה שהרסו אותם, כאילו הם לא משלמים מיסים. איך הם בתחתית סדר העדיפויות (אני יודע איך...).

אתה סתם רואה שחורות. שכונת דור צעיר בכפר עזה שוקמה כמעט לחלוטין.

בכספי תרומות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא מבין על מה הוויכוח.

1. עזה היא לא מדינה לפי ההגדרה. אין להם מטבע משלהם. אין להם דרקונים אלא תעודות מסע פלסטיניות שמונפקות על ידי הרשות הפלסטינית. אין להם מעברי גבול, רק אלה שנשלטים על ידי ישראל ומצרים. ישראל גם שולטת במרחב האווירי והימי של הרצועה.

2. שב"כ מטפל בעזה בדיוק כמו שהוא מטפל ברש"פ לפי חלוקת התפקידים, לפחות למה שנוגע בתוך עזה ורש"פ.  

פורסם

עזה אכן היא לא מדינה בהגדרה, אבל היא בטח לא שטח ישראלי והיא ממש לא כמו יהודה ושומרון בכל הקשור ביכולת הסיכול שלך, למעשה זה כנראה אחד המקומות המורכבים ביותר בעולם להפעלה של סוכנים (לפני ה-7). 

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

ועדיין, ארבעים-חמישים מנדטים בהליכה... לא מצליח להבין את זה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 30 דקות, mikyl כתב:

אין להם דרקונים

דרקונים (dragons) אין לאף אחד לפחות מאז ימי הביניים.

דרכונים (passports) זה כבר סיפור אחר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה? 20 מנדטים בגלל שוחד בחירות ופטור משירות צבאי ועוד 20 מנדטים שמתחלקים בין רגשי נחיתות עדתיים לנפגעי כתות. ל 50 מנדטים לא חושב שיגיעו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...