Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 42 דקות, yor2 כתב:

אבל בנט. לא מתחייב ללכת אם גנץ או לפיד. ככה שהוא יכול לשבת אם ביבי.

רצית להגיד ביבי עם בנט? נראה לך? 😆

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 59 דקות, falou כתב:

בייחוד שיש לו טיעון טוב

הטיעון שלו לא טוב.

אם היה מפטר ובר היה ממשיך עד למינוי מחליף אז כן אבל הכוונה היל להזיז אותו ולשים ממלא מקום עד לאיתור מחליף.

מה השתנה פתאום שמתדיק דחיפות כזו שאפילו חפיפה כמו שצריך לא תהיה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

הטיעון שלו לא טוב.

אם היה מפטר ובר היה ממשיך עד למינוי מחליף אז כן אבל הכוונה היל להזיז אותו ולשים ממלא מקום עד לאיתור מחליף.

מה השתנה פתאום שמתדיק דחיפות כזו שאפילו חפיפה כמו שצריך לא תהיה?

זה כבר שלב הנימוקים.

טיעון יש לו. עכשיו בית המשפט ייצטרך להכריע, ולדעתי לא היה עוצר את המינוי.

אבל עכשיו שמו את החלטת הביניים כנקודת המחלוקת, ואת זה, האמת, אני לא מבין.

זה צעד מתבקש, כמעט פרוצדוראלי

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

איך נראית שביתה בהייטק? לא תענו למיילים? תפרו חוזים בעשרות מיליוני דולרים שחתמתם מול חברות זרות? תקבלו יום חופש על חשבון המעסיק ותלכו לצעוק ליד עזריאלי? (ועל הדרך תתקעו אותי בפקקים, אבל אני כבר רגיל לצערי) 

אני עובד אצל מעסיק שחבר בפורום המעסיקים. בפעם הקודמת שהוכרז על "יום שביתה", פשוט הגעתי לעבודה כרגיל – וכמוני עשו גם רבים אחרים, למרות שיכולנו לשבת בבית ולקבל כסף.

ארנון בר-דוד יכול להכריז גם על אלף שביתות. העובדים לא יצייתו. אולי ביום הראשון תהיה היענות, אבל זה לא יחזיק. ובכלל, ההסתדרות אמורה להילחם על הזכויות של העובדים החברים בה, לא לדחוף את האף לפוליטיקה.

ובלי קשר לשאלה אם בעד ביבי או נגדו (אני אישית לא הצבעתי לו מעולם) – יש פה ראש ממשלה נבחר של מדינת ישראל ויש לו פחות סמכויות ממנהלת סניף של זארה.

הוא לא יכול לפטר את שר הביטחון. 

הוא לא יכול לפטר את היועמ"שית, שאלוהים יודע איך הגענו למצב שבו פקידה מחזיקה את ראש הממשלה ב... (השלם כרצונך).

הוא לא יכול לפטר את הרמטכ"ל (שלטעמי היה צריך להתפטר בזיומתו כבר ב־8.10, אבל נניח).

הוא לא יכול לפטר את ראש השב"כ (בעולם מתוקן הוא היה עושה חרקירי) 

כאילו, מה נסגר במדינה הזאת? תנו כבר לאנשים לחיות. תפסיקו לחפש סיבות לצאת להתפרע. 

עריכה אחרונה על ידי TheTaxAvenger
פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, TheTaxAvenger כתב:

(בעולם מתוקן הוא היה עושה חרקירי) 

בעולם מתוקן גם ביבי היה צריך לעשות אותו דבר.

אני מניח שאם המטרה של הפיטורים לא הייתה כדי להכין את הקרקע לשפוט הבא של ביבי, בר לא היה בולע את זה כל כך גרוע, אולי אפילו היה מתפטר מרצונו.

אבל יש פה אדם שהיה צריך לעוף על טיל ומזמן, ובמקום זה הוא רק מנסה להשתלט על עוד ועוד חלקים מהמדינה (גם אם בצורה לא מוצלחת מדי כי מחזיקים לו את הביצים ב 20 נקודות שונות).

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 3
פורסם (נערך)

יש לי המון ביקורת עליו, אבל בסופו של דבר ביבי הוא נבחר ציבור. כל השאר הם פקידים. לממשלה נבחרת יש זכות מלאה לעשות רפורמות, ולראש ממשלה יש זכות להעיף את ראש השב"כ. מי שזה לא מתאים לו איך הממשלה מתנהלת פעם בארבע שנים יש בחירות. ומי שחושב שלא יהיו בחירות ב-2026, יש בשוק כדורים פסיכיאטריים מהדור החדש עם מעט מאוד תופעות לוואי.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, TheTaxAvenger כתב:

ולראש ממשלה יש זכות להעיף את ראש השב"כ

כמעט צודק.

יש זכות, אבל לא בדיוק כאשר אותו שב"כ מבצע חקירה של חשדות חמורים בלשכת ראש הממשלה. זה ניגוד עניינים.

יכל להעיף אותו בשנה וחצי האחרונות מתי שרצה. זה היה חוקי.

כרגע לא.

לפני 20 דקות, TheTaxAvenger כתב:

ומי שחושב שלא יהיו בחירות ב-2026, יש בשוק כדורים פסיכיאטריים מהדור החדש עם מעט מאוד תופעות לוואי.

גם בטורקיה חשבו את זה, שתמיד יאפשרו בחירות.

אז תאריך לבחירות יש.

אבל ראית מה קרה שם השבוע?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 3
פורסם (נערך)

אם דבר כזה יקרה בישראל אני הראשון שאצטרף להפגנות. אבל בינתיים כל מה שאני רואה מאז הבחירות בסוף 2022 זה ציבור מסוים ואליטה ישנה גוססת שפשוט לא מוכנים לקבל את תוצאות הבחירות. מבחינתם שתישרף המדינה. 

פורסם
לפני שעה, TheTaxAvenger כתב:

איך נראית שביתה בהייטק? לא תענו למיילים? תפרו חוזים בעשרות מיליוני דולרים שחתמתם מול חברות זרות? תקבלו יום חופש על חשבון המעסיק ותלכו לצעוק ליד עזריאלי? (ועל הדרך תתקעו אותי בפקקים, אבל אני כבר רגיל לצערי) 

אני עובד אצל מעסיק שחבר בפורום המעסיקים. בפעם הקודמת שהוכרז על "יום שביתה", פשוט הגעתי לעבודה כרגיל – וכמוני עשו גם רבים אחרים, למרות שיכולנו לשבת בבית ולקבל כסף.

ארנון בר-דוד יכול להכריז גם על אלף שביתות. העובדים לא יצייתו. אולי ביום הראשון תהיה היענות, אבל זה לא יחזיק. ובכלל, ההסתדרות אמורה להילחם על הזכויות של העובדים החברים בה, לא לדחוף את האף לפוליטיקה.

אני בחיים לא מערב את העסק שלי במחאות.

לא אשבות ואף רכב עם הלוגו שלי לא ישא שום מדבקה או שלט בעד/נגד.

הדבר היחיד זה בכנסים ותערוכות בחול אני עם סיכת החטופים.

לפני שעה, TheTaxAvenger כתב:

ובלי קשר לשאלה אם בעד ביבי או נגדו (אני אישית לא הצבעתי לו מעולם) – יש פה ראש ממשלה נבחר של מדינת ישראל ויש לו פחות סמכויות ממנהלת סניף של זארה.

הוא לא יכול לפטר את שר הביטחון. 

הוא לא יכול לפטר את היועמ"שית, שאלוהים יודע איך הגענו למצב שבו פקידה מחזיקה את ראש הממשלה ב... (השלם כרצונך).

הוא לא יכול לפטר את הרמטכ"ל (שלטעמי היה צריך להתפטר בזיומתו כבר ב־8.10, אבל נניח).

הוא לא יכול לפטר את ראש השב"כ (בעולם מתוקן הוא היה עושה חרקירי) 

כאילו, מה נסגר במדינה הזאת? תנו כבר לאנשים לחיות. תפסיקו לחפש סיבות לצאת להתפרע. 

הוא יכול אבל יש דרך לעשות את זה.

.יש איזונים ובלמים והוא עושה הכל כדי לחרוג. פטר שר ביטחון אם אתה רוצה אבל לא בגלל שהוא מתריע מפני מלחמה (והתברר שצדק), פטר ראש שבכ שנכשל אבל לא בגלל שהוא חוקר אותך (ואם ההאשמה של ביבי שבר ידע ולא אמר בכוונה על ה 7.0 היתה נכונה מי שהיה צריך להיות בכלא זה ביבי ששיתף פעולה והשאיר אותו עוד שנה וחצי בתפקיד כל כך רגיש) ולא תיגע בבעלי תפקידים כשאתה נמצא בניגוד עניינים מולם.

ראש ממשלה הוא לא נבחר אלא ממונה ואם אתה לא יכול למלא את תפקידך צא לנבצרות ומנה ממלא מקום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 שעות, ch28566 כתב:

כאן הטעות וזה שובר השוויון של בנט. חובשי הכיפות הסרוגות בכעס עצום על הממשלה הזו ועל אלו שאמורים לייצג אותם. פחות שומעים על זה בתקשורת אבל בשטח יש פעילות של ממש בנושא של גיוס בני הישיבות והשוחד הכספי שהם מקבלים. אם יש משהו שהמלחמה שינתה, זה את זה, בני הכיפות הסרוגות גילו שהמרכז שמאל ממש לא אויב שלהם כפי שלימדו אותם כל השנים. 

ועל זה בדיוק @falou מדבר באופוזיציה. לאחד כנגד הממשלה הבזויה הזו ולמשוך את הקהל הדתי לאומי, הציונות הדתית שרותחת על החרדים ועל מי שמייצג אותם בממשלה שנותן יד לחרדים להשתמט ולהעמיס על כתפיהם את עול המלחמה, המילואים, השכול והפציעות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 43 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אם דבר כזה יקרה בישראל אני הראשון שאצטרף להפגנות. אבל בינתיים כל מה שאני רואה מאז הבחירות בסוף 2022 זה ציבור מסוים ואליטה ישנה גוססת שפשוט לא מוכנים לקבל את תוצאות הבחירות. מבחינתם שתישרף המדינה. 

הענין הוא שאף אחד לא יצלצל לך בפעמון ויגיד - עכשיו. 

זה יבוא בחתיכות קטנות, דחיה קלה, ניסיון לפסול מפלגות מהתמודדות, העלאת אחוז החסימה, העברת חוקים שנותנים עדיפות במימון למפלגות מאוד מסויימות, דילים מלוכלכים ברמה המקומית שלא תשמע עליהם, עוד דחיה קלה, מענקים מיוחדים לאזרחים (כלומר שוחד בחירות), וזה מה שאדם שהוא לא פוליטיקאי כמוני יכול לחשוב עליו. 

דמיין מה עובר לפוליטיקאי מקצועי בראש. 

• רעיון טוב! 3

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 4 שעות, ch28566 כתב:

איך שביתה מפריעה למישהו? מי שסובל אלו רק האזרחים והממשלה הזו הוכיחה שהאזרחים לא מעניינים אותה, גם לא 1200 נשחטים ו-250 חטופים. 

גם אני לא מבין, בתור מי שעובד תחת ההסתדרות, האנשים שיפגעו מזה אלו בדיוק האנשים שנמצאים בשכבות המוחלשות בחברה, שצריכים טיפול, שסובלים עוד יותר מאז תחילת המלחמה, ומי שאמור להנהיג את המחאה דואג להגיד שהם חשובים לו. אם כך, למה לפגוע בהם?

פורסם (נערך)

בדרך כלל יש קרן שביתות שמפצה את העובדים. 

הפגיעה במדינה היא בהכנסות ממסים. 

אבל אתם צודקים, זאת חרב פיפיות. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

מעולה, ראיית מציאות מורכבת ולא מפוצלת, בלי שחור ולבן. מסכים.

לפני 4 דקות, SurfHigh כתב:

בדרך יש קרן שביתות שמפצה את העובדים. 

הפגיעה במדינה היא בהכנסות ממסים. 

נכון אבל בסוף האזרח בקצה הוא מי שלא מקבל את הטיפול הרפואי\נפשי שהוא ממתין לו וזקוק לו.

• תוכן חדש...