Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

אין עם זה שום בעיה וזה לא פוגע. אנשים מבינים שיש לך מגבלות שלקחת על עצמך ואף אחד לא ירגיש לא נוח עם זה בדיוק כמו שאף אחד לא מרגיש לא בנוח עם זה שהרוסים בכיתה מדברים ביניהם רוסית.

גם מזה יש אנשים שלא מרגישים בנח. רוסית, ערבית, כל שפה שהם לא מבינים.

לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

ניחוש שלי דיל פוליטי נטו שאת פרטיו אני לא יודע

זה ברור שאין לגולדקונוף שאיפות ציוניות, העניין שהוא ושאר הנציגים של החרדים משחקים אותה ציונים כשאפשר להוציא מזה משהו. איזה הטבה בלעדית למגזר הוא סידר כשהוא אמר את ההצהרה הזו, אני לא יודע. זאת חוצפה לא נורמלית לדבר על התיישבות בשטח שהצבא תופס כשאתה מתנגד לשירות צבאי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 11 שעות, EliC25 כתב:

מצידי תתחתן עם ברווז גומי ותשנה את השם לסרחיו

זה לא מעניין אותי מה כל אחד עושה בחייו הפרטיים ואני לא חושב שהמדינה צריכה לקבוע לו על פי אילו אמות מידה להגדיר את מערכת היחסים הרשמית שלו.

לא זה מה ששאלתי. גם לי לא איכפת אם תתחתן בטקס דתי מלא מול  הרב הראשי לישראל  עם דורבן או חזיר בר. עניינך והעדפה אישית. ברחת מתשובה לשאלה פשוטה: אתה בעד שביחד עם טקס ורישום נישואים דתיים יהיו בארץ טקס ורישום נישואים אזרחיים? עם בדיוק אותו רישום במשרד הפנים ותעודת זהות?

לפני 3 שעות, sperial כתב:

בכלל, דת זה עסק רווחי מאוד. תכנס לכל כפר אירופי עלוב חצי הרוס ותמצא בו כנסיה עם ריצוף שיש ומגדל פעמונים בגובה 50 מ׳. מפחידים את ההמונים עמי הארצות עם סיפורים על כוחות עליונים וחומסים את כספם.

זה המהות של הדת מתחילת. היו כמה אנשים שמצאו את הדרך להתחמק מעבודה פיזית קשה ולהיות על חשבונם של אחרים, בדיוק כמו היום. שלושת ה"כפים" לפי מיקי זוהר.

פורסם
לפני 29 דקות, yd b-4 כתב:

כמה שתשמיץ את המגזר הזה. הם מוכנים לעשות למען המדינה יותר מרוב אנשי השמאל שהאיום החביב עליהם הוא רילוקיישן.

שטות גמורה. יש בצבא הרבה אנשים שהם שמאלנים, וקח את זה מאדם שבניגוד אליך באמת ימני (וכנראה גם יותר מרוב באי השרשור הזה), יש בצבא כמות גדולה מאוד גם של אנשים מהציונות הדתית וגם שמאלנים חילונים אשכנזים או כל סופרלטיב אחר ששתדמיין. לא כמיעוט, אלא כנתח משמעותי. יכול להגיד שהיו לי המון חברים שמאלנים והיו גם דתיים והיו גם כמה חרדים למען האמת שהיו חוטפים יריקות מ"אחים" שלהם בירושלים. זה בשושו אבל, אל תספר. אז אין שום קשר לתרומה במהלך הפוליטי נטו הזה. 

• אהבתי 4

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 2 דקות, ניקו פ. כתב:

שטות גמורה. יש בצבא הרבה אנשים שהם שמאלנים, וקח את זה מאדם שבניגוד אליך באמת ימני (וכנראה גם יותר מרוב באי השרשור הזה), יש בצבא כמות גדולה מאוד גם של אנשים מהציונות הדתית וגם שמאלנים חילונים אשכנזים או כל סופרלטיב אחר ששתדמיין. לא כמיעוט, אלא כנתח משמעותי. יכול להגיד שהיו לי המון חברים שמאלנים והיו גם דתיים והיו גם כמה חרדים למען האמת שהיו חוטפים יריקות מ"אחים" שלהם בירושלים. זה בשושו אבל, אל תספר. אז אין שום קשר לתרומה במהלך הפוליטי נטו הזה. 

בול.

גדודי הלוחמים בצהל מורכבים מכל החברה הישראלית וכל פעם שאני רואה מישהו מנסה לקחת פה יותר קרדיט למגזר שלו בא לי לשים לו כיסא בראש.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

בנוהל הרגיל:

אני שואל שוב: על מה הכעס?

על זה שבוגי טוען שצהל מבצע מה שחלקים נרחבים בעם רוצים שיקרה, הוצע כאן מאות פעמים, מוצע ע"י פוליטיקאים כל יום, נטען על ידי שופרות השלטון שכבר קורה בערך ולפי בוגי נאמר לו שקורה?

או על זה שהגויים ידעו?

אם יש סתירה לוגית מובנית שאני לא מסוגל להבין בחובבי רצח עם וטרנספר למיניהם אז היא בדיוק בזה. מצד אחד מפנטזים על השמדה או גירוש טוטלי של הערבים. מצד שני כועסים על זה שמישהו בכלל מעלה כאפשרות שזה נעשה. כאילו.. הפתרון היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה שאסור שהגויים ידעו. אבל נראה לי זה יותר עמוק מזה. אני רואה בפייסבוק כל מיני משיחיים ממש בוכים מעלבון על בוגי ומספרים שהוא אנטישמי בוגד ואיך הוא מעז. הם באמת לא מבינים את הבאג?

לפני 43 דקות, yd b-4 כתב:

כמה שתשמיץ את המגזר הזה. הם מוכנים לעשות למען המדינה יותר מרוב אנשי השמאל שהאיום החביב עליהם הוא רילוקיישן.

ריגשת. 

שני דברים. 1) הפעם לא השמצתי את המגזר, אלא את נבחרי הציבור; 2) אין באמת שמאלנים בארץ. אבל המעט שיש דווקא משתתף בנטל, ובעיקר משלם מיסים, שמממנים גם אותך וגם את אורית סטרוק.

לפני 46 דקות, yd b-4 כתב:

זה שיש מחלוקת לגיטימית לגמרי! בינך לציבור הדתי לאומי לגבי גישת הביטחון והשגשוג הנכונה, לא עושה אותך לציוני אותם לאנטי ציונים.

בוודאי, מחלוקת על גישת ביטחון לא עושה איש לאנטי ציוני. בחירה בפנטזיות דתיות, תוך סחיטת כסף למימושן ופגיעה מודעת בבטחונם של אזרחי ישראל במטרה להקים קולוניות דתיות מחוץ למדינה - זה דווקא כן.

בניסוח אחר: מי שמעדיף לממן התנחלויות היפותטיות בעזה ולבנון, ומתעסק בזה, ולא בתושבי ישובים אמיתיים, שהוחרבו, כשהצבא היה עסוק, בין היתר, בהגנה על התנחלויות אחרות מחוץ לגבולות המדינה, הוא אנטי ציוני. 

ויש לזה גם הסבר עקרוני. אני רואה במדינה הישג. לא את תחילתה של גאולה ועוד שלב בדרך למשיח. היחס האינסטרומנטלי למדינה שונה בתכלית כאן.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אני שואל שוב: על מה הכעס?

על זה שבוגי טוען שצהל מבצע מה שחלקים נרחבים בעם רוצים שיקרה, הוצע כאן מאות פעמים, מוצע ע"י פוליטיקאים כל יום, נטען על ידי שופרות השלטון שכבר קורה בערך ולפי בוגי נאמר לו שקורה?

או על זה שהגויים ידעו?

אם יש סתירה לוגית מובנית שאני לא מסוגל להבין בחובבי רצח עם וטרנספר למיניהם אז היא בדיוק בזה. מצד אחד מפנטזים על השמדה או גירוש טוטלי של הערבים. מצד שני כועסים על זה שמישהו בכלל מעלה כאפשרות שזה נעשה. כאילו.. הפתרון היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה שאסור שהגויים ידעו. אבל נראה לי זה יותר עמוק מזה. אני רואה בפייסבוק כל מיני משיחיים ממש בוכים מעלבון על בוגי ומספרים שהוא אנטישמי בוגד ואיך הוא מעז. הם באמת לא מבינים את הבאג?

בשבת אמר "ישראל מבצעת טיהור אתני".

בראשון אמר "עומד מאחורי דברי קצינים אמרו לי".

בשני "לא ביצענו טיהור אבל רציתי להזהיר".

רוצה לנחש איזה מהציטוטים יופיעו בהאג ואיזה לא?

די להקטין ראש יבגני זה כבר משעמם.

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

אני ישוב ומתאפק לא להגיב לדברי הבלע האלה.

לא מבין איך בכלל אדם שדוגל באי גיוס של הסקטור שלו לצבא מעיז בכלל לדבר ולזלזל בכבודם של אנשים שהופכים לנכים פיזית ונפשית או אפילו נהרגים ממש ברגעים אלה כדי שתועכל לשבת ולטנף עליהם.

כל חייל באשר הוא הוא חייל. לא שמאלני, לא ימני, לא דתי, לא חילוני, לא דורזי ולא בדואי. הוא חייל פטריוט שמוכן להקריב את חייו בשביל המדינה הזו ולאף אחד בשום מקום בעולם אין שום זכות לקטלג אותו כמשהו אחר חוץ מפטריוט.

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

הם מוכנים לעשות למען המדינה יותר מרוב אנשי השמאל שהאיום החביב עליהם הוא רילוקיישן.

יותר, חוץ מללכת לעבוד ולתרום כמו כולם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 11 שעות, om2 כתב:

ולא להסביר לי כמה אני סכיזופרן

מסכים עם זה לגמרי.

לא מתחבר לכל דיבורי "דת זה מפגר" ו"איך הגעתם מגדי בחלב אימו לכלים נפרדים".

לא מאמין בשום דת ולא רואה הגיון בשום דת (אם כי מבין לגמרי את הצורך שהיא ממלאת), אבל אין ספק שאנשים מאמינים יכולים גם להיות חכמים ואפילו גאונים וזה שאדם מאמין לא אומר שהוא טיפש או חולה נפש.

הבקשה היחידה שלי היא שהאמונה שלך תגביל אותך ולא אותי.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, פינדר כתב:

"איך הגעתם מגדי בחלב אימו לכלים נפרדים"

זה אוף טופיק אבל למה לא?

לא חסר דוגמאות, בכול הדתות, של עיוות קיצוני של הנכתב/נאמר.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

לא רואה הגיון בשום דת

מה עם בודהיזם?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

לא חסר דוגמאות, בכול הדתות, של עיוות קיצוני של הנכתב/נאמר.

אבל עד כמה שאני יודע היהדות די ייחודית בכך שהיא מאד פרטנית בהוראות הפעלה שהיא נותנת למאמינים, אני לא מכיר דת שיורדת (ולא משנה מאיזה מקור בדת זה מגיע) לרמה של איזה יד מנגבת את הישבן, באיזה סדר קושרים את השרוכים או האם מותר לפלות כינים בשבת.

אז נכון שלצאת ולשחרר את עיר הקודש בשם של דת שוחרת שלום זה עיוות קיצוני, אבל ביהדות פשוט יש יותר מה לעוות

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

רוצה לנחש איזה מהציטוטים יופיעו בהאג ואיזה לא?

די להקטין ראש יבגני זה כבר משעמם.

לא הקשבתי לראיונות. 

ומה שאתה כותב לא עונה על מה שאני שואל, ואני חושב שאתה מקטין ראש במקרה הזה.

יכול להיות שישראל מבצעת טיהור אתני בעזה ויכול להיות שלא. אני לא יודע. 

בהתחשב בזה שזו הפנטזיה של חלק מהמגיבים כאן, וכנראה גם של אחוזים דומים באוכלוסיה הכללית, בהתחשב בזה שנציגי קואליציה והשופרות בתקשורת מדברים על זה כתוכנית עבודה, בהתחשב בזה שכשאני ודומי אומרים שטרנספר גם מ"רצון" זה דבר רע, מסבירים לנו שאנחנו נפולת של נמושות שלא מבינים את המידל איסט ואיך מנצחים כאן מלחמות - בהתחשב בכל זה, אתה לא באמת יכול לטעון שעצם הטענה שישראל יכולה לעשות משהו כזה לא הגיונית או "אנטישמית", נכון? ואתה מבין שזה שבור גם לצעוק "צריך להעיף מפה את כל הערבים ולהרעיב את מי שנשאר" וגם לצעוק "איך מישהו מעז להגיד שאנחנו רוצים להעיף מפה את כל הערבים ולהרעיב את מי שנשאר"?, נכון?

אישית אני חושב שזה מקרה קלאסי של כעס על זה שמוציאים את הכביסה המלוכלכת החוצה ברוב המקרים. ואני חושב שזו גישה בעייתית גם כן. אם אתם מבינים שטרנספר והרעבה זה דבר רע, לא ישים, יפגע בנו אם נעשה את זה והגויים יגלו - אל תציעו את זה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 27 דקות, David32 כתב:

זה אוף טופיק אבל למה לא

זה פשוט פחות מעניין אותי אישית ואני גם לא חושב שזה תחת הנושא של פוליטיקה (למרות שהשרשור הזה הוא די כולבויניק).

אני גם לא חושב שלהפריד כלים לבשרי חלבי זה יותר או פחות הגיוני מלנסוע פעם בשנה לעיר בלב מדבר בשביל להקיף אבן שחורה או לתקוע פסל של בודהה בכל חור.

שכל אחד יאמין במה שבא לו ושיעזוב אותי לנפשי.

לפני 30 דקות, David32 כתב:

מה עם בודהיזם?

מה איתה? מה ההגיון בה?

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אל תציעו את זה

אבל אז איך יחליטו במי לבחור, אם הקריטריון הוא מי יותר ימני חזק?

זה פשוט מגוחך:

ממשלה ימנית וכל אנשי הימין: אין בעזה חפים מפשע. כולם נאצים. צריך להרוג את כולם אבל נסתפק בזה שנגרש אותם ונבנה שם שיכונים לזוגות צעירים ליהודים בלבד.

העולם: ישראל מתכננת לבצע טיהור אתני

ימנים: מה? איך אתם מעיזים? אנחנו הכי מוסרים בעולם ואתם אנטישמים 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...