Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

"אנחנו ירינו אז זה בסדר".

מי זה "אנחנו"? אתה כבר יודע במי מדובר? או שאתה מנסה לרמוז משהו? עם פצצת תאורה אי אפשר לפגוע בבן אדם, אלא אם כן בכיוון ישיר ומטווח קצר. ואם כבר עד היום כל הרוצחים היהודים על רקע פוליטי באו מהימין הקיצוני.

לפני 10 דקות, EliC25 כתב:

אבל מדובר פה בבודדים שמנסים ךהתנקש בו

להתנקש עם פצצת תאורה?  🤣🤣🤣

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא אמרתי שפצצת תאורה זה ניסיון ההתנקשות, אבל את זה הסקת לבד, רק כדי שיהיה אפשר לגמד, להקטין ולזלזל בכל דבר שלא היה בסדר אם היה קורה כלפי רבין, אבל בסדר גמור אם קורה כלפי נתניהו.

פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/hk6ujpt5n

ואין לי כוח לעבור על שנתיים של הפגנות.

אתה יכול פשוט להשלים עם זה שגם במחנה הליברלי לכאורה יש יגאל עמיר בפונטציה.

יש ישראלים טובים בהפגנות, ויש ישראלים זבל.

יודע מה, חוזר בי. הייתה אלימות. לא משנה את הטיעון שלי על המקרה של אתמול.

לפני 3 דקות, EliC25 כתב:

להקטין ולזלזל בכל דבר שלא היה בסדר אם היה קורה כלפי רבין, אבל בסדר גמור אם קורה כלפי נתניהו.

המציאות היא שזה שניהל את ההסתה נגד רבין הוא היום ראש הממשלה וזה שהגיע לסמל של הרכב הוא היום השר השולט במשטרה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, mikyl כתב:

מי זה "אנחנו"? אתה כבר יודע במי מדובר? או שאתה מנסה לרמוז משהו? עם פצצת תאורה אי אפשר לפגוע בבן אדם, אלא אם כן בכיוון ישיר ומטווח קצר. ואם כבר עד היום כל הרוצחים היהודים על רקע פוליטי באו מהימין הקיצוני.

🤣🤣🤣

לפי מה שמפרסמים עצרו בכירים במחאה, כולל סרבני גיוס. כנראה לא מדובר בביביסטים.

וזה בדיוק הקטע - כל הרוצחים הפוליטים באו מהימין, אי אפשר לשלול שהבא יגיע מהשמאל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

והמתנקשים לכאורה, הם המתנקשים הכי לא יוצלחים שיש, כי ראש הממשלה בכלל לא היה בבית וזה היה ידוע היטב למפגינים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

יודע מה, חוזר בי. הייתה אלימות. לא משנה את הטיעון שלי על המקרה של אתמול.

יופי, התקדמנו.

בהפגנות השמאל היו המון מקרי אלימות, פציעות של שוטרים ולוחמי מג"ב, הפרות סדר, אנרכיזם, פגיעה בחופש התנועה של אמהות עם תינוקות בכביש, ועוד מקרים שאסורים בחוק.

עכשיו אתה מבין שאם תהיה ענייני, תגיד רק אמת אם זה נגדך או בעדך, תוכל לסחוף אחריך יותר (וזה לא מכוון אלייך, אלה יותר למנהיגי המחאה).

במקרה כזה אוכל להסכים איתך שיריב לוין הוא חתיכת אפס מסריח וכל הממשלה הזאת הם פחי אשפה אינטרסנטים אנטי ציונים.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, EliC25 כתב:

אבל מדובר פה בבודדים שמנסים ךהתנקש בו.. זה חדש לך שזה קיים? אני באמת שואל. הרי המחאה מורכבת מעשרות ומאות אלפי אנשים. האם זה שכמה בודדים עושים אקט קיצוני, מבטל את הלגיטימציה שיש בדעתם וזכותם להפגין של ציבור שלם?

אה, כן.

הבודדים האלה מוכיחים שכל הרעל שהוא מפיץ כדי לפלג את הציבור בעצם נכון. ככה זה עובד ואנשי המחאה סרבו להבין את זה מההתחלה. אנשים רוצים להאמין במשהו, עובדות זה דבר שולי. האפס הזה סיפק לציבור בישראל כל כך הרבה הוכחות כמה הוא רע וגרוע ובכל זאת התמיכה בו עולה עם הזמן. הם לא מבינים שיש להם עסק עם שורד, הם משחקים לידיים שלו ומעודדים את התמיכה בו. בגלל זה לדעתי המחאה נגד ביבי עושה יותר נזק מאשר תועלת ועוזרת לו לשמור על הכיסא. זה לא משנה אם מדובר בקומץ משוגעים, כרגע המשוגעים האלה עשו משהו שצובע את כל מי שנגד הממשלה (אם זה באמת הם ולא עבודה של מכונת הרעל). 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

לפי מה שמפרסמים עצרו בכירים במחאה, כולל סרבני גיוס.

עצרו 3 אנשים בינם תת אלוף במילואים. זה הוא  "בכירים במחאה וסרבני גיוס"? 😊 שים לב מדובר בחשודים. לפי שיטתך ביבי מזמן היה צריך לשבת בכלא כי הוא כבר מואשם עם תיק בבית משפט.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

לא יודע אם אלו היו פצצות תאורה, או זיקוקים, שנורו בזמן שהזוג המלכותי בכלל לא היה בבית. בכל אופן מעשה דבילי.

אבל זו נקודת אור לכל הדמגוגים העמית סגלים לדורותיהם.

שנתיים של מחאה, מאות אלפי משתתפים ומפגינים ואפס חיילים או שוטרים שנפגעו מאלימות כלשהי.

אבל עכשיו כל אלו שלא הוציאו הברה מהפה כשמתנחלים שברו את הגולגולת של חייל יכולים להזיל ריר על ״אלימות מסוכנת״ והסתה נגד ראש הממשלה שלהם.

מתעסקים בקקי כי זה טוב לראש הממשלה שמדברים על זה ולא על חיילים הרוגים או חטופים נמקים או פשיעה גואה או יוקר המחיה.

והכי גרוע שאין באמת אופוזיציה והם כולם רוקדים לפי הקצב שמכתיב להם משרד ראש הממשלה.

פינדר, אנחנו מאותו הצד של המפה הפוליטית ועדיין מאוד לא מסכים להתייחסות הזו.

זה לא מעשה דבילי אלא פשע חמור. לא רק בגלל שזה בי ראש הממשלה אלא שלא יורים זיקוקים לשום מקום, לא לבית ראש הממשלה ולא לקבוצת שוטרים. מה זה שונה מלהצטלם עם הסמל שגנבת מהרכב של ראש הממשלה ולהגיד שכמו שהגעת לסמל תגיע אליו.

אותי גם לא מעניין שהצד השני גם כזה או יותר גרוע. כמו שאני דורש להיחלם בזה בצד השני אני דורש ביתר שאת להילחם בזה בצד שלי. הצד שלי מייצג אגם אותי ולכן אסור לי לשתוק.

זה שהממשלה והעומד בראשה מחרבנים עלינו לא קשור. נילחם בו אבל בדרכים כשרות.

לפני 32 דקות, פינדר כתב:

המציאות היא שזה שניהל את ההסתה נגד רבין הוא היום ראש הממשלה וזה שהגיע לסמל של הרכב הוא היום השר השולט במשטרה.

ואלה המודלים שלך לחיקוי?

• אהבתי 9

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החיסול של רבין הוכיח שאלימות פוליטית עובדת בישראל. אולי גם השמאל למד עכשיו את מה שלמדו בימין לפני 30 שנה.

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

אתם חושבים בקטן. אני לא אופתע אם יבקשו כאן חיל אוויר פרטי וכוחות חמושים שיהיו כפופים ישירות למלך. 

קוראים לזה "משמרות המהפיכה".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

איך יורים פצצת תאורה כדי שתיפול בול בבית של מישהו? 

איך מכווננים?

אם באמת מדובר בפצצת תאורה רגם מנוסה (אי אפשר לרות פצצת תאורה בלי מרגמה) עושה את זה בקלות. אצלי במחלקתה היה אחד שלפעמים הצליח לפגוע בתעלות. אני מניח שעם קצת ניסיון אפשר לחשב גם זווית של זיקוקים. 

פורסם
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

ואלה המודלים שלך לחיקוי?

זה מה שאמרתי?

אני אומר שמרכז השיח צריך להיות על האנשים שבפועל מנהלים את חיינו ואת המדינה ולא על 3 פעילים שגם בעוד 30 שנה לא יגרמו נזק כמו הממשלה הזו.

לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

אותי גם לא מעניין שהצד השני גם כזה או יותר גרוע.

סבבה, תמשיך להיות צדקן. נגיע רחוק.

השיח הזה על אירוע שולי כזה, במקום על הבעיות האמיתיות שלנו, זה בדיוק מה שהם רוצים.

הנה עוד אחד, אצלו כבר לא מדובר בפצצות תאורה או זיקוקים, אלא ב״פצצות״ וכמובן שכל דבר הוא סיבה ראויה להמשך ההפיכה המשפטית.

image.thumb.png.bbc0cc5066de17396ccd554488ed2fa4.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...