Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 48 דקות, stum כתב:

ודבר אחרון - ערוצי 11 12 13 -והפרשנים באולפנים , לאו דווקא מייצגים את כל דעות הציבור. כנראה גם לא את רובו. רחוק מזה.

ממליץ לצרוך חדשות ממקורות אחרים.

אפשר לצרוך מהם,פשוט לא להגיב אמוציונלית או "להאמין על אוטומט",כי זה פורסם בערוץ או בכל מקום אחר

רצוי בלי קשר לצרוך קצת,ממש על דגש כמה דקות פעם-פעמיים ביום,99% משאר היום זה מחזור אלא אם כן התרחשה תפנית כלשהי

• אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

אני מניח שאתה מתכוון אלי, אז כן:

כל ה120 הם אנשים תאבי כוח שמחפשים לעשות לביתם ולא שמים פס על האזרח הקטן. כולם חבורת אינטרסנטים שיקפצו ממקום למקום בהתאם לנסיבות ולהזדמנות שיתקלו בה.

אז אתה אומר בעצם שתצביע שוב לבן גביר? הרי מה ההבדל. 

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, ezuf כתב:

אפשר לצרוך מהם,פשוט לא להגיב אמוציונלית או "להאמין על אוטומט",כי זה פורסם בערוץ או בכל מקום אחר

רצוי בלי קשר לצרוך קצת,ממש על דגש כמה דקות פעם-פעמיים ביום,99% משאר היום זה מחזור אלא אם כן התרחשה תפנית כלשהי

הבעיה עם הערוצים האלה, היא שזה נראה כמו מופע תיאטרון שהפרשנים והמגישים בו הם שחקנים שנכנסים לתפקיד שנתנו להם ומדברים לקהל של מטומטמים, עם כל השטיקים של המשחק והאינטונציה המוגזמים.

אני לא מבין איך אפשר לראות את זה, זה בלתי ניתן לצפיה לדעתי.

.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם
לפני 4 שעות, bobi כתב:

בקרב על התודעה וההרתעה, התקיפה האירנית היתה יותר מרשימה ואפקטיבית, עם עשרות פיצוצים ומיליוני אנשים שנכנסים למקלטים בחרדה. עכשיו אף אחד לא מזלזל בהם וכל מדינות האזור רועדות מפחד מיכולות התקיפה לטווח ארוך שלהם.   

יש קהלי יעד שונים לתודעה.

ההמונים שמתלהבים מכמות אדירה של טילים שמתעופפת בו זמנית. למרות שהיא מייצרת פגיעות מינוריות. שם יכול להיות שבאמת הפסדנו.

או מקבלי ההחלטות בצד השני. שמבינים שבכל רגע יכולים לטייל בשמי איראן מטוסים עמוסי פצצות שאשכרה פוגעות במטרה.

ויכולים להשמיד כל דבר בערך רק לפי החלטה.

אני מנחש שהפעם הבאה הם יזהרו יותר. 

וכמובן כמו כל ישראלי מצוי שאין לו שום אחריות הייתי מצפה למופע מרהיב יותר.

פורסם

אם אכן תקפו, פגעו והשמידו את מה שאומרים שתקפו, זו בהחלט תקיפה איכותית. מופע מרשים היה מתקבל אם ארה"ב הייתה מרשה לתקוף מתקני נפט. 

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אם זה נכון, ההרתעה קיימת.

זה דיבור של ה6.10...

האירנים לא מורתעים, פשוט מלחמה כוללת היא לא אינטרס שלהם. עדיף להם להמשיך להקיז דם ולהתיש אותנו באמצעות הפרוקסים שלהם, בזמן שהם משיגים יכולת גרעינית.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים.

נראה שמישהו מגן על ראש הנחש ומבחינתו שנחייה במציאות הזו לנצח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

מסכים.

מישהו שחושב שראש הנחש הוא נכס והיה מאושר שהמלחמה תמשך לנצח.

פורסם
לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

מסכים.

אכן.

אנחנו חושבים כמו האירופאים: מאזן אימה = מניעת מלחמת קיום.

זה התפוצץ לנו לפני שנה, התפוצץ עם לבנון וגם עם איראן, ועדיין אנחנו ממשיכים לחשוב ככה. כן, כל מי שהיה כאן בשלטון מאז ומתמיד.

מפריע לי כי 90% מהפוליטיקאים הם במקור פקידים ואנשי צבא. אין שם כמעט אנשי עסקים עצמאים.

הייתי רוצה לראות שם את רמי לוי, לדוגמא. אנשי עסקים היו מנהלים את המדינה הרבה יותר טוב.

• מצחיק 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בינתיים נהרג בעזה לוחם מנערי הגבעות.

יש עדויות שלפני שנה הוא רצח פלסטיני, אבל זה מעולם לא נחקר, כי הצבא מנפנף מעשים כאלו.

בלוויה אח שלו אמר שהוא נכנס לעזה בשביל לנקום. בשביל להרוג כמה שיותר, נשים, ילדים, מה שאפשר.

חבר מהמחלקה סיפר על בחור שובב, שפוצץ בית בלי אישור, רק בשביל האווירה...

אם הם היו מספרים את אותם דברים בדיוק, תחת המטריה של שוברים שתיקה, היו אומרים שהם שקרנים ובוגדים.

וכשהם יסיימו את המלאכה עם הערבים, הם יעברו לטפל בסמולנים.

• רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

בינתיים נהרג בעזה לוחם מנערי הגבעות.

יש עדויות שלפני שנה הוא רצח פלסטיני, אבל זה מעולם לא נחקר, כי הצבא מנפנף מעשים כאלו.

בלוויה אח שלו אמר שהוא נכנס לעזה בשביל לנקום. בשביל להרוג כמה שיותר, נשים, ילדים, מה שאפשר.

חבר מהמחלקה סיפר על בחור שובב, שפוצץ בית בלי אישור, רק בשביל האווירה...

אם הם היו מספרים את אותם דברים בדיוק, תחת המטריה של שוברים שתיקה, היו אומרים שהם שקרנים ובוגדים.

וכשהם יסיימו את המלאכה עם הערבים, הם יעברו לטפל בסמולנים.

נהרג לוחם נקודה.

לא מעניין אותי מה עשה דקה קודם ולא מה תכנן לעשות דקה אחרי. הוא הלך לאיפה שרבים אחרים בני גילו בחרו לא ללכת (ולא רק חרדים) ושילם את המחיר היקר ביותר. חוץ מלהגיד לו תודה לא אגיד עליו כלום.

• אהבתי 5
  • לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

לא מעניין אותי מה עשה דקה קודם

ואם היה מתגלה שהוא היה אנס או פדופיל?

או שאולי רצח יהודי?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, tinoki כתב:

אכן.

אנחנו חושבים כמו האירופאים: מאזן אימה = מניעת מלחמת קיום.

זה התפוצץ לנו לפני שנה, התפוצץ עם לבנון וגם עם איראן, ועדיין אנחנו ממשיכים לחשוב ככה. כן, כל מי שהיה כאן בשלטון מאז ומתמיד.

מפריע לי כי 90% מהפוליטיקאים הם במקור פקידים ואנשי צבא. אין שם כמעט אנשי עסקים עצמאים.

הייתי רוצה לראות שם את רמי לוי, לדוגמא. אנשי עסקים היו מנהלים את המדינה הרבה יותר טוב.

ברקת,בנט, לפיד, רייטן. כמובן יש עוד כאלה שהם בעלי מקצועות אמיתיים ולא פוליטיקאים מהינקות.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...