Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אנשים כמו עמוס ידלין אחראים לזה שירי לצפון לא נחשב מלחמה, רק אזעקות בתל אביב כן.

אתה נשמע כמו שרה. עמוס ידלין השתחרר מצה״ל ב-2010. קצת אחרי שנתניהו עלה לשלטון.

אולי אפשר להוציא את יובל ממפלגת ביבי, אבל לא את הביביזם מיובל.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 27 דקות, פינדר כתב:

מדהים איך אתה במשפט אחד זורק את המנטרה הידועה "אין על מי לדבר" ובמשפט הבא מודה למתנחלים, אותו מגזר שדאג לסכל מהצד שלנו כל נסיון להסדר. זה די מסכם את הקורבנות חסרת המודעות העצמית, שתמצא אצל 80-90% מהישראלים.

למען הסר ספק, הפלסטינים הם לא דובוני אכפתלי ויש  להם חלק גדול ביצירת המבוי הסתום שאנחנו נמצאים בו.

אני מאמין שיש לי זכות על השטח שאני נמצא בו.

אבל אני גם חי במאה ה21 ולא במאה ה19. אני לא רוצה לייבש ביצות ולהילחם לנצח. אני לא רואה באדמה שאני חי עליה, אדמה קדושה שהובטחה לי על ידי ישות כל יכולה ואני לא רוצה למות בעד ארצנו.

כאילו, אם אין ברירה אז אין ברירה. כמו שכתבתי לא פעם, אני שירתי בצבא, בחובה, קבע ומילואים. כשקיבלתי צו 8 בלבנון השניה, השארתי בבית אישה ושני פעוטות והגעתי. 

אבל אני לא מוכן להתאבד על חזרה לגוש קטיף או על גבעה בשומרון ולא בא לי לחיות לנצח על החרב, כי יש פה מגזר שמבחינתו זו מלחמת קודש והוא בכלל נמצא בתקופה של נס.

מכיר את השיר שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי? אז זה בדיוק ככה. חמאס, חיזבאללה ואירן לא מפחידים אותי. בן גביר וסמוטריץ ועדר הביביסטים שגוררים את המדינה למלחמת חורבן תמידית, יגרמו לי לברוח מפה.

אתה מפספס את הנקודה. אתה מתייחס לפלסטינים כאילו שהם איזשהו עם עם היסטוריה ותרבות שמאחדת אותם, עם אינטרס לממשל עצמי וזכויות. האמת היא שהם אסופה של חמולות עם תרבות מדבר, שרוצחות אחת את השנייה, רוצות לכפות את עצמן אחת על השנייה, והדבר היחיד שמאחד אותם זה הרצון להרוג יהודים. למה? מכל מיני סיבות. אינדוקטרינציה, העובדה שתמיד יותר קל להאשים אחרים בבעיות שלך מאשר להבין שהבעיה זה אתה. וואטאבר. העניין הוא שהם כבר ברמה של זומבים, תתי אדם - כן, אני מודע לגמרי לקונוטציה, רק שהפעם זה באמת כך, שאין טעם וגם אי אפשר לנהל מולם שום דיון. הם הוכיחו את זה טוב מאוד ב7/10 ובכל יום מאז. השאיפה מבחינתנו צריכה להיות אחת - להוריד את התלות שלנו בהם ככוח עבודה זול ולעודד הגירה מרצון/בכפייה באופן לא רשמי עד שהבעיה תיעלם. זה צריך להיות המיינדסט: הייתה להם הזדמנות לחיות לצידנו בשלום והם פספסו אותה, אז שלום ולא להתראות.

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

אתה נשמע כמו שרה. עמוס ידלין השתחרר מצה״ל ב-2010. קצת אחרי שנתניהו עלה לשלטון.

אולי אפשר להוציא את יובל ממפלגת ביבי, אבל לא את הביביזם מיובל.

אם אתה אומר עלי ביביסט אתה צריך להיכנס למשרד ליד ולבקש בדיקה מהרופא המקביל.

במשך זמן מאוד ארוך, ואמרתי את זה גם בעבר ואגיד גם עכשיו, בכירי מערכת הביטחון, אלה שהיו אמורים להיות סוסים דוהרים התנהלו כמו פרות עצלות.

ממשלת ישראל צריכה להיות זאת שתגיד "בואו נכיל אירוע", הצבא צריך להגיד "יש לי את הפתרון הצבאי תנו לי אישור להפעיל אותו".

כל אחד ואחד מהם רצה להעביר תפקיד בשקט עד הפרישה כדי להיכנס לאיזה תפקיד ציבורי בלי פרשיות גדולות. כולם שם אחראיים.

ולא, זה לא מוריד כלום מהגב של ביבי.

ואם תראה את הסרטון תקבל הוכחה:

"מלחמה זאת אזעקות בתל אביב". על אנשי הצפון אפשר לוותר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 דקות, gorelshv כתב:

לא דיברתי על סנקציות כלכליות. דיברתי על לחסל את מקור הכסף היחיד שלהם - מתקני הנפט. כשהמשטר לא יוכל לממן משכורות לשכירי החרב שלו וכשהעם יגווע ברעב ולא יהיה לו מה להפסיד, הם יעיפו את האייטולות כמו שהעיפו את השאה בזמנו.

איך לעשות את זה? תקיפה צבאית של כל מתקני הנפט והגז של אירן על ידי ישראל, ע"י מדינות המערב?

אמברגו על ייצוא נפט לא יהיה, סין לא משתפת פעולה עם זה, כי היא רואה את זה בתור מהלך מערבי.

בכל מקרה נפט ניתן להבריח, אפילו החותים מייצאים נפט במיליארדים, בלי שיש להם בכלל מדינה מתפקדת.

פורסם
לפני 13 דקות, gorelshv כתב:

אתה מפספס את הנקודה. אתה מתייחס לפלסטינים כאילו שהם איזשהו עם עם היסטוריה ותרבות שמאחדת אותם, עם אינטרס לממשל עצמי וזכויות. האמת היא שהם אסופה של חמולות עם תרבות מדבר, שרוצחות אחת את השנייה, רוצות לכפות את עצמן אחת על השנייה, והדבר היחיד שמאחד אותם זה הרצון להרוג יהודים. למה? מכל מיני סיבות. אינדוקטרינציה, העובדה שתמיד יותר קל להאשים אחרים בבעיות שלך מאשר להבין שהבעיה זה אתה. וואטאבר. העניין הוא שהם כבר ברמה של זומבים, תתי אדם - כן, אני מודע לגמרי לקונוטציה, רק שהפעם זה באמת כך, שאין טעם וגם אי אפשר לנהל מולם שום דיון. הם הוכיחו את זה טוב מאוד ב7/10 ובכל יום מאז. השאיפה מבחינתנו צריכה להיות אחת - להוריד את התלות שלנו בהם ככוח עבודה זול ולעודד הגירה מרצון/בכפייה באופן לא רשמי עד שהבעיה תיעלם. זה צריך להיות המיינדסט: הייתה להם הזדמנות לחיות לצידנו בשלום והם פספסו אותה, אז שלום ולא להתראות.

אנחנו מכירים אותם, העולם לא מכיר אותם מספיק. לך תשכנע את העולם. אפשרי? כנראה שלא תצליח. 

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
Just now, Shmulik_Miata כתב:

אנחנו מכירים אותם, העולם לא מכיר אותם מספיק. לך תשכנע את העולם. אפשרי? כנראה שלא תצליח. 

לעולם לא אכפת מכלום, חוץ מעצמו. תעשה מה שטוב לך, אחרת למה לטרוח?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 12 דקות, bobi כתב:

איך לעשות את זה? תקיפה צבאית של כל מתקני הנפט והגז של אירן על ידי ישראל, ע"י מדינות המערב?

אמברגו על ייצוא נפט לא יהיה, סין לא משתפת פעולה עם זה, כי היא רואה את זה בתור מהלך מערבי.

בכל מקרה נפט ניתן להבריח, אפילו החותים מייצאים נפט במיליארדים, בלי שיש להם בכלל מדינה מתפקדת.

הסתכלת על המפה של אירן?

שטח ענק שיהיה לך קשה מאוד לתקוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

@יובל .מ. לא ראיתי אתה הסרטון, והוא גם לא מעניין.

אתה נובח על העץ הלא נכון. ידלין היה בעל תפקיד חשוב עד 2010 והיה מעורב בפעולות תוקפניות של ישראל, מלבנון השניה ועד הכור הסורי. אבל היום הוא פרשן ולא מעורב בשום החלטה מבצעית או מדינית. הדעה שלו לא יותר חשובה מזו שלך או שלי, חוץ מזה שהוא משמיע את קולו בתקשורת, יחד עם עוד עשרות פרשנים אחרים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 19 דקות, gorelshv כתב:

אתה מפספס את הנקודה

לא רוצה לאכזב אותך, אבל הנקודה הזו עלתה פה בעבר, יותר מפעם אחת וכבר עייפתי מהדיון עליה.

לפני 21 דקות, gorelshv כתב:

הייתה להם הזדמנות לחיות לצידנו בשלום והם פספסו אותה, אז שלום ולא להתראות

נגיד שאני זורם איתך. מה זה בדיוק אומר שלום ולא להתראות? איך זה נראה בפועל?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 דקות, bobi כתב:

תקיפה של מתקני נפט, עם או בלי שיתוף הפעולה של המערב. טיבוע מכליות נפט איראניות ואיום על חיי ראשי המשטר אם ינסו לפעול בתגובה. איך? מטוסים, צוללות, ביפרים, space lazers...

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

הסתכלת על המפה של אירן?

שטח ענק שיהיה לך קשה מאוד לתקוף.

לא צריך להיות במכה אחת ולא באותה שיטה. רק צריך לקרות.

פורסם

לעניות דעתי, ההבדל המהותי בין הנאציזם (והקומוניזם) לאיסלאם הוא:

הנאצים חלמו על עולם טוב יותר, בו הגזע שלהם שולט, ואין מקום ליהודים, צוענים ונכים.

הקומוניזם אף הוא ניסה לעשות עולם טוב יותר, לפי תפיסתו.

האיילים מאמין במוות, בג’יהאד, אין מה לשכנע אותם לחיות חיים נוחים יותר.

הדרך היחידה היא לחנך אותם מחדש, מי שיצליח. עד אז רק לשלוט עליהם.

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

לא רוצה לאכזב אותך, אבל הנקודה הזו עלתה פה בעבר, יותר מפעם אחת וכבר עייפתי מהדיון עליה.

נגיד שאני זורם איתך. מה זה בדיוק אומר שלום ולא להתראות? איך זה נראה בפועל?

ניתוק הכלכלה הפלסטינית מהכלכלה הישראלית. לא במכה אחת אבל כמגמה שמראה את הכיוון. החלת עונשים קולקטיביים על כל פעולה שיוצאת מכפר/עיר כלשהי, כמו שעשו בג'נין/טול כרם/טובאס ואם צריך, גם רמאללה. אף אחד לא חסין. מהצד השני, עידוד הגירה ויצירת אופציות למי שירצה לעזוב.

להעביר את המסר שאיתם סיימנו ואין להם עתיד פה. חוק הג'ונגל,  אנחנו יותר חזקים, אנחנו נקבע. 

עריכה אחרונה על ידי gorelshv
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

@יובל .מ. לא ראיתי אתה הסרטון, והוא גם לא מעניין.

אתה נובח על העץ הלא נכון. ידלין היה בעל תפקיד חשוב עד 2010 והיה מעורב בפעולות תוקפניות של ישראל, מלבנון השניה ועד הכור הסורי. אבל היום הוא פרשן ולא מעורב בשום החלטה מבצעית או מדינית. הדעה שלו לא יותר חשובה מזו שלך או שלי, חוץ מזה שהוא משמיע את קולו בתקשורת, יחד עם עוד עשרות פרשנים אחרים.

אז תראה ואז תדבר.

זה כמו שתגיד למטופל קח אנטיביוטיקה והוא יגיד לך שומע גבר יש לי נקע בכלל, אתה לא תגיד לו "בסדר לא שמעתי על מה אתה מתלונן".

היום הוא פרשן, בקריירה המאוד ארוכה שלו הוא היה אחד המשפיעים על מדיניות צהל, ואם מבחינתו מלחמה זה רק ירי על תל אביב אז ככה צהל התנהל. לכאורה.

פורסם

אני היחיד שחושב שכל סיפור סער היה תעלול של ביבי להוציא אותו קטן ולשתות לו מנדטים עם קשית?

תחשבו על זה - איזה downside יש לביבי מלדאוג שהסיפור הזה יודלף (בלי אשכרה להוציא אותו לפועל)?

החרדים שמחים איתו, הוא עובד בשבילם

הקואליצייה שלו שמחה איתו, הוא מנסה להדיח את גלאנט

הוא מוציא את סער קטן בדמות זה שסער מוותר על ההבטחת בחירות היחידה שלו

הדאונסייד האפשרי היחידי זה שהעם\צבא\טייסים יתהפכו עליו במידה וזה אשכרה יצא לפועל - אבל רק להדליף את הכוונה להוציא את זה לפועל, בלי אשכרה לבצע? מדהים

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 30 דקות, כוכב השחר כתב:

אני היחיד שחושב .....(שביבי)  מדהים

ואיך זה משפיע על המדינה ?    בזמן מלחמה ?

מדהימים הביביסטים.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...