Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, ch28566 כתב:

תראה מי מצביע לו ומי אוהד אותו, אלו, לדוגמה, אותם אוהדי כדור-רגל שהולכים מכות לפני או אחרי המשחק

כמובן, אוהדי אולטראס הפועל תל אביב הם המצביעים הכי גדולים של הציונות הדתית.

אל תהיה גזען.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, vladclar כתב:

תוכנית של מי?

של השר בר- לב?

זה שדחף בכל הכוח הסכם "גג שכר" ובעקבות זה התחילו התפטרויות של מאות שוטרים?

שלשוטר אסור לבקש ת.ז. לזיהוי בלי חשד לעבירה ?

לא, של יואב סגלוביץ. 

בוא, משטרת ישראל חזקה כיום על שומרי חוק וסתם אזרחים, היא אפס מאופס מול עבריינים של ממש. 

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

כמובן, אוהדי אולטראס הפועל תל אביב הם המצביעים הכי גדולים של הציונות הדתית.

אל תהיה גזען.

זו לא גזענות אלא עובדות בשטח. מה לעשות, אבל אוהדי כדור-רגל מהסוג האלים הם לא בדיוק קהל המצביעים של זהבה גלאון. 

פורסם
לפני 11 דקות, ch28566 כתב:

בוא, משטרת ישראל חזקה כיום על שומרי חוק וסתם אזרחים.

תסביר את המשפט הזה.

היא אפס מאופס מול עבריינים של ממש. 

פרוטשן זו בעיה נוראית שלא נפתרה, מסכים עם זה.

זו לא גזענות אלא עובדות בשטח. מה לעשות, אבל אוהדי כדור-רגל מהסוג האלים הם לא בדיוק קהל המצביעים של זהבה גלאון. 

קשה להצביע למי שלא מתמודד בבחירות ;)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 14 דקות, ch28566 כתב:

אוהדי הפועל תל אביב הם האלימים ביותר גם בכדורגל וגם בכדורסל והם שמאל, אפילו שמאל קיצוני.

פורסם
לפני 6 דקות, Potato כתב:

תסביר את המשפט הזה.

לפעמים ההטרלות שלך בסדר, אבל בוא - אל תתתמם. כולנו יודעים מה זה אומר.

משטרת ישראל לא עושה כלום לעבריינים, אבל כן תזיין את מי שקל שזה כול הלפלפים ששומרים על החוק ונתפסים על שטויות קטנות. 

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

אבל כן תזיין את מי שקל שזה כול הלפלפים ששומרים על החוק ונתפסים על שטויות קטנות. 

אין לי בעיה עם זה.

עשיתי עבירה אני אשלם את המחיר, נסעתי מהר קיבלתי דוח אני לא אבוא לשוטר בתלונות שהוא מתעסק בי ולא עוצר את דומרני 2.0.

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

כשכול מה המשטרה עושה זה לאכוף את מי שקל לאכיפה, היא לא עושה את עיקר תפקידה.

זה נכון גם ללפני 5 שנים.

פורסם
לפני 4 שעות, ezuf כתב:

ברור שגם לא כל השוטרים בסדר,אבל שוטר בראש ובראשונה אוכף חוקים,ישראלי (בבון) ממוצע בראש ובראשונה,חושב שמגיע לו הכל והוא מעל כולם,בטח גם מעל החוק

ברגע שהמדינה תפסיק לחלק הטבות "בחינם" קרי הנחות בארנונה, קצבאות למיניהן, טיפולי שיניים או חינוך חינם מגיל 0 ועוד כל מיני דברים שאנשים פה מקבלים באוטומט מבלי שהם צריכים אשכרה לעבוד עבורם, אז אולי המצב ישתפר.

המדינה דואגת יותר מדי לאזרחיה בשביל שהם ירגישו יותר מדי בנוח לצעוק ולנבל את הפה.

ברגע שיפסיקו עם כל הגננות הזו שהמדינה עושה לאזרחיה ותיתן להם לבחור את הבחירה ושלא יעשו עבורם את הבחירה, אז אולי אנשים יפקחו קצת את העיניים ויתחילו להרגיש שהם צריכים אשכרה לעבוד בשביל כל המותרות שמחלקים פה בחינם.

המדינה יותר מדי דואגת לאזרחיה ובהמשך אנשים מרגישים בנוח לצעוק על עובדי מדינה.

מה שיציל את המדינה הזו, יהיה דווקא להתחיל לחסוך על אנשים, שיצטרכו גם לעבוד יותר קשה בשביל להשיג דברים, ברגע שיצטרכו לעבוד קשה הם גם יהיו בלי ממש כוח בשביל להתחיל לצעוק על עובדי מדינה.

וכמובן, צריך לתת גיבוי לשוטרים ואולי להעלות את השכר.

בהתפרקות ההסתדרות ננוחם.

טיפ אחרון: אתה שומר על החוק והשוטר עושה עליך "אבו עלי", תתחיל לציין דברים שאתה לא עושה.

אתה מתנהל בצורה שקטה ומקשיב להוראות של השוטר? תציין את זה בפניו, אתה לא מקלל אותו? תציין את זה בפניו.

השוטר מפעיל עלייך כוח לא סביר (סתם מחזיק יותר מדי חזק את היד שלך) ואתה לא עשית שום דבר שלא צריך להיעשות מול שוטר, תציין שאתה לא הולך לברוח לו.

שוטרים נוטים להיות מופתעים מהתגובות הללו. הם רגילים לכאלה שמתנגדים להם. כאלה שצועקים עליהם, פשוט תעשו הפוך ותציינו את זה.

היו לי כבר כמה אינטראקציות כאלו שהשוטרים היו דפרים, שרק ציינתי שאני לא צועק, שאני מקשיב להוראות שלו, שאני לא בורח, שאני נתתי לו את הת.ז. כפי שביקש, שאני לא מפעיל עליו שום כוח אלים, שאני לא מאיים עליו, שאני לא מסתיר שום דבר {כי אני אזרח שומר חוק}, שאני לא מפריע בחיפוש. כל אלה שברו לו את ה"חשד סביר" שהיה לו עליי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, Potato כתב:

פרוטקשן זו בעיה נוראית שלא נפתרה, מסכים עם זה

רק פרוטקשן? יש בעיה שכן נפתרה ב10 שנים האחרונות?

כל הפשע במגמת עליה. יש מצב שגם נשברו שיאים. האם יש משהו שהצליחו לטפל בו?

אפילו ההפגנות וחסימות הכבישים, עושים משהו עם זה? משהו השתנה? לא.

למה? כי למרות מה שהמפגינים חושבים, זה משרת את הממשלה. ככה מציגים אויב לציבור. למה עוצרים סתם אנשים עם החולצה הלא נכונה או מישהי שזרקה חול על בנגביר בדיוק כמו שהנאצים עשו ליהודים בגרמניה? (ממש צחקתי מהשורה הזו, ברצינות) כי זה משרת את הנרטיב של הממשלה. יש סמול בוגדים, הנה הם חוסמים כבישים והורסים ת'מדינה. אנחנו כמובן נתן להם להפגין והכל כדי שתראו אותם בחדשות ובטלגרם של חמאס אבל כדי שתחשבו שאנחנו עושים משהו בנושא, הנה עצרנו כמה סמולנים באפס סובלנות, רק כי היו להם חולצות או שהם באו לשר לא בטוב בעין.

באסה שהם לא מבינים את זה. מהביביסטים אין מה לצפות, אבל כנראה שזה לא רק תומכי נתניהו, רוב העם דפוק ומשתתף במשחק הזה מרצון.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 54 דקות, Potato כתב:

פרוטשן זו בעיה נוראית שלא נפתרה, מסכים עם זה.

פרוטקשן עונה על ההגדרה של טרור וזה נוראי שעד היום לא השכילו לחוקק משהו בנושא הזה (נדרשת חקיקה, לא כזה פשוט אבל אפשרי).  בתחום הזה של פשיעה מאורגנת כולם כשלו עד היום, הבעיה במקרה הזה היא קודם כל במחוקק ופחות במשטרה. 

פורסם
לפני 2 דקות, ch28566 כתב:

בתחום הזה של פשיעה מאורגנת כולם כשלו עד היום, הבעיה במקרה הזה היא קודם כל במחוקק ופחות במשטרה. 

אבל אם הבעיה הזאת הייתה נוגעת בביבי היה חוק תוך שעה. ככה זה במדינה של המלך. כשצריך לתפור חוק עבור המלך זה לוקח 10 דקות בלחץ וללא מתנגדים.

כשזה חוק עבור הנתינים - תמיד יש זמן.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, Coro כתב:

רק במקרה זה, בתקשורת לא יחפשו את האשמים בהסתה.

מי צריך את ההסתה? עברין מורשע בין השער בתמיכה בארגון טרור נהיה שר לביטחון פנים.  

לפני 9 שעות, Potato כתב:

אתה חושב שהוא מספיק חכם בשביל להריץ את התיאוריות שאתה מאמין בהן, אתה נותן המון קרדיט לבן אדם.

יש לו ממי ללמוד. זה כבר הצליח במספר מקומות.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם

"יש להמשיך להפעיל לחץ פסיכולוגי על משפחות החטופים, גם עכשיו וגם בשלב הראשון (של הסכם הפסקת האש), כדי שהלחץ הציבורי על ממשלת האויב יגבר".

מתוך המסמך של אסטרטגיית המו"מ של חמאס. מסמך מעניין. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...