Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

אבל אם השופט\שומר סף לא ישר כמו פלס אז מה הבדל בינו לבין פוליטקאי?

אם נסעת פעם אחת 95 בכביש של 90 מה אתה רוצה מזאב רוטשטיין/אל קפונה/ג'פרי דאהמר?

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 40 דקות, פריג'י כתב:

אם נסעת פעם אחת 95 בכביש של 90 מה אתה רוצה מזאב רוטשטיין/אל קפונה/ג'פרי דאהמר?

לא כל העבירות שוות, אחרת על אונס+רצח ועל לעבור במעבר חציה האדום היית מקבל את אותו עונש.

אין קשר בין להתפס פעם(פעמיים...עשר) על נסיעה מהירה ובין יושרה מקצועית.

בלי קשר לעבירות שמקשות על כהונה בתפקיד ציבורי(הרשאה בפלילים/עבירות עם קלון או מה שזה לא יהיה).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סתם שאלה, למה ארה"ב כבר הוציאה כתבי אישום לכל אנשי חמאס וישראל שנלחמת בחמאס לא עשתה את זה למרות שכל הפשעים התבצעו בשטחה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כי המערכת אצלנו איטית מיסודה. חוץ מזה, החוק האמריקאי שונה מהישראלי, מה שמשפיע גם על ההליכים וגם על הדרישות מבחינת ראיות. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל בישראל מחסלים את אלו שארה"ב תובעת כעת, אבל אני מניח שחלק מכל זה קשור בנושא החטופים. לא ממש הגיוני, לדוגמה, להתחיל להוציא להורג אסירים כאשר ברור לך שחמאס יוציא להורג את שלך במקביל אם נעשה את זה. 

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

אבל אם השופט\שומר סף לא ישר כמו פלס אז מה הבדל בינו לבין פוליטקאי?

מה זה ישר כמו פלס? יש דבר כזה?

בגלל זה המערכת אמורה להיות בנויה עם איזונים שלא יתנו לצד אחד כח גדול מדי.

אין שיטה חסינה משחיתות. אין.

ראינו בהקלטות שהביא סגל, איך ביבי בוחש מאחורי הקלעים כדי שיבחר יועץ נח עבורו, שיוריד מסדר היום את האישומים נגד שרה.

עכשיו אתה ושאר ה"ימין" אומרים, בא נשנה את השיטה. במקום לבחוש מאחורי הקלעים, ביבי פשוט ימנה יועץ שיעשה כרצונו. וימנה גם את השופטים שישפטו אותו.

לאור ההיכרות שלך עם הנפשות הפועלות בממשלה כיום, מה לדעתך יקרה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כבר חודשים מדובר על הכנת תשתית משפטית לשפיטת הנוחבות. מדובר במצב שלא נחזה בעת החקיקה, ומצריך חקיקה מיוחדת (בדומה לחוק לעשיית דין. בנאצים ובעוזריהם) . סיפור מורכב עם השלכות בינלאומית, וועדת חוק ומשפט שעסוקה בחוקי לוין-רוטמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

מה זה ישר כמו פלס? יש דבר כזה?

בגלל זה המערכת אמורה להיות בנויה עם איזונים שלא יתנו לצד אחד כח גדול מדי.

אין שיטה חסינה משחיתות. אין.

ראינו בהקלטות שהביא סגל, איך ביבי בוחש מאחורי הקלעים כדי שיבחר יועץ נח עבורו, שיוריד מסדר היום את האישומים נגד שרה.

עכשיו אתה ושאר ה"ימין" אומרים, בא נשנה את השיטה. במקום לבחוש מאחורי הקלעים, ביבי פשוט ימנה יועץ שיעשה כרצונו. וימנה גם את השופטים שישפטו אותו.

לאור ההיכרות שלך עם הנפשות הפועלות בממשלה כיום, מה לדעתך יקרה?

אין שיטה חסינה משחיתות, אבל אחת הטענות של תומכי ביבי היא ש"שומרי הסף מושחתים", בזמן שהציגו את מנדלבליט ועכשיו את בהרב מיארה כרובין הוד מודרניים.

אולי לפחות היום תודה במה שאמרתי לפני המון זמן, שהם כולם מושחתים, בלי קשר אם זה נבחר ציבור, פרקליט או שופט? הם כולם זבל אחד אחד.

וזה לא מוריד לרגע מהאחריות של ביבי לכל מה שקורה כאן, אבל אולי אחרי עוד חשיפה תצליח להבין סוף סוף מה עובר לביביסטים בראש.

למרות שכנראה שלא תצליח, ותמשיך להגיד על כולם שהם טיפשים או משהו.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

בזמן שהציגו את מנדלבליט ועכשיו את בהרב מיארה כרובין הוד מודרניים.

אתה רציני? מנדלבליט היה מינוי של נתניהו. הוגשה עתירה של התנועה לאיכות השלטון נגד המינוי.

היו הפגנות מול ביתו בטענה שהוא מורח את החקירות.

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

ל אולי אחרי עוד חשיפה תצליח להבין סוף סוף מה עובר לביביסטים בראש.

הוכח על ידי כתב החצר שביבי דחף למינוי מושחת והמסקנה של הביביסטים היא שכולם מושחתים. חוץ מביבי כמובן.

אתה מבין שאי אפשר להתנהל מול אי-גיון כזה? או שזו התנשאות שלי בלבד?

• אהבתי 7
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

.

5. לא, לא כולם מושחתים. הסימטריה שאתה כל כך מאוהב בה היא עוד מסממני הביביזם. אולי מהנזקים הגדולים ביותר שהוא והמשיחיים עשו כאן. בדומה לפופוליסטים ימניים אחרים בעולם. וזה מדהים שאתה כותב את זה, יום אחרי ששאלת אותי למה אני לא יורד מהארץ או לא הולך לטיפול. לך לא מפריע לחיות במקום שבו כל שופט היפותטי, כל עובד משרד ממשלתי היפותטי, כל שוטר, חייל, פקח בעיריה הוא מושחת? 

6. לא כזה קשה להבין מה עובר לביביסטים בראש. מי ישמע, כאילו זו הכת הראשונה בעולם שמבוססת על חתירה נגד המדינה, פופוליזם, סגידה למנהיג ושנאה לכל דבר אחר שזז, כמו שתיאר את זה נתן אשל.

לא שמעתי טיעון על זה שהפקידות המקצועית מושחתת.

הטענות שאני הבנתי היא שהיה "ציפוף שורות" בקרב הפקידות במשך שנים(שזה נניח הגיוני, אנשים ממנים אנשים שדומים/קרובים/מלקקים להם)  והאחידות דעות לא תואמת את הרצון של הממשלה למשול ונתקלים בהתנגדות מצד אנשים שאמורים להיות מיישמי מדיניות לכאורה.

שר לבטפ רוצה דיכוי הפגנות אבל מפקד מחוז תל אביב מסכים עם המוחים(לכאורה) אז לא מדכא את ההפגנות בצורה שלדעת השר ראויה.

שר המשפטים מעוניין לבצע רפורמה שהשופטים לא מעוניינים בה וכו' וכו'.

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

.

5. לא, לא כולם מושחתים. הסימטריה שאתה כל כך מאוהב בה היא עוד מסממני הביביזם. אולי מהנזקים הגדולים ביותר שהוא והמשיחיים עשו כאן. בדומה לפופוליסטים ימניים אחרים בעולם. וזה מדהים שאתה כותב את זה, יום אחרי ששאלת אותי למה אני לא יורד מהארץ או לא הולך לטיפול. לך לא מפריע לחיות במקום שבו כל שופט היפותטי, כל עובד משרד ממשלתי היפותטי, כל שוטר, חייל, פקח בעיריה הוא מושחת? 

6. לא כזה קשה להבין מה עובר לביביסטים בראש. מי ישמע, כאילו זו הכת הראשונה בעולם שמבוססת על חתירה נגד המדינה, פופוליזם, סגידה למנהיג ושנאה לכל דבר אחר שזז, כמו שתיאר את זה נתן אשל.

הטענות שאני הבנתי היא שהיה "ציפוף שורות" בקרב הפקידות במשך שנים(שזה נניח הגיוני, אנשים ממנים אנשים שדומים/קרובים/מלקקים להם)  והאחידות דעות לא תואמת את הרצון של הממשלה למשול ונתקלים בהתנגדות מצד אנשים שאמורים להיות מיישמי מדיניות לכאורה.

שר לבטפ רוצה דיכוי הפגנות אבל מפקד מחוז תל אביב מסכים עם המוחים(לכאורה) אז לא מדכא את ההפגנות בצורה שלדעת השר ראויה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

נדב ארגמן לא מחדש כלום, הוא רק מאשר את העבודה שביבי בוגד בבטחון המדינה והביביסטים הן זן נחות של אנשים.

לפני 42 דקות, Potato כתב:

שר לבטפ רוצה דיכוי הפגנות אבל מפקד מחוז תל אביב מסכים עם המוחים

רק שהשר זבל עופות ולאזרח וגם למפקד מותר לעשות אחרת כולל לעלות על הכנסת ולהעיף משם את כל המושחתים. יש המון מדינות בהן זה קרה, גם בישראל צריך את זה. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Potato כתב:

יובל כתב שהפקידות מושחתת, הרבה אנשים אומרים את זה.

נעזוב את זה לרגע. הטענה שאתה מעלה גם קיימת אצל הביביסטים והמשיחיים בגרסאות שונות. 

האחת היא שכל נציגי כל מערכות אכיפת החוק בישראל חברו יחד כדי להפיל את ביבי. זה נכון גם לגבי מנלדבליט - כבר התייחסתי אליו, וגם לגבי אלשייך המתנחל ועוד כל מיני. תאוריה נחמדה, אבל מעבר לזה שזה לא מתחבר כ"כ לנפשות הפועלות, אין מאחוריה גם שום הסבר לוגי למה שכולם ירצו להפיל את ביבי. מה יצא לזה לפרקליטות או למשטרה או לשופטים, שעד לא מזמן ביבי הגן עליהם. היא גם לא מתחברת לאמונה של הביביסטים שהתיקים מתפוררים בבית משפט וכו'

השניה היא מה שאתה כותב. זה חדש יותר. "לא נותנים לנו למשול" וכו'. כמובן שגם זה מופרך. חלק מחברי הקואליציה הקולניים, כמו רוטמן, מגיעים מישובים שהוקמו בניגוד לחוק הישראלי, והוסדרו לאחר מעשה ע"י ממשלות ימין שונות ומשונות. על מה שנעשה בערים החרדיות בקורונה, על התקציבים שמגיעים לחרדים וכו' כבר כתבתי המון בעבר. גם זה חלק מהסיפור. ובליכוד מתגאים כבר 30 שנה לפחות בזה שהם מגיעים לשלטון לחלק ג'ובים וכסף, והיום יותר מאי פעם ניכר שנבחרי הציבור שלהם וגם של המתנחלים לא מבינים ש"אבל הרוב בחר בנו" זה לא אישרור אוטומטי לעשות כל מה שבא להם, ושיש סיבה לקיומו של דרג מקצועי. 

בן גביר, בכל מקרה, יכול להיות רגוע בהקשר הזה. הדיווחים הם שהמשטרה כן מתאימה את עצמה לרוח המפקד. הנה, רק אתמול עצרו בת"א - אליה בן גביר הגיע כדי לעשות את הדבר היחידי שהוא עושה: להתריס - מישהי שזרקה עליו חול. במשך שעות אף אחד לא ידע איפה היא נמצאת, כולל עורך הדין שאמור לייצג אותה. והחליטו להשאיר אותה לילה במעצר.

האמת? מהאיש והסמל של הקדילק הייתי מצפה שיהיה יותר סלחני למשהו מפגר כ"כ שלא באמת פגע בו בשום צורה שהיא. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

המשטרה הופכת יותר ויותר לארגון פשע עושה דברו של פאקבנגביר.

לאזרחים הרי אין להם זמן וכוח.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני 1 דקה, MadCat_LE כתב:

לאזרחים הרי אין להם זמן וכוח.

לא מדוייק - זה פשוט לא מעניין את הציבור ( מחוסר עניין לציבור).

• מעניין 1
  • תוכן חדש...