Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 שעות, Night Driver כתב:

הרי היינו שם. ההברחות התנהלו רגיל וחיילים שלנו נהרגו כמו זבובים.

ואני לא מסכים לגבי לא יתנו לנו לחזור. אם צריך חוזרים ושכולם יקפצו.

אתה וכל האחרים פה שאומרים שאפשר לחזור כל רגע מתי שבא לנו הולכים להיות הראשונים לצרוח שביבי מחבל ביחסינו עם ארה"ב ולא צריך לחרחר מלחמות סתם וכו' וכו' אם התרחיש הזה באמת יתממש.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 44 דקות, MostlyWicked כתב:

אתה וכל האחרים פה שאומרים שאפשר לחזור כל רגע מתי שבא לנו הולכים להיות הראשונים לצרוח שביבי מחבל ביחסינו עם ארה"ב ולא צריך לחרחר מלחמות סתם וכו' וכו' אם התרחיש הזה באמת יתממש.

אוקיי.

רגע.

מה לגבי הצפון?

האם שמעת את יאיר גולן אומר - חד וחלק - שמזמן רצועת הביטחון הייתה צריכה להיות בצד של הלבנונים והתושבים היו צריכים להיות בבית?

זה לא נגד האמריקאים? זה לא לחרחר מלחמה?

אני בתור תושב הצפון הייתי בטוח שזה יקרה. ולמרות ה- DON'T, זה מה שהיה צריך לעשות.

תפסיק בבקשה להכניס לאנשים מילים לפה. חלק מהשמאלנים פה פי 1000 יותר התקפיים מההנהגה הנוכחית. אבל תוקפנות והתקפיות זה לא שהייה חסרת תכלית בשטח תוך ויתור על מטרות אסטרטגיות לטובת המדינה (אלא אם אכן המשך שלטון של איש אחד הוא אינטרס מדינתי).

פורסם
לפני 48 דקות, MostlyWicked כתב:

אז אתה טועה בענק.

כשיש צורך מתעקשים וכשאין צורך מתקפלים.

אשמח לדעת מה 3 או 4 מוצבים סטטיים יכולים לעשות ש 3-4 זיקים בשמים לא יכולים ושמצדיק חיים של 30 אזרחים שנחטפו מהמיטות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, Night Driver כתב:

ההברחות התנהלו רגיל

סביר שלא בהיקפים בהם התבצעו כשיצאנו משם וחופש הפעולה של החמאס היה מלא-מלא (ע״ע מנהרות עם מסילות הובלה, מנהרות בגובה ורחוב של משאיות וכו׳).

תפיסת הציר תגבה מחירים משמעותיים, אבל כשצד ג׳ קרי מצרים מעלים עין, מה עוד אפשר לעשות?

לפני 23 שעות, farkash7 כתב:

לא תוכל להכנס?

כי הדרישה של חמאס זה לא רק פילדלפי או נצרים. הדרישה שלהם היא הפסקת המלחמה ונסיגת צה״ל באופן מלא. הם היו מאוד עקביים בנקודות האלו, ולזה ישראל לא מוכנה בשום צורה, ודי ברור למה.

זה הכל ספינים. צד אחד רוצה להפסיק את הלחימה, צד השני לא. מה עושים? אופציה אחת היא לנסות לרבע את המעגל בסגנון אמריקאי-קטארי-מצרי. מבאס שבהנהגה שלנו לא מצליחים ליזום אלא רק נגררים. וכשיוזמים אז מתעקשים על פרט כזה או אחר במקום להגיד באופן הכי פשוט, וכאן אני מצטט הודעה שכבר נכתבה מוקדם יותר: ״כולכם מתים״.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

ברור, כי פשוט היו גינויים מקיר לקיר בציונות הדתית אחרי הפוגרום האחרון או הפוגרומים הקודמים בחאוורה. 

יש משטרה שאמורה לטפל בזה, מה האובססיה שלך לגינויים?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

בכל פעם שאני חושב שהגענו לתחתית, מתגלה עוד מרתף מלמטה.

image.thumb.png.023cecb884c1803d290b08013e3c6301.png

אהבתי שעל האסלה יש את הלוגו של ערוץ 14 בחלש.

לפני 7 דקות, Potato כתב:

לגבי גינויים, אני דווקא יכול להבין למה אין גינויים.

למה שמישהו יגנה מעשה שלא קשור אליו?

אם כמה מתנחלים חולי נפש הרביצו למישהו, כל מי שגר בהתנחלות צריך לגנות בפומבי את זה?

לא יודע, זה כמו שכשאתה כישראלי שומע שישראלים נעצרו בחו"ל על עבירות סמים או אלימות אתה לא רץ להוציא גינויים בכל פלטפורמה אפשרית אלא מה אכפת לך שילכו קיבינימאט מגיע להם. אין לך קשר אליהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 48 דקות, פריג'י כתב:

אוקיי.

רגע.

מה לגבי הצפון?

האם שמעת את יאיר גולן אומר - חד וחלק - שמזמן רצועת הביטחון הייתה צריכה להיות בצד של הלבנונים והתושבים היו צריכים להיות בבית?

זה לא נגד האמריקאים? זה לא לחרחר מלחמה?

אני בתור תושב הצפון הייתי בטוח שזה יקרה. ולמרות ה- DON'T, זה מה שהיה צריך לעשות.

תפסיק בבקשה להכניס לאנשים מילים לפה. חלק מהשמאלנים פה פי 1000 יותר התקפיים מההנהגה הנוכחית. אבל תוקפנות והתקפיות זה לא שהייה חסרת תכלית בשטח תוך ויתור על מטרות אסטרטגיות לטובת המדינה (אלא אם אכן המשך שלטון של איש אחד הוא אינטרס מדינתי).

"רצועת ביטחון" כרגע יש בשני הצדדים. בשני הצדדים. בשני הצדדים יש נוכחות צבאית קרובה לגבול וחלק ניכר מהאזרחים התפנו (כן כן, יש עקורים גם בצד השני שמשום מה שוכחים להזכיר פה). זה עדיין מצב מחורבן אבל בוא נדייק בתיאור.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בפועל יש פה כישלון לאפשר שגרת חיים בצפון המדינה איך שלא תסתכל על זה.

אם צה"ל היה מקבל פקודה לעצור את איום הרקטות מלבנון כמו שעשו בעזה, זה היה קורה כמו שעשו בעזה. אמנם במחיר לא זול אבל זה היה קורה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, MostlyWicked כתב:

"רצועת ביטחון" כרגע יש בשני הצדדים. בשני הצדדים. בשני הצדדים יש נוכחות צבאית קרובה לגבול וחלק ניכר מהאזרחים התפנו (כן כן, יש עקורים גם בצד השני שמשום מה שוכחים להזכיר פה). זה עדיין מצב מחורבן אבל בוא נדייק בתיאור.

כשתוקפיםאותך אתה לא מייצר רצועת ביטחון חצי חצי אלא כולה אצל הצד השני.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רצועת ביטחון זה לא עקורים. זו נוכחות צבאית משמעותית שמבטלת את האפשרות לירי ישיר על היישובים ועל הצירים.

אבל מה אני מבין, אני בכלל רוצה לתת את הצפון לחיזבאללה, נכון?

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

כי הדרישה של חמאס זה לא רק פילדלפי או נצרים.

"מתווה ביידן" מדבר על שני שלבים.
לאחר השלב הראשון אתה יכול לחזור ללחימה.

בלי קשר לזה, ראש ממשלה שחושב שהוא לא יהיה מסוגל לתת פקודה לצבא להכנס לעזה אחרי מה שקרה פה כשהוא רואה שהם רק עושים קולות של התעצמות שיניח את המפתחות.
אל תדאגו, הם מהר מאוד יתנו לך תירוץ להכנס. אף אחד לא מדבר על הפסקת לחימה בעזה, גם המתנגדים לנתניהו אומרים שצה"ל ימשיך לפעול בעזה שנים קדימה בדיוק כמו שקורה בשטחים.

מציירים לכם דחלילים ואתם מפחדים מהם. נתניהו לא רוצה שהמילים "מלחמה" ו"הפסקה" יכנסו לתוקף כי אז הוא לא יוכל להתחמק מלתת את הדין.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

מה האובססיה שלך להתווכח בשביל ויכוח? 

אם לא צריך להיות אובססיבים לגינוים, אז שאל את חברך למחנה הלאומי למה חשוב להם כל כך לדבג מה אומרים או לא אומרים מנהיגים ערבים מהסוג של מנסור עבאס אחרי כל פיגוע.

צר לי, אני לא יודע אם אתה מתווכח כי משעמם לך, או כי אתה woke עכשיו וקשה לך עם החיבור הטרוויאלי בין מה שאנשים מצביעים לו לדיעות שלהם. זה גם לא מעניין יותר. נראה לי הסברתי את עצמי מספיק.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

כשתוקפיםאותך אתה לא מייצר רצועת ביטחון חצי חצי אלא כולה אצל הצד השני.

כמו שאמרתי, זה מצב מחורבן, מסכים. פשוט מעצבן אותי כשאנשים מדברים כאילו צה"ל לא עשה כלום ובצד השני שותים יין ואוכלים קוויאר בזמן שאנחנו מתים. יש איזושהי סימטריה בסיטואציות בינינו לחיזבאללה/לבנון, זה שזה לא תקין והמצב אמור להיות מוטה לטובתנו זה סיפור אחר.

לפני כשעה, פריג'י כתב:

רצועת ביטחון זה לא עקורים. זו נוכחות צבאית משמעותית שמבטלת את האפשרות לירי ישיר על היישובים ועל הצירים.

אבל מה אני מבין, אני בכלל רוצה לתת את הצפון לחיזבאללה, נכון?

יש נוכחות צבאית משמעותית משני צידי הגבול.

פורסם
לפני 33 דקות, farkash7 כתב:

ביידן

שוב, בעיניי מדובר בספין. חמאס לא יסכים לשום דבר שהוא לא הפסקת הלחימה ונסיגה מלאה כל עוד המלחמה מנוהלת במתכונת הנוכחית, איזה אינטרס יש לו להסכים למשהו אחר? 

מבחינת חמאס את החטופים נקבל רק אם צה״ל ייסוג וייחתמו ערבויות להפסקת מלחמה. בהפסקה הקודמת חמאס הופתע שצה״ל חזר לפעול אחרי ההפרה של ההסכם, אין שום סיבה להאמין שהוא יסכים למתווה דומה, קרי הבטחות מהמתווכות וניסוח מעורפל על עצירת הלחימה.

עכשיו, אין בינינו מחלקות שהנושא קשור בטבור למציאות הפוליטית של ביבי וחלק מההחלטות צבועות בפוליטיקה מכל עבר, ולאו דווקא במה שהכי טוב למדינת ישראל ואזרחי ישראל. אבל בה בעת צריך להסתכל גם על המציאות בכללותה, כלומר מציאות בה חמאס מאמינים שהם ישרדו את המלחמה וישראל מגמגמת.

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...