Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הושאל מהפייסבוק:

בדצמבר 2014 פורקה ממשלת ישראל 33 (ממשלת ביבי3 - ״פעם שלישית גלידה״), כאשר ביבי פיטר את השרים לפיד ולבני[1], המחלוקות העיקריות היו חוק מע״מ 0, חוק הלאום, והרגשה של ביבי שתוקפים אותו מתוך הקואליציה. דה-פקטו, ביבי החליף את לפיד ולבני בדרעי וכחלון, ותכנית הסבסוד הציבורי לדיור של לפיד שהיתה נוראית אליבא דביבי הוחלפה בתכנית הסבסוד הציבורי לדיור של כחלון שהיתה סבבה, איזה קטע.

ממשלת ישראל 34 (ממשלת ביבי4 - ״תנו לי בחרדים״) היא הממשלה הארוכה ביותר בתולדות המדינה, ממשלת ״ימין על מלא״ הראשונה שהחזיקה 5 שנים כי ב2 מועדי הבחירות לאחר סיומה לא הצליחו להגיע להכרעה. חשוב לי לציין שאני ו Bar Weiner התערבנו על חיי הממשלה כשהיא הוקמה (הוא חשב שהיא תתפרק, לי היה ברור שלא), מר ויינר מעולם לא שילם את חובו, SHAME.

בדצמבר 2020 פורקה ממשלת ישראל 35 (ממשלת ביבי5 - ״נודר שמתחלפים״), זו היתה הממשלה בה ביבי וגנץ הסכימו על רוטציה, אבל כשהגיע הזמן לרוטציה לא הועבר תקציב המדינה והממשלה התפרקה אוטומטית[2].

ביוני 2022 פורקה ממשלת ישראל 36 (ממשלת השינוי - ״אמאלה ערבים״), המחלוקות המרכזיות[3] היו הכנסת חמץ לבתי חולים (ח״כ סילמן) ועניינים הקשורים במעונות והתנחלויות (ח״כ אורבך).

באוקטובר 2023 קמפיין הבחירות[4] של הליכוד מ2015 התממש כאשר טנדרים לבנים חדרו לישראל מעזה, וחזרו לשם עם 200~ אזרחים חפים מפשע, לאחר שרצחו למעלה מאלף. אמנם באיחור של 8 שנים בשליטה כמעט בלעדית של ביבי, אבל לא צריך להתפס לקטנות.

הממשלה הזו לא מתפרקת ולא תתפרק, שכן אין כאן אירועים גרנדיוזיים כמו הסכמי רוטציה או דיני חמץ בפסח, בסה״כ כמה אזרחים בסדנת שבי עזה וכמה מפונים מהצפון. 

בקטנה.

**

[1] ביבי שם אולטימטומים והולך לבחירות - https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4598372,00.html

[2] גנץ לא רואה את המהלך שכולנו ראינו מק״מ - https://he.wikipedia.org/wiki/ממשלת_ישראל_השלושים_וחמש

[3] דיני גלוטן חשובים מדיני נפשות - https://www.mako.co.il/news-politics/2022_q2/Article-dc104aea3148181027.htm

[4] הקמפיין של הליכוד והתמיכה של בנט, אוי כמה שזה לא הזדקן טוב - https://www.facebook.com/watch/?v=883661594988843

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 42 דקות, קורן בן אשר כתב:

אין לי ספק שיום אחד הם ייעלמו מחיינו, וכל הפקעת הענקית הזו של סריסים ולוחכי-פנכה שחיים מידיהם ומתפרנסים מהם, במעגל הראשון, השני, השלישי,..., העשירי... תתפקע ותתפוצץ לכל הכיוונים, והכל ייצא, ואמות הסיפים עוד ירעדו.

לא יודע אם ירעדו אמות הסיפים, אפילו לא יודע אם תהיה התפכחות, אבל תחושת ריקנות והלם בקרב השפוטים שלו תהיה דומה לאווירת ברה"מ אחרי 1953 ו"חשיפתו" (בפועל פשוט אמירה בקול רם) של פולחן האישיות של סטלין לאחר מותו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 41 דקות, ch28566 כתב:

מה זה כבר ישנה? את החלקה שביבי הרס ייקח שנים רבות לתקן, אם בכלל זה יהיה אפשרי. 

הכל אפשרי וזה מה שכולם רוצים. אפילו הביביסט הכי מטומטם בארץ רוצה שהחיים שלו יהיו טובים ומעדיף לשבת במרפסת שלו עם וואגיו על הסיזלזון ולראות נאומים מוקלטים של ביבי בטלויזיה 90 אינץ' ולהתלונן לאשתו כמה טוב היה בתקופה של המלך. פחות מעניין אותו לגור במקלט ציבורי בקרית שמונה אחרי שהבית שלו נהרס ואין למדינה יכולת לשכן אותו במקום אחר או לשלם לו פיצויים כי הכל הלך לישיבות.

גם תחת ממשלות ביבי המדינה בכל זאת צעדה קדימה כי המדינה זה לא רק ביבי וחבורתו, תאר לך מה יהיה כשיפול החסם הענק הזה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

מה זה כבר ישנה? את החלקה שביבי הרס ייקח שנים רבות לתקן, אם בכלל זה יהיה אפשרי. 

לכל הפחות, גם אם יימלטו הם וסייעניהם לגולה, יהיה מי שיידע ויידאג למרר להם את החיים, כפי שעשו כאן אחרי קום המדינה לכל מיני משת"פים.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני 9 שעות, Potato כתב:

גם אירופה אגב זזה חזק ימינה, הדמוגרפיה שם קומסי קומסה 

באנגליה הלייבור זכה בבחירות, והם כבר הספיקו להוציא איסור מכירה על סוגי נשק מסוימים לישראל. 

לפני 9 שעות, Potato כתב:

אם ירביצו ליבגני ברחוב אני לא אצעק שיש גזענות נגד רוסים, יבגני, אחד, חטף מכות.

לא נעים, אבל נקודתי.

אם ירביצו לי ברחוב בצעקות "תחזור לרוסיה" - עובדתית יש גזענות. אתה אולי תוכל להתווכח, אם תרצה, כמה היא גורפת.

אם מי שמרביץ לי יקים מפלגה שחלק מהמצע שלה זה גירוש רוסים בחזרה למרחב הפוסט סובייטי - כבר יהיה קשה להתווכח שהבעיה ממש מינורית.

אם המפלגה של מי שהרביץ לי מקבלת 16 מנדטים ויש עוד 5-10 מנדטים של בעלי דיעות זהות במפלגות אחרות, ורק במקרה הם כולם לא באותה המפלגה - הבעיה יותר גדולה.

ואלימות פוליטית היפותטית, או לא, מצד חלקים מהימין המשיחי זה לא "נקודה" או איך שלא קראת לזה. בוואי שזה רחוק מהמיינסטרים. הרוב יעדיפו פשוט להצביע לכהניסטים לכנסת ולשתוק כשחבר הומופוב שלהם בא "להדביר הומוסקסואליות" או כשחברים אחרים פורצים לבסיס צבאי או הולכים להרביץ לערבים. אבל אפיזודה חולפת נקודתית זה אף פעם לא. ואני אגיד גם יותר מזה: בפרפרזה על גיבור המחנה, סגל, הסיבה היחידה שבגללה, אולי, אלימות פוליטית גם נגד יהודים אחרים יכולה להפריע לחלקים נרחבים בציבור הזה, זה כי אז "יפסיקו לבנות בהתנחלויות".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 20 שעות, יבגניפ כתב:

(אני לא מהגר מפה ממגוון סיבות. בכל מקום יש את הבעיות שלו, ובניגוד לאחרים, אולי, אני חושב שאנטישמיות זו בעיה אמיתית בערך בכל מדינה. בהחלט אני משאיר מקום לספק שזה יכפה עלי ועל דומיי כמו במדינות מתפוררות אחרות, מהסוג של לבנון)

ישראל doomed לעבור את המהפכה היהודית בדומה למהפכה האיסלאמית באיראן תוך כמה עשרות שנים, נקודת האל חזור עברה, ואם כבר - השנה האחרונה בטח קידמה את האג'נדה הדתית קיצונית עשרות שנים קדימה. תוך כמה שנים, לא הרבה, הבנגבירים והסמוטריצ'ים יוכלו להקים קואליציה עם החרדים. רק הם.

אמרתי את זה בעבר הרבה פעמים - אין לי מושג איך צעירים (נניח מתחת ל 40) חילונים ליברלים בלי דרכון זר מצליחים לישון בלילה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אם ירביצו לי ברחוב בצעקות "תחזור לרוסיה" - עובדתית יש גזענות. אתה אולי תוכל להתווכח, אם תרצה, כמה היא גורפת.

אז יוסי הרביץ ליבגני וצעק לו תחזור לרוסיה.

במקרה אותו יוסי גר בהתנחלות, למה מפה כל המתנחלים שונאי רוסים?

מה הסיפור שלך עם להכליל בערך מליון איש תחת הגדרה מאוד צרה?

אתה עושה את זה פעם אחר פעם ובטוח בשטות הזו.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אם המפלגה של מי שהרביץ לי מקבלת 16 מנדטים ויש עוד 5-10 מנדטים של בעלי דיעות זהות במפלגות אחרות, ורק במקרה הם כולם לא באותה המפלגה - הבעיה יותר גדולה.

זו לא המפלגה של "מי שהרביץ לך" אלא מפלגה שאתה משום מה בטוח שאותו אחד שהרביץ לך מצביע לה.

אם עובד גוגל דפק לך מכות זה לא גוגל מעודדת אלימות נגד יבגני הרי.

לא כל השמאל בארץ זה יאיר גולן ואהוד ברק, אין סיבה להכליל גם את הצד השני.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

ואלימות פוליטית היפותטית, או לא, מצד חלקים מהימין המשיחי זה לא "נקודה" או איך שלא קראת לזה. בוואי שזה רחוק מהמיינסטרים.

זה קורה וזה מטופל, בדיוק כמו שלא כל אלימות של גבר כלפי אישה צריכה לשלוח מכל הגברים בארץ את רשיונות הנשק שלהם כי היה גבר שהרביץ לאישה.

זה פסול,זה רע והוא צריך להיענש, אבל זו נקודה.

גם אם זה יקרה 100 פעמים זו עדיין נקודה סטטיסטית.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

הרוב יעדיפו פשוט להצביע לכהניסטים לכנסת ולשתוק כשחבר הומופוב שלהם בא "להדביר הומוסקסואליות" או כשחברים אחרים פורצים לבסיס צבאי או הולכים להרביץ לערבים.

שוב אתה וה"חברים".

זה לא חברים, אלא אירועים בזיוניים שאתה מנסה להכליל אוכלוסיה שלמה תחתם.

יש מספיק סיבות להצביע לימין ואנשים ימשיכו להצביע לו.

תהיה בטוח שזה לא כי כמה נערים משועממים נכנסו לכפר ועשו בלאגן או עמדו בדיזינגוף ועשו דווקא.

זה לא מעניין אף אחד, כמו שאת רוב השמאל לא מעניין מה שיאיר גולן משלשל מהפה שלו.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אבל אפיזודה חולפת נקודתית זה אף פעם לא. ואני אגיד גם יותר מזה: בפרפרזה על גיבור המחנה, סגל, הסיבה היחידה שבגללה, אולי, אלימות פוליטית גם נגד יהודים אחרים יכולה להפריע לחלקים נרחבים בציבור הזה, זה כי אז "יפסיקו לבנות בהתנחלויות".

סגל הוא כתב, לא גיבור ולא כלום.

רוב המלל שלו זה בלבולי ביצים, הוא לובש חליפה אז חושב שהוא חכם.

הדעה שלו לא שווה יותר משלך.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 34 דקות, כוכב השחר כתב:

ישראל doomed לעבור את המהפכה היהודית בדומה למהפכה האיסלאמית באיראן תוך כמה עשרות שנים, נקודת האל חזור עברה, ואם כבר - השנה האחרונה בטח קידמה את האג'נדה הדתית קיצונית עשרות שנים קדימה. תוך כמה שנים, לא הרבה, הבנגבירים והסמוטריצ'ים יוכלו להקים קואליציה עם החרדים. רק הם.

אמרתי את זה בעבר הרבה פעמים - אין לי מושג איך צעירים (נניח מתחת ל 40) חילונים ליברלים בלי דרכון זר מצליחים לישון בלילה.

אתה מצליח לראות עוד צבע בחיים חוץ משחור?

יש פה תנועת מטוטלת, כמו ה-WOKE שמנסה לפרק את ארצות הברית ומעורר את השמרנים, ככה גם פה המטוטלת תזוז לצד שני.

אם כבר - ההימור שלי בעוד 10-15 שנה שבן אדם שיגיד שהוא שומר את יום כיפור יסתכלו עליו כמוזר.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כמו שאני אראה סרטונים ביוטיוב על המוסלמים  והממשלה הדפוקה באנגליה ויכתוב Britain has fallen. וכשבריטים באינטרנט יכתבו לי שאני מגזים, אני אתחיל ללמד אותם כמה הם לא יודעים כלום על מה שקורה במדינה שלהם ושאני מכיר אנשים מאנגליה שחושבים כמוני...

בקיצור, הכי קל להיות נביא זעם לגבי מקום מסויים כשאתה במרחק חצי עולם ממנו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

אם כבר - ההימור שלי בעוד 10-15 שנה שבן אדם שיגיד שהוא שומר את יום כיפור יסתכלו עליו כמוזר.

אני מסתכל עליו כמוזר גם היום אבל מכבד את זכותו להיות מוזר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

אני מסתכל עליו כמוזר גם היום אבל מכבד את זכותו להיות מוזר.

זה כי אתה שמאלני.

אבל ברצינות, אני זוכר לפני 20 שנה פלוס מינוס כשהיינו מסתובבים על אופניים ומחפשים אצל מי הלשון נראית רטובה כדי לצחוק עליו שהוא שתה מים, בזמן שהיום ילדים גדלים למרתון נטפליקס וזה זורם לכולם. להגיד שישראל "doomed" זה קיצוניות שמתאימה לאנשים מהצד השני של גבול.

פורסם

זה לא כן נטפליקס או לא נטפליקס.

מנקודת המבט שלי זה שמישהו צם אבל לא חושב אפילו לשנות משהו בהתנהלות שלו זה פשוט לא להבין את הקונספט.

מה שווה כל הצום אם בשבת שאחריו אני נוסע לים למשל?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

אז יוסי הרביץ ליבגני וצעק לו תחזור לרוסיה.

במקרה אותו יוסי גר בהתנחלות, למה מפה כל המתנחלים שונאי רוסים?

מה הסיפור שלך עם להכליל בערך מליון איש תחת הגדרה מאוד צרה?

אתה עושה את זה פעם אחר פעם ובטוח בשטות הזו.

אני לא חושב שהשתמשתי במילה ״כל״. אני מתייחס למתנחלים והציונות הדתית כמחנה פוליטי מובהק. 

הסיפור שלי מבוסס על הדבר הקסום הזה שעדיין יש בארץ, ונקרא ״בחירות״. וגם כמובן דברים נלווים מסביב - מה מפרסמים בתקשורת, מה מפרסמים מובילי דיעה וכו׳. רק לכיף, לא מזמן קראתי טור דיעה של איזה מתנחל שהצדיק את הפוגרום בכפר ערבי ביו״ש, כי מה ההבדל בין זה לבין עזה.

ואני לא יודע איך לספר לך את זה בעדינות, אבל כולנו מכלילים. כל מדיניות החוץ של ישראל ביחס לפלסטינאים, למשל, מבוססת על הכללות. זה מפריע לך? משום מה אני לא זוכר שראיתי אותך פה מנהל את הויכוח הזה עם אנשים שהציעו לטרנספר את הערבים מעזה. אז בוא. 

לפני שעה, Potato כתב:

זו לא המפלגה של "מי שהרביץ לך" אלא מפלגה שאתה משום מה בטוח שאותו אחד שהרביץ לך מצביע לה.

ברור. זה ״יבגני בטוח״. במציאות הרוב בתקוע ויצהר בכלל הצביע חד״ש. 

לפני שעה, Potato כתב:

זה פסול,זה רע והוא צריך להיענש, אבל זו נקודה.

גם אם זה יקרה 100 פעמים זו עדיין נקודה סטטיסטית.

לא, זה לא. זו הגישה הפוליטית של המחנה הזה. בעיות צריך לפתור בכוח. גינויים לאלימות לא קיימים, בניגוד לאנלוגיה הנאיבית שלך - אני לא חושב שרוב הגברים לא מגנים אלימות נגד נשים. וגם ״נקודה״ של רצח ראש ממשלה היתה בעייתית כי ״יפסיקו לבנות בהתנחלויות״.

לפני שעתיים, Potato כתב:

זה לא חברים, אלא אירועים בזיוניים שאתה מנסה להכליל אוכלוסיה שלמה תחתם.

ברור, כי פשוט היו גינויים מקיר לקיר בציונות הדתית אחרי הפוגרום האחרון או הפוגרומים הקודמים בחאוורה. ובמקרה לגמרי נבחרי הציבור של האוכלוסיה השלמה שאני מכליל, זה אנשים שנחשדו ונחקרו בעבר בעצמם כחברים בארגוני טרור, נערי גבעות, כהניסטים, כאלו שמלמדים את הילדים שלהם שצריך להרוג ערבים וכאלו שהילדים שלהם אכן כבר ישבו במעצר על לינץ בערבים. ברור. זה הכל בגלל ההכללות שלי. אני בכנות לא יודע למה אני ממשיך עם התגובה הזו, אבל בפעם החמישית, אתה יודע, הצבעה לאג׳נדה מסוימת על ידי אוכלוסיה מסוימת זו עובדה. לא ״הכללה״.

לפני שעתיים, Potato כתב:

יש מספיק סיבות להצביע לימין ואנשים ימשיכו להצביע לו.

למה אתה מכליל אבל? כל הימין זה משיחיים מצביעי בן גביר?

לפני שעתיים, Potato כתב:

הדעה שלו לא שווה יותר משלך.

תודה, it means the world to me

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...