Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

.

לפני 4 דקות, Renaultrap כתב:

מה שמטריד אותי זה טירוף המערכות שמלבין תומכי חמאס בשם המלחמה בבנימין נתניהו

תומכי החמאס הכי גדולים שמנסים להלבין פה זה ראש הממשלה ושותפיו במערכת הביטחון להפקרות, אבל מה שמעניין אנשים מסויימים זה מה הפליץ איזה ח"כ ערבי שלא מחליט על כלום ושום דבר. 

בעברית קוראים לזה ספין.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, Renaultrap כתב:

כתבתי פה, ואני עדיין עומד מאחורי דבריי, זו בדיוק הסיבה שלא הצבעתי לביבי בבחירות האחרונות. כמו שאוהבים לומר אצלכם "לא נשכח ולא נסלח". אין מחילה על שיתוף פעולה עם תומכי חמאס.

מה שעוד אוהבים לומר אצלכם זה "מאז ה-7.10", כדי להלבין את דחיית חוק הגיוס בממשלת השינוי ואת חיזוריו של גנץ ודפו הריק אחרי החרדים. ובכן "מאז ה-7.10" הגנה על תומכי חמאס היא דוחה שבעתיים מהחיזור הפאתטי אחרי עבאס לפני הבחירות.

ועדיין לא ענית לשאלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, RK כתב:

אבל עד עכשיו לא ענית לשאלה, מה הנפקות של דבריו? עזוב שופרות (והוא בעמוד הראשון בוואלה, כמו שנהג לילה כתב). מה הנפקות של דבריו?

מישהו כאן הסגיר את העובדה שאתה משפטן. אני סתם אזרח שומר חוק. אשמח לחוות דעתך האם ההתייחסות של מר עבאס לחיילי צה"ל במלחמת המגן הזו כרוצחים, או ההתייחסות לרוצחי, אנסי ומבתרי הגופות מחמאס כ"אזרחים שנרצחו" לא מהווה "תמיכה במאבק מזוין, של מדינת אויב או של ארגון טרור, נגד מדינת ישראל"

חוק יסוד: הכנסת סעיף 7א

מניעת השתתפות בבחירות [תיקון: תשמ״ה, תשס״ב־2, תשס״ח, תשע״ז]

רשימת מועמדים לא תשתתף בבחירות לכנסת ולא יהיה אדם מועמד בבחירות לכנסת, אם יש במטרותיה או במעשיה של הרשימה או במעשיו של האדם, לרבות בהתבטאויותיו, לפי הענין, במפורש או במשתמע, אחד מאלה:
(1)
שלילת קיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית;
(2)
הסתה לגזענות;
(3)
תמיכה במאבק מזוין, של מדינת אויב או של ארגון טרור, נגד מדינת ישראל.
עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם
לפני 12 דקות, RK כתב:

זהו, שהוא לא. היה חלק מהקואליציה, תקופה מוגבלת, לא היה חלק מהממשלה. ושוב, מה שאוהבים "לשכוח", זה שהסיבה שזה קרה זה שביבי לא הצליח להעביר אותו אליו. 

ניסוח משפטי שמתאים להיכלי בית המשפט כדי לחלץ מישהו אשם, כשכולם יודעים את האמת.

מסכים לגבי זה שביבי ניסה להיעזר בתומך הטרור קודם.

לפני 15 דקות, David32 כתב:

אני לא ביקשתי את ההבדל.

אבל מהמשך ההודעה אני מבין שגם אם הוא היה אומר "נהרגו" זה עדיין לא היה משנה לך. ולכן, זה לא משנה בכלל באיזה מינוח הוא היה משתמש - עדיין היית מתרעם (הא הא) עליו, קורא לו תומך טרור איסלאמי ומה לא. 

ההתרעמות היא כי הוא אמר 50 אלף, והעניין הוא:

1. אין 50 אלף הרוגים ברצועת עזה.

2. גם אם היו 50 אלף, חלקם המאוד גדול הוא מחבלים, שעליהם, כישראלי, הוא אמור להיות שמח. 

הבעיה היא שמבחינתו צריך להציל גם את מוחמד המחבל וגם את מוחמד הילד בן השנתיים.

פורסם
לפני 40 דקות, Night Driver כתב:

הם נהרגו.

בדיוק כמו שתושבי הקיבוצים נרצחו אבל מי שמת מטיל נהרג.

רק עכשיו שמתי לב. זה אמיתי?

הדבר היחיד מדויק בהשוואה בין האומללים שנטבחו ב-7.10 לבין האזרחים הלא מעורבים שנהרגו בעזה הוא שהאשמים במותם הם חמאס.

חייבת להיות לך איזה פרשנות אחרת להשוואה, או איזה "הוצא מהקשרו" או משהו...

פורסם
לפני 5 דקות, Renaultrap כתב:

מישהו כאן הסגיר את העובדה שאתה משפטן. אני סתם אזרח שומר חוק. אשמח לחוות דעתך האם ההתייחסות של מר עבאס לחיילי צה"ל במלחמת המגן הזו כרוצחים, או ההתייחסות לרוצחי, אנסי ומבתרי הגופות מחמאס כ"אזרחים שנרצחו" לא מהווה "תמיכה במאבק מזוין, של מדינת אויב או של ארגון טרור, נגד מדינת ישראל"

חוק יסוד: הכנסת סעיף 7א

מניעת השתתפות בבחירות [תיקון: תשמ״ה, תשס״ב־2, תשס״ח, תשע״ז]

רשימת מועמדים לא תשתתף בבחירות לכנסת ולא יהיה אדם מועמד בבחירות לכנסת, אם יש במטרותיה או במעשיה של הרשימה או במעשיו של האדם, לרבות בהתבטאויותיו, לפי הענין, במפורש או במשתמע, אחד מאלה:
(1)
שלילת קיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית;
(2)
הסתה לגזענות;
(3)
תמיכה במאבק מזוין, של מדינת אויב או של ארגון טרור, נגד מדינת ישראל.

וואלה לא. הדברים שלו מגעילים (בעיני), אבל לא יותר מכלב שנובח, בזמן שששיירות צה"ל לעזה עוברות ונותנות עבודה מעולה. 

יתרה מזאת, הוא שילם וישלם מחיר ציבורי על ההתנהלות שלו בכל מה שנוגע לקואליציית בנט. הוא פספס הזדמנות היסטורית להיות חלק, ובערך כמו חלוץ שסיכל כל סיכוי לרמטכ"ל נוסף מחיל האוויר, הוא סיכל כל הזמדנות נוספת להכנסת מפלגה ערבית לקואליציה.

הקטע הזה של הגוש ששולט עכשיו להתרגש מכל נאד לא רציני.

• אהבתי 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

.

תומכי החמאס הכי גדולים שמנסים להלבין פה זה ראש הממשלה ושותפיו במערכת הביטחון להפקרות, אבל מה שמעניין אנשים מסויימים זה מה הפליץ איזה ח"כ ערבי שלא מחליט על כלום ושום דבר. 

בעברית קוראים לזה ספין.

חביבי, הפלצן הזה הגשים את החלום הרטוב ביותר של רבים מדי, כולל כאן, גם אם לזמן קצר. ליברמן כבר אמר שהוא לא רואה בפלצן פרטנר. נפתלי בינתיים מסתפק ב"לא להישען עליו כאצבע ה-61". לדעתי "קואליצית השינוי" אכלה ז'.

בעברית קוראים לזה פין

לפני 6 דקות, RK כתב:

וואלה לא. הדברים שלו מגעילים (בעיני), אבל לא יותר מכלב שנובח, בזמן שששיירות צה"ל לעזה עוברות ונותנות עבודה מעולה. 

יתרה מזאת, הוא שילם וישלם מחיר ציבורי על ההתנהלות שלו בכל מה שנוגע לקואליציית בנט. הוא פספס הזדמנות היסטורית להיות חלק, ובערך כמו חלוץ שסיכל כל סיכוי לרמטכ"ל נוסף מחיל האוויר, הוא סיכל כל הזמדנות נוספת להכנסת מפלגה ערבית לקואליציה.

חוק יסוד! רק אתמול לימדו אותי שזה הכי טוב בהיעדר חוקה. איך אתה כמשפטן מדבר איתי על קואליציות וקנייקטורות פוליטיות? הרשימה הזו צריכה להיפסל לריצה לכנסת, הלא כן?

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

ההתרעמות היא כי הוא אמר 50 אלף, והעניין הוא:

לא היא לא, הנה רנו פה אומר לך שהבעיה שלו זה שהוא "קרא לחיילי צהל רוצחים". גם בנט הגיב לגבי "קרא לחיילי צהל רוצחים" ולא למספר.

המספר לא משנה ולא מעניין אותי. חוץ מזה שגם אני וגם אתה לא יודעים כמה באמת נהרגו בעזה, כמה מהם היו אזרחים באמת, כמה אזרחים בכאילו, וכמה מחבלים אמיתיים. 

אני לא שמח על אף אדם שמת, זה לא עיניין של מספרים. לא על ישראלים שמתים, לא על עזתים מתים, לא לבנונים מתים, לא אוקראינים מתים, לא רוסים מתים. אני גם לא מסכים שצריך לשמוח על זה שהם מתים, זה הרי בדיוק מה שאתם מאשימים בו את האוכלוסיה האזרחית הפלסטינאית או הפלסטינאים בשאר העולם "חגגו ישראלים מתים". 

לפני 10 דקות, RK כתב:

הדברים שלו מגעילים (בעיני), אבל לא יותר מכלב שנובח,

למה מגעיל? כי הוא לא מדייק במספרים או כי הוא לא 100% בעד הלחימה?

אני מסכים שהערך של מה שהוא אומר זניח מאוד. גם לא מעניין אותי יותר מדי. אבל סך הכול, אומר מה שאומר ועל הנייר - אין בזה שום דבר שלילי (אם מדברים על זה שהוא נגד מוות של אזרחים).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 דקות, RK כתב:

"לרבות התבטאויותיו" לפי לשון החוק. ערכתי והדגשתי גם את זה למקרה שפיספסת.

אגב, אם תשווה אותו לכלב יאשימו אותך בגזענות. אני נכוויתי פה בלי שימוש באנלוגיות זואולוגיות

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Renaultrap כתב:

חביבי, הפלצן הזה הגשים את החלום הרטוב ביותר של רבים מדי, כולל כאן, גם אם לזמן קצר. ליברמן כבר אמר שהוא לא רואה בפלצן פרטנר. נפתלי בינתיים מסתפק ב"לא להישען עליו כאצבע ה-61". לדעתי "קואליצית השינוי" אכלה ז'.

בעברית קוראים לזה פין

מי שאוכל פין זה הציבור הישראלי שקיבל אסון וחי במלחמה כבר 9 חודשים, בגלל שהוא בחר שוב ושוב בממשלות סוציאל פופוליסטיות שמיתגו עצמן "ימין" שהעדיפו לשלם כסף לחמאס במקום לחנוק אותו. את זה אי אפשר לסובב. לא ההתבטאויות של עבאס גרמו לזה.

במשחק הפוליטי ממשלת השינוי אכלה ז' כשר לפסח, כן. רק צריך לזכור שאנחנו לא במשחק כדורגל ומדובר בעתיד שלנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

מי שאוכל פין זה הציבור הישראלי שקיבל אסון וחי במלחמה כבר 9 חודשים, בגלל שהוא בחר שוב ושוב בממשלות סוציאל פופוליסטיות שמיתגו עצמן "ימין" שהעדיפו לשלם כסף לחמאס במקום לחנוק אותו. את זה אי אפשר לסובב.

במשחק הפוליטי ממשלת השינוי אכלה ז' כשר לפסח, כן. רק צריך לזכור שאנחנו לא במשחק כדורגל ומדובר בעתיד שלנו.

אני לגמרי לשם חותר. העתיד שלנו תלוי בזה שנוכל לבלוע רוק ולשתף פעולה למרות חילוקי דעות. יש לנו חברה מטורללת כבר למעלה מ-70 שנה. שת"פ עם התנועה האיסלאמית במסגרת מלחמות היהודים היתה הכתובת על הקיר. ברגע שהיא נורמלה/מנורמלת אין לנו עתיד.

פורסם
לפני 10 דקות, Renaultrap כתב:

חוק יסוד! רק אתמול לימדו אותי שזה הכי טוב בהיעדר חוקה. איך אתה כמשפטן מדבר איתי על קואליציות וקנייקטורות פוליטיות? הרשימה הזו צריכה להיפסל לריצה לכנסת, הלא כן?

לא, כי יש כזה דבר (שאני מבין שהוא לא עקרוני לך כל כך) שנקרא חופש הביטוי. ולא, דבריו אלה לא חצו את גבולות חופש הביטוי. הם לא נמדדים בדברים שנוחים לך, אלא בדברים בסגנון הזה, שלא נוחים. זאת מהות הדמוקרטיה, ולא בהחלת חוקים ששמוציאים עין לחלקים מהציבור כי אתם הרוב.

מאחל לך ולצד שלך שתשכילו אי פעם להבין שמה שחשוב זה מעשים (למשל, בעשור וחצי של שלטון) ולא מילים של אנשים שלא קובעים דבר, בין אם זה שר ערבי, ובין אם זה ראש ממשלה או נשיא העליון מלפני שני עשורים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, Renaultrap כתב:

אני לגמרי לשם חותר. העתיד שלנו תלוי בזה שנוכל לבלוע רוק ולשתף פעולה למרות חילוקי דעות. יש לנו חברה מטורללת כבר למעלה מ-70 שנה. שת"פ עם התנועה האיסלאמית במסגרת מלחמות היהודים היתה הכתובת על הקיר. ברגע שהיא נורמלה/מנורמלת אין לנו עתיד.

אבל שת"פ עם נציג של ערבים ישראלים זה לא שת"פ עם התנועה האיסלמית.

להעביר כסף לעזה כדי להפוך אותה למעוז טרור כן.

להחליש את הצבא ולהוריד כוננות מהגבולות כן.

"ממשלת עבאס" לא היתה בשלטון מספיק זמן כדי לעשות משהו מהדברים האלה. מי שהפיל אותה עשה את זה במשך שנים ארוכות.

• אהבתי 3

פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

אני לא שמח על אף אדם שמת, זה לא עיניין של מספרים. לא על ישראלים שמתים, לא על עזתים מתים, לא לבנונים מתים, לא אוקראינים מתים, לא רוסים מתים. אני גם לא מסכים שצריך לשמוח על זה שהם מתים, זה הרי בדיוק מה שאתם מאשימים בו את האוכלוסיה האזרחית הפלסטינאית או הפלסטינאים בשאר העולם "חגגו ישראלים מתים".

או שאתה באמת נייטרלי במלחמות ישראל, או שזה virtue signalling מהזן הנחות ביותר

פורסם
לפני 50 דקות, Renaultrap כתב:

"50000 אזרחים נרצחו ברצועת עזה" זה ציטוט מדויק. בדוק אותי אצל ה"שופרות". ב"כל המבזקים" של Ynet עדיין אין לזה זכר.

אני לא חולק על הציטוט בדיוק כמו שאתה לא חולק על זה ש 50,000 עזתים הפסיקו לחיות ולא בנסיבות טבעיות.

הבעיה היא שאתה מניח שאם הוא אומר נרצחו (ואני לא מסכים עם המינוח. הם נהרגו ולא נרצחו) אתה מסיק מיד שהוא קורא לייילי צהל רוצחים.

יש שם מלחמה אכזרית עם אזרחים באמצע שנהרגים. בין אם בגלל שהם נמצאים במקום הלא נכון בזמן הלא נכון ובין אאם הפכו בעל כורחם למגן אנושי. 

אנחנו חלוקים רק על זה שאתה חושב שהוא קרא לחיילי צהל רוצחים.

לפני 50 דקות, Renaultrap כתב:

אתה לא מבין נכון. יש חיילים מוסלמים בצה"ל שמסכנים את חייהם במרדף אחר הרוצחים והאנסים העזתיים. הקולגות הערבים שלי מכנים את מטוסי חיל האוויר "מטוסים שלנו", גם אם הם לא ציוניים. הכל בסדר. אני מבין שקל לך יותר לכנות אותי גזען מלהודות בפני עצמך (וכמובן כאן) שאתה מעדיף שותפות פוליטית עם הזרוע הישראלית של האחים המוסלמים (שחמאס היא הזרוע הפלסטינית של אותה תנועה) מאשר איתי.

מאותה סיבה אתה דוחף את הסיפור של המופרעים מבני ברק. אין לי חיבה גדולה לחבר'ה האלה ולרבותיהם. מה ששמתי לב הוא שמעשיהם זכו לגינויים ברורים מההנהגה הפוליטית החרדית, שהסלידה שלי ממנה גדולה שבעתיים. אצלכם היו קוראים לזה ווטאבאוטיזם.

אני דוחף את המקאה הזה כי אני מגנה כל קריאה לחייל רוצח ולא מעניין אותי מה ההשתייכות או הסיבה של הקורא ודווקא ממך שמצטייר לפחות ממה שאתה כותב כאן כלאומני אבל לא כגזען אני מצפה ליחס זהה לעבריין בלי קשר לזהותו.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...