Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק שבסרטונים שיצאו מהחסימות היו רק מתנחלים בין החוסמים.

ברמה האישית אגב לדעתי העברת הסיוע מהצד שלנו היא ביזיון מאין כמותו, כמו גם המחשבות (שבוצעו בחלקן) על הכנסת פועלים מהגדה. אבל זה לא עניין, ואני לא העניין. העניין הוא בן גביר והפיכת המשטרה למיליציה פרטית שלו, כאילו שלא היו חסרות בה בעיות.

• אהבתי 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

במה התבטא "לגמרי רקוב"? יהיר כן, אבל זה היה מצב הרוח של כל העם. "גנרלים"? כן, כמו היום לא זיהו בזמן את הסכנה. אבל אותם גנרלים הובילו את הצבא לניצחון. בדיוק כמו גנרלים של היום מנהלים את הלחימה.

במלחמת יום כיפור, ב 1973, צה"ל היה לגמרי רקוב בכל תחום שהוא, ולא היה מוכן ללחימה, כמו בתורות הלחימה, כלי נשק, תכניות מבצעיות, אימונים ועוד.  למשל הרמטכ"ל הכושל דדו התעלם מתורת הלחימה של צה"ל וצבאות אחרים וקבע  שאסור לתת לאויב לכבוש שטח שלנו ! אפילו זמנית, מה שגרם לאבידות כבידות שלנו במיוחד ביממה הראשונה. למזלינו האויבים שגו, ואז הצלחנו לנצח בשן ועין .

לפי ההסטוריון פרופ' גלבר, שהיה אז מ"פ צנחנים: " המלחמה התחילה ...המטה הכללי איבד את העשתונות, והפיקודים מתחתיו, וככה זה ירד עד למטה. ובשבת לא היה שום…ממד מקצועי בעבודה של הצבא. כשהאחרונים שידעו על המלחמה היו הראשונים שפגשו אותה. אלה שבמעוזים חטפו את ההפצצה בעשרה לשתיים. במטכ״ל ידעו על זה כבר בארבע בבוקר. איך זה קורה? בנוהל קרב, עושים דברים במקביל, לחסוך זמן..... מה דדו עושה? ...הוא עושה הכל הפוך. אז באים בטענות לגולדה ודיין? זה הכול הסחה...

מאז 67′ לא היתה בצה״ל שום תוכנית הגנה....היתה מלחמה. ומלחמה היא תופעה קשה, אבל היא לא רק טראומה. פה לא היה מחדל אחד אלא שרשרת כמעט אינסופית של מחדלים, וזה בטח לא היה הניצחון הכי גדול של צה״ל וספק אם זה היה ניצחון בכלל". מציע שתקרא את דבריו:
www.parotk.com/פרות-קדושות-פרק-69-מי-אמר-שמלחמת-יום-הכיפ

פורסם (נערך)

מישהו חשב אחרת? כמו לא מעט דברים, בתכלס העולם הלכאורה נאור מספק לטרור כלים לשרידות ולמעשה, לגיטימציה מלאה. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

טוב היא בולעת את המספרים של חמאס ואנטישמיים באו"ם.. לא נראה לי אפשר לקוות לטוב.

אולי זה היה עוזר אם נבחרי הציבור שלנו לא היו מדברים בקול רם על טרנספר \ עזיבה של כל האוכלוסיה האזרחית \ מצור ללא מים וכו'?

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

אולי זה היה עוזר אם נבחרי הציבור שלנו לא היו מדברים בקול רם על טרנספר \ עזיבה של כל האוכלוסיה האזרחית \ מצור ללא מים וכו'?

לא, זה לא. אתה נאיבי.

לפחות אין עצירת מלחמה. שיקבלו כמה דוחות שנם רוצים, זה רק לטובתנו.

• רעיון טוב! 2
פורסם

מה זה משנה מה הם יחליטו?

יגידו הפסקת אש ו...מי יאכוף אותה? ומה יקרה אם ישראל תתעלם מההחלטה שלהם. 

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 52 דקות, פינדר כתב:

לא אמרתי כלום על דעתי האישית בקשר לאספקה לרצועה. מצדי שלא יכנס פירור לרצועה.

אבל המלך אישר על דעת עצמו כי צריך שהמלחמה תארך כמה שיותר.

עכשיו זה כבר פחות רלוונטי. זה היה רלוונטי בהתחלה כשהוא אמר שצריך ראש ממשלה חזק שיעמוד מול ארה"ב ולא יתקפל כמו בן גוריון ושניה אחרי זה המשאיות היו בתוך עזה.

אומרים שהמפגינים אינם קשורים למשפחות החטופים. בן גביר שלח אותם כדי לקושש מנדטים.

כל המלחמה הזאת נהפכה למלחמה פוליטית. אבל היי - "ביחד ננצח". רק שיגדירו מה זה ביחד.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בכל מקרה אין החלטה על עצירת המלחמה, ההחלטה שהתקבלה בשלב זה היא כל מה שאפשר לצפות מבית דין כזה. צריך כמובן לזכור שהדיון בשלב זה שטחי לחלוטין. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

נראה כי קרה בדיוק מה שהיה צפוי.

@Potato בהחלט יכולים לאכוף, כמו שאכפו על המשטר הקודם בדרא״פ. ולעולם לא יהיה אכפת אם יירצחו כאן 10 מיליון ישראלים. העיקר ה״פלסטינאים המסכנים״.

ישראל יכולה להגיד כמה דו״חות שהיא רוצה, סוכנויות או״ם תמיד יטענו שזה לא מספיק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

לא, זה לא. אתה נאיבי.

לפחות אין עצירת מלחמה. שיקבלו כמה דוחות שנם רוצים, זה רק לטובתנו.

אח שלנו, אם הייתי נאיבי הייתי מצביע לבן גביר שידאג לי למשילות. אבל אני לא. וזה שנשיאת בית המשפט מצטטת את גלנט, כץ והרצוג - שדיברו במונחים של רצח עם וענישה קולקטיבית של הפלסטינאים - זה לא בגלל שאני נאיבי. אלא בגלל שהם מטומטמים.

ועכשיו, כשכל השיט סטורם הזה הולך להגיע למועצת הבטחון באום, וכשביידן כבר אומר בגלוי לביבי שהוא לא יתן לו לנהל מלחמה במשך שנה - אולי צריך שאנשים אחרים ישאלו את עצמם אם הם נאיבים, בין פוסט על כוחו האינסופי של צהל, לבין פוסט אחר על פנטזיות על גירוש המוני "מרצון" של שני מיליון בני אדם. לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אגב, כדאי לשים לב שנשיאת בית הדין, האמריקאית, תמכה בכל הצווים. זה ז״א אומר הרבה על רוח הדברים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...