Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

נלקח מאבו עלי.

העיקר שערוצי החדשות הרעילים השיגו את הרייטינג שלהם.

הוא מצטט את אילן פפה, כ״תקשורת ישראלית״? בדיחה.

יש מחיר לזה שאנחנו מדינה דמוקרטית. התקשורת פה גם ככה מגוייסת, מצונזרת ומצנזרת את עצמה. מעדיף תקשורת סובייטית?

זו לא עיתונות:

image.thumb.png.2f5ac33f07ad826995aaffd98bd5c8e2.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה המחיר של חופש הביטוי, אין מה לעשות.

יש סיבה למה כל הערוצים באיראן טורקיה ושות' מהללים את ההישגים של חמאס, למרות שבפועל חיסלו להם שליש מהפעילים ויותר ממליון עזתים חיים בתת תנאים. מעדיף לא לחיות במדינות כאלה.

אבל כן, זה מעצבן. בעיקר בגלל שאני צריך להרגיע את אשתי כל פעם מחדש...

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איך שלא תסובבות את זה, לא עזה ולא יהודה ושומרון הם לא של ישראל, לא מסופחים ולא נעליים. כרגע. זה שאפשר לצייר גבול אחר, זה נחמד, אבל זה לא משנה את העובדה הזאת.

מה שבטוח באלף אחוז זה שעזה היא לא חלק מישראל.

לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

בישראל כמדינה דמוקרטית לכל אדם יש זכות להביע את דעותיו בעיתון, בכלי התקשורת זה ידוע ברור ומובן. אני רק מביא לפניכם את הדרך שבה זה נראה מהצד השני ואומר בצורה ברורה ובאופן חד משמעי שיש לכך השפעה מורגשת

אז אתה בעד צנזורה ולפמפם רק שהכול טוב.

גם ברוסיה מפמפים שהכול טוב במלחמה שלהם.

ו-וואלה, אם במצב הנוכחי נראה לך שאנחנו מנצחים...

אבל בסדר, הסכמנו כבר שאני פסימי. תבוסתן, או סמולאני בוגד, איך שבא לך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

גם ברוסיה מפמפים שהכול טוב במלחמה שלהם

מה הצבא האדום לא הגיע לברלין?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

כן, אני מחרטט. בשביל זה אני קם בבוקר. למה ככל שאנשים יותר ימניים, כך הם נוטים יותר לסמכותנות? בעצם אני יודע את התשובה. אבל היא כנראה תוביל לחסימה שלי. אז אשמור אותה לעצמי.

המדינה קבעה לפני בערך עשר שנים שללא מחצבות ביהודה ושומרון, ענף הבניה בישראל יהיה במשבר חמור. אתה יכול לחפש לבד, גוגל זמין לא רק לשמאלנים. נראה לי. ובוא נשים את הדברים בפרופורציה: כרגע ענף הבניה תקוע. בוודאי שאפשר בתאוריה להביא עובדים ממדינות אחרות. רק שעכשיו גם סין מסרבת לשלוח לכאן פועלים, לפי הפרסומים. וישראל מחפשת עובדים באפריקה. מקווה שתמצא.

ו״זה לא העניין״ כי בעיות מהסוג הזה אפשר לפתור בכסף - מה איכפת לנו לשלם יותר גם על דיור, חקלאות וכל דבר אחר, נכון? אנחנו נהנים מזה - זה ״לא העניין״, כי המהות היא שבין אם אתה מנתק אותם ממך כלכלית לחלוטין - הם עדיין ישארו כאן פיזית, בטח אותו שטח ארץ. והפנטזיות הילדויות שלכם על טרנספר נאיביות בערך כמו הפנטזיות על חומוס בשכם, שיובל פה הזכיר. 

שמע קטע - אני "שמאלני". מאז ומתמיד הצבעתי ליאיר לפיד, על כל גלגוליו. וגם בהמשך הדרך מתכוון להצביע לו. 

ותאמין לי שאני בדיוק הפוך מ"סמכותני", ועל כך יעידו גם המפקדים שלי בשירות הצבאי ובמילואים, בהם אני מקפיד לאתגר כל כלל וכל קביעה (וזו גם הסיבה שבחרתי לא לצאת לקורס קצינים). 

במקרה נפלת על אחד שמבין דבר או שניים בנדל"ן ובנייה, ואתה מפיץ פה תאוריות שמבוססות על הפחדות של קבלנים ושמאים שמפורסמים בעיתונות.

ענף הנדל"ן "תקוע" בגלל שכל הגזרות עובדות נגדו. המימון יקר, לקחו לו את העובדים הזולים ויש מלחמה אז אף אחד לא קונה. ועדיין - כל זה פתיר.

מה לעשות שהמלחמה נכפתה עלינו, לא ביקשנו אותה. כמו שענף הבניה סובל גם ענף התיירות.

אם נסתכל על היום שאחרי בעיניים אובייקטיביות:

1. את העובדים הפלסטינים אפשר ורצוי להחליף בעובדים זרים. אתה יכול להמשיך עם ההפחדות שלך כמה שתרצה. בכל העולם בונים דירות ובשום מקום אלו לא פלסטינאים שבונים. אז עובדתית ניתן לבנות. יקח קצת זמן לחתום על הסכמים והיתרים - אבל אין לי ספק שזה יקרה, גם אם ידרש כאן לחץ מהקהל.

2. המחצבות הן ביהודה ושומרון. בפעם האחרונה שבדקתי זה עדיין שטח ישראל. את העובדים הפלסטינים יחליפו עובדים ישראלים. כאמור - פתיר.

לגבי הגאונות הכלכלית:

אם לא תשלם יותר על דיור וחקלאות ו"כל דבר" - תשלם יותר על ביטחון. ותמשיך לשלם את זה בתשלומים כי לא תגיע לפתרון!

אנחנו כאן כמעט 80 שנה - שמונים שנים של השקעה בהתחמשות אינסופית, ותמיד ימצאו את הדרך לפגוע בך. 

לגבי הנאיביות - כדאי שתסתכל במראה מי נאיבי כאן שחושב שניתן לחיות עם השטן הזה בתוך המדינה שלו.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

איך שלא תסובבות את זה, לא עזה ולא יהודה ושומרון הם לא של ישראל, לא מסופחים ולא נעליים. כרגע. זה שאפשר לצייר גבול אחר, זה נחמד, אבל זה לא משנה את העובדה הזאת.

מה שבטוח באלף אחוז זה שעזה היא לא חלק מישראל.

אז אתה בעד צנזורה ולפמפם רק שהכול טוב.

גם ברוסיה מפמפים שהכול טוב במלחמה שלהם.

ו-וואלה, אם במצב הנוכחי נראה לך שאנחנו מנצחים...

אבל בסדר, הסכמנו כבר שאני פסימי. תבוסתן, או סמולאני בוגד, איך שבא לך.

יש הבדל עצום בין צנזורה מלאה לבין לחפש איך לעקוץ את ביבי תוך כדי סיכון החטופים.

חרא על ביבי, אבל לא הוא הסיבה לזה שהחטופים לא בבית אתה לא יכול לשחרר אלפי רוצחים בקלות, זה רק יעודד עוד חטיפות.

אז ממשיכים להילחם, מבינים שזה אירוע ארוך, אבל אם רוצים להמשיך לחיות פה צריך להמשיך עד הסוף, כמה זמן שייקח.

לגבי איוש - שוב, בחירה של מה שנוח לך. זה הכי קל.

פורסם
לפני 18 דקות, Ziv כתב:

המחצבות הן ביהודה ושומרון. בפעם האחרונה שבדקתי זה עדיין שטח ישרא

צחקתי בקול רם. מצטער, אני אשם. פספסתי כשנסברת לדוד שעזה ויוש זה חלק מישראל. לא הייתי צריך להגיב מאותה הנקודה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

העיקר שערוצי החדשות הרעילים השיגו את הרייטינג שלהם.

עיתונאי שחושב שהוא אחראי למורל הלאומי, שיתפטר ויהיה בדרן.

image.thumb.png.715c40701e6310c49565d67ad9812c64.png

• רעיון גרוע 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 32 דקות, פינדר כתב:

עיתונאי שחושב שהוא אחראי למורל הלאומי, שיתפטר ויהיה בדרן.

image.thumb.png.715c40701e6310c49565d67ad9812c64.png

וואו. שובר שיאים אתה.

לך להאג תהיה נייטרלי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

לא עזה ולא יהודה ושומרון הם אדמות ישראל.

יש לי הרגשה שלהודעה הזאת הולכים להיות הרבה דיסלייקים. אבל אלה העובדות.

יש גבול בינלאומי מוסכם לישראל סוף-סוף ולא שמעתי עליו? כי קוי 1948 הם קוי הפסקת אש, לא גבול בינלאומי מוסכם. אז לא, לא "עובדות".

• אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

כי המהות היא שבין אם אתה מנתק אותם ממך כלכלית לחלוטין - הם עדיין ישארו כאן פיזית, בטח אותו שטח ארץ

נכון. ועד שלא תיהיה מלחמה כוללת וחילופי אוכלוסיות משמעותיים - זה כנראה לא ישתנה יותר מידי. מצד שני, התנתקות כלכלית שכוללת תשתיות (למשל מים וחשמל בעזה), תוריד את התלות בהם במשבר הבא.

בלי חינוך מחדש לא נראה שיש יותר מידי תקווה לאיזשהו הסדר בר קיימא (כלומר כזה שבו לא ממשיכים לתכנן בפועל את השמדת ישראל), ולא נראה שיש כוונה ורצון כנים לבצע את העבודה הסיזיפית הזו, למעט ביטויים מכובסים בסגנון "רשות פלסטינית מחודשת" או "לא חמאסטן ולא פתחסטן". 

תחת ההנחה הזו, ישראל צריכה לפעול באופן הרבה יותר החלטי. אם להסתכל על ההתנתקות כנקודת השוואה, אזי הוצאת התושבים הישראליים בוצעה במלואה אבל החלק של אכיפת אי-איום של עזה כלפי ישראל לא בוצע כמעט בכלל. אולי אפשר היה אחרת, אבל בפועל זה לא קרה. לאחר מכן איפשרו לשלטון שם להמשיך בסחיטת מדינת ישראל תוך כדי בניית חבל ארץ שרובו מושתת על טרור. ואם זה לא הספיק, מדינת ישראל העדיפה להעביר מזוודות של כסף ולעצום עיניים ובתמורה קיבלנו את מה שקיבלנו.

מה שאני מנסה לומר, באנלוגיה לכביש (בסוף זה פורום רכב), אם רוצים שאנשים יפסיקו לחתוך פקקים/לגנוב אדומים/לא לעצור בתמרורי עצור אז או שאוכפים באופן סיזיפי או שמשקיעים בחינוך (שזו גם פעולה סיזיפית) או שניהם יחדיו. אבל להניח שבלעדי הפעולות האלו הכביש לא יהפוך לזירת מלחמה זה בעיקר תמים.

• אהבתי 7
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

וואו. שובר שיאים אתה.

לך להאג תהיה נייטרלי.

ואחר כך תזלזל פה בתקשורת הערבית, כשאתה בעצם רוצה את אותו הדבר, רק בגרסה שלטובתך.

אני קורא מדי פעם באל ג'זירה בשביל הבידור. לא בא לי שככה תראה גם התקשורת המקומית (שכאמור גם ככה די מצנזרת את עצמה).

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

איזו השקעה בחינוך אפשר להציע להם?

הקימו להם פאקינג גוף נפרד באו"ם שאחראי רק לפליטים הפלסטינים.

הגוף הניטרלי הזה הקים בתי ספר, בתי חולים, ואמור גם להעניק סיוע כלכלי ותזונתי. 

הגוף קיבל יד חופשית ממדינת ישראל. אתה ראית מה מלמדים שם?

מה אנחנו יכולים לעשות יותר מזה כדי לתת להם חינוך אחר? 

אתה מצפה שמורים ישראלים ילמדו שם? או שניתן להם חוברות למידה ישראליות?

עד שימצא המטריקס וניתן יהיה להזריק להם ידע למח, אין שום פתרון אחר.

אגב, גם אכיפה זה לא פתרון מבחינתי. לא רוצה עוד ילדים הרוגים ומשפחות מרוסקות.

שהאמא של הפלסטיני תבכה - רק לא שלי!

עריכה אחרונה על ידי Ziv
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

ואחר כך תזלזל פה בתקשורת הערבית, כשאתה בעצם רוצה את אותו הדבר, רק בגרסה שלטובתך.

אני קורא מדי פעם באל ג'זירה בשביל הבידור. לא בא לי שככה תראה גם התקשורת המקומית (שכאמור גם ככה די מצנזרת את עצמה).

ממש לא, בלבול שכל.

כשהתחילה המלחמה, דיברו על תהליך ארוך. אותם פרשנים שקובעים היום הפסד אמרו בעצמם שייקח שנה לפרק את חמאס. עברו 3 חודשים!

ביקורת? מצויין. תחקרו את 7.10, תחקרו את המזוודות, תחקרו את ההתנהלות מול חמאס, תחקרו ירי לא חוקי, תחקרו תקלות מבצעיות. אל תגיבו כמו לוזרים ותרנים ותעשו שירות לחמאס, שירומם את המצב רוח של המחבלים שלהם ויגרום להם להמשיך להילחם במקום להיכנע.

אני לא נייטרלי, אתה לא צריך להיות נייטרלי וגם הם לא. לחקור, כן. נייטרליות, לא.

אגב פרשנים:

https://fb.watch/pASR0qwtot/?mibextid=Nif5oz

"בתגובה לחשיפה שלי של סרטון ההסתה שקריין מחמד מג'אדלה ב2019 עבור הטלויזיה הרשמית של הרש"פ, הוא אמר לגרינצייג שעשה זאת מטעם "חברת הפקות חיצונית" (משום מה הוא לא ציין את שמה) והביע "חרטה" שמעטים נחשפו אליה במרחב הטוויטר

מה שמעניין, שהוא מופיע בקטע הבא, מטעם אותו ערוץ מחליא ומסית לטרור, בתור מראיין של אימן עודה בתוכנית יומית בערוץ בשם "נושא היום", ראיון ששודר בספטמבר 2019

האם גם במקרה זה הוא עשה זאת מטעם "החברה החיצונית" העלומה? כמה פעמים הוא עבד עם כלי התקשורת העוין הזה?

https://t.me/MoranT55555"

זה אחד התומכים הגדולים של חמאס. העיקר בלבל את השכל על "עבודה בחברה חיצונית".

כנסו לטלגרם של מורן T תראו הכל.

אהה נכון, פינדר פעם קבע שהיא קיצונית.

בדיחה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...