Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

הבעיה היא לא שהוא אומר את זה, אלא שהוא באמת מאמין בזה.

בור ועם הארץ יהיר ושחצן.

image.thumb.png.bc5edcc8c8c5bbe52e8fb75601eba0ef.png

אומר רק דבר אחד: יובל שטייניץ

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 שעות, asix כתב:

מעניין מה תהיה סיסמת בחירות של הליכוד?

אז אתמול בדיוק דיברו על זה בערוץ 14 (לא צפיתי שמעתי את החלק בראיון). זוכר את פרס יחלק את ירושלים? אז עכשיו זה גנץ = מדינה פלסטינית. 

• מצחיק 1
פורסם
לפני 27 דקות, MiniMiz3r כתב:

אתה פשוט לא מבין את האירוע. לא צריך לפרשן למוות כל חצי ציוץ או שמועה שמופצת על ידי האויב. אנחנו רק בהתחלה ויש עוד חודשים ארוכים של לחימה לפנינו (בעיקר בעזה). המלחמה הזאת לא תסתיים עם סינוואר בחיים וחמאס עם יכולת מבצעית כלשהי.

א. מה גורם לך להיות כול כך בטוח בעצמך בנושא הזה?

ב. למה אתה מתקשה להבין שגם גאריצ'ו (וגם אני) רוצים בטובת המדינה, אבל מתקשים להאמין שזה מה שיקרה (המטרות שציינת)? כאילו למה להתייחס כאילו עומד מולך מישהו טיפש/לא מבין את האירוע/לא רוצה בטובת העם?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הדיבור ברשת הוא ששוב מה שהיה זה מה שיהיה ,חמאס ישאר אנחנו נמשיך עם שקט פה טיל שם, והנד"לן באשקלון והסביבה יקרוס כי אף אחד , לפחות מי שחכם ויש לו עיניים ולא רוצה להיות בשר תותחים, לא ירצה לגור שם וכולם יברחו.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

ב. למה אתה מתקשה להבין שגם גאריצ'ו (וגם אני) רוצים בטובת המדינה, אבל מתקשים להאמין שזה מה שיקרה (המטרות שציינת)? כאילו למה להתייחס כאילו עומד מולך מישהו טיפש/לא מבין את האירוע/לא רוצה בטובת העם?

אף אחד לא חושב שאתם נגד טובת המדינה, אבל זה ניכר מהודעות שלכם שאתם לא מבינים מה הלך הרוח כרגע בישראל.

אם ביבי עוצר את הלחימה מוציאים אותו לנבצרות כי הוא לא כשיר לכהן כראש ממשלה. מדובר באיום קיומי ואין אחד שלא מבין את זה, כולל רוב אנשי הליכוד.

לפני 37 דקות, eladns כתב:

הדיבור ברשת הוא ששוב מה שהיה זה מה שיהיה ,חמאס ישאר אנחנו נמשיך עם שקט פה טיל שם, והנד"לן באשקלון והסביבה יקרוס כי אף אחד , לפחות מי שחכם ויש לו עיניים ולא רוצה להיות בשר תותחים, לא ירצה לגור שם וכולם יברחו.

זה הרבה מעבר לטיל פעם ב, זה אומר שישראל חלשה, לא מסוגלת לקיים את האיומים שלה ונכנעת לטרור, וש1400 ישראלים נשרפו נאנסו ונרצחו לשווא. וזאת הזמנה לסיבוב שני, הפעם כולל השתתפות של כל הזרועות האירניות. 

מי שישאר בארץ אחרי החלטה כזו גוזר על המשפחה שלו מוות בידיים של איסלמיסטים.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

כי אני כבר - *בודק בשעון* - 54 יום במילואים ואני רואה מה קורה מחוץ לתיבת התהודה שיש בפורום הזה. אין שום כוונה לעצור, להיפך. גם בדרום וגם בצפון.

חברי הקבינט אמרו מההתחלה שזה יהיה ארוך, והם חוזרים על המסר הזה כל הזמן ולא סוטים ממנו, כולל נתניהו וגנץ בהצהרות שונות שנתנו היום. הלחימה תמשך עד למיטוט החמאס, נקודה. לא מופעל על ישראל שום לחץ לעצור את הלחימה (אבל גם אם היה מופעל כזה - הוא לא היה עוזר לחמאס). הצבא פועל לפי תוכנית סדורה בת מספר שלבים עם טווח זמנים שהוגדר מראש לשנה+, ועוד לא סיימנו את החודש השני שלה.

בהתחלה אמרו שישראל תתקפל וה"מבצע" יסתיים תוך שבוע, אחרי זה אמרו שישראל תתקפל ולא תהיה כניסה קרקעית, עכשיו אתם אומרים שהמלחמה כבר הסתיימה וכו'.

אני אומר את זה בצורה הכי פשוטה שיש - אתם לא מבינים את האירוע שאנחנו נמצאים בו. המלחמה רק בראשיתה, והיא תמשך עד להשגת היעד העיקרי שהוא מיטוט החמאס.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 דקות, MiniMiz3r כתב:

כי אני כבר - *בודק בשעון* - 54 יום במילואים ואני רואה מה קורה מחוץ לתיבת התהודה שיש בפורום הזה.

כך יוצא שחברים שגם כן נמצאים במילואים *מסתכל בשעון - כמה שאמרת* אינם חולקים את אותה האופטימיות שלך. 

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אבל זה ניכר מהודעות שלכם שאתם לא מבינים מה הלך הרוח כרגע בישראל.

אם ביבי עוצר את הלחימה מוציאים אותו לנבצרות כי הוא לא כשיר לכהן כראש ממשלה. מדובר באיום קיומי ואין אחד שלא מבין את זה, כולל רוב אנשי הליכוד.

אני כאן בארץ, התחושה שלי שנתניהו שואף למלחמה ארוכה אבל בעצימות בינונית ולפרקים נמוכה, אפילו מלחמה תמידית שלא תיגמר אף פעם.

אין לו שום שאיפה או רצון להכריע את חמאס ולפרק את הארגון. חמאס נכס לביבי כמו שביבי נכס לחמאס.

בצפון יחזרו לגור בלי שיהיה שום מבצע מול חזבאללה. ישאירו כוחות בסד"כ גבוה יחסית של מילואים, כמו בשטחים.

בדרום לא יחזרו לגור אנשים נורמלים אז יגיעו לשם מתנחלים משיחיים שיחליפו את הקיבוצניקים.

אני מקווה שאני טועה וכל מה שכתבתי יתגשם בדיוק ההיפך, אבל בשביל זה צריך שקוצב לב אחד יעשה אחרת ממה שהוא מתוכנת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • רעיון גרוע 1
פורסם

יחכו עד מיצוי החזרת הנשים וילדים, ברגע שחמאס יתחילו לדרוש עשרות מחבלים עם דם על הידיים יחזרו להילחם. זה הכי ברור שיש.

אומנם ביבי הוא ____ (הכנס את התיאור המתאים מבחינתך) אבל הוא לא לבד, והפעם אין אף אחד במערכת הביטחון שטוען שחמאס מורתע, וגם בתוך הליכוד הוא מרגיש את השטח מבעבע וכולם מחכים לטעות שלו. שלא נדבר על בן גביר וסמוטריץ שיפרקו לו את הממשלה ברגע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

ברגע שחמאס יתחילו לדרוש עשרות מחבלים עם דם על הידיים

רק מזכיר לך שגם הנשים וה''ילדים'' שמוחלפים עכשיו זה לא בדיוק הסבתות מאגודה למען החייל...

• אהבתי 2

- By lifting money bags

פורסם
לפני 31 דקות, פריג'י כתב:

בדרום לא יחזרו לגור אנשים נורמלים אז יגיעו לשם מתנחלים משיחיים שיחליפו את הקיבוצניקים.

בדרום האזור מוגדר בתור שטח צבאי סגור על כל המשתמע מי כך.

חוץ מהשתלטות על האזור באופן לא חוקי, קשה לי להאמין שבאמת זה יהיה אפשרי להם להגיע.

אבל אי אפשר לדעת במדינה הזו אז בטח זה יקרה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 30 דקות, David32 כתב:

רק מזכיר לך שגם הנשים וה''ילדים'' שמוחלפים עכשיו זה לא בדיוק הסבתות מאגודה למען החייל...

לשחרר מחבלת שדקרה מאבטח זה יותר קל מלשחרר מחבל שפתח בירי במסעדה ורצח 6.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

איזה ימני מוזר אתה.

קודם כול, ההיא מהדוגמא שלך עם דם על הידיים.
שנית, מה זה משנה שמישהו פחות מוצלח בהיותו מחבל?

• רעיון גרוע 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

יחכו עד מיצוי החזרת הנשים וילדים, ברגע שחמאס יתחילו לדרוש עשרות מחבלים עם דם על הידיים יחזרו להילחם. זה הכי ברור שיש.

אל תצחיק, זאת לא תהיה הבעיה. כבר שחררנו רוצחים. הפסקת הלחימה אולי כן.

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

שלא נדבר על בן גביר וסמוטריץ שיפרקו לו את הממשלה ברגע.

וילכו לבחירות? 🙂

לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

בדרום האזור מוגדר בתור שטח צבאי סגור על כל המשתמע מי כך.

זה לא יהיה לנצח.

• תוכן חדש...