Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לו בייס גדול שיצביעו ביבי בלי קשר לכלום.

אבל נכון להיום, אם הוא הולך לבחירות הוא מפסיד בענק.

image.thumb.png.cdb0822c153c64d99eb595e9f39d77fa.png

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, MostlyWicked כתב:

בוא נזכור שהוא השיג תיקו פעמיים והפסיד פעם אחת ב-3 השנים האחרונות. הוא לא בלתי מנוצח.

זה נכון, אבל בוא נזכור גם שהוא נשאר בשלטון אחרי הפעמים תיקו, פירק את ממשלת בנט אחרי שנה ובוא נגיד שהתפקוד של הממשלה בקורונה לא היה מזהיר, גם להשיג תיקו אחרי זה, זה הישג.

פוליטיקה הוא יודע לעשות.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, עדי-אל כתב:

אין לו כבר שפנים בכובע 

כנראה שיש לו: חוק יסוד - הבחירות (כל 4 שנים), "נחכה למסקנות ועדת חקירה ממשלתית" (שנים...כמו שנמתין היום שנים לפסיקת העליון על שלושה אישומים), "אחרים לא נתנו לי תמונת מודיעין נכונה", "אני מגן ישראל שמוטט את החמאס" (אחרי 1300 הרוגים לפחות, 240 חטופים ומאות פצועים)...תסמוך עליו שימצא שפנים.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

היו לי פה ויכוחים על חוק הלאום ועל היחס לדרוזים במדינה.

אלו הודעות של הורים לטירונים דרוזים בפלוגה של הבן שלי (אחד הטירונים האלו חיסל מחבל שחדר לבסיס ב7.10).

ההורים עצמם מעורבים מאוד בפעילות הפלוגה, פועלים ומסייעים במה שצריך.

לא נכנס לויכוח אם צודקים או לא צודקים בכל נושא שנוגע להם, אבל אם רוצים להשאיר אותם בצד שלנו, כדאי להתעורר ולשנות גישה.

image.thumb.png.0f7de00ac027b4a48748629f2caf75f2.png

image.png.f2d3ec90ace83d108afe64c235f98c93.png

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, MostlyWicked כתב:

אני לא מבין למה הסרקזם\ווטאבאוטיזם המטופש הזה טוב. אתה אומר שכן אפשר לשכנע את השמאל ה״גלובאלי״, אירופאי, אמריקאי או איך שתקרא לו בצידקתנו? בלי להסיט את האש לימין הגדול והרע בבקשה, כן או לא?

לא אני לא אומר שאפשר לשכנע את ה"שמאל הגלובלי". ה"שמאל הגלובלי" הוא פשוט מטומטם.
בסך הכל השוותי בין שתי קבוצות של מטומטמים. אחת מהן היא בוודאות אפילו מעבר למטומטמים היא כת של מטומטמים.
לשכנע את "השמאל הגלובלי" המטומטם ממש לא צריך לעניין אותנו. צריך לעשות מה שטוב לנו פשוט.
לשכנע את הביביסטים המטומטמים זה כבר משהו חשוב. לדעתי ולצערי זה בלתי אפשרי. לבנאדם יש עדיין 19 מנדטים למען השם! 19!, זה פשוט לא להאמין. במצב הנוכחי היו אמורים להיות לו 0-3 לכל היותר.
עד שלא יפרקו פה את הדבר הזה שנקרא "ליכוד" ועד שלא יעיפו את הזבל שנקרא ביבי לפח האשפה של ההסטוריה לא יהיה לנו עתיד.

אם צריך D9 שיעלה על הבית ברחוב עזה בירושלים אז שיהיה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 14 דקות, mcaspi כתב:

כנראה שיש לו: חוק יסוד - הבחירות (כל 4 שנים), נחכה שנים למסקנות ועדת חקירה ממשלתית (כמו שנמתין היום שנים לפסיקת העליון על שלושה אישומים), אחרים לא נתנו לי תמונת מודיעין נכונה, "אני מגן ישראל שמוטט את החמאס" (אחרי 1300 הרוגים לפחות, 240 חטופים ומאות פצועים)...תסמוך עליו שימצא שפנים.

כבר היה דיון דומה

נחיה ונראה 

פורסם
לפני 16 דקות, רוןS כתב:

כשיהודי נהרג בהפגנה בארה"ב והמסקנה היא "זה לא רצח על רקע.."

עם כול הצער שבדבר, נראה שזה בעיקר מקרה מצער בוא קטטה קלה הפכה להיות קטלנית לאחד הצדדים מתוך חוסר מזל טוטאלי.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני נוטה להסכים עם falou. קפלן לא הלך לשום מקום. אם לא יהיו שינוים אחרי המלחמה זה ייראה כמו גן ילדים. "הרוב הדומם" שתמך פסיבית ייצא לרחוב. מאמין שלפחות חלק מהימין יצטרף גם אם אך ורק לסגור חשבון עם אחראים על מחדל ו"תפקוד" של הממשלה עד היום הזה.

• רעיון טוב! 2
פורסם

לא פאשיזם.

על שער החניה של חבר כנסת מהליכוד, תושב עומר, רוסס המספר 1400, במחאה על מספר ההרוגים.

המשטרה הגיעה בלילה לביתה של תושבת עומר החשודה במעשה. לאחר שהיתה עצורה לילה, הובאה להארכת מעצר כשהמשטרה מבקשת 7 ימים.

במהלך הדיון, החוקר הודה ששאל אותה למי הצביעה בבחירות!!

שוחררה למעצר בית.

https://x.com/BiniAshcknasy/status/1722596713737679250?s=20

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, רוןS כתב:

קשה לי להסכים אתך.

כשמסמנים בתים של יהודים באירופה, כשיהודי נהרג בהפגנה בארה"ב והמסקנה היא "זה לא רצח על רקע.."

את השונאים מפקיסטן ואינדונזיה לא תשנה, את חברי תרבות ה- WOKE לא תשנה, את אירלנד לא תשנה, אבל הציבור השפוי והרגיל? הפעם הוא איתנו, אבל ממש איתנו. 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, om2 כתב:

מחנה הימין יצטרף למחאות רק אם יהיה לביבי תחליף.

תחליף ממשי, אדם עם שם ופנים שמחנה הימין ידע שבו הם בוחרים אחרי שביבי ילך.

ביבי דאג לדכא כל מתנגד,

לכן לא כזה בטוח שיקום מישהו מתוך הליכוד. כי זאת משימת התאבדות פוליטית אם המהלך לא יצליח.

ומחוץ לליכוד ולכנסת יש הרבה אנשים טובים.

נקווה שיקום מישהו כזה שיצליח לסחוף את העם איתו.

אחרת, עם כל הכעס על ביבי.

אני לא רואה ליכודניק אמיתי מפגין נגד ביבי כדי שבבחירות הבאות הוא יצטרך לשים גנץ/לפיד בקלפי.

בקשר לדמות של מנהיג מקובל מחליף לביבי, כרגע אי אפשר לדעת מי יקפוץ על העגלה, הכל יכול להשתנות.  הרבה אנשים על הגדר, למשל נניח יוסי כהן שלא ידבק בו כתם ה7 באוקטובר.

ברור שביבי עוד יעשה מהלכים בהמשך לשרוד ולמסמס בחירות,  למשל שלום עם סעודיה כדי להשתיק את כולם או מהלכים אחרים כמו שהוא אוהב כדי לעשות ספינים משני מציאות.

דבר נוסף, חשוב איך ישראל יוצאת מהמלחמה מול עזה ומה יעלה בגורל החטופים.

מה שכן, בתור אחד שרץ על הטיקט של מר ביטחון (קטלק...),  אם ישראל לא תפעל מול החיזבאללה לשנות את המציאות שאפשרנו בשבועות האחרונים להדרדר , אז הסיכויי שרידות של ביבי צונחים, איך הוא יסביר עוטף עזה 2 בצפון? 

עריכה אחרונה על ידי yb

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא נראה שהתקיפות של צה"ל בצפון הולכות ומתעצמות.

זה אמנם לא יציאה למלחמה אבל אם על כל נ"ט היו יורים חזרה על החוליה, היום מטוסים מורידים פצצות על בסיסים של חיזבלה. 

גם טסו מעל לבנון כמה פעמים כדי להעביר מסר.

הבעיה שזה לא מספיק וכל עוד הם לא עפים מהגבול אסור לתת שם "הפוגה".

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, Supertigre כתב:

את השונאים מפקיסטן ואינדונזיה לא תשנה, את חברי תרבות ה- WOKE לא תשנה, את אירלנד לא תשנה, אבל הציבור השפוי והרגיל? הפעם הוא איתנו, אבל ממש איתנו. 

הייתי שמח לראות יותר סימנים לזה אם זה המצב.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...