Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשה בכלל.

גאה להיות ישראלי, גאה להיות יהודי, אין אף מדינה בעולם שהאזרחים שלה התגייסו למען אזרחים כמו שאצלנו התגייסו, ולא משנה אם הם ביביסטים או רק לא ביבי.

מה שאתה רואה בהפגנות זה אהבלים שראו סרטון מזויף של חמאס עם בובה וחושבים שהם נלחמים למען החלשים. עוד שנה-שנתיים כשתהיה אינתיפאדה בצרפת אתה תראה צרפתים בני 18 מקללים את מוחמד.

מצחיק שבערוץ 12 שמים כותרת "המשפחות מוכנות לכולם תמורת כולם", מה ציפיתם, שאמא לילדה חטופה תגיד "לא תשאירו אותם שם?".

• אהבתי 8
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

@yor2 לא בדיוק. התומ״תים האלה עברו אי אילו שדרוגים.

על המחליף עובדים כבר 40 שנה ויותר, אבל פרוייקטים נכשלו. ה-M109 עדיין נפוץ מאוד בעולם, אם כי מספר הגרסאות עמום. 

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

מצחיק שבערוץ 12 שמים כותרת "המשפחות מוכנות לכולם תמורת כולם", מה ציפיתם, שאמא לילדה חטופה תגיד "לא תשאירו אותם שם?".

ישבתי אתמול עם חברים. מפה לשם, רובם מסכימים לפתרון של כולם תמורת כולם. אממה, ברגע שהם הבינו שזה כולל את הנאצים החדשים משמחת תורה, חזרו בהם.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, NEW10 כתב:

עובדה ששום דבר לא עובד לנו בתור מדינה. מדינת ישראל בעיני העולם היא פשוט סחורה פגומה ומקולקלת שאין לה קונים. מדינה שיותר ויותר אנשים בעולם מאמינים שאין לה בכלל זכות קיום ושהיא צריכה לחזור להיות פלסטין.

אפילו אחרי מה שקרה בשבעה באוקטובר, זה לא שאין גינויים בעולם, יש קצת גינויים והזדהות, אבל בתכלס הפלסטינים מסכנים הרבה יותר(ככה רוב העולם רואה את זה), ורוב העולם המערבי פשוט לא תומך בנו וכל מועדוני הכדורגל באנגליה מתנערים מאיתנו ואני מרגיש פשוט בושה להיות ישראלי ויהודי.

וזה לא שהכדורגל בארץ כזה טוב שאנחנו פשוט יכולים לזנוח את הכדורגל מחו"ל, קל וחומר של הליגה האנגלית

נראה לי לקחת שילוב לא נכון של כדורים חבר😁

שום דבר לא עובד לנו בתור מדינה? אנחנו המדינה הכי מתקדמת במזרח התיכון. אנחנו מקושרים למעצמה מס' 1 בעולם. עד לא מזמן השקיעו בנו מכל העולם, אבל בגלל שהיה לנו כל כך נח וקל בחרנו מנהיגים חסרי תועלת שרק רצו כח כסף וכבוד ולא שמו ז' על שום דבר אחר חוץ מלקמבן את חברים שלהם ולסכסך בין האנשים וקיבלנו אסון. אבל הנה, אתה רואה איך פוטין חוטף אנשים מהבתים וממקומות עבודה כדי שילכו להילחם בשבילו באוקראינה ופה אנשים באים מחו"ל כדי להתגייס לצבא ולהילחם על המדינה.

בטח שהפלסטינים יותר מסכנים, החיים שלהם במיץ של הזבל. הם קבוצה של בורים נחשלים שמלמדים את הילדים שלהם לרצוח ולהרוס. היית מוכן להתחלף איתם? הכדורגל שלהם יותר טוב?

תבין חבר, ככל שיש לך יותר אויבים סימן שאתה בדרך הנכונה. הפלסטינים רוצים להיות הקורבן התמידי, זה שבוכה גם אחרי שהוא מקבל מה שמגיע לו. בגלל זה החיים שלהם נראים ככה ובחיים לא יצא מהם שום דבר חוץ מג'יהאד.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה, אלפי האסירים מלפני שמחת תורה פחות נאצים?

אותו חרא רק עם פחות מזל רצחני.

• אהבתי 4

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני 4 דקות, אליה כתב:

למה, אלפי האסירים מלפני שמחת תורה פחות נאצים?

אותו חרא רק עם פחות מזל רצחני.

אנחנו המטומטמים ששמרנו אותם חיים. היינו צריכים לשחוט אותם ולחסוך לעצמנו 6000 נבלות שצריך להאכיל ולשמור עליהם בכלא.

במצב כזה גם לא היה לחמאס שום דרישה כזאת, כי כל מטרתם במבצעים מהסוג הזה הוא  לבצע חטיפות ולאחר מכן עסקאות שבויים. שאין לך מחבלים בכלא אין על מה לנהל מו"מ על חטופים מול מחבלים.

אם ישחררו פה 6000 מחבלים בעסקה, תארזו מזוודות - זה לא צחוק, זה הסוף של המדינה.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 4 דקות, איציק נ. כתב:

הבעיה היא לא בשחרור אסירים, הבעיה היא בכך שבכל עסקה כזו ישראל ממש התחייבה בעבר שלא לפגוע בהם ובהמשך גם פחדה לפגוע (חיסולים ממוקדים). זו עוד משוואה שאסור לחזור אליה, עוד משוואה שצריך לשנות. 

פורסם
לפני כשעה, NEW10 כתב:

כל מועדוני הכדורגל באנגליה מתנערים מאיתנו

הרבה שוכחים שרוב המועדונים שם בבעלות ערבית

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 דקות, איציק נ. כתב:

אנחנו המטומטמים ששמרנו אותם חיים. היינו צריכים לשחוט אותם ולחסוך לעצמנו 6000 נבלות שצריך להאכיל ולשמור עליהם בכלא.

במצב כזה גם לא היה לחמאס שום דרישה כזאת, כי כל מטרתם במבצעים מהסוג הזה הוא  לבצע חטיפות ולאחר מכן עסקאות שבויים. שאין לך מחבלים בכלא אין על מה לנהל מו"מ על חטופים מול מחבלים.

אם ישחררו 6000 מחבלים, עזוב, אפילו 10, זה חייב להיות מלווה בטיל ממסוק שנייה אחרי שהוא עובר את הגבול.

פורסם

לא הייתי משחרר להם אחד, אבל אני לא מחליט. יש משפחות שאיבדו את יקיריהם ויש כאלה שיקיריהם נחטפו. במצב כזה כל בר דעת היה מוותר על הכל בשביל שמשפחתו/ילדיו יחזרו, זו תחושה הגיונית ואין אף אחד שמתווכח על זה.

אני מקווה שיקרה איזה נס ונתעורר לאיזה יום טוב שיודיעו לנו שהכוחות הקרקעיים הגיעו לחטופים ושיחררו אותם.

מותר עדיין לחלום ולהחזיק שביב תקווה. מנסה לחפש קצת אופטימיות במצב הנוכחי.

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעתיים, yor2 כתב:

מתברר שצה"ל. משתמש עוד בתותחים משנות ה70.

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/skhs4cqzp

שכחו את התותחנים: צה"ל משתמש עדיין בתותחים משנות ה-70 של המאה הקודמת

הצבא הגיע למלחמה הנוכחית עם תותחים בני חמישים. ב־2023 הוא היה אמור להתחיל להצטייד בתותחים מודרניים של אלביט מערכות, שזכתה במכרז מעורר מחלוקת. נכון לעכשיו, התותחים החדשים לא יגיעו לפני מחצית 2024.

חבל שלא משתמשים ב-MLRS בצורה קצת יותר מאסיבית, היו יכולים לחסוך המון כסף בעלויות של חיל האוויר.  כאחד ששירת בגדוד הסדיר וגם במילואים בחיל התותחנים, אני יודע למה הכלי הזה מסוגל ולכן מרגיש לי קצת בזבוז שדווקא במלחמה הזו שבה הרס המבנים הוא גדול מאוד, היה אפשר לנצל את הכלי.

• אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

לא בטוח שהכלי הזה מתאים לשימוש מאסיבי בעזה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

לא יודע מתי שירת, אבל כנראה שהכלי מיועד היום למטרות אחרות (תכרתי משמע).

97-2000 - בין הסדירניקים הראשונים שעבדו על הכלי הזה.

אני כבר משוחרר כמה שנים ממילואים, אז באמת שלא יודע מה קורה עכשיו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)
לפני כשעה, tinoki כתב:

ישבתי אתמול עם חברים. מפה לשם, רובם מסכימים לפתרון של כולם תמורת כולם. אממה, ברגע שהם הבינו שזה כולל את הנאצים החדשים משמחת תורה, חזרו בהם.

אני דווקא בעד, כי אם רוצים לחסל את החמאס ו6000 מפלצות פעילות נשארות שלמות ותופסות לנו תקנים בבית סוהר זה קצת סותר את ההגדרה של לחסל את החמאס מכל הבחינות .

לפני 22 דקות, Shmulik_Miata כתב:

חבל שלא משתמשים ב-MLRS בצורה קצת יותר מאסיבית, היו יכולים לחסוך המון כסף בעלויות של חיל האוויר.  כאחד ששירת בגדוד הסדיר וגם במילואים בחיל התותחנים, אני יודע למה הכלי הזה מסוגל ולכן מרגיש לי קצת בזבוז שדווקא במלחמה הזו שבה הרס המבנים הוא גדול מאוד, היה אפשר לנצל את הכלי.

לעשות מכתש בגדול של מגרש כדורגל מכל פגיעה בסביבה צפופה עם "מיכשולי הסברה" פוטנציאלים לא בטוח שהולך ביחד... למרות שמסקרן מאוד לראות ;-)

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...