Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

שמע, גילה גמליאל היא לא אחת מחברות הכנסת היותר חריפות שלנו, 

נו טוב.

במשהו אנחנו חייבים להסכים, לא ?

יכלו לשלוח לשם כנציג את עוזי דיין למשל, בקטע מכבד כן.

זה שגילה לא פלפל לא אומר שהאחראי לחלוקת המשימות בועדה המארגנת של הליכוד חייב להיות "לא חריף"

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 16 דקות, רוןS כתב:

יכלו לשלוח לשם כנציג את עוזי דיין למשל, בקטע מכבד כן.

כנציג של מה? דיין לא חבר כנסת ולא שר.

פורסם
לפני 3 דקות, MiniMiz3r כתב:

כנציג של מה? דיין לא חבר כנסת ולא שר.

צודק,  שכחתי.

נדחק מרשימת הליכוד ע"י אנשים ראויים ממנו.

טועה טעות.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

כנראה שבמקום אחר היא היתה "עוברת". אצל הדרוזים חוק הלאום הוא נושא רגיש מאוד, ובשנה כל כך טעונה גם כך המשבץ היה צריך להיות קצת יותר רגיש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

שמע, גילה גמליאל היא לא אחת מחברות הכנסת היותר חריפות שלנו, אבל בסך הכל היא לא קיצונית - אין לה התבטאויות חריפות, שירתה בצה"ל, אפילו הייתה במכון הישראלי לדמוקרטיה (בדקתי בויקיפדיה, כן? לא עוקב שלה). לחסום אותה זאת מחאה נגד הממשלה בצורה הברורה ביותר, אם מול בן גביר יש את הקלף של הרשעה ותמיכה בכהנא, ומול החרדים את אי הגיוס, אין באמת מולה שום קלף. שלפו מאיזה ארכיון את ההצבעה שלה בעד חוק הלאום כאקט נגד הדרוזים, בחייאת, זאת סתם המצאה.

אל תחפש תירוצים איפה שלא צריך, אפשר לפעמים להגיד שהמפגינים סתם היו לא בסדר.

אתמול שמעתי מספר נציגי הדרוזים. כן, זה נגד הממשלה ואנשים שהצביעו בעד חוק הלאום. כולם כאחד אמרו: "באים אלינו רק לבית הקברות. נמאס, לא רוצים לראות אותם יותר. אני מניח שלהבדיל ממגזר היהודי רוב מוחלט של דרוזים חושב ככה. אז זכותם כמו של הקיבוצניקים, למראות שמדובר בבית קברות ציבורי.

לפני 4 שעות, MiniMiz3r כתב:

שיישאו נאומים, זה תפקידם.  מי שלא מעניין אותו יכול פשוט לא להגיע, זה עד כדי כך פשוט.

לא הבנתי, פרוטגוניסטים של יום הזיכרון הם משפחות הנופלים או פוליטיקאים שנדחפים עם הסחורה שלהם? אם המשפחות, אז זה באמת מאוד פשוט. שפוליטיקאים שנויים במחלוקת ולא המשפחות לא יגיעו לטקס. 

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בהתחלה ראיתי בynet נראה ואז נמחק..

כל העולם צילם את זה וסרטונים התפזרו בכל הרשת. לא אתפלא אם יהיה בערב בחדשות.

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

אבל מה אתה עונה לגלאון עם המשפט הזה?
"לך מפה לפני שנטפל בך כמו שטיפלנו בפשיסטים המקוריים"

אני לא יודע למי היא אמרה את זה, מה שיקל עלי לכתוב מה שאני כותב בלי להתייחס פרטנית למקרה.

אני חושב שלרוב הישראלים הרעיון שיכולים להיות כאן בני אדם המחזיקים בדעות הקרובות לנאציזם, פשיזם, סתם גזענות קיצונית, עדיין ישמע קיצוני ולבתי אפשרי כמעט. אבל סבל מגזענות כנראה לא מנע אף פעם מבני אדם להיות גזענים לאחרים. ואנחנו גם יכולים להסתכל על מקומות אחרים בעולם, כמו רוסיה - שם לא חסרים אנשים שמקעקעים צלבי קרס על עצמם ומעריצים את היטלר שרצה להפוך את הוריהם לעבדים - כדי להבין שמעשית אין שום דבר שבאמת מונע התפתחות של רעיונות כאלו גם בארץ. ואכן, יש לנו לפחות תנועה פוליטית אחת, שנקבע עליה בבית המשפט שהיא בעלת דמיון לפשיזם.

גם בלי זה, אני חושב שאנחנו בנקודה כרגע שבה עולם המושגים, או יותר נכון - הפירוש והמשמעות שנותנים להם, של שני המחנות הגדולים בישראל כבר כמעט ולא מאפשר לייצר שיח - לא משנה אם מנומס או לא. אני קורא פרסומים של כל מיני אנשי קהלת, רוטמן, נטף (היועץ שלו?). אני רוצה להאמין שהם לא שקרנים והם באמת חושבים שהם ליברלים, ודמוקרטים ומגיני חירויות הפרט ולוחמי השוק החופשי. אני מניח שלפחות חלקם באמת חושבים שהם פועלים לחזק את הדמוקרטיה. אבל בעולם שלי (וכנראה של רוב אלו שמהם הם כביכול שואבים השראה במערב) הם אנטיתיזה מוחלטת לזה. בטח אלו מהם שבוחרים לגור במאחזים ופועלים באופן אקטיבי לקדם סיפוח של יהודה ושומרון. ואני לא ישן בלילות מפחד מהיום שבו יתגשם החלום של פרופ' קופל, והם ינצחו בזכות הדמוגרפיה.

מה אפשר לעשות עם זה? די כלום. את העצה הפרקטית, בערך, היחידה, נתן היום עומר מואב, שהציע לנו להתחיל להגמל ממדינת הרווחה. ואני חושב שאם יהיו עוד בחירות בישראל, ואם תקום מפלגה שמייצגת את מה שהוא אומר - שמאל מדיני וימין קיצוני כלכלי - כנראה שהיא תקבל את הקול שלי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עוד צעד בדרך לאפרטהייד.

אחרי שהבטיחו שחוק הלאום הוא רק עניין הצהרתי ולא מעשי.

אז באמת למה שלא נסמוך עליהם שבאו רק לשפר קצת את בית המשפט??

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

רק לציין שבקהילה הדרוזית לא חסמו אותה מכניסה, אלא מלנאום. 

אמרו בפירוש שיכולה להיכנס, להניח זר, לחלוק כבוד, מה שבא לה; אך לא לנאום. 

מאוד פשוט. מאוד מכבד את כלל הצדדים. 

מבין אותם. הם משרתים בצבא, רואים בעצמם חלק מהמדינה, יש לי חברים דרוזים שהייתי מפקיד את חיי בידיהם בלי להסס והיו לי כאלו גם בצבא וזה הדדי. מה הם מקבלים בתמורה? הזנחה של התשתיות ויריקה בפנים בדמות חוק הלאום.

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

את שלב א של טירונות עשיתי במחנה שרגא. ישבו שם גם דרוזים מסיירת 300, רבים מהם אנשי קבע. בשבתות היינו באים אליהם כמו הביתה וקיבלו אותנו בכבוד רב כמו בני משפחה. אותנו, טירונים מניאקים שלב א. גם משמר הגבול אז היה מורכב בעיקר מדרוזים. את אחינו החרדים ראיתי רק לפני הפסח, כאשר באו להחרים את הסירים מהמטבח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה צריך את חוק הלאום הדבילי הזה? איך הוא יועיל במשהו לאזרחים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

למה צריך את חוק הלאום הדבילי הזה? איך הוא יועיל במשהו לאזרחים?

הקהל של החוק הם האנשים שאין להם בעיה שיש מינוס בסוף החודש, שהגן של הילד פח, שלוקח שנה לקבל תור לרופא, שעלות המחיה בשמים ושדיור לא על הפרק.

קודם כל וההההכככייייי חשוב, שנראה לכווווולם ש "אנחנו בעלי הבית".

מחכה להמשך חוק הלאום, "חוק הטיבאגינג ללא יהודים בטקס יום העצמאות"

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 דקות, mikyl כתב:

ברור, כי זה לא עולה כסף. מינוס בסוף החודש? בכלות, ממשלה קודמת אשמה:

החלב מתייקר וסמוטריץ' מאשים את הממשלה הקודמת

האמת היא שבאמת נחתם הסכם עם מנגנון אוטומטי בממשלה הקודמת.

מה ששכחו להגיד זה שהמננגנון נקבע בתמורה לכך שלא העלו אז את המחירים והחליטו לשים סוף לתגרנות שליוותה כל עליית מחירים.

חוץ מזה הוא כבר שר אוצר מספיק זמן כדי לשנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...