Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

מציע שתעמיק את יכולות הקריאה באנגלית. מודיס כותבים בדיוק את הסיבות.

מציע שתקרא משהו חוץ מעיתון הארץ באנגלית.

שים גם דגש על המשפט האחרון.

האם יש סיכונים?   בהחלט. כרגע, נראה שאנחנו עוד לא שם. מה יהיה בהמשך רק אללה יודע.

Even before the outbreak of the current riot" emphasized that "Growth was generally expected to slow, given the changes in the milder global environment and the significant monetary tightening. The key interest rate now stands at 4.5% compared to 0.1% in March 2022. In its baseline scenario, Moody’s expects that the growth of the"C. The real will slow down to around 2.6% this year, before accelerating again to around 3.5% in 2024. While the prolongation of current events poses significant risks to the outlook of the Israeli economy, there is so far no indication of substantial capital outflows or a re-examination of foreign investments"to Israeli hi-tech companies."

לפני 9 דקות, Pika007 כתב:

למרות שידעתי שקהל דף המסרים ינסה לסובב גם את זה איכשהו, אני עדיין מוצא את עצמי ב facepalm עמוק כשאני קורא את התגובות פה ובמקומות אחרים.

קודם כתבתי בצחוק "מה, גם מודיס סמולנים עכשיו?"

לא יאומן, אבל חלק מהתגובות אזכרה משיקות לזה, או טענות שמודיס לא מבינים.

מודיס.

לא מבינים איך לקבוע דירוג אשראי.

Some people are beyond help.

אתה כלכלן?   אה לא?

אז אל תתפוס תחת.

כמו שכבר כתבתי - מודיס היו חריגים בהחלטה שלהם לתת תחזית חיובית לישראל כש-2 הסוכנויות האחרות נתנו תחזית יציבה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

שים גם דגש על המשפט האחרון.

כבר ראינו כמה אתה אוהב צ'רי פיקיניג. לא צריך לאשרר את זה מחדש כל פעם.

העלו פה כבר את הציטוטים שמתיחסים ל"רפורמה" אז לא אעלה אותם שוב.

כרגע היחידים שאני רואה שמנסים למצוא זווית חיובית לדוח הזה, הם אתה וכנרת בראשי.

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אתה כלכלן?   אה לא?

אז זהו ש99% מהכלכלנים אומרים שזה אירוע רע.

האמת ש100% מהכלכלנים שאני קראתי חושבים כך, אבל בטח יש איפשהו איזה כלכלן שתוכל להשתמש בו לצרי פיקיניג האהוב עליך.

כל כך רע עד שביבי והרצוג דיברו בימים האחרונים עם מודיס וניסו לשכנע אותם לא לשנות את תחזית הדירוג.

• אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, SurfHigh כתב:

הבדיחה עליהם, כי שר האוצר לא מבין אנגלית! אנגלית זאת שפה של סמולנים פריבילגים! אחד אפס לוזרים! 

דלפה תמונה של סמוטריץ מעיין בדירוג החדש

12_46_33_sign.jpg

• אהבתי 3
  • מצחיק 7

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, gadik6 כתב:

אתה כלכלן?   אה לא?

אז אל תתפוס תחת.

אני לא זה שטוען שהחברה לא מבינה ומה לא.

כלכלן? לא, לא כלכלן. אבל יש לי 3 אנליסטים שיושבים בגופים שמנהלים מיליארדים, אחד מהם ב Bank of America שהוא חבר טוב ואנחנו מדברים קבוע.

רוצה לשלוח לו שאלה? בבקשה, רק אני כבר אומר לך, זה לא הולך לגרום לך להיראות טוב.

פורסם
לפני 41 דקות, gadik6 כתב:

אתה הרי לא נכנס להיסטריה כל פעם שאתה לא מצליח להוסיף משקל או אפילו יורד כמה קילו באימון, נכון

בנוסף לכול התגובות עד עכשיו, שאני מסכים איתן, גם עם זה שזאת אנלוגיה לא משהו.

תגיד אתה לא מתבאס כשאתה לא מצליח לעשות את מה שהיית אמור לעשות?

בשלישי נכשלתי פעמיים בחזרות האחרונות, לכאורה זה בסדר, אבל ברור שהתבאסתי על עצמי רצח - הייתי אמור להרים את כול הסט...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

בשלישי נכשלתי פעמיים בחזרות האחרונות, לכאורה זה בסדר, אבל ברור שהתבאסתי על עצמי רצח - הייתי אמור להרים את כול הסט...

image.png.42f8b5b88e93e51798be71e1b2b4ccd2.png

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

במקרה נתקלתי בזה. מסתבר שביבי לא המציא כלום. ניסו לרתום מצביעים על רקע עדתי כבר לפני 40 שנה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

גם קודם. אצל בגין זו היתה שיטה עיקרית, עוד לפני "המהפך".

א-פרופו חינוך כלכלי, באחד מאתרי החדשות התפרסמה ידיעה על מישהו שחישב שמהלכי הממשלה גרמו עד כה נזק של 10,000 ש"ח לכל משפחה ישראלית. בטוקבק הראשון נכתב משהו בסגנון "איך נגרם נזק, בחשבון במילא אין כלום".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, MiniMiz3r כתב:

לא הבנתי מה הקשר לאופוזיציה? הרי לשיטתך תפקיד האופוזיציה הוא להתנגד לקואליציה. אם הקואליציה לא מצליחה למשול, שתתפטר.

סיבוב הפרסה שעשית בחצי שנה הוא מגוחך. 

הקואליציה יכולה למשול ועוד איך, אם הם היו רוצים היו ממשיכים את החקיקה ולא היו עוצרים.

לא. מה הצד השני קשור. הוא לא קשור. ובסוף הרי הסכימו שניסו לדחוף פה דיקטטורה.

תגיד לי, כשהצביעו נגד העברת הוראות החירום באיוש והממשלה התמוטטה, למה לא קראת לצד השני להצביע בעד? אמרתם שזאת בעיה של הקואליציה לא? 

אבל עכשיו לפיד אשם. סליחה - אשם חלקית.

תראה איזה יופי, אם היו רוצים להמשיך עם הרפורמה היו מחוקקים בלי האופוזיציה (רוב וזה..)

בניגוד לממשלה הקודמת שלא היה לה רוב, ובגלל זה לא הביאה את ההסכם ללבנון להצבעה בכנסת, ולא יכלה להעביר את תקנות איו"ש כי שוב, ממשלת מיעוט.

הבנת גוטה?

פורסם (נערך)

כלומר האופוזיציה היתה מועלת בתפקידה להתנגד ליוזמות מזיקות.

נתניהו מבין את הנזקים שממשלתו גורמת. אבל אין לו הביצים לדפוק על השולחן. כפע שכתבתי קודם - לא אפס אלא שלילי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא אתה לא רציני.

באמת יובל?

הם עצרו את החקיקה כי הם רוצים להעביר את זה ביחד עם האופוזיציה?

אני יוצא מנקודת הנחה שהחלטת לנוח הסופש עם כמה חומרים פסיכואקטיביים ובגלל זה אתה רושם דבר כזה

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

רוצה לשלוח לו שאלה? בבקשה, רק אני כבר אומר לך, זה לא הולך לגרום לך להיראות טוב.

נגיד ויש מלחמה מול כמה זירות מצפון ומדרום, וגם תוספת של מקומיים, סטייל שומר חומות 2.0 משודרג. ובנוסף לכל הבלגן של המלחמה הזו, המהפכה המשפטית ממשיכה לצבור תאוצה שוב וחלקים משמעותיים עוברים, ככה שדה פקטו הפכנו למשטר דיקטטורי. 

לאן פנינו? 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

זה כמו שילד יצייר על הקיר בבית ספר, ילד אחר ירוץ להלשין למורה, ואחרי שהילד שצייר יענש הילד המלשין יגיד "מה אתה רוצה זה לא אני".

רוצה לומר, הרפורמה דפוקה אבל אחרי שלפיד והאופוזיציה רצו לבכות לכל העולם יש להם תרומה משמעותית למצב. 2 הצדדים תרמו באותה מידה מבחינתי.

זה כמו להגיד אומנם גרמנים ויפנים התחילו WWII אבל בעלי ברית היעזו להתנגד. לכן הם תרמו משמעותית למצב ו-2 הצדדים אשמים באותה מידה בטבח של מיליוני אנשים. 

מתעלמים מהעובדה שהכל יכל להיסגר תוך חודש בשיחות בבית הנשיא, אבל לא, לפיד היה חייב להשיג תמונות של הפגנות בגשרים, והכנסת צה"ל למגרש הפוליטי.

לפיד ושאר מנהיגי האופוזיציה רק קפצו על העגלה שכבר תפסה תאוצה. אין להם גם שום קשר לצה"ל.

לבוא ולטעון שרק הקואליציה אשמה פה זה קבירת ראש בחול. אתם מחפשים להאשים צד אחד כאילו הצד השני מורכב מדובוני אכפת לי, לי אין בעיה להאשים את שני הצדדים.

לא אנחנו. זאת מודיס שהוציא לביבי כרטיס צהוב וציינה במפורש שרק הודות לממשלה הקודמת הוא לא אדום.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...