Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אם כבר זה כמו דירה עם שותפים, שותף אחד ניסה לבשל עם אלכוהול והתחיל לשרוף את המטבח, השותף השני מתקשר למכבי אש. ואז השותף הראשון חוטף צעקות מבעל הבית ושניהם מקבלים לשלם את החשבון של מכבי האש, והשותף הראשון מתעצבן על השני למה הזמנת מכבי אש...

מדוייק.

לבוא להאשים את מי שהרים את הדגל בכך שזה יגרום נזק שקול לאי לקיחת אחריות מה שהממשלת ימין על מלא מלא תירוצים אלופה בזה.

@יובל .מ.מה ציפית שהאופוזיציה תעשה? תחכה בצד לראות האם יהיו השלכות לרפורמה ואז להתלונן? 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 13 דקות, Morningstar כתב:

אני לא מבין מה זה השובניזם הזה. למה שאתה תחליט על אשה מה היא יכולה לעשות עם הגוף שלה ומה לא. רוצה למכור את הרחם שלה? היא בגירה? ההליך מוסדר? שיבושם לה.

כבר עניתי על זה

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

פער שלך עם סחר באיבר מין של האשה לעומת סחר בשאר החלקים של גוף האדם כמו צבא, פועלי בניין וכד' הוא...? סיכויי המוות? סיכויי הסיבוכיים הרפואיים? אני מנסה להבין מה המשתנה שלפיו אתה קובע שזנות לא טוב אבל [הכנס מקצוע מסוכן פה] כן טוב.

גם על זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אבל אם שותף ב יכל לסגור את העניין בלהגיד לשותף א "בוא אני אלמד אותך איך מבשלים עם אלכוהול"?

מתעלמים מהעובדה שהכל יכל להיסגר תוך חודש בשיחות בבית הנשיא, אבל לא, לפיד היה חייב להשיג תמונות של הפגנות בגשרים, והכנסת צה"ל למגרש הפוליטי.

שותף א לא לא רצה להקשיב.

יכל להסגר תוך חודש בבית הנשיא. מי לא רצה לעצור את החקיקה בשביל לשבת ולנהל משא ומתן הוגן ( ולא עם אקדח על הרקה)?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אם שותף ב יכל לסגור את העניין בלהגיד לשותף א "בוא אני אלמד אותך איך מבשלים עם אלכוהול"?

ילמד אותו תוך כדי שהשותף הראשון שורף את הבית?

הם קידמו את הרפורמה תוך כדי שהם מקשקשים שהם "פתוחים להידברות", איזה מין הידברות זאת? כמו שאני אומר לילד שלי שאסור לחרבן במכנסיים, רק בשירותים, והוא אומר לי כן אבא תוך כדי שהוא דופק עוד חירבון במכנסיים.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו שילד יצייר על הקיר בבית ספר, ילד אחר ירוץ להלשין למורה, ואחרי שהילד שצייר יענש הילד המלשין יגיד "מה אתה רוצה זה לא אני".

רוצה לומר, הרפורמה דפוקה אבל אחרי שלפיד והאופוזיציה רצו לבכות לכל העולם יש להם תרומה משמעותית למצב. 2 הצדדים תרמו באותה מידה מבחינתי

אתה באמת חושבשסוכנויות הדירוג מחכות ללפיד שיספר להם או סומכות על מה שהוא אומר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפיד הקשיח עמדות תוך כדי, גנץ רצה ללכת לבית הנשיא לדבר.

היה זמן בין קריאה ראשונה לשנייה לעשות ריכוכים, האופוזיציה קראה להפגנות ושיבושים (ועל הדרך התחילה להשתמש במונחים שהושאלו מימי זעם של חיזבאללה), אז ברור שהקואליציה תרוץ עם זה. 

לבוא ולטעון שרק הקואליציה אשמה פה זה קבירת ראש בחול. אתם מחפשים להאשים צד אחד כאילו הצד השני מורכב מדובוני אכפת לי, לי אין בעיה להאשים את שני הצדדים.

Just now, Night Driver כתב:

אתה באמת חושבשסוכנויות הדירוג מחכות ללפיד שיספר להם או סומכות על מה שהוא אומר?

די נו. אם אתה חושב שאין משמעות לאמירות המטומטמות של ראשי המחאה, או לקריאות של חברות הייטק גדולות אז וואלה מה אני אגיד לך, בהצלחה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

לבוא ולטעון שרק הקואליציה אשמה פה זה קבירת ראש בחול. אתם מחפשים להאשים צד אחד כאילו הצד השני מורכב מדובוני אכפת לי, לי אין בעיה להאשים את שני הצדדים.

לא. מה הצד השני קשור. הוא לא קשור. ובסוף הרי הסכימו שניסו לדחוף פה דיקטטורה.

תגיד לי, כשהצביעו נגד העברת הוראות החירום באיוש והממשלה התמוטטה, למה לא קראת לצד השני להצביע בעד? אמרתם שזאת בעיה של הקואליציה לא? 

אבל עכשיו לפיד אשם. סליחה - אשם חלקית.

ולגבי "גנץ רצה ללכת לבית הנשיא לדבר". אני באמת לא יודע איך תופסים מגנץ. לי הוא לא נראה אדם לתפוס ממנו, ולא ברור לי איך הוא - שחווה את השקרים של ביבי מגוף ראשון - צריך ללכת ולתת אמון באיזושהי הבטחה של ביבי. זה שהוא מוכן ללכת מראה לי שהוא לא קלט עדיין.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

זה כמו שילד יצייר על הקיר בבית ספר, ילד אחר ירוץ להלשין למורה, ואחרי שהילד שצייר יענש הילד המלשין יגיד "מה אתה רוצה זה לא אני".

רוצה לומר, הרפורמה דפוקה אבל אחרי שלפיד והאופוזיציה רצו לבכות לכל העולם יש להם תרומה משמעותית למצב. 2 הצדדים תרמו באותה מידה מבחינתי.

לא. תקרא את הדוח. האזהרה היא לא בגלל מהות השינויים אלא בגלל עצם הנסיון להעביר אותם מראש בלי הסכמה רחבה. 

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

2 הצדדים תרמו באותה מידה מבחינתי.

נא. אתה רוצה אנלוגיה על ילדים? דמיין שיש ילד שהערס של הכיתה מאיים לפוץ אותו מכות. הילד מתלונן. המורה נבהלת ומודיעה שכל הכיתה לא יוצאת לטיול שנתי כדי ללמוד על נזקי האלימות במקום. מה האלטרנטיבות שהיו לילד החלש? ללכת ללמוד קונג פו בסתר?

...

יש איזה כשל לוגי מעגלי אצל תומכי הרפרומה, שאני באמת לא מצליח להבין. מצד אחד, הם מזלזלים בכל העולם ואישתו, וחושבים שללא התיווך של לפיד או משהו אנשים שמתעניינים במה שקורה כאן לא היו מבינים את מהות הרפורמה. אתמול ארז תדמור, בן אדם די עלוב באופן כללי, אפילו הלך צעד קדימה וסיפר שבאליטה הישראלית פשוט קנו מסרים שקריים של מתנגדי הרפורמה, מבלי שמישהו בכלל מבין מה רע ובאופן שמועברת.

מצד שני, איכשהו דווקא מצביעי המפלגות הימניות מהעשירונים התחתונים במדדים הסוציו אקונומים, כולל כמובן אלו שלא למדו לימודי ליבה - דווקא הם יודעים מצליחים להבין יותר טוב מכל העולם ולהסביר איך ההרפורמה תחזק את הדמוקרטיה.

זה לא כ"כ סביר. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 53 דקות, יובל .מ. כתב:

לא הבנתי מה הקשר לאופוזיציה? הרי לשיטתך תפקיד האופוזיציה הוא להתנגד לקואליציה. אם הקואליציה לא מצליחה למשול, שתתפטר.

סיבוב הפרסה שעשית בחצי שנה הוא מגוחך. 

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

חחחחחחחחחח

הבעיה ששותף א הוא פנאט שמצהיר בכל הזדמנות שבישול הוא לא בראש סדר העדיפויות שלו, הוא כרגע עומד למשפט על הגשת אוכל מורעל ומאמין שאם יתפלל מספיק חזק הוא יהיה מוגן משריפות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...