Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 50 דקות, פינדר כתב:

עברנו מ"האופוזיציה אשמה" ל"מה רע בדירוג הזה"?

IMG_6612.jpeg

ומה "רע" בדירוג הזה?

עד אפריל שנה שעברה ישראל גם הייתה A1 עם תחזית יציבה (מ-2020), ששודרגה לתחזית חיובית.

האם מעצמות כמו ארה"ב או גרמניה נהנות מתחזית חיובית או שהן גם בעלות תחזית יציבה?

• מעניין 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

כי זו ירידה ראשונה מזה 15 שנה (ואני לא מתעלם מ-2020, זו אנומליה של הקורונה).

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

ומה "רע" בדירוג הזה?

עד אפריל שנה שעברה ישראל גם הייתה A1 עם תחזית יציבה (מ-2020), ששודרגה לתחזית חיובית.

כי אם אני בשיפור ועליה, ובגלל משהו השיפור עוצר, המשהו הזה לא טוב. עדיף תמיד להשתפר לא?

אתה עוצר את חשבון הבנק שלך מלהשתפר כי ''מה רע בקצת יציבות''?

מרים משקולות ומפסיק כשהמשקלים עולים כי ''קצת יציבות''?

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

כי זו ירידה ראשונה מזה 15 שנה (ואני לא מתעלם מ-2020, זו אנומליה של הקורונה).

אחלה הסבר. מאוד מעמיק. 

אולי עכשיו זה גם אנומליה של המשבר הכלכלי העולמי, או שאולי מודיס קצת התבלבלו בשנה שעברה?

כי 2 הסוכנויות האחרות דווקא מדרגות את ישראל כיציבה, כמדומני.

לפני 5 דקות, David32 כתב:

כי אם אני בשיפור ועליה, ובגלל משהו השיפור עוצר, המשהו הזה לא טוב. עדיף תמיד להשתפר לא?

אתה עוצר את חשבון הבנק שלך מלהשתפר כי ''מה רע בקצת יציבות''?

מרים משקולות ומפסיק כשהמשקלים עולים כי ''קצת יציבות''?

אתה עולה במשקלים כל שבוע?

אין פציעות, אין דילואוד, אין שבועות פחות מוצלחים?

אם כבר הגענו לאנלוגיה הזאת - אתה הרי לא נכנס להיסטריה כל פעם שאתה לא מצליח להוסיף משקל או אפילו יורד כמה קילו באימון, נכון?

פורסם
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

ומה "רע" בדירוג הזה?

מעניין מה היה קורה אם יוסיין בולט או מייקל פלפס היו אומרים לעצמם, גם עכשיו אני שוחה/רץ די מהר, מה רע? 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

זה בסדר לא להבין בתחזית הדירוג ובמשמעויות שלה. זה לא בסדר להתחיל להסיק מזה מסקנות.

תחזיות הדירוג לא נועדו ל"פשוטי העם", הם בעיקר עבור כלכלות ובנקים גדולים. 

ככה בעצם מעריכים סיכונים ונקבעות ריביות עבור גופי גדולים.

להתפס למילים בלי להבין את המשמעות שלהם זו עצם ההגדרה של בורות.

ישראל אינה מדינה שמשקיעה בהשכלה פיננסית ולכן לרוב האנשים זה לא אומר כלום הם רק ירגישו את זה בכיס, בטווח הרחוק כמובן.

• אהבתי 4

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 16 דקות, gadik6 כתב:

ומה "רע" בדירוג הזה?

יפה שמפיצים עדכונים לדפי המסרים גם בשבת. 

שום דבר לא רע בדירוג בפני עצמו, "יציב" זו סתם מילה.

מה שרע זה *הירידה* בדירוג והנימוקים מאחוריה. 

• אהבתי 4
פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

אחלה הסבר. מאוד מעמיק. 

אולי עכשיו זה גם אנומליה של המשבר הכלכלי העולמי, או שאולי מודיס קצת התבלבלו בשנה שעברה?

זו לא אנומליה של המשבר העולמי. מודיז עצמם אמרו למה הם הורידו את התחזית. זה לא סוד.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

אחלה הסבר. מאוד מעמיק. 

כי 2 הסוכנויות האחרות דווקא מדרגות את ישראל כיציבה, כמדומני.

אם כבר הגענו לאנלוגיה הזאת - אתה הרי לא נכנס להיסטריה כל פעם שאתה לא מצליח להוסיף משקל או אפילו יורד כמה קילו באימון, נכון?

אוקיי. ועדיין, הפגיעה בתחזית היא לא משהו מקרי שנגזר מכוחות השוק או מביצועיו. נכתב שחור על גבי לבן: חוסר היציבות הפוליטי, ובאופן ספציפי ניסיון העברת חוקים שנויים במחלוקת ובאופן כוחני - הם-הם הסיבה להורדת תחזית הדירוג. זה בניגוד למשק הישראלי - שביצועיו טובים ועל כן הדירוג עצמו טרם הושפע.

מה שאתה טוען, שיש עליות וירידות, היה רלוונטי אם התחזית להורדה הייתה קורית כי השוק הישראלי איבד מכוחו. אז באמת יש עליות וירידות. אבל פה הסיבה היא החלטות פוליטיות.

אני לא רואה שיפור השבוע במסה שאני מרים לא כי השרירים תשושים ( = פלקטואציות בביצועי השוק), אלא כי ההחלטות שקיבלתי באופן אקטיבי ובמודע בתחומים שלא קשורים ישירות באופי האימון (למשל תזונה או מצב רגשי), משפיעות על היכולת שלי להשתפר.

ואז אני עוד בא ואומר שהיריב שלי בתחרות - הוא הסיבה שאני לא משתפר ) = האופוזיציה).

עריכה: אחרי שכל האנלוגיה לאימון נכתבה, שמתי לב כמה היא גרועה. באימון כושר חייבות להופיע ירידות בביצועים, זה חלק מהאימון ומהגנה על הגוף. בכלכלה לא צריכה להיות ירידה בביצועים כדי להשתפר. אין הרפייה, זה לא שריר שמתעייף ועצמות שעלולות להינזק. הפלקטאוציות בביצועי ספורטאים הן הכרח של הגוף שלהם, ירידת דירוג זה בעקבות החלטות מודעות שמתפרשות כהחלטות גרועות.

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • אהבתי 2
פורסם

למרות שידעתי שקהל דף המסרים ינסה לסובב גם את זה איכשהו, אני עדיין מוצא את עצמי ב facepalm עמוק כשאני קורא את התגובות פה ובמקומות אחרים.

קודם כתבתי בצחוק "מה, גם מודיס סמולנים עכשיו?"

לא יאומן, אבל חלק מהתגובות אזכרה משיקות לזה, או טענות שמודיס לא מבינים.

מודיס.

לא מבינים איך לקבוע דירוג אשראי.

Some people are beyond help.

• אהבתי 6
פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

מציע שתעמיק את יכולות הקריאה באנגלית. מודיס כותבים בדיוק את הסיבות.

לפני 27 דקות, gadik6 כתב:

ומה "רע" בדירוג הזה?

הרע הוא שישראל תשלם יותר ריבית על החובות שלה.

נרגיש את זה ביוקר המחיה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

דילואוד הוא היחיד שמכוון.

פציעות ושבועות פחות מוצלחים הם בעיקר סימפטומים של שגיאות (מחסור בשינה, התאוששות לקויה, אכילה לא מספקת/איכותית וכו' וכו').

הרפורמה ותוצאותיה (תוצאות ניסיונות החקיקה) ,במקרה הזה תחזית דירוג האשראי, הם לא דילואוד, אפילו לא קרוב. יותר בכיוון של פציעה כי החלטת לעשות 1RM PR בכל הרמה ובכל אימון ואימון.

שווה להתייחס דווקא למילים של ההצהרה וההחלטה להורדת התחזית. המילים הן אמריקאיות אבל בגדול זו כאפה עם הצד המעליב לממשלה.

--

ביבס כבר קיבל נכשל בנוגע לביטחון, עכשיו הוא מקבל נכשל בכלכלה. מה עוד צריך לקרות כדי שחברי מרכז ליכוד יבינו שביבס פשוט מרסק להם את העסק?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 5 דקות, Gosser1860 כתב:

המילים הן אמריקאיות

הבדיחה עליהם, כי שר האוצר לא מבין אנגלית! אנגלית זאת שפה של סמולנים פריבילגים! אחד אפס לוזרים! 

• מצחיק 6
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

1. זה הבאג הרגיל של חסידי ה"הסברה". אם רק נסביר טוב יבינו אותנו. זה לא משאיר אף מקום אף פעם לספק שיש בעיה במעשים עצמם, ולא בהסברים.

2. התהיה שקופצת לי פה של ידידי היקר גדי כאילו יש סיכוי שמדובר ב"אנומליה" מלמדת שהוא לא קרא את מה שפורסם מנייר העמדה. הם מסבירים די בפשטות שהיה פה ניסיון לשינוי משפטי מהיר, שגם לא היה סביבו קונצנזוס (שנדרש לשיטתם לשינוי מרחיק לכת), וגם לא היה נותן מענה לבעיות המוסכמות בערך שיש במערכת המשפט הישראלית. 

3. גרוע מזה, לשיטתם, אומנם המחאה האזרחית הצליחה, בינתיים, לעצור את המהפכה, אבל האופן שבו ניסו לבצע אותה כשלעצמו מעיד על החלשותם של מוסדות דמוקרטים בישראל, והופך את ישראל למדינה עם מדיניות צפויה פחות.

4. ובמפתיע, למרות שהכל זה "הסברה", גם השיחה של  ביבי איתם וגם של הרצוג לא ממש שינתה את זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...