Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מקווה שקניתם דולרים 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

קראתי את נוסח ההודעה על ההחלטה, הם פחות או יותר נתנו לביבי כאפה עם הצד המעליב. טרחו לכתוב באופן ספציפי שביצועי השוק החזקים והתפתחויות חיוביות שמתרחשות בשנה האחרונה וממשיכות כרגע הן תוצר של צעדים ורפורמות של הממשלה הקודמת.

מעניין כמה זמן יקח עד ששר האוצר שלנו יוציא הודעה שמודי'ס סמולנים, ומתי ביבי ישלח להם הודעה סטייל מה שאמרו לביידן mind your own business

מה שווה חברת דירוג אשראי עולמית אם אי אפשר לשלוט בה?

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, falou כתב:

ומאיפה באה הביצית לעובר, מתנובה?!

אתה רציני?

כל הררי המילים והדעה ואתה לא יודע שפונדקאית כמעט תמיד (שוב, מדינות מתוקנות, מעתה ואילך אם אתייחס לנושא אז זה תמיד למדינות מתוקנות בלבד) מושתלת בעובר..?

אז הביצית לא מגיעה מתנובה, היא מגיע מתורמת, התורמת יכולה להיות האישה שזקוקה לפונדקאות, ויכולה להיות תורמת חיצונית לחלוטין.

אז אתה כנראה ממש ממש נגד תרומת ביציות כי סחר באיברי אדם, אני סקרן האם אתה גם מתנגד לתרומת זרע באותו נחרצות?

לפני 6 שעות, falou כתב:

אני לא מתנגד להורות חד מינית (...)

רגע, מה? 

תיישב לי את הנקודה הזו - אתה לא מתנגד להורות חד מינית, אלא רק מצפה שגבר יהרה גבר אחר...? או אולי ימצא איזו אישה שתיתן לו לשים את הפיפי שלו בפיפי שלה ואז זה כן בסדר, אבל דרך הליך פונדקאי זה לא? 

או שבעצם הבעיה שלך היא עצם זה שיש תמורה, ואסור לתת תמורה והכל חייב להיות אלטרואיסטי נטו וחזקה על הפונדקאית להתמודד עם זה מהכיס שלה? או שאולי מותר לה לקבל שיפוי אבל היא חייבת להגיש נגדן קבלות והקומיסר-פונדקאות מאשר האם זה בסדר שהיא נסעה במונית ולא באוטובוס לתור?

כמו בהרבה דיונים תיאורטיים אחרים - פותרים בעיה לא קיימת.

בהינתן שאתה לכאורה לא לגמרי מכיר את הליך הפונדקאות עצמו - אני לא מופתע שאתה לא לגמרי מכיר את הפונדקאיות ומונע מהנחות מוצא שרירותיות. אם הנושא באמת מעניין אותך מעבר לפולמוס בקארס - שווה שתבדוק ותראה כמה ניצול יש בתחום, הוא די מוסדר ומטפלים בהן יופי טופי. הבעיה היא בעיקר קונספטואלית, כמו שאנשים מסוימים בטוחים שאם ניתן לאישה את הזכות להפיל אזי שאנחנו בהכרח בעד הפלות בשלבים מתקדמים, ואולי גם קצת רצח תינוקות. זה סליפרי סלופ הרי רגע אחד היא מפילה בחודש 4 קצת אח"כ חודש 6 לא שמת לב מה קורה חודש 8 ואז בום זורקים תינוקות בפח הקרוב למקום מגורינו,

אין באמצע.

(וזה שאין באמת בעיה עצומה של הפלות בחודש 8 ממניעים של "לולז נמאס לי בעצם" לא בדיוק משנה את דעתם של העוסקים בדבר)

**

עזבו שטויות,

קלטתם את דירוג האשראי של ישראל?

האופוזיציה הזו... איבדו את זה לגמרי!!! הם עושים ממש ממש נזק. רק ממשלה של ימין על מלא מלא ובנוסף אופוזיציה של ימין מלא לאללה תעלה את דירוג האשראי ל200 גזיליון ת'יטן לבלס #נישתי

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

@oryo  רק כדי לסבר את אוזנך, פונדקאות מוסדרת בחוק הישראלי מאז 1996, אם כי חלו בחוק שינויים מאז. אחד התנאים הוא קשר גנטי (ביצית או זרע, או שניהם) של ההורים המיועדים. והוועדה הדנה בבקשות יותר מגוונת מהוועדה לבחירת שופטים.

אני מצרף שוב את המסמך הרשמי המסביר את ההליך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין תוך כמה זמן ביבי יתחיל להתראיין בערוץ 14, ולספר שבזמן נסיונות ההפיכה המשפטית כאן הוא היה יושב ראש האופוזיציה, והצביע נגד.

• מצחיק 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כולם מדברים על המוסד היוקרתי. מי ישמע

בואו, זה לא הרווארד, כולה חבורה של סתומות.

לא נראה לי שייצאו משם מנתחות מוח. מקסימום הדור הבא של סילמן או 

של ההיא עם האוהל על הראש הר סון משהו כזה.

פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

מהזוג הביולוגי או תרומה. לא מהפונדקאית.

1. אם מתרומה, אז מה רחוק היום שחזוני הפרוע יתממש ופשוט ייקנו עובר?

2. למה לא מהפונדקאית?

לפני 7 שעות, oryo כתב:

אז אתה כנראה ממש ממש נגד תרומת ביציות כי סחר באיברי אדם, אני סקרן האם אתה גם מתנגד לתרומת זרע באותו נחרצות?

לא מתנגד בכלל. תרומת זרע לא גורעת כלום מהתורם, לא פיסית ולא פסיכולוגית. לילד שנולד עדיין יש אמא, שהיא האמא שלו. אני מכיר מישהי שהתרימה זרע מחבר בשירותים של פאב ואחרי זה תבעה ממנו מזונות. על זה, אני מעדיף את האופציה של תרומת זרע

תרומת ביצית היא עניין קצת יותר מורכב, אבל גם את זה יודעים לעשות באופן לא מזיק. בכל מקרה, גברים לא יכולים להתרים ביצית, נשים מקבלות ביצית והן נכנסות להריון.

בכל מקרה, שני התורמים לא עוברים הריון ולידה, האמא שתגדל את הילד עוברת אותו.

ואתה מכיר מישהי שמעדיפה תרומת ביצית על ביצית שלה?

אם כן, אז למה?

לפני 7 שעות, oryo כתב:

בהינתן שאתה לכאורה לא לגמרי מכיר את הליך הפונדקאות עצמו - אני לא מופתע שאתה לא לגמרי מכיר את הפונדקאיות ומונע מהנחות מוצא שרירותיות

כמו שכתבתי, אני לא מכיר את הפונדקאיות, אני מכיר את הדוח, ככה ששום דעה שלי היא לא שרירותית.

לפני 7 שעות, oryo כתב:

אין באמצע

אני חושב שכתבתי בבירור שפונדקאות מקובלת בעיני, ללא שום סייג, כל זמן שהיא לא נעשית על בסיס מסחרי/קבלני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דומני שזה לא כתוב במפורש. מכל מקום, חוק תרומת ביציות הוא חוק נפרד, ויש איסור מפורש על תשלום תמורת התרומה (למעט התשלום של המדינה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, teyal כתב:

של ההיא עם האוהל על הראש הר סון משהו כזה.

אבל אם מישהו היה מדבר על רעלה הוא היה יוצא גזען פאשיסט.

לפני 7 שעות, oryo כתב:

עזבו שטויות,

קלטתם את דירוג האשראי של ישראל?

האופוזיציה הזו... איבדו את זה לגמרי!!! הם עושים ממש ממש נזק. רק ממשלה של ימין על מלא מלא ובנוסף אופוזיציה של ימין מלא לאללה תעלה את דירוג האשראי ל200 גזיליון ת'יטן לבלס #נישתי

זה כמו שילד יצייר על הקיר בבית ספר, ילד אחר ירוץ להלשין למורה, ואחרי שהילד שצייר יענש הילד המלשין יגיד "מה אתה רוצה זה לא אני".

רוצה לומר, הרפורמה דפוקה אבל אחרי שלפיד והאופוזיציה רצו לבכות לכל העולם יש להם תרומה משמעותית למצב. 2 הצדדים תרמו באותה מידה מבחינתי.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 44 דקות, falou כתב:

.

אני לא מבין מה זה השובניזם הזה. למה שאתה תחליט על אשה מה היא יכולה לעשות עם הגוף שלה ומה לא. רוצה למכור את הרחם שלה? היא בגירה? ההליך מוסדר? שיבושם לה.

הפער שלך עם סחר ברחם של האשה לעומת סחר בשאר החלקים של גוף האדם כמו צבא, פועלי בניין וכד' הוא...? סיכויי המוות? סיכויי הסיבוכיים הרפואיים? אני מנסה להבין מה המשתנה שלפיו אתה קובע שפונדקאות לא טוב אבל [הכנס מקצוע מסוכן פה] כן טוב.

במקום לאסור פונדקאות, או כל מקצוע מסוכן\שנוי במחלוקת אחר - תסדיר את הנושא כך שתהיה עליו רגולציה כלשהי שתהפוך את הנושא לפסודו מוסרי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, Morningstar כתב:

אני לא מבין מה זה השובניזם הזה. למה שאתה תחליט על אשה מה היא יכולה לעשות עם הגוף שלה ומה לא. רוצה למכור את הרחם שלה? היא בגירה? ההליך מוסדר? שיבושם לה.

הפער שלך עם סחר ברחם של האשה לעומת סחר בשאר החלקים של גוף האדם כמו צבא, פועלי בניין וכד' הוא...? סיכויי המוות? סיכויי הסיבוכיים הרפואיים? אני מנסה להבין מה המשתנה שלפיו אתה קובע שפונדקאות לא טוב אבל [הכנס מקצוע מסוכן פה] כן טוב.

במקום לאסור פונדקאות, או כל מקצוע מסוכן\שנוי במחלוקת אחר - תסדיר את הנושא כך שתהיה עליו רגולציה כלשהי שתהפוך את הנושא לפסודו מוסרי.

אני לא מבין מה זה השובניזם הזה. למה שאתה תחליט על אשה מה היא יכולה לעשות עם הגוף שלה ומה לא. רוצה למכור את האיבר מין שלה? היא בגירה? ההליך מוסדר? שיבושם לה.

הפער שלך עם סחר באיבר מין של האשה לעומת סחר בשאר החלקים של גוף האדם כמו צבא, פועלי בניין וכד' הוא...? סיכויי המוות? סיכויי הסיבוכיים הרפואיים? אני מנסה להבין מה המשתנה שלפיו אתה קובע שזנות לא טוב אבל [הכנס מקצוע מסוכן פה] כן טוב.

במקום לאסור זנות, או כל מקצוע מסוכן\שנוי במחלוקת אחר - תסדיר את הנושא כך שתהיה עליו רגולציה כלשהי שתהפוך את הנושא לפסודו מוסרי.

אחד לאחד.

לא רוצה זנות? תחליף בחשפנות, יותר "קל".

דרך אגב - חשפנות של אישה זה רע, חשפנות של גבר מקבלת כתבה מחמיאה בחדשות 13. קצת מצחיק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

זה כמו שילד יצייר על הקיר בבית ספר, ילד אחר ירוץ להלשין למורה, ואחרי שהילד שצייר יענש הילד המלשין יגיד "מה אתה רוצה זה לא אני".

רוצה לומר, הרפורמה דפוקה אבל אחרי שלפיד והאופוזיציה רצו לבכות לכל העולם יש להם תרומה משמעותית למצב. 2 הצדדים תרמו באותה מידה מבחינתי

אם כבר זה כמו דירה עם שותפים, שותף אחד ניסה לבשל עם אלכוהול והתחיל לשרוף את המטבח, השותף השני מתקשר למכבי אש. ואז השותף הראשון חוטף צעקות מבעל הבית ושניהם מקבלים לשלם את החשבון של מכבי האש, והשותף הראשון מתעצבן על השני למה הזמנת מכבי אש...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 7
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא מבין מה זה השובניזם הזה. למה שאתה תחליט על אשה מה היא יכולה לעשות עם הגוף שלה ומה לא. רוצה למכור את האיבר מין שלה? היא בגירה? ההליך מוסדר? שיבושם לה.

הפער שלך עם סחר באיבר מין של האשה לעומת סחר בשאר החלקים של גוף האדם כמו צבא, פועלי בניין וכד' הוא...? סיכויי המוות? סיכויי הסיבוכיים הרפואיים? אני מנסה להבין מה המשתנה שלפיו אתה קובע שזנות לא טוב אבל [הכנס מקצוע מסוכן פה] כן טוב.

במקום לאסור זנות, או כל מקצוע מסוכן\שנוי במחלוקת אחר - תסדיר את הנושא כך שתהיה עליו רגולציה כלשהי שתהפוך את הנושא לפסודו מוסרי.

אחד לאחד.

לא רוצה זנות? תחליף בחשפנות, יותר "קל".

דרך אגב - חשפנות של אישה זה רע, חשפנות של גבר מקבלת כתבה מחמיאה בחדשות 13. קצת מצחיק.

אני באמת לא נגד זה. כל עוד ההליך מוסדר והאשה לא מנוצלת. זה דוחה אותי - אבל עוד יותר דוחה אותי שאנחנו כחברה מנסים להחליט באופן שרירותי על אנשים אחרים ש X לא ראוי כי לדעתנו הוא לא ראוי. אותי דוחה תלמידי ישיבות שמאמינים שהתפילות שלהם מצילות את עם ישראל. דוחה אותי הרבה יותר מזנות. אפשר גם את זה להוציא מחוץ לחוק?

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אם כבר זה כמו דירה עם שותפים, שותף אחד ניסה לבשל עם אלכוהול והתחיל לשרוף את המטבח, השותף השני מתקשר למכבי אש. ואז השותף הראשון חוטף צעקות מבעל הבית ושניהם מקבלים לשלם את החשבון של מכבי האש, והשותף הראשון מתעצבן על השני למה הזמנת מכבי אש...

אבל אם שותף ב יכל לסגור את העניין בלהגיד לשותף א "בוא אני אלמד אותך איך מבשלים עם אלכוהול"?

מתעלמים מהעובדה שהכל יכל להיסגר תוך חודש בשיחות בבית הנשיא, אבל לא, לפיד היה חייב להשיג תמונות של הפגנות בגשרים, והכנסת צה"ל למגרש הפוליטי.

• תוכן חדש...