Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

שמע, אתה פשוט בוחר להגיב מה שבא לך ומתעלם ממה שרושמים, אז בשביל מה?

להרגיש טוב עם עצמך?

מתישהו אמרתי שהממשלה עושה הכל כמו שצריך?

1. המפגינים מתחלקים ל-2: חלק מפגינים, חלק מחפשים לייצר ריב.

2. לפיד מחפש להלהיט את המצב, נקודה. אף פעם לא חיפש לעבוד קשה, תמיד מחפש איך לצאת טוב. יגיע להפגנה ויעמוד על שרפרף כדי להראות יותר גבוה.

3. ההייטקיסטים מתחלקים ל-2 כמו המפגינים.

על הכלכלנים ומוסדניקים לא אני דיברתי אז לא יודע מה זה קשור פה.

חלאס עם הציונים האישיים, גם אם אתה לא מכבד אנשים אחרים - תכבד את עצמך. אם אתה כ"כ בטוח שאני טרול פשוט שים התעלמות ותתדיין עם אנשים שכותבים לעניין. אין לי עניין בתקיפות אישיות וקיוויתי שהפסקת עם זה. 

אנסה להרחיב מתוך הנחה שבאמת לא הבנת מאיפה זה מגיע: 

התגובה שלי לא מתעלמת מכלום, היא מייצגת את הטמפלייט של הטענות שאתה מהדהד, חלקן נכתבו וחלקן עדיין לא נכתבו - אבל כולן בגדול אותו הדבר. לבקר בבלעדיות את הריאקציה, להתעלם מההקשר ובעיקר מהגורם. 

ההפיכה המשפטית מגיעה בצורה אגרסיבית, בבת אחת, ללא נסיון הדברות או הקשבה, עם הצהרה מההתחלה שלא יזוזו במ"מ ואז "ועדות" בהן רוטמן מתנהל כמו שמתנהל - אפס הקשבה או התייחסות, מקסימום אגרסיה, וכמובן אפס שינויים או דיון. ועדת כסתח בשביל שבהיסטוריה ייכתב שזה עבר בצורה דמוקרטית לכאורה. 

מול הדי9 שהוא הריבון עומדים מאות אלפי אנשים, מפוזרים, מכל הגילאים והקשתות הפוליטיות. הזעזוע מורגש בכל פרמטר - בהתאם לחומרת המצב. 

אבל הטענות שלך הן, ובכן, מה שכתבתי. כמו שיבגני כתב, עצם ההשוואה בין פוגרומים ובין הפגנה מול מספרה היא-היא הנדסת התודעה, וכזו עובדת רק כשיש מי שיהדהד את זה. ההודעה שלי נועדה לשקף את האבסורד בטענות, כי כשמרכזים אותן פתאום קולטים כמה הן כולן אותו דבר ולמה הן משוללות הגיון. 

האשמים בסיטואציה הם קודם ולפני הכל אלו הבוחרים לחסל את הרשות השופטת בטענות מטופשות על 'דמוקרטיה' של שלטון הרוב בלבד. הם והם בלבד. אתה אמנם כנראה לא מבין/מסכים/מפנים את זה אבל התקווה של המפגינים היא שישנם מספיק ימנים פרופר שכן. 

והתשובה למדוע להפגין בכלל, היא שאין באמת דרך להלחם בריבון מעבר לכך במהלך תקופת כהונתו, אז זה לא שיש ברירה אמיתית למי שחושש לעתיד המדינה שלו. אני נוטה להסכים עם סלואו שהסיכוי להצלחה הוא קטן כי ביבי באמת שם פס גדול על כולם ומקבל מספיק רוח גבית בעשותו כך מדי והותר אנשים שמעוניינים בסחורה שיש לו להציע, ומנגד מבין לגמרי למה אנשים מפגינים ולא פשוט נותנים לו לדרוס את המדינה שלהם בלי התנגדות. 

כל עוד אפשר להתנגד. 

הסיפור עם שרה והמספרה הוא, כפי שנרשם, dftt קלאסי. אם היו גורמי צללים כמו הקונספירציה מאחת התגובות שלך, אני מניח שזה היה מאורגן טוב יותר ולא היו נופלים בפח. אבל אין, יש את מכונת התעמולה של ביבי - גורם מבריק, מתוכנן מהונדס וממומן היטב, ומולו קבוצה של אנשים שמנסים להתנגד ועושים מלא טעויות בדרך כי הם קבוצה לא מאורגנת של אנשים מפוחדים. 

אז כן, הם עושים מלא טעויות, אבל הם לא הבעיה אלא סימפטום. לך יש עוד את הבינה והיושרה להסתכל על הממשלה הזו ולהבין שהם לא באמת מייצגים את הדברים שמכרו במהלך הקמפיין, לרוב אין. כלבים נובחים והשיירה עוברת. 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

בואו נסתמך על תומכי טרור העיקר רק לא ביבי

כבר דיברנו על זה לפני אי אילו עמודים. ההסתמכות הנוראית שאתה מדבר עליה ושגרמה לך להצביע בן גביר בפועל התנהלה באופן הרבה יותר "ימני" מהממשלה של היום, שפרט לחסינות מפשעים ודאגה לעצמה לא עושה בינתיים כלום, אגב פילוג הולך וגובר של העם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אם הייתה אפשרות לממשלת ליכוד-יאיר לפיד- כחול לבן יכול להיות שהייתי מצביע לאחת מאלה. הבעיה שלי הייתה בעיקר עם רע"מ והרצון של לפיד להסתמך על חד"ש תע"ל. כל השאר כולם יחסית דומים (חוץ מהחרדים שהנציגים שלהם אהבלים).

הבעיה שכולם רצו לקצוות, קרי בואו נסתמך על תומכי טרור העיקר רק לא ביבי. אז אתה מתפלא שהצבעתי לבן גביר? לא הייתה לי אופציה אחרת.

היתה לך. מה זאת אומרת? הצבעת לפי מה שחשבת שהכי נכון, שזו זכותך הלגיטימית והמלאה. אבל עזוב את זה רגע - זה לא קשור טענה שהעלת קודם. כלומר הבחירה שלך בבן גביר לא קשורה לדעה של עליו או משהו. 

אני חושב שאתה מנסה לערבב בין שני דברים לא קשורים. אפשר להתווכח אם ההתעקשות של המחנה שלי להיות "רק לא ביבי" היא טובה (אני לא סגור על זה. כי הוא נראה חלש וסחיט מאי פעם, מצד שני הוא סחיט בעיקר על ידי הימין הדתי והחרדים כי הם היחידים שמשאירים אותו למעלה). אבל גם זה לא קשור לדעה שלי או של אף אחד אחר, לכאורה או לא, על הימין  הדתי הקיצוני בישראל. אף ממאוכזבי בנט, למשל, לא הלך להצביע בן גביר בגלל שהוא שמע איזה יבגני אומר משהו על קיצוניים ונעלב או משהו כזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

זה כל הקטע, הסברנו פה כמה וכמה פעמים למה הצבענו כמו שהצבענו, הבעיה שלכם זה לא בא טוב בעין אז יותר נוח לקטלג את מצביעי הימין כבורים, גזענים, טיפשים, פינדר נראה לי אפילו הזכיר כ"לא יודעים אנגלית", ועוד שאר מחמאות.

תפריד בין כמה קבוצות במחנה השני:

1. תומכי הימין

2. מצביעי ה"ימין", כבר טחנתי למה אני מוסיף את הגרשיים.

3. ביביסטים

חלק לא קטן מהמצביעים של 'ממשלת השינוי' או מחנה 'רק לא ביבי' או כחול לבן או איך שתרצה לקרוא לזה, הם תומכי ימין.

זה לא קשה להוכיח - במיוחד עכשיו שיש שם את גדעון סער ואלקין וליברמן וכו'...

אני גם טוען שהפערים האידאולוגיים בין חלק לא קטן ממצביעי לפיד-גנץ-העבודה לבינך הם הרבה יותר קטנים מהפערים בינך לבין מצביעי יהדות התורה למשל.

הטרגדיה של השנים האחרונות היא שזה לא מוצא ביטוי במערכת הפוליטית - אני אטען שזו אשמת ביבי, אתה יכול להאשים את לפיד - זה פחות חשוב עכשיו.

עם הקבוצה הראשונה, אנשים כמו פינדר ויבגני ואני יכולים לשבת ולהתדיין על מה ראוי ונכון לעשות לטובת המדינה - זו כנראה המטרה המקורית של השרשור הזה.

הבוס שלי הצביע בבחירות האחרונות לליכוד ועובד שלי, אם הוא לא היה בחו"ל, כנראה גם היה מצביע ליכוד, לא שאלתי מפורשות.

כולנו יושבים ביחד בארוחת צהריים ומדי פעם מתווכחים גם על הרפורמה והמשפט וכו'...

שניהם רחוקים מלהיות בורים, טיפשים ומה שיותר חשוב מזה, שניהם משלמים מיסים, עשו צבא ונושאים בכל החובות של אזרחים במדינה.

הרוויחו ביושר את הזכות להצביע למה שבא להם.

הקבוצה השנייה, שאתה שייך אליה, מצביעה לקואליציה הזו שבסופו של יום לא מממשת את המדיניות שאתה חפץ בה.

שוב, אני לא מדבר על החרדים - אני מדבר עליך. הם מקבלים תמורה עבור הקול שלהם - אתה, אם אני מבין אותך נכון, לא.

אתה יכול להאשים את לפיד, את הקורונה ואת מפלצת הספגטי - אבל בת'כלס, תחת השלטון של ביבי אתה מקבל ממשלות מנופחות ומינויים לא ראויים, כמעט אפס טיפול בבעיות אקוטיות של המדינה כמו שילוב חרדים, משבר הדיור, ביטחון אישי ובנוסף על הכל משלם מיסים כמו בשוויץ.

אני יודע שאתה לא הצבעת לביבי ושהוא לא הקאפ אוף טי שלך, אבל אני מניח שהיה ברור לך שאם בן גביר בקואליציה, אז זו ממשלת ליכוד-חרדים.

הקבוצה השלישית, הביביסטים, גם מתחלקת לשתיים - אלה שהכיס שלהם מתנפח מהשלטון של ביבי (כמו ינקי דרעי למשל) והשאר שיצביעו לו גם אם הוא ינופף להם לשלום בסירת הצלה שמתרחקת מהטיטאניק. את אלה אני מגדיר כבורים, טיפשים, ייתכן שגזענים ובוודאות יודעים אנגלית פחות טוב ממצביע ממוצע של כחול-לבן.

הם מצביעים למישהו שמזיק להם, מזיק למשפחה שלהם ולא יודעים לנמק למה - איך עוד היית מגדיר אותם?

בסופו של דבר, השאלה שלי אליך היא מה אתה הולך לעשות כדי לנסות לשפר את המצב שלך?

נ.ב.

אם אתה מצפה להצביע לביבי ואז לבוא בטענות ללפיד שלא נכנס איתו אז זו קצת נאיביות - הוא צריך לרצות את המצביעים שלו ולא את המצביעים של בן גביר.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני שעתיים, yd b-4 כתב:

איפה אתם אבירי זכויות ההפגנה ששוטרי מחוז ירושלים מפרקים באלימות אמיתית מפגינים על בסיס חודשי?

image.thumb.png.c93803a0696aefde9f251b8999f18f65.png

image.thumb.png.73c03ebb65eb7e40be7115f180775d6c.png

image.thumb.png.288534c01551c1518b9f36344cd266c8.png

image.thumb.png.d31a14388badf0b5f12dff19bfda69b8.png

יש עוד הרבה.

מתי פוליטיקאי חרדי גינה אלימות נגד אתיופים או ערבים או סמולנים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, oryo כתב:

ההפיכה המשפטית מגיעה בצורה אגרסיבית, בבת אחת, ללא נסיון הדברות או הקשבה, עם הצהרה מההתחלה שלא יזוזו במ"מ ואז "ועדות" בהן רוטמן מתנהל כמו שמתנהל - אפס הקשבה או התייחסות, מקסימום אגרסיה, וכמובן אפס שינויים או דיון. ועדת כסתח בשביל שבהיסטוריה ייכתב שזה עבר בצורה דמוקרטית לכאורה. 

ועדות הכנסת זה ועדת קישוט, ברגע שהקואליציה מקבלת החלטה ומחליטה על משמעת קואליציונית, כולם מצביעים בהתאם.

אם אחרי המסיבת עיתונאים של לוין לא היו הצהרות של לפיד שמעכשיו מלחמה, היו יכולים להגיע לפשרה יפה (משהו סביבות הצעת הנשיא) בלי יותר מדי בעיות. גרמו לכולם להתחפר בעמדות וקיבלנו מה שקיבלנו.

לפני כשעה, oryo כתב:

אבל הטענות שלך הן, ובכן, מה שכתבתי. כמו שיבגני כתב, עצם ההשוואה בין פוגרומים ובין הפגנה מול מספרה היא-היא הנדסת התודעה, וכזו עובדת רק כשיש מי שיהדהד את זה. ההודעה שלי נועדה לשקף את האבסורד בטענות, כי כשמרכזים אותן פתאום קולטים כמה הן כולן אותו דבר ולמה הן משוללות הגיון. 

זה בדיוק למה רשמתי את שרשמתי - לך אחורה להודעות שלי מהיום בבוקר ותראה שאני בעצמי רשמתי שזה נראה כמו תרגיל של ביבי. לא השוותי בין פוגרום והפגנה, גיניתי גם את מה שהיה בחווארה, אבל נוח לך להתייחס אלי כמו "ביביסט". 

אפילו רשמתי שמבחינתי בן גביר נכשל, אתה צריך עוד משהו כדי להבין שאני לא הולך כמו עיוור אחרי נבחרי ציבור?

מה שאני רושם זה על דעתי בלבד, לא קיבלתי דף מסרים, לא שילמו לי ואני חושב שיועצים פוליטיים זה נחשים שלא הייתי מוכן לשבת איתם לארוחת צהריים.

לפני כשעה, oryo כתב:

הסיפור עם שרה והמספרה הוא, כפי שנרשם, dftt קלאסי. אם היו גורמי צללים כמו הקונספירציה מאחת התגובות שלך, אני מניח שזה היה מאורגן טוב יותר ולא היו נופלים בפח. אבל אין, יש את מכונת התעמולה של ביבי - גורם מבריק, מתוכנן מהונדס וממומן היטב, ומולו קבוצה של אנשים שמנסים להתנגד ועושים מלא טעויות בדרך כי הם קבוצה לא מאורגנת של אנשים מפוחדים. 

שלטי חוצות, במות, הגברה (איפה טרנספורטר שייתן לנו עלויות?), כל זה עולה כסף ומישהו משלם על זה. רוב המוחים הם באמת אנשים נורמטיביים, אבל מספיק שהגרעין קשה יהיה ממומן כדי להלהיט את כל היתר.

אני בעצמי ראיתי אנשים באים יום יום להפגין בקריית הממשלה בירושלים בזמן שעבדתי שם באבטחה, ומדבר גם על חברה יותר צעירים שצריכים לשלם חשבון חשמל. להיתמם שהם היו שם על חשבון זמנם הפנוי? טוב.

לפני כשעה, RK כתב:

כבר דיברנו על זה לפני אי אילו עמודים. ההסתמכות הנוראית שאתה מדבר עליה ושגרמה לך להצביע בן גביר בפועל התנהלה באופן הרבה יותר "ימני" מהממשלה של היום, שפרט לחסינות מפשעים ודאגה לעצמה לא עושה בינתיים כלום, אגב פילוג הולך וגובר של העם.

זה לא משנה. אני לא מסוגל לשים פתק שיכול להכניס אותם לממשלה (אותם = חברי כנסת תומכי טרור, אם יהיו מתמודדים ערבים שלא יתקפו את צה"ל אז בכיף). משום מה זה מאוד קשה לך לקבל את העובדה הזאת, שאני אלחם על הערכים שלי. 

בתור מישהו שהיה לוחם בצה"ל והתעמת עם הנבלות האלה בשטחים, לא מוכן לזה. 

לפני 26 דקות, stx כתב:

בסופו של דבר, השאלה שלי אליך היא מה אתה הולך לעשות כדי לנסות לשפר את המצב שלך?

כרגע, לא רואה מישהו ששווה לי ללכת לשים את הפתק שלו בקלפי. המקסימום זה להתווכח בקארספורום על חשבון זמן עבודה.

לפני 27 דקות, stx כתב:

נ.ב.

אם אתה מצפה להצביע לביבי ואז לבוא בטענות ללפיד שלא נכנס איתו אז זו קצת נאיביות - הוא צריך לרצות את המצביעים שלו ולא את המצביעים של בן גביר.

זה בדיוק העניין, הוא לא צריך לרצות את המצביעים שלו, הוא צריך לדאוג לצרכים שלהם. אם הייתי אומר לך שיש 2 אפשרויות, נקרא להפגנות, תאבד אוזן והרפורמה תעבור איך שהיא גם ככה, או שלפיד יישב עם רוטמן, יאזן טיפה את הרוטציה ועדיין ישראל תהיה "דמוקרטיה על מלא" בלי בריחת הון ומשקיעים וגם תישאר לך האוזן, מה עדיף?

אני אגיד גם עוד משהו, אם אחרי נאום הרצוג לפיד היה חכם ובמקום לשים אולטימטום היה אומר "שמתי וויז 40 דקות אני מגיע לבית הנשיא" והעם (כל העם, לא חצי) היה רואה שביבי ורוטמן באמת לא רוצים שיח או פשרה, גם הביביסטים הכי קשים היו מורידים ממנו את התמיכה בהתחייבות. 

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

מתי פוליטיקאי חרדי גינה אלימות נגד אתיופים או ערבים או סמולנים?

לא התחום שלהם. הם לא מתערבים במה שהם לא יודעים. מתמקדים בלסחוט תקציבים ולכפות דת.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אם אחרי המסיבת עיתונאים של לוין לא היו הצהרות של לפיד שמעכשיו מלחמה, היו יכולים להגיע לפשרה יפה (משהו סביבות הצעת הנשיא) בלי יותר מדי בעיות. גרמו לכולם להתחפר בעמדות וקיבלנו מה שקיבלנו.

אתה ממשיך להאשים את הנאנסת באונס. הרי אם הייתה מרפה את השרירים טיפה ומשחררת את המחשבות, לך תדע, אולי הייתה גומרת בסוף. זה בדיוק מה שאתה אומר.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא משנה. אני לא מסוגל לשים פתק שיכול להכניס אותם לממשלה (אותם = חברי כנסת תומכי טרור, אם יהיו מתמודדים ערבים שלא יתקפו את צה"ל אז בכיף). משום מה זה מאוד קשה לך לקבל את העובדה הזאת, שאני אלחם על הערכים שלי. 

בתור מישהו שהיה לוחם בצה"ל והתעמת עם הנבלות האלה בשטחים, לא מוכן לזה. 

אז אתה מודה, בפה מלא, שאתה מעדיף את ערך השנאה לאחרים על פני רווחה לעצמך, כי אתה רואה בעצמך שזה פוגע ברווחתך. וגם אני הייתי לוחם, וגם אני הייתי בשטחים. זה בסדר.

לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אגיד גם עוד משהו, אם אחרי נאום הרצוג לפיד היה חכם ובמקום לשים אולטימטום היה אומר "שמתי וויז 40 דקות אני מגיע לבית הנשיא" והעם (כל העם, לא חצי) היה רואה שביבי ורוטמן באמת לא רוצים שיח או פשרה, גם הביביסטים הכי קשים היו מורידים ממנו את התמיכה בהתחייבות. 

זה יקרה ביום שחזירים יעופו.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

גם הביביסטים הכי קשים היו מורידים ממנו את התמיכה בהתחייבות

כשגנץ צעד בעיניים פקוחות למלכודת של ביבי, אבישי בן חיים כתב בטוויטר שהוא מתחייב שאם ביבי לא מקיים את ההסכם, הוא מצביע גנץ (או לפיד, לא זוכר בדיוק).

מה קרה עם ההסכם כולנו יודעים.

הד"ר עדיין ביביסט.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מושב הכנסת מסתיים ב-2 לאפריל, ועד אז רוטמן מתכנן להעביר את הרפורמה קומלפט.  כלומר - עוד 30 יום ונינוה נהפכת. 

כשאני מחבר את הנקודות, מה שקרה אתמול בכיכר המדינה כנראה תוכנן על ידי ראש הממשלה ומקורביו ע"מ "להגדיר" את המפגינים כאנרכיסיטים, להטיל מגבלות על ההפגנות הבאות ולמנוע עיכוב חקיקה.

תמיד הייתי איש ימין, אבל מעציבה אותי מאוד העובדה שתיקונים נחוצים (על דעת כולם) במערכת המשפט מתבצעים בצורה חד-צדדית ללא שום התדיינות בין הצדדים.  בקצב הנוכחי הכל יעבור AS-IS.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

No worries 8)

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

לא. אבל גם הצד השני לא כזה מושך אותי עכשיו.

לא חייבים "לעבור צד".

גם בתוך הגוש שאתה רוצה אתה יכול לעשות פיין טיונינג בבחירת מפלגה אחרת בתוך אותו הגוש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

בינתיים ממשלת הימין על מלא שלנו חתמה על הסכם עם ההסתדרות, להעלות את השכר של העובדים הכי חזקים במשק.

אני בשוק אני אומר לך. איך יכול להיות. לא יכול להיות. שוק.

• מצחיק 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 38 דקות, tzahico כתב:

תמיד הייתי איש ימין, אבל מעציבה אותי מאוד העובדה שתיקונים נחוצים (על דעת כולם) במערכת המשפט מתבצעים בצורה חד-צדדית ללא שום התדיינות בין הצדדים.  בקצב הנוכחי הכל יעבור AS-IS.

התיקונים שמועברים במסגרת הרפורמה הזאת הם לא התיקונים שנחוצים, על דעת כולם כמו שמעט טעית לכתוב. הם פרוייקט סולו של חבורה ששואפת לאוטוקרטיה וקלפטוקרטיה. להיותך איש ימין אין שום דבר לחבורה שבשלטון, הם לא עושים שום דבר ימני, לא עשו, ולא יעשו.

• אהבתי 2

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 36 דקות, David32 כתב:

אני בשוק אני אומר לך. איך יכול להיות. לא יכול להיות. שוק.

זה שסמוטריץ לא יעמוד בהבטחות שלו לרסק את העבודה המאורגנת, היה ידוע מראש.

אבל ההסכם עצמו הוא בסדר גמור.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אבל נוח לך להתייחס אלי כמו "ביביסט". 

לא יובל, לביביסטים (לא ימנים, לא מצביעי ליכוד, ביביסטים) אני פשוט לא מתייחס, הם לא שווים התייחסות כי הם מטומטמים מדי בשביל שאקדיש להם את הזמן שלי. מקסימום אכתוב על דברים שהם כותבים אבל לעולם לא אפנה אליהם, כמו שאני לא מדבר על פוליטיקה עם החתול שלי.

אפילו רשמתי שמבחינתי בן גביר נכשל, אתה צריך עוד משהו כדי להבין שאני לא הולך כמו עיוור אחרי נבחרי ציבור?

אבל:

לפני 4 שעות, oryo כתב:

לך יש עוד את הבינה והיושרה להסתכל על הממשלה הזו ולהבין שהם לא באמת מייצגים את הדברים שמכרו במהלך הקמפיין

בחיאת, תקרא את מה שכותבים לך, תפסיק להניח הנחות מוצא, תפסיק לדמיין איזה פלקט מקרטון של סמולני שכותב לך מעצבים ותתמקד במילים, בתוכן.

להיתמם שהם היו שם על חשבון זמנם הפנוי? טוב.

אין פה היתממות ואין בטיח, פינדר לא מקבל תשלום מאף אחד, גם לא החברים שלי, וגם לא אני אם הייתי מאמין שיש לישראל סיכוי ובוחר להשתתף בקרב המאסף הזה. מי שמהדהד תיאוריות קונספירציה הוא, ובכן, קונספירטור. don't be that person, בחיאת.

אני לא מסוגל לשים פתק שיכול להכניס אותם לממשלה (אותם = חברי כנסת תומכי טרור, אם יהיו מתמודדים ערבים שלא יתקפו את צה"ל אז בכיף)

אתה יכול לתת לנו ציטוט של טיבי תומך בטרור? מחלק סוכריות אחרי פיגוע וכו׳?
גם בתוך המפלגות הערביות יש מנעד, בין בל״ד דרך רע״מ-תע״ל עד חד״ש, זה לא ״כולם ערבים כולם אותו דבר״. יש יותר שוני ביניהם מאשר בין הליכוד ויש-עתיד...

אני אישית סבור כי המפלגות הערביות די דרעק, לא מתמקדות מספיק בתושבי ישראל הערבים ורוכבות על גלי הפופוליזם והשנאה בשביל לקושש מנדטים - בעיקר הקיצוניות שבהן עם ח״כים שתומכים בטרור. היי, את מי הן מזכירות לי..? אני מזכיר לך שאתה בעצמך הצבעת לתומך טרור יהודי, כנראה לא בגלל שהוא תומך בטרור יהודי אלא בגלל שיש הלימה מסוימת בין הבטחות אחרות שלו והדעות שלך. אז גם אם טיבי היה תומך טרור (והוא לא), אני יכול להבין למה חבר ערבי שלי יצביע לו. מי בדיוק מייצג אותו בין שלל המפלגות שמצהירות שערבים זה חרא?

רבאק, אתה בעצמך תומך בפוליטיקת זהויות על מלא, אז איך אתה מתפלא שזה קיים מהצד השני?

שאלו אותך לפחות 5 פעמים מה בדיוק הבעיה הקונקרטית עם הממשלה הקודמת, ברמת המעשים, לא ברמה האופטית של איכס ערבים בממשלה. לא הבאת דוגמאות, ולא בכדי - כי אין באמת כאלו. מבחינתך עצם קיומם של הערבים באיזושהי קונסטלציה בקואליציה זה ה-דבר הכי גרוע שאפשר, וזו זכותך המלאה. באו כמה ציניקנים, רכבו על החרדות שלך, והרכיבו ממשלת ״ימין על מלא מלא מלא״ שכל ההתמקדות שלה היא בשינוי האיזון בין הרשות השופטת והממשלכנסת. ניכר שברור לך (ולנו) שזה לא מייצג את הדעות שלך, אז לפחות אתה מסוגל להודות בזה.

רוב האנשים לא.

ולכן הריבון מנצל את זה.

חבל.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...