Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

גם מה זה נותן לה?

כסף, כח, השפעה? למה אנשים נכנסים לפוליטיקה ורצים לכנסת.

לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

וכן אפשר להיות כריזמטי וטיפש. לא חסרות דוגמאות.

אתה יודע מה אומרים?

אם זה מטומטם ועובד, זה לא מטומטם.

לפני 47 דקות, teyal כתב:

לצלחת כזו אני אישית מעדיף לא להיות קרוב 😃.

אז אל תתלונן על שמגיש לך את החשבון.

גם אני מעדיף לא להיות שם, וגם אם אהיה שם, כנראה שלא אשרוד שם, כי בשביל זה צריך להיות בן אדם חכם ורע, ואני לא זה ולא זה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 39 דקות, vadim6385 כתב:

כסף, כח, השפעה? למה אנשים נכנסים לפוליטיקה ורצים לכנסת.

כמה כסף כבר מרוויחים בפוליטיקה? בהנחה כמובן שאתה לא מניח שכולם גונבים מיליונים ופשוט לא את כולם תופסים. 

כן אנשים רוצים כח והשפעה. וגם זה לא רק בפוליטיקה. זה לא עניין של מטומטמים מול חכמים. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 23 דקות, יבגניפ כתב:

כן אנשים רוצים כח והשפעה. וגם זה לא רק בפוליטיקה. זה לא עניין של מטומטמים מול חכמים. 

מטומטמים לא מצליחים בזה.

בשביל להצליח בפוליטיקה, וגם בקורפורייט, וגם בפשע מאורגן (המבנה דומה בסך הכל), צריך להיות חכם וחסר רחמים.

בן אדם לא מבריק יהיה עובד זוטר, מקסימום ינהל צוות של 5-10 כלומניקים כמוהו (כי אף אחד אחר לא רצה את התפקיד), אבל שם הוא ייעצר. הוא לא יגיע גבוה.

ובמקרה פרטי של מאי גולן, פחות מעניין אותי איך היא מתבטאת. יותר מעניין אותי שהיא תוך כלום זמן הגיעה מלהיות פקצה דרום תל אביבית מצויה לח"כית.

כמובן שאפשר להעלות ספקולציות נוסח "עם מי היא שכבה", אבל גם אם כן, היא עדיין ידעה מה לעשות כדי להגיע לאן שהיא הגיע. בן אדם טיפש לא מגיע לזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה מבלבל בין פופוליזם לחוכמה.

זה לא שמאי גולן ישבה לפני כמה שנים, סימנה לעצמה מטרה להגיע לכנסת, ניתחה את כל האפשרויות ואז במודע בחרה להיות פופוליסטית פרובוקטיבית.

מישהו יכול לדמיין שהיא הייתה מגיעה לכנסת לפני כמה עשורים?

הסטנדרטים השתנו. הרשתות החברתיות בנויות כך שהצרחנים הפופוליסטים מככבים ונצרבים בתודעה. תוסיף לזה את שיטת הפריימריז בליכוד ואת זה שיש מקומות משוריינים, שמספיק רק כמה אלפי קולות כדי לזכות בהם ואתה מקבל את נבחרת הפופוליסטים של הליכוד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 45 דקות, vadim6385 כתב:

מטומטמים לא מצליחים בזה.

אני לא חושב. יש המון מטומטמים שהם likeable בקבוצה כזו או אחרת. 

אבל זה ויכוח סרק, אין לנו מושג מה האייקיו של מאי גולן או אנשים אחרים בכנסת.

בכל מקרה, בחזרה לתכלס, לא חושב שיש לך מה להרגיש ״מטומטם״ כי הם שם ואתה פה. סביר שאתה לא מרוויח שכר מאוד שונה ממאי גולן. ואני לא בטוח שלהיות חבר כנסת, גם גרוע, זה יותר קל מלהיות מהנדס.

פורסם (נערך)

סלחו לי על ההפוגה בהוצאת קיטור על הממשלה הנכנסת, אבל:

1. מבחינת טמטום או חומר אנושי, הממשלה היוצאת ממש לא הייתה טובה יותר. החל ממשתתפים "זוטרים" כמו תמר זנדברג או מירב מיכאלי, דרך עמר בר לב (או בשמו השני - ביידן הישראלי) ועד לראש הממשלה עצמו, יאיר לפיד.

כנ"ל גם לגבי הוולגריות, חוסר תרבות הדיון ועוד ועוד.

במה שהממשלה הזאת כן הייתה טובה יותר זה בהיותם יותר "אשכנזים" באופי (שלא לומר פולנים) או פחות "דתיים".

2. כל הזמן מדברים כאן על איך ביבי עושה הכל כדי להתחמק ממשפט, ולמעשה מרכיב ממשלה שתסייע לו בכך.

ממה שאני רואה ושומע, לפי ההתפתחויות בפרשות השונות, זה ממש לא הולך לכיוון של הרשעה גורפת אלא דווקא להיפך - מגדל הקלפים שבנו בפרקליטות הולך לאט לאט ומתפרק.

ולפני שיכנו אותי טרנסופוב, גייזופוב וכדומה - לא הצבעתי לאף אחת מהסיעות שירכיבו את הממשלה הנוכחית ולדעתי זה שדרעי יהיה שר (או אפילו חבר) בממשלה זה ביזיון, אבל קצת פרופורציות וחיבור למציאות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

לא כזה איכפת לי מוולגריות. איכפת לי מהתכלס. בינתיים יש לנו חוקים יפים שאמורים לאפשר לגזענים מוצהרים פחות או יותר להתמודד לכנסת, לעבריין מורשע להיות שר, ביטול העברת ניהול התחבורה הציבורית לרשויות מקומיות (משהו שמצדיק שרשור בפני עצמו לדעתי מרוב שזה חרא), עוד כסף לחרדים, כולל מענקים לקניית דירה וכו׳. אז לא יודע איך אפשר בכלל להשוות ברצינות בין הממשלה היוצאת לזו. וכן. בר לב צריך לפרוש. מיכאלי היתה שרת תחבורה גרוע. ומה אני חושב על משפחת לפיד נראה לי כולם כבר יודעים.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 32 דקות, יבגניפ כתב:

בכל מקרה, בחזרה לתכלס, לא חושב שיש לך מה להרגיש ״מטומטם״ כי הם שם ואתה פה. סביר שאתה לא מרוויח שכר מאוד שונה ממאי גולן. ואני לא בטוח שלהיות חבר כנסת, גם גרוע, זה יותר קל מלהיות מהנדס

אני בכל רגע מעדיף להיות מהנדס ולא להיות חבר כנסת, זה משהו אחר.

וכמו שאמרת, אני בטוח שלא קל להיות חבר כנסת, לא נפשית ולא מוסרית. צריך להיות סוג מסוים (ולא סימפטי) של בן אדם כדי להצליח בזה, ואינטליגנציה זאת אחת התכונות הנחוצות, רק בגלל שצריך להיות חכם כדי לשקר.

בן אדם טיפש לא יכול כל היום להתבשל בתוך המערכת הזאת.

ולמה אני מרגיש מטומטם? כי אני משלם את החשבונות שלהם בסוף, בזמן שהם ממשיכים לתפור את המערכת ככה שהם מגיעים לצלחת שוב ושוב.

אז כן, הם חכמים ואנחנו טיפשים.

וזה לא קשור לתלושי משכורת שלהם. אל תדאג, הם מקבלים שכר מספיק טוב off the books, בין אם זה בצורת כסף או טובות הנאה כאלה ואחרות.

לפני 52 דקות, פינדר כתב:

אתה מבלבל בין פופוליזם לחוכמה.

אחד לא סותר את השני.

איך שלא תסובב את זה, צריך חוכמה כדי לעשות את הדברים האלה.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

לא כזה איכפת לי מוולגריות. איכפת לי מהתכלס. בינתיים יש לנו חוקים יפים שאמורים לאפשר לגזענים מוצהרים פחות או יותר להתמודד לכנסת, לעבריין מורשע להיות שר, ביטול העברת ניהול התחבורה הציבורית לרשויות מקומיות (משהו שמצדיק שרשור בפני עצמו לדעתי מרוב שזה חרא), עוד כסף לחרדים, כולל מענקים לקניית דירה וכו׳. אז לא יודע איך אפשר בכלל להשוות ברצינות בין הממשלה היוצאת לזו. וכן. בר לב צריך לפרוש. מיכאלי היתה שרת תחבורה גרוע. ומה אני חושב על משפחת לפיד נראה לי כולם כבר יודעים.

זה כמו עם קטנועים, אופניים חשמליים וקורקינטים.

פעם חשבנו שרוכבי דו"ג זה תכלית הרוע, עד שהגיעו אופניים חשמליים ואיתם הציבור שירד מהעצים לפני 5 דקות. ואז הגיעו רוכבי קורקינטים, שגורמים לרוכבי אופניים חשמליים להיראות סביר.

או תעשיית משחקי מחשב. קודם חשבנו שלהוציא משחק "חדש" כל שנה (בפועל - רק קצת לשפר את הגרפיקה ולשנות את הדמויות) זה cash grab חסר בושה, אחר כך הגיעו משחקים חצי אפויים וDLC, ולא חשבנו שיש לאן לרדת, ואז הגיעו פלייטיקה ושות', שהציפו את השוק במשחקי freemium עם מיקרוטראנזאקציות והימורים חוקיים שעובדים על טריקים פסיכולוגיים.

הכל יחסי בסופו של דבר. זה לא שהקודם לא היה גרוע, פשוט החדש גורם לקודם להיראות טוב.

פורסם
לפני 33 דקות, gadik6 כתב:

סלחו לי על ההפוגה בהוצאת קיטור על הממשלה הנכנסת, אבל:

1. מבחינת טמטום או חומר אנושי, הממשלה היוצאת ממש לא הייתה טובה יותר. החל ממשתתפים "זוטרים" כמו תמר זנדברג או מירב מיכאלי, דרך עמר בר לב (או בשמו השני - ביידן הישראלי) ועד לראש הממשלה עצמו, יאיר לפיד.

זנדברג רחוקה מאוד מלהיות טיפשה (ואני לא סובל אותה).

גם מיכאלי יותר מנותקת מטיפשה.

לפיד לא אדם עם תעודות אבל רחוק מלהיות בור או טיפש.

עומר בר לב זה סיפור אחר. לא יודע אם הוא חכם או לא אבל יש לו בעיה קוגניטיבית מנטלית כלשהי.

בר לב

כנ"ל גם לגבי הוולגריות, חוסר תרבות הדיון ועוד ועוד.

במה שהממשלה הזאת כן הייתה טובה יותר זה בהיותם יותר "אשכנזים" באופי (שלא לומר פולנים) או פחות "דתיים".

פה ממש לא מסכים איתך.

2. כל הזמן מדברים כאן על איך ביבי עושה הכל כדי להתחמק ממשפט, ולמעשה מרכיב ממשלה שתסייע לו בכך.

ממה שאני רואה ושומע, לפי ההתפתחויות בפרשות השונות, זה ממש לא הולך לכיוון של הרשעה גורפת אלא דווקא להיפך - מגדל הקלפים שבנו בפרקליטות הולך לאט לאט ומתפרק.

אתה ניזון כמו כולנו מרסיסי מידע. אף אחד מאיתנו לא יודע את התמונה האמיתית.

ולפני שיכנו אותי טרנסופוב, גייזופוב וכדומה - לא הצבעתי לאף אחת מהסיעות שירכיבו את הממשלה הנוכחית ולדעתי זה שדרעי יהיה שר (או אפילו חבר) בממשלה זה ביזיון, אבל קצת פרופורציות וחיבור למציאות.

לא מכנים אותך בשום שם. מותר לחשוב אחרת בלי שיכנו אותך בכל מיני כינויים כל עוד לא הרווחת אותם בהבעת דיעותיך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

זנדברג רחוקה מאוד מלהיות טיפשה (ואני לא סובל אותה).

גם מיכאלי יותר מנותקת מטיפשה.

לפיד לא אדם עם תעודות אבל רחוק מלהיות בור או טיפש.

עומר בר לב זה סיפור אחר. לא יודע אם הוא חכם או לא אבל יש לו בעיה קוגניטיבית מנטלית כלשהי.

איך אתה מודד חוכמה? 

אי אפשר לתת לכולם מבחן בפונקציות מורכבות ולדרג אותם לפי ציון.

זה עניין של חיבור אישי,

אתה יכול לא להסכים עם בן גביר,אבל יש לו תואר והוא עשה את כל הדרך מהשוליים ישירות לתוך המיינסטרים להיות טיפש ולעשות את זה,זה קשה.

לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

אתה ניזון כמו כולנו מרסיסי מידע. אף אחד מאיתנו לא יודע את התמונה האמיתית.

לא מכנים אותך בשום שם. מותר לחשוב אחרת בלי שיכנו אותך בכל מיני כינויים כל עוד לא הרווחת אותם בהבעת דיעותיך.

ועל בסיס זה אתה ואני בונים את הדעות שלנו.

אתה קורא בהארץ אני בישראל היום,ברור שנחשוב שונה

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 2 דקות, Potato כתב:

איך אתה מודד חוכמה? 

אי אפשר לתת לכולם מבחן בפונקציות מורכבות ולדרג אותם לפי ציון.

עם זנדברג יצא לי לדבר פנים אל פנים. סולד ממנה, לא מסכים עם דיעותיה אבל טיפשה היא לא.

גם אמרתי בעבר שבן גביר הוא אדם חכם וזה גם חלק מהסכנה שבו.

לפני 2 דקות, Potato כתב:

ועל בסיס זה אתה ואני בונים את הדעות שלנו.

אתה קורא בהארץ אני בישראל היום,ברור שנחשוב שונה

נכון אבל אני לא החלטתי שהתיק איתן או מתפורר כי אין לי לא את הנתונים ולא את הידע לנתח אותם.

תן לי קונסטרוקציה ועומס ומיד אוכל להעריך אם היא תחזיק או לא כי זה מהקצוע שלי אבל תן לי אוסף של תמלילי עדויות וכל מה שאולי אוכל להגיד זה אם מוסרית הנאשם אשם או זכאי. משפטית לא אוכל להגיד כלום כי אין לי את הידע הנדרש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אור לגויים

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...