Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, yd b-4 כתב:

לחרדים אין שום ערך בלהיות ישראלי. 

בטח שכן. אתה פשוט מתכחש לו. אם לא היה לכם ערך בלהיות ישראלים לא הייתם סוחטים כל כך הרבה ממשלם המיסים כאן.

שוב, אני מבין את החומה ואת ההבדלים התאולוגים וכו'. אבל זה גם עניין של יושר אישי. אתה באמת לא מבין שהתלות כאן היא חד כיוונית?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 34 דקות, CX25GTI כתב:

מענין שבתקופת ההתנתקות זה היה בסדר למנוע הפגנות ימין, לפזר התכנסות לפני עליה לאוטובוסים , חסימה של אוטובוסים של מפגינים מהגעה ליעד ההפגנה , מעצרים של מפגינים על ידי שוטרים נטולי שמות, מעצר קטינות והארכת מעצרים לקטינות כמובן בניגוד לחוק ועוד ועוד.

כל עוד זה מגיע מהצד הנכון זה דמוקרטי להפליא.

רואים לכם את הצביעות , הדמוקרטיה היא כל עוד היא לפי התנאים של השמאל , אחרת זה דיקטטורה.

זה היה לפי החלטה של שר המשטרה?

או החלטה של המשטרה, על סמך הערכה שתהיה אלימות? להזכירך היו חסימות של כבישים ראשיים, פיזור של דוקרנים  ושמן בכבישים וכו׳.

image.png.2421c489c1beb2734e3c839960eedae1.png

ואם המשטרה טועה או מתעמרת במפגינים, תמיד פתוחה להם האופציה לפנות לבית המשפט.

אופציה שגם אותה הממשלה הנכנסת רוצה להגביל, בהכפפת בגצ לממשלה ע״י פסקת ההתגברות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 דקות, vadim6385 כתב:

הבעיה שזה קורה גם במגזרים אחרים, פשוט לא מדברים על זה. פשע מאורגן זאת מכת מדינה במשך הרבה מאוד זמן, ואני מרגיש שזה עניין של זמן עד שיתחילו להגיע גם לסטארט אפים, חברות גדולות ואפילו לבתים של אנשים פרטיים. ממש כמו בחבר העמים בשנות ה90.

וצריך לטפל בתתי אדם האלה בשיטות של ק.ג.ב., בלי קשר לדת/גזע/לאום שלהם. הם שמים ז' על החוק ועל האזרחים הפשוטים, אז היחס כלפיהם לא צריך להיות שונה.

האם בן גביר יעשה את זה - אני בספק מאוד גדול, אבל אולי הוא יאכזב אותי לטובה.

אולי באמת צריך להכריז פה מצב חירום לאומי לזמן מה ולעשות ניקיון יסודי במדינה הזאת, כדי שאנשים לא יפחדו לגדל פה את הילדים שלהם.

קודם כל זה כבר זלג שלא מזמן התפרסה כתבה על מנהלים בכירים בחברות ענק שנסחטים בקלות

איך ציטטו את העבריין הבכיר אומר למנכ"ל-

"אם תעצבן אותי אני בקלות שורף קוף בן 18 עליך". האיום ברור ושטני הוא אומר לו במילים פשוטות אני אדאג שירצחו אותך ואני ואתה יודעים שאני את המחיר לא ישלם....

הבעיה שבלי שיטות של קג"ב מאוד קשה לעצור את זה.

כולם יודעים מי העבריינים הכבדים והם חיים כמו סלבים עם חיי פאר ויוקרה.

הבעיה שהם מתוחכמים מאוד ועובדים עם עו"ד בכמה רמות מעל המשטרה/פרקליטות.

והכי חשוב ברגע שיש לך "קופים" שמוכנים לשבת בשבילך במאסר אין באמת משהו שיכול לעצור את המפלצת לגדול.

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך שום שיטות של קגב, כי בסוף גם עליך המדינה תשתמש בשיטות האלה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 36 דקות, yd b-4 כתב:

יש ערכים בסיסיים אם הם בכל זאת ישראלים והם למלא את חובותיך, לשלם את מיסיך, לא לירוק לבאר ממנה אתה שותה, כבד את הזולת ואת המקום בו אתה חי.

אני קורא את מה שאתה כותב ומתחיל להבין מאיפה השנאה לקהילות היהודיות במזרח אירופה צמחה. אל תשכח שכשאתה מוציא את עצמך מהכלל זו רק שאלה של זמן עד שהכלל יוציא אותך ממנו.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

אז בוא תדייק.

יש הרבה חומר ברשת , כדי לעשות גוגל וללמוד, דוגמא קטנה, אחת מיני רבות.

מעצר סמוטריץ@@@ בהתנתקות רק הוכיח כמה חשוב היה לנער את מערכת המשפט | מעריב (maariv.co.il)

לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

אני קורא את מה שאתה כותב ומתחיל להבין מאיפה השנאה לקהילות היהודיות במזרח אירופה צמחה. אל תשכח שכשאתה מוציא את עצמך מהכלל זו רק שאלה של זמן עד שהכלל יוציא אותך ממנו.

מה אתה בדיוק מבין ?

הקהילה היהודית במזרח אירופה עבדה והייתה נאמנה למדינה בה הם התגוררו , לא הוציאו את עצמם מהכלל , ההפך המוחלט.

תגובה מביכה לחלוטין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 32 דקות, יבגניפ כתב:

בטח שכן.

אני לא חושב. סוחטים כי יכולים. נתקלתי בהתכתבות מסמרת שיער בין הרב יצחק מאיר לוין (מנהיג אגודת ישראל) לבן-גוריון: https://in.bgu.ac.il/bgi/israelis/DocLib/Pages/2012/מן-הארכיון.pdf

מדהים הפער בין הצדדים, ועוד ממש בתחילת הדרך. לפחות היתה יראת כבוד מסויימת, כשהיום זה בדיוק הפוך.

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, CX25GTI כתב:

יש הרבה חומר ברשת , כדי לעשות גוגל וללמוד, דוגמא קטנה, אחת מיני רבות.

מעצר סמוטריץ@@@ בהתנתקות רק הוכיח כמה חשוב היה לנער את מערכת המשפט | מעריב (maariv.co.il)

יופי של דוגמא.

אתה מביא כתבה של עיתונאי אחד שטוען שסמוטריץ צח כשלג ושטוען שהעיתונאי השני העליל על סמוטריץ עלילת דם בשם העיתונות הרקובה (שאתה בוחר לקחת כתבה מאותה עיתונות בדיוק כדברי אלוהים חיים).

לא יודע אבל אם נעשה פה סקר מהיר אני בטוח שרוב מוחלט וענק מהאנשים שהיו אומרים עליהם שהם טרוריסטים שלא הועמדו לדין אחרי מעצר של 21 יום רק בגלל שלא רצו לחשוף מקור היו ממהרים לתבוע את אותו עיתונאי בסכום ענק כדי לנקות את שמם.

מה אתה בדיוק מבין ?

הקהילה היהודית במזרח אירופה עבדה והייתה נאמנה למדינה בה הם התגוררו , לא הוציאו את עצמם מהכלל , ההפך המוחלט.

תגובה מביכה לחלוטין.

כנראה שאנחנו לא קוראים את אותה היסטוריה או לא מדברים על אותם יהודים.

קהילות סגורות שדואגות לעצמן ומבדילות את עצמן מהציבור הכללי. אפילו בעירק של שנות ה 40 בית החולים היחיד לעיניים היה של יהודים. יהודים טולו בו בחינם ולא יהודים נדרשו לשלם סכומי עתק.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

אבל בשביל לקבל כסף אין להם בעיה להיות ישראלים. זאת צביעות וחזירות.

פורסם

אני מבין שאתה כועס אבל מה הקשר לצביעות וחזירות.

כמו שאתאיסטים אוכלים סופגניות ונהנים ממצה עם שוקולד אפילו שיהדות ממש לא מעניינת אותם.

איך זה קשור לצבוע או חזיר?

ערבים ישראלים שמקבלים תקציב הם צבועים או חזירים?

פורסם
לפני 3 דקות, yd b-4 כתב:

אני מבין שאתה כועס אבל מה הקשר לצביעות וחזירות.

כמו שאתאיסטים אוכלים סופגניות ונהנים ממצה עם שוקולד אפילו שיהדות ממש לא מעניינת אותם.

איך זה קשור לצבוע או חזיר?

ערבים ישראלים שמקבלים תקציב הם צבועים או חזירים?

זו צביעות וחזירות כי על גבי עמודים שלמים אתה מפרט ומצדיק למה אתה רק לוקח ולא מוכן לתת דבר שחורג מתפילה. למען האמת, צביעות זו באמת מילה פחות מתאימה כי נראה שאתה באמת לא מבין את הבעיה.

האנלוגיה שלך לא מעבירה את המסר. מדינה היא מסגרת שלמה שצריכה שאנשים יקחו חלק בקיום שלה כדי שלא תתפורר. העניין כאן הוא לא רק אם יש לך אמפתיה למשהו. כי לא רק שהאמפתיה שלך חסרת ערך, הבחירות הממשיות שלך הן נזק למדינה שאובייקטיבית אי אפשר להתווכח עליו. 

ערבים ישראלים שמקבלים תקציב לא שולטים במדינה בניגוד לחרדים, לא מכתיבים בה חוקי הלכה ולהם יש תרוץ של מיעוט אתני דתי שלכם אין. 

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

יש ערכים בסיסיים אם הם בכל זאת ישראלים והם למלא את חובותיך, לשלם את מיסיך, לא לירוק לבאר ממנה אתה שותה, כבד את הזולת ואת המקום בו אתה חי.

אני ממלא את חובותי,  לא יורק מהבאר שאני שותה ומשתדל לתרום לציבור הישראלי במה שאני יכול. בין אם בזמן התנדבות או כסף.

גם בלי לראות ערך בישראליות לשמה, והתנגדות לגיוס חרדים לצה"ל מכמה סיבות. 

אני זה שבגללו שנאו אותנו באירופה. (למרות שאני מזרחי אבל זורם)

חילקתי פינוקים לחיילים שגרתי בקרבת מחסומים. לא ממש הרגשתי שעשיתי משהו חריג ולדעתי אני גם לא היחיד.

זה לא סותר אחד את השני. 

שאני רואה חיילים שמקריבים מזמנם בשביל לשמור עלינו ואני בתוכם אני מוקיר מעריך ומכבד. גם אם זה לא בדיוק איך שאני רוצה מבחינת המאקרו.

אני לא שונא לא אותך ולא את החייל שעומד בקור או בשמש  ואין לי שום עניין אידיאולוגי שתידפק.

הבעיה שהמציאות לא מורכבת משחור ולבן. 

ויש תגובות שרשרת לכל פעולה ותוצאה כמו שניסיתי להסביר כאן כמה פעמים-

ניסיון חילון בכח-הסתגרות.

איסור עבודה למי שלא שירת-יצירת כר פורה של כלכלת חלטורה-הכר פורה להעלמת מיסים.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

איסור עבודה למי שלא שירת-יצירת כר פורה של כלכלת חלטורה-הכר פורה להעלמת מיסים.

אני עדיין לא מבין מאיפה הבאת את השטות של "איסור עבודה למי שלא שירת"?

ראיתי ורואה מספיק שלא שירתו, והם עובדים.

לא רוצה לשרת - סבבה, לא צריך, גם ככה יש יותר מדי חיילים שאין מה לעשות איתם. אם שואלים אותי, צריך להיות צבא מקצועי שכיר.

אבל אף אחד לא אוסר עליך לעבוד בזמן הזה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

הבעיה שהמציאות לא מורכבת משחור ולבן. 

בוודאי. אני חוזר על מה שכתבתי. לישראל יש 2 אפשרויות. האחת היא להפסיק להיות דמוקרטית רשמית במובן של שוויון בפני חוק. בחברות פרימיטיביות יותר תמיד יש חלוקה ללוחמים, פועלים וכהנים. זה היה ככה באירופה המדיאבלית בערך. וזה די ככה גם בחברה היהודית בישראל היום. וכמו שלפני 800 שנה תאולוגים או הוגים נוצרים ידעו להצדיק את זה על אנגליה או צרפת, רבנים יודעים להצדיק את זה פה היום.

אופציה שניה היא לשקול את האפשרות שיהדות היא לא לאום. אולי לבן גוריון לא היתה ברירה והוא חייב את התמיכה החרדית. אבל אם מסתכלים על העולם מגלים שבני קבוצות אתניות זהות מתפצלים לפעמים בגלל ויכוחים דתיים, כמו למשל, המוני אירופאים שעברו לאמריקה להקים שם את הארץ המובטחת שלהם, אחרי מלחמות הדת באירופה. ולכן אולי הדבר הנכון זה שאתם תחיו את החיים שלכם ואנחנו את שלנו ופשוט לא נהייה תלויים אלו באלו.

לצערי האופציה הראשונה היא הכיוון שאנחנו הולכים אליו, ולמעשה אנחנו כבר די שם.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • תוכן חדש...