Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

הכי קל להאשים את השופט.

אם המחוקק רוצה הוא קובע עונשי מינימום.

אולי בן גביר יעשה את זה.

וחוץ מזה, הפרקליטות ביקשה 10, השופטים החליטו 5. אם הילדה הייתה נכדה של איזה שופט מחוזי.. כנראה שהיו מחמירים בעצמם ל-15. וזאת הכוונה שלי, שופט זה גם בן אדם ואם הוא מראה ניתוק מהאזרחים שלא יתפלא שהאזרחים יראו ניתוק ממנו בחזרה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 19 דקות, oryo כתב:

שמתי לך שהתומכים שלו כבר כעת מצדיקים מעשים נבזיים ברמות כמעט של comic book villain (אישה זקנה? משפחות שכולות? רק חסר תינוק..) - ולכן שהקרקע פורייה לאסקלציות.

אתה בתגובה אומר שאני מפליג בדמיונות.

אחרי שביליתי שלושה שבועות בשמירה על מתנחלים אני חשבתי שההתנתקות תעבור בשפיכות דמים. זה לא קרה. גם מה שאתה חושב שאתה יודע מלקרוא באינטרנט, גם זה לא אינדיקציה לכלום, גם אם קראת כמה פוסטים כאלו ואחרים. 

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, DareDevil כתב:

הגזמת יעשו ריגולציה לעניין ויוציאו מחוץ לחוק שוקולד הירואין בטעם תות..

כי השוקולד הזה במקרה מיובא ממקסיקו ויפריע ליצרני שוקו הרואין, משקאות חלב מת' וקוקה קולה (בתוספת קוק) המקומיים.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אצל החרדים מדובר בחולי נפש "רגילים" אז הם תוקפים ילדים של עצמם של השכנים וכל מה שהם יכולים.

אל דאגה, עוד מעט יורידו את גיל החתונה ל12, אז זה כבר לא ייחשב פדופיליה, רק מצוות פרו ורבו.

אז מה אם זה זקן בן 60 עם ילדה בת 13, לאהבה אין גבולות.

אגב הנה, צעד קטן לאדם, צעד גדול לכיוון דיקטטורה:

https://www.ynet.co.il/news/article/rkx56utsj

פסקת ההתגברות בפנים, ויכוח על האוצר: ההסכמות והמחלוקות בדרך לממשלה

30 שרים צפויים לכהן בממשלה המיועדת, ועקרונות יסוד, בהם פסקת ההתגברות, יעוגנו בהסכמים. תיקי האוצר והדתות עדיין במחלוקת בין ש"ס לציונות הדתית, שתדרוש להכניס למסמך ההבנות גם יוזמות משפטיות. גורמים המעורים בפרטים מספרים: השותפים מתעקשים לקבוע תאריך יעד לחקיקה

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

אל דאגה, עוד מעט יורידו את גיל החתונה ל12, אז זה כבר לא ייחשב פדופיליה, רק מצוות פרו ורבו.

אז מה אם זה זקן בן 60 עם ילדה בת 13, לאהבה אין גבולות.

נגיד זה שקר טהור והסתה.

ומה הקשר דיקטטורה? רוב 61 זה דמוקרטיה.

אם כבר הבעיה היותר גדולה זה ה-30 שרים, שגם בממשלת לפיד-בנט היה. אוכלי חינם.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

דווקא עם מספר השרים אין לי בעיה כי יחסית זה כסף קטן. השאלה היא חלוקת הסמכויות של כל השרים.

אין לי בעיה שאת משרד הרווחה יפצלו לשר לענייני נפגעי עבירות, שר העשירותנים התחתונים ושר קשישים אבל יש לי בעיה שאת משרד האוצר למשל יחלקו לשר לענייני הוצאות ושר לענייני גביות.

ולגבי רוב או לא רוב הדרך לדיקטטורה היא לא הכרעת ה 61 (שמעניין שכשאותו הרוב השביע את הממשלה הקודם כולם צעקו שזה לא דמוקרטי) אלא ביטול איזונים ובלמים וביטול זכויות המיעוט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

דווקא עם מספר השרים אין לי בעיה כי יחסית זה כסף קטן. השאלה היא חלוקת הסמכויות של כל השרים.

אין לי בעיה שאת משרד הרווחה יפצלו לשר לענייני נפגעי עבירות, שר העשירותנים התחתונים ושר קשישים אבל יש לי בעיה שאת משרד האוצר למשל יחלקו לשר לענייני הוצאות ושר לענייני גביות.

זה עניין מוסרי. שיבואו לעבוד, לא צריך לחפש את הכבוד של ה"שר".

לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

לגבי רוב או לא רוב הדרך לדיקטטורה היא לא הכרעת ה 61 (שמעניין שכשאותו הרוב השביע את הממשלה הקודם כולם צעקו שזה לא דמוקרטי) אלא ביטול איזונים ובלמים וביטול זכויות המיעוט.

הממשלה הקודמת הייתה הונאה אבל דמוקרטית. יצאנו טיפשים כשנתנו לבנט את הקול.

לגבי הביטול איזונים - זה מה שאומרים כבר 30 שנה. כמו שאמנון אברמוביץ אמר על ביבי שהוא יהיה כלום ושום דבר, או שהתנתקות תביא ביטחון, או שאסד ייפול תוך חצי שנה - כל הנבואות של ה"מומחים" לא התקיימו. יש לי תחושה שגם הפעם לא יקרה כלום, ואף זכות מיעוט לא תעלם.

עריכה:
והנה ניסיון נוסף להפחיד.
"כל העולם מפחד מבן גביר, זה לא אני. אבל אל תפרסמו". "נו, הקלטת? יופי, עכשיו תדליף שיראו כמה אני ממלכתי ובן גביר יפרק את המדינה".

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אין שום קשר לבדואי,

..

ציטוט

ו בדיוק ההתחכמות שגורמת לנו להפסיד

."המחבל לא התכוון להרוג הסכין הייתה 6 סנטימטר ולא 15".

שים לב שכל מקרי האונס שלהם קורים בישובים יהודים (כי אם יאנסו בכפר אבא של הנאנסת יישחט אותם).

אבל המקרה הזה עניין אותך ואת ליאור מלכתחילה רק מצד אחד יש בדואי. זה הרי היה גם הפוסט של ליאור - "הנה תראו. יהודי נכנס ל-20 שנה ובדואי לא". זה גם הפרמטר היחיד שנראה שלדעכתם שיחק כאן תפקיד. ההבדלים העובדתיים אובייקטיבים הם לדעתך "התחכמות שגורמת לנו להפסיד" וכו'. ואני מניח שכשליאור יתעורר לקמפל יתן הסברים דומים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 49 דקות, Night Driver כתב:

ולגבי רוב או לא רוב הדרך לדיקטטורה היא לא הכרעת ה 61 (שמעניין שכשאותו הרוב השביע את הממשלה הקודם כולם צעקו שזה לא דמוקרטי) אלא ביטול איזונים ובלמים וביטול זכויות המיעוט.

אם יתנו לאחת כמו מירי רגב  את המשרד לענייני דברים טובים בלי הרבה סמכויות מוכן לקבל

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, יובל .מ. כתב:

בינתיים שום מילה מתמר זנדברג. מירב מיכאלי, זהבה גלאון או פנינה תמנו שטה

אתה ממש בוט..

image.png.c1a804addf200463a0b2db91caee7068.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אתה ממש בוט..

יהודי אנס יהודיה - מתי אמרתי תלונת שווא? בלי קשר שצריך להוכיח דברים. בגלל זה משה איבגי היה בכלא, קצב היה בכלא, בני סלע עדיין שם.

יהודי אנס ערביה - היה פרסום על מקרה כזה ואנשי ימין התעלמו?

ערבי אנסה ערביה - אין שום פיהוק, אלימות כלפי נשים במגזר הערבי זה תרבות שמושרשת שם, אם מישהי תשכב עם השכן שלה אבא שלה ירצח אותה כי היא "פגעה בכבוד המשפחה". בן גביר בא לתקן. מגיע לנשים במגזר הערבי לחיות בכבוד.

ערבי אנס יהודיה - תחליף את הערבי גם במסתנן, תקבל מאות מקרים שארגוני הנשים הפריווילגיות התעלמו מהם. איפה הדאגה הייתה כשאולימפיה חביב קיבלה בלוק בראש? 

אל תבלבל את השכל. הבאת תמונה מומצאת וקיבלת החלטה על דעת עצמך.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

יהודי אנס ערביה - היה פרסום על מקרה כזה ואנשי ימין התעלמו?

ערבי אנסה ערביה -

בפעם השניה, בגלל שאין משילות הדברים האלה לא מתפרסמים.

בגלל זה נוצר אצלך הרושם שערבים אונסים בכוונה יהודיות כי זה מה שאתה שומע עליו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

בן גביר בא לתקן. מגיע לנשים במגזר הערבי לחיות בכבוד.

באיזה יקום לבן גביר אכפת מכבוד האישה במגזר הערבי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

אל תבלבל את השכל. הבאת תמונה מומצאת וקיבלת החלטה על דעת עצמך.

מנסה את מזלי שוב. ליאור העלה את זה אתמול רק בקונטקסט לאומי - לאומני.

אם התוקף מהדרום היה יהודי - לא היינו מדברים על זה פה בכלל, כי בעשר שנות שרשור היה פה 0 פוסטים שאני זוכר על אלימות מינית באופן כללי.

את הציטוטים המייצגים שלך כבר הבאתי בפוסט הקודם. אתה בטוח שכולם מתחכמים כדי לגונן על הבדואי, במקום פשוט להכניס אותו ל-20 שנה לכלא.

הכאילו תחכום הזה לא עובד. סורי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

תקבל מאות מקרים שארגוני הנשים הפריווילגיות התעלמו מהם

אתה ממשיך עם תגובה של בוט.

מי זה ״ארגוני הנשים״? אחרי כמה פעילות פמיניסטיות אתה עוקב בשביל לוודא אם ומתי הן מתעלמות מאונס?

אם כבר, אז אתה אשם בדיוק במה שאתה צועק עליהן. איפה היית כשיהודי או ערבי אנסו ערביה? האם ריקלין או סמדר הילה שמואלי כתבו פוסטים נחרצים ומתלהמים כשקצין צה״ל אנס נשים פלסטיניות וגם גבר פלסטיני?

https://www.ynet.co.il/news/article/hjlthl6hy

אני לא יודע מה העונש הראוי לאותו בחור בדואי. אם 5 שנים או 50 שנה.

אני רק יודע, כמו שכתב יבגני, שלא היינו מדברים על זה פה בשרשור הזה, אם אם הוא היה יהודי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

@Lior_Django 

לפני 15 שעות, Lior_Django כתב:

"חזרתו של דרעי" - הוא הלך לאנשהו?

היה בכלא ואז עם קלון 7 שנים...

לפני 11 שעות, Lior_Django כתב:

אז אתה נגד מערכת המשפט בגלל מקרה מ1993, אבל בעד שהממשלות העתידיות יוכלו לעשות את אותו הדבר ויכפו על מערכת המשפט מה שבראש שלהן?

ממשלה לא מחוקקת חוקים, הכנסת מחוקקת, אבל מה העובדות קשורות עכשיו?

========================================

@RK

לפני 15 שעות, RK כתב:

רק שבאחד המקרים זה בגיר, בשני קטין, באחד הליך שנוהל, בשני הסדר טיעון, אבל למה להטעות עם עובדות?

פספסת שחלק גדול מהביקורת היא על עצם הסדר הטיעון, אבל למה להטעות עם עובדות?

וחלק נוסף מהביקורת הוא שהפרקליטות ביקשה 10 שנים, והשופטים קבעו 5, אבל למה להטעות עם עובדות?

לפני 14 שעות, RK כתב:

זוטות כמו "בית המשפט צריך לשפוט לפי חוק", אבל אם זה בדווי, אז לתת בו ולא משנה החוק?

הפרקליטות ביקשה 10 שנים, השופטים קבעו 5, כדי להצדיק את זה חצי מפס"ד הוא על הנסיבות המסכנות של האנס הפורץ המסכן.

אז נניח ולא הייתה דרך להמנע מהסדר הטיעון (ולכן אין ברירה אלא לבקש 10 שנים כחלק מההסדר), אבל מקרה שבו פורץ, בחברותא, פורץ לבית, מבצע מעשה סדום בילדה בת 10 ומנסה גם לאנוס אותה, כשהחברותא שלו מרתקים אותה, זכאי לכל ה-10 שנים האלה, לא יום פחות.

אבל זו בכלל לא הנקודה, עבור הבדואי ביקשו 10 וקיבלו 5, עבור היהודי ביקשו 20 וקיבלו 17 ואז ערערו וקיבלו 20.

@falou

לפני 15 שעות, falou כתב:

וגם הבדואי לא אנס...

להבנתי סעיף האונס ירד כחלק מעסקת הטיעון.

ובכל מקרה היה שם עוד סעיף של מעשה סדום.

לפני 4 שעות, falou כתב:

אתה יודע כמה ילדים מותקפים בשנה?

אנחנו מדברים במאות, רובם בתוך המשפחה. ואלו שמעידים...

עכשיו בוא נסבך אותך, מתוך המאות כמה מותקפים בשנתם במיטתם בתוך ביתם?

מתוך אלה, כמה מותקפים ע"י קבוצה?

מתוך אלה, כמה מותקפים כשהקבוצה מרתקת את הקורבן?

@mikyl

לפני 15 שעות, mikyl כתב:

למה, התנדבתי לתפקיד?😂

דיון יכול להיות שייך לאחת מ-4 קטגוריות:

1. שני הצדדים לומדים אחד מהשני.

2. צד אחד לומד מהצד השני.

3. הצד השני לומד מהצד הראשון.

4. אף אחד לא לומד מאף אחד.

עכשיו נקרא לך צד ראשון ולי צד שני, מכיוון שרמת הידע שאתה מפגין היא נמוכה מאוד, אז הקטגוריה הראשונה והשנייה נפסלות.

לפני 15 שעות, mikyl כתב:

דיברתם לפני זה?

זה ברור, אחרת הוא לא היה מתמודד לתפקיד רמטכ"ל. וגם לא אומר אח"כ שזה עלה לו בתפקיד הרמטכ"ל.

לפני 15 שעות, mikyl כתב:

אני איתך! ב-100%!
רק שלא תומך ולא תמכתי באף אחד מהם 🙂 או שלא קראת מה שכתבתי? אבל אתה משום מה מסרב לצרף לרשימה לא מכובדת הזאת את אדון בן גביר. אלה 2 צדדים של אותו מטבעה. כמו פשיזם וקומוניזם.

מה זה לא תמכת באף אחד מהם? הם כולם שותפים של לפיד, מי בכיר יותר ומי פחות.

כולל טיבי שבזמן השבעת הממשלה של בנט-לפיד חיכה בחוץ 2 סבבים כדי שיהיה בטוח שיש להם 61, ורק אז נכנס בסערה והצביע "נגד" 🤣 כשהיה ברור שהקול שלו לא רלוונטי.

אתה צירפת לרשימה את בן גביר, אני אפילו ערכתי השוואה.

אגב אפשר להוסיף את ניצן הורוביץ, עוד שותף בכיר של לפיד:

אז אתה יכול לספר שאתה מזדעזע מבן גביר שהייתה לו תמונה של ברוך גולדשטיין שרצח 29 אנשים.

אבל זה יהיה יותר אמין אם הממשלה שהקים האיש שאתה הצבעת לו, לא החזיקו תמונות של מנהיגים שרצחו עשרות מיליוני אנשים.

לפני 15 שעות, mikyl כתב:

גם ביבי רץ אחרי מנסור עבאס עם לשון בחוץ ואם הייתה לו אפשרות היה מכניס אותו גם לתחת. אבל לא הייתה. אפילו בעל ברית שלו סמוטריצ' אישר את זה 😂 אני מאמין שהיה לוקח אתו גם נסראללה אם זה היה עוזר לו במשפט.

מסכים, אם כי לתפיסתי בן גביר אחרי שהוריד את התמונה של גולדשטיין, ועבאס אחרי ששינה כיוון - שניהם כשרים.

הבעיה עם רע"מ היא לא מנסור עבאס, היא בערך כל האחרים חוץ ממנו. וואליד טאהא בראש.

===================================

@יבגניפ

לפני 13 שעות, יבגניפ כתב:

נא.

אתה כמעט כרגיל מקצין ומציג תפיסת עולם בינרית עם הנחת עבודה ששמאל זה קקי ופיפי וכל דבר שקורה זה רק פשוט עוד עדויות שמוכיחות את זה ולא משנה מה יש מסביב.  

אין לי כח לנסות לשכנע אותך שתל אביב היא עיר מוצלחת ומצליחה ולחולדאי היה תפקיד מרכזי בזה עד היום. 

אין שום קשר, ולדעתי תל אביב עיר מוצלחת למרות חולדאי ולא בגללו.

היא הייתה המרכז הכלכלי / אופנתי / לייפסטייל ואפילו מדיני כשחולדאי עוד היה עובר.

אז ההצלחה הגדולה שלו לדעתי היא שהוא הצליח לא להרוס את זה לגמרי.

לפני 13 שעות, יבגניפ כתב:

עזוב. שאלה יותר כללית. אם ערבי מבצע פשע כלשהו ולא נזרק אוטומטית לכלא להכי הרבה זמן שאפשר - זה בהכרח בגלל אסמול ולכן בן גביר קיבל הרבה קולות. הבנתי נכון?

חצי שאלה נכונה - כי יהודי ביצע פשע, כנראה אחד התיקים הכי קרובים לתיק של הבדואי, קיבל כמעט את כל הצינור, ואז ערערו והוא קיבל את כל הצינור, הבדואי? קיבל חצי צינור שמראש קוצץ לחצי.

לפני 12 שעות, יבגניפ כתב:

יכול להיות. אבל הדוגמא שאתם משווים אליה זה מקרה אחר שבו אנס נכנס לכלא ל-20 שנה. ומעבר לזה אני עדיין תוהה אם בכלל הייתם עוסקים בהשוואה הזו אם במקרה אחד לא היה מדובר בערבי.

כמה מקרים של פורץ יהודי, פורץ לבית עם חברים שלו, ומחליט לאנוס ילדה בת 10 במיטה שלה כשהיא ישנה קורים אתה חושב?

לפני שעה, יבגניפ כתב:

..

אבל המקרה הזה עניין אותך ואת ליאור מלכתחילה רק מצד אחד יש בדואי. זה הרי היה גם הפוסט של ליאור - "הנה תראו. יהודי נכנס ל-20 שנה ובדואי לא". זה גם הפרמטר היחיד שנראה שלדעכתם שיחק כאן תפקיד. ההבדלים העובדתיים אובייקטיבים הם לדעתך "התחכמות שגורמת לנו להפסיד" וכו'. ואני מניח שכשליאור יתעורר לקמפל יתן הסברים דומים.

מה שעניין אותי היה שעם היהודי החמירו, קיבלו 17, ואז ערערו כדי לקבל 20 וקיבלו 20.

עם הבדואי ביקשו 10 וקיבלו 5.

לא ביקשתי שהבדואי ייכנס ל-20 שנה, בכלל נדיר שפוסקים עונש חמור יותר ממה שמבקשת התביעה.

אבל זה בהחלט מקרה שמצדיק לתת את מלוא בקשת התביעה.

ואז השתמשתי בזה, כדי להראות - איפה פה אפרטהייד? דווקא עם היהודי החמירו ועם הבדואי לא (ביחס לדרישת התביעה, לא ביחס אחד לשני)

לפני 50 דקות, יבגניפ כתב:

מנסה את מזלי שוב. ליאור העלה את זה אתמול רק בקונטקסט לאומי - לאומני.

אם התוקף מהדרום היה יהודי - לא היינו מדברים על זה פה בכלל, כי בעשר שנות שרשור היה פה 0 פוסטים שאני זוכר על אלימות מינית באופן כללי.

את הציטוטים המייצגים שלך כבר הבאתי בפוסט הקודם. אתה בטוח שכולם מתחכמים כדי לגונן על הבדואי, במקום פשוט להכניס אותו ל-20 שנה לכלא.

הכאילו תחכום הזה לא עובד. סורי.

דווקא לא בקונטקסט לאומי-לאומני, אלא בקונטקסט של אפליה ממוסדת / אפרטהייד.

וכנראה שלא העברתי את המסר היטב, כי גם רומן וגם עופר לא הבינו את זה. כנראה שהציניות לא העבירה את המסר.

@David32

לפני 13 שעות, David32 כתב:

לא לא, אתה כמעט פגעת בנקודה אבל לא.

הרי חשבתי שגם אתה מתלונן על חוסר המשילות. זה זה.

אותו דבר אצל החרדים, הרוב נשאר בפנים ורק מעט מאוד מתגלה לנו.

זה לא סותר, ועדיין לחברה הערבית מעורבות בפשעים פי 2-3-4 מחלקם באוכלוסיה (תלוי בפשע, מעורבות ברצח כמעט פי 4 למשל).

ובחברה הערבית רק חלק מתוך העבירות מתבצעות בתוך החברה כך שאין שיתוף פעולה עם השלטונות. כך שאין שום סיבה שבשאר המקרים לא יטפלו ביד קשה מאוד.

לפני כשעה, David32 כתב:

בפעם השניה, בגלל שאין משילות הדברים האלה לא מתפרסמים.

בגלל זה נוצר אצלך הרושם שערבים אונסים בכוונה יהודיות כי זה מה שאתה שומע עליו.

האונס לא יתפרסם, נקמת הדם שלאחר מכן כן.

@יובל .מ.

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

אם הילדה הייתה קשורה למישהו חזק אף אחד לא היה מחפש לסגור עסקת טיעון, אפילו היו מוצאים לה קומבינה לא להעיד. התוקף היה נכנס ל25 שנה בפנים 

אין צורך בקומבינה, זה אחד המקרים המותרים לעדות שמיעה, במקום הילד מעיד חוקר ילדים על חקירת הילד + תיעוד וידאו של חקירת הילד (שהיא גם ככה חובה).

@oryo

לפני 3 שעות, oryo כתב:

רשמתי לך שהתומכים שלו כבר כעת מצדיקים מעשים נבזיים ברמות כמעט של comic book villain (אישה זקנה? משפחות שכולות? רק חסר תינוק..) - ולכן שהקרקע פורייה לאסקלציות.

כדי להבין מה שהבנת צריך להיות אחד מאלה:

1. מטומטם (ואני נותן לך קרדיט שאתה לא מטומטם בכלל).

2. קובע את הדעה שלך ואז מחפש חיזוקים אליה תוך התעלמות מכל מה שלא מחזק אותה (ע"ע צ'ירפוק).

@Night Driver

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

אם המחוקק רוצה הוא קובע עונשי מינימום.

גם בעבירות שיש בהן עונשי מינימום, תמיד מכניסים אופציה לחריג מתחת למינימום תוך שהשופט צריך לנמק את החריג.

כאן בכל מקרה פס"ד משתפך על למה זה חריג, תוך התעלמות מהעבירה החריגה.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

לא אמרו שזה לא דמוקרטי אלא שזה לא תקין, כי בנט עשה בדיוק מה שהוא הבטיח לא לעשות.

כל מה שהממשלה הזו עשתה לאחר ההשבעה זה כבר היה לא דמוקרטי.

@vadim6385

לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

אגב הנה, צעד קטן לאדם, צעד גדול לכיוון דיקטטורה:

https://www.ynet.co.il/news/article/rkx56utsj

פסקת ההתגברות בפנים, ויכוח על האוצר: ההסכמות והמחלוקות בדרך לממשלה

30 שרים צפויים לכהן בממשלה המיועדת, ועקרונות יסוד, בהם פסקת ההתגברות, יעוגנו בהסכמים. תיקי האוצר והדתות עדיין במחלוקת בין ש"ס לציונות הדתית, שתדרוש להכניס למסמך ההבנות גם יוזמות משפטיות. גורמים המעורים בפרטים מספרים: השותפים מתעקשים לקבוע תאריך יעד לחקיקה

אם פסקת התגברות זה צעד לדיקטטורה, אז את הצעד הזה עשינו כבר לפני 30 שנה אתה יודע...

לפני 51 דקות, vadim6385 כתב:

באיזה יקום לבן גביר אכפת מכבוד האישה במגזר הערבי?

ביקום שלנו

ציטוט

האזרחים הערבים זכאים להגנה

...

וכן, גם אזרחי ישראל הערבים זכאים להגנה ולתחושת ביטחון. בעיית הפשע במגזר התעצמה לכדי סכנה מיידית. אסור לקבל את המציאות היומיומית המחרידה שבה חפים מפשע נרצחים בחיסולים לאור יום או בחסות החשיכה, מבלי שהדבר עולה לסדר היום הציבורי ומבלי שנידרש להעניק הגנה וביטחון גם בקרב אזרחיה הערבים של ישראל. יש לומר את האמת, גם היא כואבת ודוקרת - שלוות הנפש והאדישות שמדינת ישראל מפגינה כלפי מגיפת הרצח והפשע במגזר הערבי אינה מוסרית, אינה מקובלת ופוגעת בכולנו.

למה הוא לא יכל להתנהג כמו הגזען שחשבתם שהוא? איזה לא מתחשב זה

@פינדר

לפני שעה, פינדר כתב:

אתה ממש בוט..

יהודי שפרץ לבית, עם חברים שלו, מצא ילדה בת 10 ישנה במיטה שלה, חברים שלו החזיקו אותה, הוא ביצע בה מעשה סדום וניסיון אונס (לכל הפחות! זה מה שהסכימו בהסדר הטיעון, אולי היו עבירות נוספות שירדו בהסדר!), נתפס תוך כדי מעשה, ומישהו אמר שאולי זו תלונת שווא?

אגב דווקא ערבי שאונס ערביה ברוב הפעמים זה גבר שאונס את אשתו, ואז היא כמובן לא מתלוננת.

בשאר הפעמים כמעט ולא מתלוננים כי סוגרים את זה בין המשפחות, נקמת דם ושות'.

וכמה מקרים יש של יהודי שאונס ערביה? או שזה חד-קרן?

לעומת זאת ערבים שאונסים יהודיות זה בעיה לאומית, המעורבות שלהם בעבירות כאלה היא פי כמה מחלקם באוכלוסיה.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אם כבר, אז אתה אשם בדיוק במה שאתה צועק עליהן. איפה היית כשיהודי או ערבי אנסו ערביה? האם ריקלין או סמדר הילה שמואלי כתבו פוסטים נחרצים ומתלהמים כשקצין צה״ל אנס נשים פלסטיניות וגם גבר פלסטיני?

https://www.ynet.co.il/news/article/hjlthl6hy

הימין כבר שנים אומר שצריך לפרק או לעשות רפורמה במנהל האזרחי.

אבל מה לך ולעובדות?

הרי הסיבה היחידה שהוא סחט אותן ואותו מינית (שמבחינה חוקית זה אונס), זה כי התאפשר לו, כי הייתה לו אופציה כזו.

הרי בהיעדר הכוח השלטוני שלו (מהמנהל האזרחי) הוא לא היה גורר אישה לחדר צדדי ואונס אותה כנראה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...