Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, David32 כתב:

אבל גם בהייטק אמרת שכולם שמאלנים שמשתיקים את הימנים. אז כול המגזר הציבורי וההייטק.

לפני 17 דקות, פינדר כתב:

והתקשורת.

אף אחד לא מחייב אותי לעבוד בחברה מסוימת, ומאז כניסת נטפליקס בודדות הפעמים שראיתי ערוץ 12.
לא מעניינים אותי.

Just now, MiniMiz3r כתב:

ימנים אמיתיים יש רק פה בפורום, בליכוד, בש"ס וביהדות התורה.

רק אתה ימין.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא מה שאמרתי, שקר טהור.
ערבי שנעצר לחקירה הוא חשוד. אני גם בעד לתת לו להתייעץ עם עורך דין כל עוד אין ראיה חותכת לפצצה מתקתקת. 
ערבי שנעצר לחקירה הוא חף מפשע עד שיוכח במשפט, בדיוק כמו החיילים.

ובכל זאת בחרת מיד להגן על החיילים ולחפש איפה הערבים שחטפו מכות אשמים בזה שהם חטפו מכות.

החיילים נחקרו כמו כל חשוד. לא מבין מה הבעיה עם זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קיצר אם כולם שמאלנים לדעתך, אז אתה מיעוט ימני לא? אז שיהיה לך ייצוג קטן בכנסת כיאה למיעוט, סטייל הערבים (הם הרי גם מיעוט) ותיהיה מבסוט מזה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

וכל המורים.

אפילו מנקי הרחובות.

לא פלא שרוב הימנים מובטלים בעיירות פיתוח. תפסנו להם את כל מקומות העבודה השווים. רק בגלל השמאלנים מירי רגב לא פרופסור לספרות עברית.

פורסם
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

ובכל זאת בחרת מיד להגן על החיילים ולחפש איפה הערבים שחטפו מכות אשמים בזה שהם חטפו מכות.

החיילים נחקרו כמו כל חשוד. לא מבין מה הבעיה עם זה.

אין לי דרך אחרת להגדיר אותך מאשר שקרן:

1. "רשום בבירור שמתנהלת חקירה, מה אתה רץ להתבטא על זה ולגזור את דינם? מישהו חושב עכשיו שהם יקבלו פה חקירה אמיתית וצודקת?
אם הם סתם תפסו פלסטינים והכו - שיעיפו מקרבי ויכניסו לכלא, אבל תן אפשרות לחקור בצורה רצינית, ואולי עוד יתגלה שהם דיברו אמת."
2. "לא יודע מה הוביל לזה ומה גרם לתקרית, אני לא חוקר וגם אתה לא.

אם הייתה נגמרה החקירה והיו מגישים כתב אישום - זורם איתך ואיתו. כל עוד לא החליטו על זה, אל תגיב בצורה נחרצת.
אם באמת הייתה תקיפה ראשונה מצד הפלסטינים - שיורידו אותם לפנדלים אחד אחד."

לפני 26 דקות, David32 כתב:

קיצר אם כולם שמאלנים לדעתך, אז אתה מיעוט ימני לא? אז שיהיה לך ייצוג קטן בכנסת כיאה למיעוט, סטייל הערבים (הם הרי גם מיעוט) ותיהיה מבסוט מזה. 

נדבר בתחילת נובמבר..

קיצר תהנו עם הנסיונות התקפה המגוחכים שלכם, העיקר שבפנים אתם מרגישים טוב עם עצמכם ודובוני אכפת לי.

פורסם

יובל, אף אחד פה לא התיימר להיות דובון איכפת לי. מה שמקסים בך הוא שאתה כאילו מנהל דיון איתנו אבל מעשית מדבר אל סטראוטיפים שלנו שאתה מדמיין. וגם די מפספס פעם אחר פעם :)

איך אתה מסכים ללכת למילואים כשכל מי שמפקד עליך מרמה מסוימת זה דובוני איכפת לי שמאלנים שהגיעו לבהד אחד דרך חבר מביא חבר?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יובל, מה זה להיות ימני בעיניך?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, יובל .מ. כתב:

@RKבמידה ויתגלה שהם באמת הותקפו והיה ניסיון חטיפת נשק, עדיין תתייחס לזה ככשל ערכי? או רק כשל מקצועי?

יודעים שזה לא מה שקרה כי ההודעה יצאה אחרי תחקיר ומסירת גירסה ראשונית.

לפני 21 שעות, יובל .מ. כתב:

כלומר לקחתם סרטון ערוך שצולם על ידי פלסטינאים, 10 שניות, ממרחק של 100 מטר, וממנו קיבלתם החלטה על זה שהחיילים כשלו, ויוצאים למתקפה בכל החזיתות על 4 לוחמים צעירים שעומדים יום יום מול אוכלוסייה עויינת.
הגיוני.

הינה אתה בוחר לחפש מיליון דרכים להצדיק מעשה פסול של חייל כנגד פלסטינאים למרות שאנחנו אחרי תחקיר ויודעים שהם לא פעלו כנדרש וכמצופה מערכי צהל.

נכון שאתה חושב שאהוביה נהרג בגלל שהשוטרים לא פעלו כחוק, שהפרקליטות תפרה תיק לביבי ושהמשטרה היתה מושחתת בחקירות נגדו?

מופנה כמובן ל @יובל .מ.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

ודובוני אכפת לי

למה להעליב? אני חד קרן.

שמע,

אתה מנסה לייצג פה את הימין, אבל אתה בעיקר מצטייר (פה, לא מכיר אותך במציאות) כקריקטורה של ימין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

נדבר בתחילת נובמבר..

קיצר תהנו עם הנסיונות התקפה המגוחכים שלכם, העיקר שבפנים אתם מרגישים טוב עם עצמכם ודובוני אכפת לי.

מה ניסיונות התקפה.

מה יקרה בתחילת נובמבר אם:

טענת שהתקשורת כולה שמאלנית.

טענת שההייטק עם רוב שמאלני שמשתיק את הימנים

טענת שכול המגזר הציבורי שמאלני שמקמבן רק את החברים השמאלנים שלו.

אם סוכמים את כמות העובדים בכול התחומים האלה, מגיעים לרוב מובהק שהוא שמאלני (לטענתך).

אם זה נכון, איך בתחילת נובמבר תקום ממשלת ימין אם הרוב במדינה הוא שמאל??? אתה מבין?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

נכון שאתה חושב שאהוביה נהרג בגלל שהשוטרים לא פעלו כחוק, שהפרקליטות תפרה תיק לביבי ושהמשטרה היתה מושחתת בחקירות נגדו?

אני לא חושב שתפרו לביבי תיק, אבל אני כן חושב שהתנהלות השוטרים במקרה של אהוביה סנדק הייתה בניגוד לחוק (ואחר כך כמובן שיבוש חקירה, תיאום גרסאות וכו') ושגם בכל מה שקשור לחקירות נתניהו לא הכל 100% כשר. 

כמובן שזה לא ספציפי למקרים האלו, מערכת אכיפת החוק בישראל היא פשוט זבל, זה מתחיל בסגירת תיקים בגלל "חוסר עניין לציבור" ונגמר בשי ניצן ורוני אלשיך שמטייחים ירי למוות באזרח. 

• תוכן חדש...