Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד אוהב את המראה של האוטו והעובדה שהוא לא כזה יקר ל2012 60-65 אלף, אני רואה הרבה שמוכרים עם קילומטרג' מאוד נמוך של 9 אלף וכאלה, האם יש משהו שאני צריך לדעת על האוטו שהוא לא טוב?

והאם כדאי לקנות, עד עכשיו ההתלבטות זה טויוטה יאריס 2009, סיאט איביזה ידני 2012 או סיאט איביזה 2010 אוטומט, מה דעתכם, תודה מראש, אני אמור להחליט מה אני לוקח עד מחר

פורסם
אני מאוד אוהב את המראה של האוטו והעובדה שהוא לא כזה יקר ל2012 60-65 אלף, אני רואה הרבה שמוכרים עם קילומטרג' מאוד נמוך של 9 אלף וכאלה, האם יש משהו שאני צריך לדעת על האוטו שהוא לא טוב?

והאם כדאי לקנות, עד עכשיו ההתלבטות זה טויוטה יאריס 2009, סיאט איביזה ידני 2012 או סיאט איביזה 2010 אוטומט, מה דעתכם, תודה מראש, אני אמור להחליט מה אני לוקח עד מחר

אה ודרך אגב המנוע של האיביזות הוא 1400 והמנוע של היאריס הוא 1300 ורובוטי

פורסם

הגיר של היאריס לא חלק כמו אוטומט רגיל,לכן תבצע נסיעת מבחן לראות את זה מתאים לך,אין משהו רע באיביזה שמוכרים אותה,יכול שחלק פשוט נדלקו על המחיר הנמוך,אבל בסופו של דבר לא מתסדרים עם הגיר הידני.

אם אין בעיה עם ידני,אז כדי לקחת אותו ולא את מודל 2010 אוטומט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הגיר של היאריס לא חלק כמו אוטומט רגיל,לכן תבצע נסיעת מבחן לראות את זה מתאים לך,אין משהו רע באיביזה שמוכרים אותה,יכול שחלק פשוט נדלקו על המחיר הנמוך,אבל בסופו של דבר לא מתסדרים עם הגיר הידני.

אם אין בעיה עם ידני,אז כדי לקחת אותו ולא את מודל 2010 אוטומט.

תודה ואיך האיביזה 1.4 סוחבת? ידנית ואוטומטית, לא למירוצים אלא שלא להרגיש שלאוטו אין כח.

פורסם

לכול אחד זה משהו אישי,אבל היא אמור לספק כול אדם ממוצע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש המון איביזות בשוק. כנראה עקב המבצעים שנעשו ב-70 אלף שקלים. אנשים חשבו לעשות מכה. ביטוח שלה מאוד מאוד יקר . תבדוק את זה לפני.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הסיבה למחיר הנמוך של האיביזה, זה בגלל שהיא נמכרת כחדשה ב-71,000 (המחירון בפועל הוא 81,000 אבל אני לא מכיר מיהו שקנה במחיר הזה).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תודה ואיך האיביזה 1.4 סוחבת? ידנית ואוטומטית, לא למירוצים אלא שלא להרגיש שלאוטו אין כח.

לגבי סיאט איבזה ידנית, אני למדתי נהיגה על 2012 לפני תקופה קרובה, רכב מעולה.

לגבי סחיבה הוא סוחב אם אתה נוסע בהילוך שנותן סל"ד מעל 3000 אבל בצומת / רמזור כשאתה עוצר ואחרי התחלת נסיעה יש עלייה הוא יתאמץ וייקח הרבה זמן כדי לסחוב אבל סוחב למרות שאני תוך שיעור נהיגה לא הייתי עולה על 80 כי המורה לא התיר לנסוע מעל 80 לפי החוק בכביש בינעירונית לא מהירה אבל פעם המורה נהג כשהייתי איתו והיה סוחב רק אתה צריך להוריד הילוכים בעליות חזקות ולא להתקרב להילוך חמישי עדיף בעליות להשאר בהילוך רביעי שנותן נסיעה במהירות 100-120 קמ"ש.

• תוכן חדש...