Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שיש. זה רכב מוסווה, כנראה שמישהו פישל אם ראית את הכחולים.

יש גם STI כחולה למרדפים וקמרו אחת מכספי סיוע.

אסור להפעיל כחולים באף רכב שהוא לא משטרתי והרי אנחנו אנשים שומרי חוק, כך שהרכב הוא משטרתי.

מיקי

פורסם

א. כמי שמשרת כאיש תקשוב ואחראי על התקנות של כאלה שטויות - כלל הרכבים המושכרים של הצבא הם לבנים/אפורים - אין רכבים בצבעים. זה התקן של הצבא, בכדי לשמור על אחידות.

ב. כמתנדב במשטרה, אני יכול לומר לכם - לא מכניסים לרכבים שכורים כל התקנה משטרתית. מה שעושים אם רוצים להיות יצירתיים זה להכניס רמקול של סירנה בין הגריל למנוע ולחזק אותו שם, להכניס דרך קיר האש את החיווט שלו ולחבר לקונסולה של כריזה. כמו כן, אין התאמות של הרכבים, ללא כל קידוחים ושאר ירקות.

ג. כדי לסמן רכבים, המשטרה שמה בהם קוז'אק יחיד כחול שמתחבר למצת ויוצא דרך החלון.

ד. בצבא - אותו דבר רק עם קוז'אק כתום בד"כ לרכב מבצעי (סופות/דוידים/זאבים/רכבי אבטחה). לאלופים יש רכבים שמכניסים בהם פליקרים כחולים אדומים שמופעלים ע"י מצת הרכב. התקנתי כמה יחידות כאלה.

ה. לגבי מתנדבים - חל איסור בשנת 2008 לתת למתנדבים לעבוד עם הרכב הפרטי, אלא אם יש מחסור בניידות באותה תחנה, ואז רק רעש"ק מחוזי מאשר וכל פעם אישור חד פעמי לכל משמרת. מגישים לו את זה שבוע מראש.

ו. אם מתנדבים נוסעים ככה, זה עבירה על החוק. (וזה גורר 750 שקל קנס)

ראו ס' 62 לת"ת -

62. שימוש באות אזהרה (תיקון: תש"ל, תשמ"ז, תשנ"א, תשנ"ב, תשנ"ה, תשנ"ו, תשנ"ח, תשנ"ט, תשס"ח)

(א) לא ישמיע אדם ברכב מנועי אות אזהרה בסירנה או בכל כלי או אמצעי ולא יפיץ אור מהבהב צבעוני, אלא אם תקנות אלו מורות אחרת או אם ניתן לו היתר לכך מאת רשות הרישוי.

(ב) מקום שתקנות אלה מורות כי רכב יפיץ אור מהבהב או מקום שניתן היתר לרכב להפיץ אור מהבהב, יהיה הפנס כאמור בחלק ג' בתוספת השניה וצבעו -

(1) ברכב משטרה, ברכב משטרה צבאית, ברכב הג"א וברכב צה"ל שאושר כרכב בטחון - כחול או כחול אדום;

(1א) ברכב שיטור משולב – כחול-צהוב;

(2) באמבולנס של מגן דוד אדום, באמבולנס של צה"ל ברכב לכיבוי אש - אדום;

(3) ברכב שאישרה רשות הרישוי כרכב בטחון - אדום ובאישור ועדה משותפת לרשות הרישוי ולאגף התנועה במשטרת ישראל - כחול;

(4) ברכב גרירה וחילוץ, ברכב עבודה, ברכב ליווי לפי תקנה 85, ברכב שמידותיו חורגות, ברכב המוביל מטען חורג ובכל רכב שקיבל היתר מרשות הרישוי - צהוב.

(ג) הנוהג ברכב כאמור בתקנת משנה (ב) לא יפיץ אור מהבהב כאמור אלא אם כן הדבר דרוש למילוי התפקיד המוטל עליו ובשעות מילוי התפקיד בלבד ורכב גרירה וחילוץ לא יפיץ אור מהבהב אלא בעת גרירה או חילוץ בפועל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

קודם כל סירנה זה משהו ששומעים, לא משהו שרואים אז נא לדייק. התכוונת מן הסתם לפליקרים, שעקרונית כל אחד יכול לקנות באינטרנט או חנויות אביזרים ולהתקין אבל כמו שאומר רועי המתנדב, זה אסור על פי חוק. רכבים אזרחים שכן מותר להם להתקין זה של יחידת פינוי צירים (יחפ"צ) אבל להם יש ג'יפים ולא רכבי ערסים אדומים.

עוד כאלה שמותר להם להתקין זה כל מיני רכזי ביטחון של ישובים והם ידועים כמתלהבים גדולים ויכול להיות שמישהו מהם התקין גם ברכב הפרטי שלו פליקרים למקרה הקפצה.

רכבים סמויים לא מסתכנים בחשיפה שלהם על ידי הבהוב כחולים.

פורסם

יש בעיה מאוד חמורה היום כשמערכות הבהוב מסתובבות בשוק. כל אחד מתקין לעצמו כדי להפחיד נהגים אחרים.

זה שזה בפנסים זה לא בעיה. קודחים בחלק התחתון של הפנס ומכניסים משם מהבהבים לדים עגול.

בקיצור מתלהבים...

פורסם

אחרי שרדף אחרי שוטר קשיש ביונדאי I10 עם סירנה ופליקרים בגריל, אני מאמין שהכל יכול להיות...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
נתקלתי בה ממש עכשיו כשפינו לה את הדרך מול האונברסיטה בבאר שבע ונזכרתי בשרשור הזה.

עם לדין מהבהבהים וסירנה פועלת

בדיוק, אני ראיתי אותה ברמות.

פורסם

סירנה ?!?

ראית את האורות או שמעת אותם?

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

היא הייתה בדיוק כמו בתמונה שבתחילת השרשור, 3 דלתות? אם כן אז זה טייפ אר, כי לפני מה שאני יודע לא שיווקו בארץ

גרסאות של 3 דלתות לרכב הזה שהוא לא טייפ אר..

פורסם

אולי זה ילד מתלהב, ואולי זה שוטר, ואולי זה עובד משרד הבטחון/ראש הממשלה שיש לו רשות. לא יודע מי זה, או מה זה, אבל כנראה שזה לא כזה נפוץ. פעם הבאה תשאל אותו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...