Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע, או שאתה סובל מעודף חמור בזמן, או משריטה עמוקה ביותר, או משניהם יחד :-)

האמת שאני סובל מחוסר חמור בזמן, אחרת הייתי מעלה תמונות של מכוניות נקיות..

לגבי השריטה..:turn-l:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון, לאחר כמה חודשים...

אתמול ניקיתי את המזגן בגלל שהוא היה ממש מטונף בצואת ציפורים.

מצרף תמונה של הצד שנמרח באוטם של מנזרנה מהבוקר.

על הצד השני מרחתי הבוקר finish kare 1000p להמשך הניסוי. בהחלט אחד האוטמים הרציניים שקיימים בשוק.

עדכונים בהמשך..

cnjm2w4e4zyn.jpg

2013-05-02 08.15.03 (Custom).jpg

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

התמונות מאתמול הם לאחר המריחה החדשה או שהם תמונות מעכשיו אך עם הציפוי שנמרח בפעם שעברה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
התמונות מאתמול הם לאחר המריחה החדשה או שהם תמונות מעכשיו אך עם הציפוי שנמרח בפעם שעברה?

שום מריחה חדשה! כמו שאמרתי מדובר בצד שבזמנו מרחתי עליו Power lock, בסה"כ ניקיתי אותו כי הוא היה מאוד מלוכלך..

פורסם

טוב נראה לי ששכנעת אותי לרכוש את האוטם הזה :)

מההתרשמות שלך איך העמידות שלו על הרכב שלך?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
טוב נראה לי ששכנעת אותי לרכוש את האוטם הזה :)

מההתרשמות שלך איך העמידות שלו על הרכב שלך?

כרגע אני עם 2 שכבות של האוטם הזה, שבוע שעבר לאחר ששטפתי את הרכב התזתי קצת מים ותופעת ה"בידינג" נראתה בצורה ברורה ואחידה. אני משער שהאוטם במצב טוב וכבר עברו 4 חודשים מאז היישום האחרון.

לגבי הבידינג כבר ראיתי רכבים שיש להם תופעה זהה למרות שלא שמו שום ווקס או אוטם ולכן זה לא מדע מדויק שניתן תמיד לסמוך עליו.. אבל בכל זאת אני מכיר את הרכב שלי ודי בטוח שהאוטם מחזיק מעמד לפחות כרגע.

בכל מקרה אני מתכנן להורידו בקרוב על מנת לשים finish kare 1000p

פורסם

מנסיון אישי - החומרים של מנזרנה פשוט רמה אחת מעל לכל החומרים שעבדתי איתם.

האוטם צבע פשוט מדהים - קל יחסית ליישום, מעניק ברק מפתיע ביחס לאוטם, ומקיים שכבת הגנה חלקה ועמידה - יכול להגיד לכם שגם לשלשת ציפורים שהתייבשה לה על הרכב יותר מיומיים - לא השאירה שום סימן - ואני זוקף את זה לזכות ההגנה של מנזרנה.

לאחרונה רכשתי גם את הפוליש FG400 ובהמשך להתאהבות שלי במוצרים - מדובר על פוליש ברמה אחרת - גם חיתוך אגרסיבי ואחיד וגם ברק יוצא מן הכלל וכל זה בעזרת חומר אחד. תם עידן הפיניש?

פורסם
מה זה finish kare 1000p?

מדובר בווקס סינתטי שהוכיח את עצמו שנים רבות בצורה כלכך יעילה שהחלו לכנות אותו sealant (אוטם)

שים לב בלינק של המוצר שהוא נמכר כ sealant למרות שכתוב עליו wax וזה בגלל העובדה הפשוטה שכל פעם מחדש הוא מוכיח עמידות ארוכה מאוד של 5 חודשים בכיף פלוס מינוס. (בארופה! שם הגשם והקור מסוכנים בהרה מהשמש שלנו)

לינק למוצר בCYC http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/finishkare-1000p-hi-temp-sealant/prod_589.html

סיקור קצר שמצאתי http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=86899

עוד אחד http://www.autopiaforums.com/forums/waxes-sealants-lsps/37653-quick-review-finish-kare-fk1000p-hi-temp-paste-wax-review.html

הbeading שמייצר המוצר הזה הוא אחד היפים שתראה.. ועל כך יעידו כל האנשים ששמו אותו לפחות פעם אחת כולל אני.

וגם מעבר להגנה הארוכה שהוא יודע לתת אתה תקבל מראה רטוב ויפה כמו שמאפיינים ווקסים למינהם.

פורסם

Kenworth , כמה שאלות אם אפשר..

מאיפה הזמנת את הווקס?

לכמה פעמים הכמות שמקבלים מספיקה?

איך הברק שלו ואפקט המראה לעומת ווקסים אחרים?

תודה מראש,

יוסי

פורסם
Kenworth , כמה שאלות אם אפשר..

מאיפה הזמנת את הווקס?

לכמה פעמים הכמות שמקבלים מספיקה?

איך הברק שלו ואפקט המראה לעומת ווקסים אחרים?

תודה מראש,

יוסי

מצטער על העיכוב יוסי...

לפני כמה שנים טובות כשעוד ניקיתי את הרכב עם גילדה מטונפת (כן גילדה מטונפת), אבא שלי (עולה ברה"מ) היה מיישם את הווקס הזה על הרכב המשפחתי שלנו , ובזמנו לפני שצצו כל מיני מותגים נוצצים המוצר נחשב למוצר מהטובים ביותר, שם הכרתי אותו לראשונה.

כשהתחלתי להכיר את עולם הדיטיילינג מקרוב נחשפתי מחדש למוצר הזה בעשרות שרשורים שונים בפורום של detailingworld וגיליתי שהוא לא איבד מהיכולת שלו והוא עדיין מהטובים שיש.

הביאו לי אותו מארה"ב במחיר מגוחך של 17$ (60 ש"ח)... אפשר להשיגו גם ב ebay במחירים סבירים לדעתי. ובכל החנויות הרגילות בUK.

מהקופסה הנוכחית השתמשתי רק 3 פעמים על מכוניות קטנות והכמות בקושי ירדה , מכיוון שצריך לשים כמות זעירה (הרבה יותר זעירה מווקסים אחרים שראיתי) ומכיוון שהעמידות שלו ארוכה (4 חודשים במינימום לדעתי, במידה ומקפידים לשטוף ולשמור על המרכב) אני מאמין שהוא יספיק לכמה שנים טובות.

לגבי הברק ואפקט המראה, האמת היא שלא התנסתי בהרבה ווקסים, במיוחד לא באלו המבוססים על אחוזים גבוהים של קארנובה ולכן קשה לי לומר. לאחרונה התנסתי בדוגמית של dudu juice blue velyet (אחלה מוצר, בעל ריח מטריף) ואני חושב שהברק של ה1000p יותר נראה לעין.

אני חושב שהוא נותן ברק יותר טוב/יפה/רטוב מכל או מרוב האוטמים שראיתי עד היום. וככל הנראה קצת פחות מווקסים על בסיס קארנובה.

סיקור נחמד על הדרך

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=86899

עריכה החסרון היחיד של המוצר הזה זה הריח הלא מדהים שלו שמזכיר אוטמים סנטטים שונים.

פורסם

סיקור קצת ישן...:?

(וזה לא אומר שהמוצר רע - אבל בשנים האחרונות התחום זכה לקפיצה משמעותית)

לפחות האוטם שאני משתמש בו בעל ריח סביר+ ולא דומיננטי. הריח של ה QD שלו - מצויין. (wolf chemicals)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
סיקור קצת ישן...:?

(וזה לא אומר שהמוצר רע - אבל בשנים האחרונות התחום זכה לקפיצה משמעותית)

לפחות האוטם שאני משתמש בו בעל ריח סביר+ ולא דומיננטי. הריח של ה QD שלו - מצויין. (wolf chemicals)

באמת ישן :shock: לא שמתי לב... אבל גם בימינו המוצר הזה מככב באותו הפורום.

דרך אגב זה המוצר שרכשת? http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/wolf-chemicals-hard-body-nano-sealant/prod_1083.html

פורסם

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מה זה finish kare 1000p?

לא יודע איך פספסתי את זה , פוסט ישן.. אבל יש תמונות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=470413

• תוכן חדש...